Σελίδα 14 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της daculas
    Για να κερδίσουν, ναι, αλλά όχι χρήμα. Εξουσία. Αν είδες το βίντεο, το κατάλαβες

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εγω περιμενω να βγαλουν μανιφεστο για το μποζονιο του Χικς.
    Αν δεν συμφωνησω δεν τους ψηφιζω!

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Αφού η Φιλελεύθερη Συμμαχία του Βαλλιανάτου είναι μαζί με τη Δράση του Μάνου και η Δράση του Μάνου είναι μαζί με την Δημιουργία Ξανά του Τζήμερου, έχω να ρωτήσω το εξής... που ακριβώς συναντιόνται οι θέσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας με αυτές της Δημιουργίας σε ότι αφορά στο μεταναστευτικό; Γιατί μιλάμε για διαμετρικά αντίθετες απόψεις.
    Σύμφωνα με τα σημερινά νέα ο Τζίμερος έθεσε ως προϋπόθεση ότι ο Βαλλιανάτος δε θα συμμετέχει στη συνεργασία. Μάλλον θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα πάντως, γιατί νομίζω ο Μάνος το έμαθε εκ των υστέρων.

Προσωπικά τη σύμπραξη τη βλέπω με καλό μάτι, οι θέσεις Δράσης-ΔΞ είναι γενικά στα ίδια πλαίσια. Όσο για την κωλοτούμπα για το Μάνο, δες αυτό (ανάρτηση στις 9-5) και κρίνε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BlackAdder Προβολή μηνύματος
    Θα αστειέυεσαι φυσικά...

Ωραία η κριτική, ασφαλής και ανέξοδη, ποιές οι δικές σου θέσεις στα αντίστοιχα θέματα;
    Το κειμενο δεν ειναι δικο μου αλλα απο τα γραφομενα σου συμπεραινω οτι ζουμε σε διαφορετικους κοσμους εγω και συ οποτε καλα να'μαστε...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πρεμούρα που την έχουν στο bloomberg ε;

http://www.capital.gr/News.asp?id=1506681

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μολις υποβληθηκε η δηλωση. λοιπον. συνταξιουχος ανω των 65 με ετησιο ποσο εισοδηματος (συνταξη ικα) για το 2011 16.000ευρω, εγγαμος και με μονο περιουσιακο στοιχειο ενα σπιτι 80 τμ του οεκ σε περιοχη εργατικη (να ζησουμε να τον θυμομαστε-τον οεκ), φορος που καλειται να πληρωσει:1500ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2Η: ιδιωτικος υπαλληλος, ζει με τους γονεις του, εισοδημα 2011 13.500ευρω, κανενα περιουσιακο στοιχειο, καλειται να πληρωσει 650 ευρω!!!
    ψηφιστε τα μνημονιακα κομματα. αποδειξτε οτι κατοικουμε στο ραγιαδισταν!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    εγω ενα πραμα ξερω... οταν ο Ελληνας ηταν Ελληνας και οχι "ευρωπαιος" ενιωθε ασχημα που τον θεωρουσαν απονηρευτο... αντιπαθουσε το καθε τι ντοπιο και ξετρελλαινοταν με καθε τι εισαγωμενο...

Τωρα πονηρεψαμε, γεμισαμε με πονηρους, ψαχνουμε για κανεναν εξυπνο....αλλα τιποτα...!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    μολις υποβληθηκε η δηλωση. λοιπον. συνταξιουχος ανω των 65 με ετησιο ποσο εισοδηματος (συνταξη ικα) για το 2011 16.000ευρω, εγγαμος και με μονο περιουσιακο στοιχειο ενα σπιτι 80 τμ του οεκ σε περιοχη εργατικη (να ζησουμε να τον θυμομαστε-τον οεκ), φορος που καλειται να πληρωσει:1500ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2Η: ιδιωτικος υπαλληλος, ζει με τους γονεις του, εισοδημα 2011 13.500ευρω, κανενα περιουσιακο στοιχειο, καλειται να πληρωσει 650 ευρω!!!
    Αυτά δεν είναι τίποτα....Πίστεψέ με....Στους ελεύθερους επαγγελματίες να δεις τι γίνεται....Έχω καταναλώσει 500 υπογλώσσια από τότε που μίλησα με το λογιστή μου...Τα εγκεφαλικά πάνε σύνεφο σε όσους έχω μιλήσει....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    Αυτά δεν είναι τίποτα....Πίστεψέ με....Στους ελεύθερους επαγγελματίες να δεις τι γίνεται....Έχω καταναλώσει 500 υπογλώσσια από τότε που μίλησα με το λογιστή μου...Τα εγκεφαλικά πάνε σύνεφο σε όσους έχω μιλήσει....
    Γιατί ΕΣΥ (και ο κάθε ΕΣΥ που τον έχουν ξεζουμίσει) με εγκεφαλικό και όχι ΑΥΤΟΙ με... άντε να μην το πω;
    Γιατί τόση απάθεια από ΟΛΟΥΣ και μοιρολατρεία;

Mου θυμίζει την ιστορία ενός γεροντή από ένα χωριό που όταν τους κυκλώσανε οι γερμανοί σε μια πλατεία στην κατοχή, φωτός φαεινότερου ότι θα τους εκτελούσαν, άρχισε να λέγει σιγανόφωνα στους παραδίπλα του "εγώ ντου σε αυτόν τον γερμανό, εσύ σε εκείνον, ο άλλος σε εκείνον κτλ, και έχουμε μια ελπίδα". Και όλοι του λέγανε "καλά δε βλέπεις ότι θα μας σκοτώσουνε, τι θες να κάνουμε; ". Αυτός αφού είδε ότι είχανε όλοι χεστεί πάνω τους και παγώσει, έριξε ένα γρήγορο πήδο πίσω και άρχισε το τρέξιμο ανάμεσα στις ελιές και τη γλύτωσε. Οι υπόλοιποι χάμες όλοι μπαλωταρισμένοι...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    Παίζει να λέω μ@λακίες και να μου την πέσουν όλοι, αλλά αν τα ποσά που λες είναι απόλυτα (τελική τιμή κι έτσι), ο πρώτος πληρώνει λιγότερο από 10% εφορία και ο δεύτερος ούτε 5%. Σαν ποσοστό δε μου φαίνεται και τόσο παράλογο, κατάλαβα κάτι λάθος;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Παίζει να λέω μ@λακίες και να μου την πέσουν όλοι, αλλά αν τα ποσά που λες είναι απόλυτα (τελική τιμή κι έτσι), ο πρώτος πληρώνει λιγότερο από 10% εφορία και ο δεύτερος ούτε 5%. Σαν ποσοστό δε μου φαίνεται και τόσο παράλογο, κατάλαβα κάτι λάθος;
    Αναλογικα οχι,αλλα συμφωνα με αυτα τα εισοδηματα και εχοντας λαβει υπ'οψη τις ανυπαρκτες κοινωνικες παροχες τα λοιπα χαρατσια και το κοστος ζωης ,...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Αναλογικα οχι,αλλα συμφωνα με αυτα τα εισοδηματα και εχοντας λαβει υπ'οψη τις ανυπαρκτες κοινωνικες παροχες τα λοιπα χαρατσια και το κοστος ζωης ,...
    Αυτό δεκτό, σημαίνει όμως ότι το πρόβλημα δεν είναι οι φόροι, αλλά πού καταλήγουν. Εκεί δε διαφωνώ καθόλου, αλλά δεν είναι φορολογικό το πρόβλημα και ο σωστός τρόπος να διορθωθεί δεν είναι να κόψεις τους φόρους, αλλά τους κ#λους αυτών που μας ληστεύουν. Το αν αυτό είναι πλέον εφικτό είναι άλλο θέμα.

Σημείωση: Δεν υπολογίσαμε βέβαια ούτε τα "έκτακτα" χαράτσια τύπου ΔΕΗ, αλλά πες ότι μιλάμε απλά για το φορολογικό ποσοστό και παριστάνουμε ότι είμαστε κράτος.

Επίσης σημείωση: Αν ο συναξιούχος δεν έχει επιπλέον εισόδημα στο σπίτι και από τη σύζυγο, μου φαίνονται πολλά για αυτή την κλίμακα.

Αυτά τα ποσά είναι επιπλέον του ΦΜΥ που κρατήθηκε;

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    ας ακούσουμε και μια φωνή διαφορετική από αυτές των μνημονιοφάν!

http://www.youtube.com/watch?feature...aSOHl4#t=2183s
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    ας ακούσουμε και μια φωνή διαφορετική από αυτές των μνημονιοφάν!
    http://www.youtube.com/watch?feature...aSOHl4#t=2183s
    Να ξεκαθαρίσω μια παρεξήγηση... δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα "γουάου, γιέα, μας φόρεσαν ένα μνημόνιο και γουστάρω". Απλά με δεδομένη την κατάσταση θεωρώ ( -ούμε; ) ότι έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες εφαρμόζοντας το κωλομνημόνιο με τα στραβά του, παρά να ποντάρουμε το μέλλον της χώρας στο αν παίρνει την Καμμένη Αριστερά να πουλήσει τσαμπουκά/τρέλλα στους υπόλοιπους Ευρωπαίους που τους έχουμε ήδη σκάσει (προσωπική εκτίμηση: δε νομίζω Τάκη).

Όχι μνημονιοφάν λοιπόν, μνημονιοτόλεραντ κι αυτό από ανάγκη.

Υ.Γ: Ο Χιόνης δεν τα λέει άσχημα, αλλά στο απόσπασμα που έβαλες δεν ακούω καμιά εναλλακτική. Χώρια που κι αυτός δεν είναι υπέρ της εξόδου από το ευρώ οπότε εκεί συγκλίνουμε.

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1