Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 336

Θέμα: TZR2501KT κ TZR125 4DL

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    αλλα τουλαχιστον εκανα δουλεια στο μικρο. ταιριαξα το φαναρι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC01238 (2).jpg 
Προβολές:	491 
Μέγεθος:	88,0 KB 
ID:	291420

απο cbr και οι βασεις λαμακια. οσο ελφρια κατασκευη κι αν φαινονται εχουν κατσει τοσο καλα και ειναι τετοιες γωνιες που και να θες δεν στριβει το φαναρι. οι βιδες ειναι οι μανισιες Μ6 οποτε ειναι υπεραρκετες.

Όνομα:	DSC01239 (2).jpg 
Προβολές:	490 
Μέγεθος:	78,4 KB 
ID:	291421
    ναι φαινεται λιγο στραβο.. μετα το ταιριαξα τελεια.

ξαναπαμε στην ουρα. ειχα στην αποθηκη ενα υλικο σαν στοκο πιστολιου. δεν ξερω τι ηταν τελικα γιατι εγραφε μονο κυριλικα απ'εξω. αγορασμενο στην ελλαδα απο ελληνα εμπορο.. ουτε ο πατερας μου που το πηρε θυμοταν τι ακριβως ηταν. ο χρωματοπολης (μιλαμε ειμαι ο καλυτεροςπελατης πλεον..) ισχυριζεται οτι δεν υπαρχει στοκος πιστολιλου χωρις στεγνωτικο αρα αυτο ειναι ασταρι που επηξε - εκοψε.. παντως με το πινελο δουλευεται ωραια στρωνει ωραια στεγνωνει αμεσως και τριβεται ευκολα. μονο αμα βρει κανα υλικο ακυρο απο κατω (ταινια ναυλον ) ξεφλουδιζει.. ειπαμε ειμαι τσαπατσουλης..

Όνομα:	DSC01240 (2).jpg 
Προβολές:	488 
Μέγεθος:	62,8 KB 
ID:	291422

Όνομα:	DSC01241 (2).jpg 
Προβολές:	489 
Μέγεθος:	74,3 KB 
ID:	291423

Όνομα:	DSC01243 (2).jpg 
Μέγεθος:	53,2 KB 
ID:	291424

νταξει ωραιο? και τριφτηκε κι εγινε λουκουμι!!!

ε ξεχαστε το.. πηγα να ξηλωσω σημερα την ουρα για να βγαλω το τεποζιτο για να ρυθμισω ypvs κι εσπασε στο πισω πισω μερος εκει που ηταν το φαναρι. ραγισε εκει που ενωνοταν με την ουρα και γενικα εγινε σκατα. δεν πειραζει μου ειχε ηδη μπει να το μικρυνω λιγο ( να ανοιξω λιγο τον χωρο για τον αναβατη) και αυριο θα το κανουμε με ταινια οπως ηταν το αρχικο μου πλανο. απλα θα καταργησω και την σελα. θα καλυφθει το κενο με πολυστερα και θα καθομαι πανω σε λεπτο φιλο νεοπρεν οπως ολοι.η ουρα θα γαινει μονοκομματη και νομιζω θα ειναι καπως καλυτερα.

σημερα ο Τασος ( ο πολυεστερατζης ο φιλος μου ντε..) εκλεισε τις τρυπες για το φαναρι και τα φλας εμπρος. (ρεσιταλ δινει παλι..)

θυμαστε κατι λαμακια στα ypvs που φαινονταν στραβοφαγωμενα και γενικα οτι να ναι? ε δεν ηταν.

Όνομα:	DSC00062.jpg 
Μέγεθος:	94,6 KB 
ID:	291425

η μια βαλβιδα σε σχεση με την αλλη εχουν μια μικρη διαφορα σε μοιρες. οποτε αν τις ευθυγραμισεις οπως εκανα εγω ειχα στον ενα κυλινδρο ελαφρα κλειστη την μια. πραγμα φυσικα λαθος. ευτυχως σημερα ειπα να κανω εναν ελεγχο πριν βαλω εξατμισεις (βρηκα ζουαν) και ειδα την διαφορα. η αριστερη οπως καβαλας ειναι αυτη που παιρνει αμεσα με τις ντιζες την εντολη. η αλλη ηταν που δεν ελεγε να κατσει σωστα. τι κανουμε λοιπον? παιρνουμε ενα λαμακι, το στριβουμε μια πενσα πολυ να γινει σαν εκεινο το σχημα των χρωμοσωματων, και κοβουμε φετουλα να βγει ενα τετραγωνο απο οποιο σημειο μας κατσει καλυτερα στις βαλβιδες. εγω πετυχα ενα αρκετα ακριβες με την 2 προσπαθεια. δυστυχως φωτο δεν εχω καθολου ουτε απο την διαδικασια ουτε απο τιποτε γιατι για να σφιξεις πρεπει να βγαλεις την κεφαλη. κι ενω την πρωτη φορα εδειχνε οκ μετα απο 2-3 ανοιξε κλεισε εχασε την ρυθμιση. αλλα ελα που εγω ηδη ξαναμονταρει το μηχανακι.. ε και μετα δεν ειχα κουραγιο να βγαζω φωτο. ειναι κι εκεινα τα π@@στικα τα αλενακια που πρεπει να βαλεις το κλειδι μεσα απο την φλατζα κατω απο τον μηχανισμο να προσεχεις να μη σου φυγει το βιδακι μεσα σε καμια διοδο ψυξης, και το κλειδι δεν μαγνητιζε καλα. κι η κεφαλα σου να μην χωραει καλα εκει που κανονικα μπαινει το ψυγειο, και τα χερια να πρεπει να δουλευουν εκει που μπαινει το τεποζιτο.. και.. αυριο θα βγαλω μια φωτο να δειτε πως ειναι...

και το ζουαν που λεγαμε.. αφου μου ειπαν κανα ταλιρο για το καθενα και να ειναι και μοντενας (μονο αυτα βρηκα στην βεροια για μηχανη) κι αφου δεν με αρεσε η τιμη, πηγα σε εξατμισαδικο. βρηκα για αυτοκινητο με 36 χιλιοστα εσωτερικη διαμετρο αντι για 36,5 που ηθελα. αρνιοταν να μου τα δωσει γιατι δεν ειανι τα σωστα.. κι αφου ειδε οτι δεν σκοπευω να φυγω εκατσε κατω και μου εδειξε πως να αφιαρεσω μια σπειρα λαμαρινα απο μεσα. ετσι εγιναν τελεια. το ζουαν αποτελειται απο επαλληλες σπειρες. τυλιγματα. πως ειναι η σερμπαντινα για τις αποκριες? ετσι. αν κοψεις προσεχτικα απο μεσα γινεται η δουλεια σου.

Όνομα:	DSC01259 (2).jpg 
Προβολές:	497 
Μέγεθος:	67,5 KB 
ID:	291426

Έχει να πέσει τρίψιμο στην ουρά...!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MaiTak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    Έχει να πέσει τρίψιμο στην ουρά...!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!
    πολυ τριψιμο αλλα δεν μασαει ο Δημητρης
    αυτος θα βαλει το δημαρχο να τριβει οχι τον αντιδημαρχο σαν μερικους μερικους .........
    ονοματα δε λεμε και οικογενιες δεν θηγουμε

ΥΓ καλο κουραγιο Δημητρη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MaiTak Προβολή μηνύματος
    !!!!!!!!!!!!!!!!!
    πολυ τριψιμο αλλα δεν μασαει ο Δημητρης
    αυτος θα βαλει το δημαρχο να τριβει οχι τον αντιδημαρχο σαν μερικους μερικους .........
    ονοματα δε λεμε και οικογενιες δεν θηγουμε

ΥΓ καλο κουραγιο Δημητρη

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    τι σοι υλικο ειναι αυτο?δεν βαζεις καμια φωτο απο την συσκευασια?
    καλη συνεχεια

εσπασε το κινητο οποτε φωτο αν βρω την φωτογραφικη. χθες γυρισα απο διακοπες με τρελη ορεξη. παιζει και να κατσει φαση με δουλεια οποτε αν το χω σιγουρο ξεκινανε ψωνια.

τωρα ειμαι σε διλλημα. αυτο που ειναι φτηνο και μαπα http://www.ebay.com/itm/Fuel-Gas-Tan...cfba12&vxp=mtr

η με τα διπλα λεφτα αυτο που θα ειναι και πολυ πιο ευχρηστο http://www.ebay.com/itm/Billet-Race-...b1757b&vxp=mtr ???

για το 250 μιλαμε.

το προβλημα στο μικρο ειναι πιθανοτατα ηλεκτρονικη. με ολη την πλεξουδα πλεον σωστα συνδεμενη κι εχω μιζα (επιτελους) να δουλευει, δεν εχω σπινθηρα.
    η επομενη λογικη λυση πριν αγορασω αλλη ειναι να δοκιμασω καποια απο αλλο μονοκυλινδρο διχρονο. εχω λοιπον απο το κλασσικο πλεον μουλαρι δοκιμων το μικρο μου http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=123071

το μικρο δεν εχει φωτα ουτε τιποτε γενικα. εχει αλλα αλο αυτο ειναι αλλο καπελο. η ηλεκτρονικη του εχει 4 καλωδια. ενα πορτοκαλι που ειναι η εξοδος + του πολλαπλασιαστη, ενα ματ\υροκοκκινο οπυ ειναι το σημα εισοδος του πικαπ, ενα ασπροκοκκινο που ειναι το ρευμα απο το πηνιο υψηλης τασης κι ενα μαυρο που ειναι το σωμα. τα χρωματα ειναι κοινα και στο tzr. αλλα η ηλεκτρονικη του εχει τα 3πλασια καλωδια. δουλευει με ρελε και ολα αυτα πρεπει να κλεισουν κυκλωμα. αν τα αφησω ελευθερα ολα τα περισευουμενα δεν μιζαρει καν. δεν κλεινει κυλωμα δηλαδη. ετσι σκεφτηκα την ανορθοδοξη λυση να συνδεσω την ηλεκτρονικη του pw οπου ειναι να μπει, και στα υπολοιπα να βαλω του tzr με την ελπιδα οτι θα κλεισει κυκλωμα στα απαραιτητα. δεν δουλεψε. τωρα πρεπει να βρω πως και ποια χρωματα πρεπει να γεφυρωσω μεταξυ τους ωστε να δωσω ρευμα με την ηλεκτροβνικη του pw ωστε να επιβεβαιωσω οτι το προβλημα μου ηταν εκει.

Όνομα:	tzr 125 wiring.jpg 
Προβολές:	410 
Μέγεθος:	108,5 KB 
ID:	294616

οποιος μπορει ας βοηθησει. εχω συμπερανει οτι αυτο συστημα κοβει στο σωμα κι οχι στο ρευμα οπως αλλα, οποτε να τα γεφυρωσω τα περσσια θα εχω σπινθηρα. αλλα δεν το κανω αμα δεν ειμαι σιγουρος.

Εμένα με πιάνει το κεφάλι μου με τα διαγράμματα όποιος ξέρει να βγάζει άκρη απο δαυτα έχει το σεβασμό μου!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    Εμένα με πιάνει το κεφάλι μου με τα διαγράμματα όποιος ξέρει να βγάζει άκρη απο δαυτα έχει το σεβασμό μου!
    αυτο που με δυσκολευει ειναι να καταλαβω γιατι και πως με τα καλωδια που περισσευουν, που δνε κανουν αμεσα καποια δουλεια δηλαδη. πχ, το σκουρο γαλαζιο παει απο την ηλεκτρονικη κατευθειαν στον διακοπτη του συμπλεκτη αμπραγιαζ κι απο κει φευγει ως μαυροκιτρινο που πααει στο ρελε.τωρα αυτο ειναι ρευμα η σωμα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    αυτο που με δυσκολευει ειναι να καταλαβω γιατι και πως με τα καλωδια που περισσευουν, που δνε κανουν αμεσα καποια δουλεια δηλαδη. πχ, το σκουρο γαλαζιο παει απο την ηλεκτρονικη κατευθειαν στον διακοπτη του συμπλεκτη αμπραγιαζ κι απο κει φευγει ως μαυροκιτρινο που πααει στο ρελε.τωρα αυτο ειναι ρευμα η σωμα?
    Τα κατάφερες με έπιασε το κεφάλι μου...!

Δε θα σου απαντήσω φίλε αν και έχω 50% πιθανότητες να βρω το σωστό μιας και οι επιλογές που μου είπες είναι 2...

Θα ρωτήσω το Γιώργο το βράδυ και θα σου απαντήσω εδώ ή μπορεί να το κάνει και ο ίδιος!

χθες μετρησα το μαυροκοκκινο καλωδιο που ερχεται απο το πηνιο υψηλης και μου εδωσε στο μιζαρισμα 3,8 εως 4 βολτ. φιλος μηχανικος ειπε οτι ειναι ικανοποιητικο για ταση στο μιζαρισμα. κατευθυνομαστε στο ματακι πικαπ. η δεν δουλευει η δεν ειναι στην σωστη θεση. πρεπει να βρω σετ πηνια να δοκιμασω τωρα για να αποκλεισω το θεμα ηλεκτρονικη.

στο 250 τωρα. το ξαναβαλα μπρος. δουλευει με ελαχιστα τραβηγμενο αερα και θελει χειρουργικες κινησεις στο γκαζι για να μη σβησει. μετα απο 3-4 γκαζιες κανει σαν να μενει απο βενζινη και σβηνει. αν δεν το στρωσω με ρυθμιση θα λυσω καρμπς σημερα.

Νομιζω φιλε οτι τα καρμπς δε το γλιτωνουν το λυσιμο

Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ