Πολυ ωραια βολτα με καλο ρυθμο και καλη παρεα!... Αντε και του χρονου!![]()
Πολυ ωραια βολτα με καλο ρυθμο και καλη παρεα!... Αντε και του χρονου!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Θεϊκες ατάκες της κυράς στο βενζινάδικο της Νεμέας που ξαφνικά είδε να της την πέφτουν χίλοι διαόλοι με κράνη και δέρματα (παρεμπιπτόντως ήταν μεγάλη επιτυχία να πετύχουμε το μοναδικό ανοιχτό βενζινάδικο στη Νεμέα που είχε μόνο μία αντλία) χαχαχα:
α) Βάζει βενζίνη σε κάποιον η νύφη της (μάλλον) και αντί να βάλει 20 ευρώ, έβαλε 20,03. Οπότε γυρίζει η γκράνυ και της λέει: 3 λεπτά είναι 7 δρχ, πρόσεξε πάει το κέρδος.
β)Αφού ανακουφίστηκε ο ΝΙΟ123456789 στη μοναδική της τουαλέτα της ίδια κυρίας, ήρθε η σειρά μου. Βγαίνοντας λοιπόν από μέσα άρχισα να φωνάζω "και σου είπα ρε Νιο μη φας σπαράγκια χθες το βράζυ, ζέχνει ο τόπος τώρα στην τουαλέτα................
Ναι μου λέει εμπιστευτικά η κυρά, κι εγώ μια φορά πήγα μετά από μια Τουρκάλα και αυτοί ξέρεις τρώνε καυτερά και βρώμαγε ο τόπος, έχει να πέσει χλωρίνη αύριο, θα καούν τα μάρμαρα.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Την αλήθεια ρε, μη ντρέπεσαι.
Να πεις την αλήθεια για τα χαρχαλα τα ΚΤΜ που σπάνε, σκορπίζουν, δε πάνε κλπ playmobi-λιστικα αστεία. Ποιος έφαγε πρώτος?
Τεσπα, ωραία ητουνε, το group πρώην “Mεγάλα On-Off”, νυν “KTM Adventure & Friends” με τη ομοιογένεια που το διακρίνει τα τελευταία χρόνια διαπρέπει. Χαβαλεδιάρικο, σβέλτο, χαμογελαστό, με πολύ καλή αίσθηση των διαδρομών (σε 2-3 σημεία που πήγα να πάρω λάθος κατεύθυνση τα παιδιά με σταμάτησαν).
Τα είχαμε όλα.
- 3 δικάβαλα, ευελπιστώ σε περισσότερα του χρόνου
- Τον taxydromo με πορτοκαλί all-starάκια και τζινάκι (χααχαχαχ). /έχω φώτο άλλα είναι κουνημένη γ@μωτο και δε φαίνονται καθαρά
- ένα τέλειο παγκάκι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας στο Καρτέρι. δε σου έκανε κέφι να φύγεις από εκεί την τέλεια «όσο πρέπει δροσιά» με μια καλή παρέα
- το γεράκι στη κορυφή μετά τη Λίμνη να ξεκινάει το πανέμορφο φτερούγισμα λίγο πριν το φτάσω. Μια κάμερα ρε παιδιαααα
- το πανέμορφο φίδι να παλεύει κατεβαίνοντας κάθετα το δρόμο να μας προλάβει. Ευτυχώς εγώ και ο Διονύσης που ακλουθούσε σε εκείνο το σημείο δε το πατήσαμε. Ελπίζω και οι υπόλοιποι
- τον Manallishi με δεκάδες εκτυπώσεις για την ιστορία και τα κύρια χαρακτηριστικά από τα μέρη που περνάγαμε. Σε κάθε στάση δεν είχαμε μόνο τσιγάρο αλλά και ιστορικη, γεωφυσική, μορφολογική και περιβαλλοντική περιγραφή. Θεός.
- τον Διονύση (urban) σε τρελά οδηγικά (αλλά και γενικότερα) κέφια … ερωταααά
- τον crfouras να διδάσκει οδηγικά ακόμα μια φορά
- τον Αντώνη να ψάχνει κανα εξάρτημα που έχει πέσει από τους μπροστινούς για να κάνει τον kopano χαρούμενο αλλά στο τέλος στη διασταύρωση για κλειτορία να του χαμογελάει επιδεκτικά
- Τον Βάϊο (Psaxtiris) ήσυχο, ήσυχο, λιγομίλητο σχεδόν ντροπαλό, απλά να ακολουθει το ρυθμό των μπροστινών χωρίς να δίνει σημασία, αλλά όταν χρειαστεί να μπαίνει στην επόμενη δεξιά κατηφορική driftάροντας!
έλαμψαν με την απουσία τους μερικοί φίλοι. ….. Like I said, και του χρόνου να μαστε καλά
Κοίτα ο λόγος που φτάσατε πρώτοι είναι γιατί είχαμε αγνοούμενους ναυαγούς στο γκρουπ οι οποίοι εξερευνούσαν χωριά κατα τύχη....χαχαχα... τους οποίους περιμέναμε... δεν είμαστε σαν τους Αυστριακούς που άμα χαλάσει ένα πηδάτε επάνω και ο καθένας καβατζόνει κάθε ανταλλακτικό που μπορεί μπας και βγάλει το σύνολο της διαδρομής!
Αλλά πουλάκι μου ... δε φαγατε πρώτοι!
Εμείς που κάναμε ΠικΝικ φάγαμε πριν να έρθουν καν να σας πάρουν παραγγελία...
Όταν σας είδα να περνάτε μπροστά ... και εμείς να είμαστε αγκυροβολημένοι στη διασταύρωση να μας περνάνε όλα τα γκρούπ και όταν λέω όλα εννοώ όλα δε με πείραζε να μας περάσουν και τα λουλούδια αλλά ΟΧΙ ΤΑ ΚΤΜ! άρχισα να χτυπιέμαι στην άσφαλτο...μέχρι και μπιτονάκια γεμάτα καύσιμο είχα μαζί για να μην σταματήσουμε για ανεφοδιασμό!
όταν μας περάσατε όμως κάνατε το υπόλοιπο της διαδρομής επικίνδυνο απο τις βίδες τα παξιμάδια που σας πέφτανε αλλα κάνατε και αδύνατο να χάσουμε το δρόμο... ακολουθούσαμε την γραμμή απο τα λάδια που αφήνατε στο δρόμο!
Χαίρομαι που γυρίσατε όλοι καλά και περάσατε καλύτερα...
ολα καλα.ευχαριστω ολα τα παιδια που δειξανε φοβερη πειθαρχια και οδηγικη ωριμοτητα.
ευχομαι να γυρισαμε ολοι πισω με ασφαλεια και γεματες μπαταριες.περαστικα στη τσεπη του παιδιου στα λελουδα...μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο.
ρισπεκτ σε ολους τους πλοηγους και τις σκουπες,και ειδικα στον δικο μας τον πλοηγο (μπυρωνα), στον καπετανιο που ανελαβε ολη την οργανωση και τις γυναικες σας (ητε ηρθαν ητε οχι) που μπορουν και σας ανεχονται (η δικια μου δεν με ανεχεται,μ' αγαπαει
).
να στε ολοι και ολες καλα και του χρονου διπλοι!!!!![]()
Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 21/05/2012 στις 12:12.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλά το λένε ότι οι κάτοχοι Αυστριακών είναι και γαμώ τους μηχανικούς. Τόλμησε το καημένο το ΚΤΜ να ξεράσει λάδια, πάρτο τ' ανάσκελα
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Όταν ήμουν κολλημένος πίσω σου και άκουγες κάτι δικύλινδρο να κάνει σκασίματα και αναρωτιόσουν τι να είναι αυτό ? ήθελα να δω τη μούρη σου μέσα απο το κράνος όταν είδες οτι είμαι εγώ πρέπει να έκανες ..."Ωχ...τα πιάσαμε τα λεφτά μας!"
Εγώ μέσα απο το κράνος να κλαίω μαλάκα απο τα γέλια... όταν τελικά μου είπες πέρνα ξενερωσα λίγο...![]()
ναι ρε φιλε δε περιμενα να κολησεις (οχι γιατι πηγαινα γρηγορα αλλα περιμενα οτι θα κρατουσες αποσταση).οταν ειδα οτι ηθελες να πας πιο σβελτα απλα σου εδωσα οπως εδωσα και στον σταυρακο.δεν καταλαβα οτι καναμε ''κοντρες''...αλλα μου αρκει που σου εδωσα χαρα εστω και αθελα μου!!την επομενη φορα θα σου δωσω χαρα ηθελημενα![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι πολύ φίλος των πολυπληθών εκδρομών. Μάλιστα, δήλωσα συμμετοχή λέγοντας στην συνεπιβάτισσα και γυναίκα μου ότι αν τα πράγματα στη βόλτα ξεφύγουν, είτε θα φύγουμε μπροστά είτε θα μείνουμε πίσω.
Τόσο καλή οργάνωση και σεβασμό στην οδήγηση δεν τη περίμενα. Ειδικά ο hornet έδωσε ρεσιτάλ πλοήγησης. Καλός ρυθμός με ροή. Χωρίς πολλά φρένα κι "ατσούμπαλα" γκάζια.
Ανυπομονώ για την επόμενη.
Think faster than you ride