Αν δεν καταλαβουμε ομως ποιος ειναι ο πιο μ@λακας... δεν θα ξεσκλαβωθουμε ποτε...
![]()
Αν δεν καταλαβουμε ομως ποιος ειναι ο πιο μ@λακας... δεν θα ξεσκλαβωθουμε ποτε...
![]()
Ρε σεις, χεστηκαμε για το ποιος παει κατω και ποια ειναι τα κινητρα του...αρκει που παει κατω!![]()
Εσύ ξίνισες με το θέμα, εγώ είμαι ότι να' ναι; Συγγνώμη που χαλάνε μερικοί τα στερεότυπα σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
kala esena twra auto se peiraxe?
to poses einai? diladi an sou poume itan polles i itan liges, nikises i exases....
kotnra einai?
oti na nai merikoi....
Να χαρω εγω κατι αγωνισταραδες που πρεπει να βαλουν τους εαυτους τους διπλα σε χαζογκομενες
και χαζοχαρουμενους του φεισμπουκ (τι σκατα εγω γιατι δεν τους πετυχαινω αυτους ποτε) για να νιωσουν απελευθερωτες.
Παιδια με αυτα τα μυαλα την πουτσισαμε ολοι.Πολυ ασχημα.
Τις διαφορες μας ολοι τις εχουμε μεταξυ μας οπως εγω δεν γουσταρω τον ταδε ετσι μπορει και να μην με γουσταρει αυτος.Αν ειμασταν βεβαια σκλαβοι στην αρχαιοτητα και μας πεταγανε στην αρενα οσο μαλακα και αν θεωρουσα τον διπλανο μου δεν θα χαιρομουνα που θα τον κατασπαραξουν τα λιονταρια.
Εσεις απο την αλλη μαλλον θα τον πεταγατε και μπροστα να φαγωθει πρωτος.
Φυσικα τοσο γραφικος πρεπει να γινει καποιος πλεον για να εξηγησει τα αυτονοητα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Εσύ ξίνισες με το θέμα, εγώ είμαι ότι να' ναι; Συγγνώμη που χαλάνε μερικοί τα στερεότυπα σου.
oti na nai![]()
![]()
Δίπλα μου χτες μπροστά στο ξενοδοχείο Αμαλία ήταν ο Λουράντος(?),ο πρόεδρος των φαρμακοποιών....
Δεν με χάλασε καθόλου...Ούτε τα γκομενάκια,ούτε οι γιαγιάδες,ούτε κανένας πλην κουκουλοφόρων...
Όταν θα αποκλειστεί η πολιτική λύση μάλλον δεν θα με χαλάνε ούτε αυτοί...
Τωρα ή δεν καταλαβαινετε.. ή κανετε πως δεν καταλαβαινετε..
Και πραγματικα δεν ξερω ποιο απ τα δυο ειναι το χειροτερο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Όταν θα αποκλειστεί η πολιτική λύση μάλλον δεν θα με χαλάνε ούτε αυτοί...
Εχει αποκλειστει απο καιρο η πολιτικη λυση..
Και μονο αυτοι που εκαιγαν τραπεζες φαινεται να το εχουν καταλαβει
Η τραγικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου νομιζει οτι ζει ενα κακο ονειρο και οτι ολα αυτα
καποια μερα θα ειναι παρελθον.
Οπως νομιζει οτι με ειρηνικες πορειες και διαδηλωσεις θα αυξηθει ο μισθος του και θα πανε οι κλεφτες μεσαε ας παρει κι αλλα prozak
Παρτε το χαμπαρι ολοι σας οτι οσο υπαρχει αδικια, αστυνομοκρατια και ανεργια φαινομενα σαν τα χθεσινα θα πολλαπλασιαζονται... (ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ )
Kριμα μονο που χτυπηθηκαν κοσμος ηλικιωμενος , αλλα ετσι ειναι η Χουντα δεν ξεχωριζει ηλικια μονο ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απεργια στον Φοβο λοιπον
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Εχει αποκλειστει απο καιρο η πολιτικη λυση..
Και μονο αυτοι που εκαιγαν τραπεζες φαινεται να το εχουν καταλαβει
Η τραγικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου νομιζει οτι ζει ενα κακο ονειρο και οτι ολα αυτα
καποια μερα θα ειναι παρελθον.
Οπως νομιζει οτι με ειρηνικες πορειες και διαδηλωσεις θα αυξηθει ο μισθος του και θα πανε οι κλεφτες μεσαε ας παρει κι αλλα prozak
Παρτε το χαμπαρι ολοι σας οτι οσο υπαρχει αδικια, αστυνομοκρατια και ανεργια φαινομενα σαν τα χθεσινα θα πολλαπλασιαζονται... (ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ )
Kριμα μονο που χτυπηθηκαν κοσμος ηλικιωμενος , αλλα ετσι ειναι η Χουντα δεν ξεχωριζει ηλικια μονο ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απεργια στον Φοβο λοιπον
Τελικα μονο οι καμμενες τραπεζες ¨"πουλανε" εδω μεσα...????
http://www.newsit.gr/default.php?pna...121904&catid=3
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Τωρα ή δεν καταλαβαινετε.. ή κανετε πως δεν καταλαβαινετε..
Και πραγματικα δεν ξερω ποιο απ τα δυο ειναι το χειροτερο..
min trelenesai....to pithanotero na min eixan na kanoun kati ekini tin wra, kai perase i wra tous...
Έλα, παραδέξου το, σε καθυστερούσαν όλοι αυτοί που κράζεις στη σειρά του Γρηγόρη, ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
min trelenesai....to pithanotero na min eixan na kanoun kati ekini tin wra, kai perase i wra tous...
Επαναστάτη.
Έλα, παραδέξου το, σε καθυστερούσαν όλοι αυτοί που κράζεις στη σειρά του Γρηγόρη, ε;
Επαναστάτη.
:rotflmao: :rotflmao:
a kai kati allo elesun....to parapanw pigaine se esas....oxi se autous pou me kathisterousan stin ouraΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
min trelenesai....to pithanotero na min eixan na kanoun kati ekini tin wra, kai perase i wra tous...![]()
*X/μουΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
a kai kati allo elesun....to parapanw pigaine se esas....oxi se autous pou me kathisterousan stin oura![]()
![]()
*X/μου
![]()
den diafwnw...
opou "ftanei" o kathenas
![]()