αφου στοκαρα ετριψα αρκετες φορες ειπα να ριξω ασταρι να δω τι γινεται.να δω σε ποια σημεια θελει παλι τριψιμο στοκαρισμα
σε καποια σημεια θελει παλι τριψιμο!!!!!
αφου στοκαρα ετριψα αρκετες φορες ειπα να ριξω ασταρι να δω τι γινεται.να δω σε ποια σημεια θελει παλι τριψιμο στοκαρισμα
σε καποια σημεια θελει παλι τριψιμο!!!!!
ξανα στοκος και η γνωστη διαδικασια.......
αυτα για σημερα..προχωραω στοκαρωντας και τριβωντας
καλησπερα και καλη συνεχεια στο project σου..
εχω φιλαρακι ο οποιος εχει μουρλα με τις βεσπες,εχει φτιαξει μεχρι τωρα τεσσερις και ειναι στην πεμπτη.εχει στην σειρα αλλες εξι..αν χρειαστεις οτιδηποτε σφυρα...μπες και εδω μια βολτα,αν δεν το ξερεις ηδη..
Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
acrapovic και Ohlins !!!
το εχω ξεψαχνισει.εχω γινει μελος και μιλαω με πολλα παιδια.ειναι πολυ κατατοπιστικο
ο δικος μου ειναι ο lester..φτιαχνει τωρα ενα βεσπινο μου φαινεται..δεν τα ξερω και καλα τα ιταλικα..
Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
acrapovic και Ohlins !!!
Το πας πολύ καλά φίλε! Τσάκω μια μπύρα και συνέχισε το τρίψιμο!![]()
Ωραια δουλεια μονο φερε την λαμαρηνα κοντα στην αρχηκη θεση της και βαλε στοκο και οχι πολυαστεροστοκο ειναι κρημα μια τετια ανακατασκευη να εχει στοκοπολιαστερα χτηπα την λαμαρινα παρε και μια λημα μετα περνα με την λημα να δεις τα λακουβακια και τα εκσογκοματα και μετα βαλε συδεροστοκο ψηλο αν θες βοηθεια στηλε πμ να σου πω την διδεκασια ειναι απλη αλα θελη υπομονη και το αποτελεσμα θα σε ικανοπιοηση
δεν καταλαβα ποτε γιατι ασταρωνετε,στοκαρετε και ξανα ασταρωνετε παλι...ποιος σας ειπε οτι ριχνουμε ασταρι-στοκαρουμε τριβουμε και ετσι βλεπουμε που εχει λακουβακια?
![]()
τι ενοεις μαστορα?
macgyver
![]()
![]()
![]()
ετσι για να μην νιοθεις την κουραση και να συνεχιζεις
![]()
Σπυρο δωσε τα φωτα σου.φαινοταν εντονα καποιες ατελειες με το που εριξα το ασταρι
αρα δεν ειχαν στρωσει σωστα οι στοκοι η δεν ειχαν στοκαριστει καλα καποια σημεια.σωστα?
αντι να ασταρωνουμε λοιπον ,αργοτερα με την εμπειρια χαιδευοντας με το χερι θα τα βρισκεις αυτα τα σημεια.αλλιως ριχνε ενα σκουροχρωμο φτηνο σπρευ και παιζε με τις ανακλασεις του φωτος για να δεις ατελειες...
επιχειρηση πατωμα!!!!!
στο φιλο μου στο Στεργιο που εχει τα εργαλεια και την κολληση .......ειχε πολυ δουλεια και αρκετη σκουρια
ξεπονταρισμα το καθετο δοκαρι και κοψιμο της σαπιλας
το σημειο αυτο ειναι το χειροτερο...
αγορασαμε λαμαρινα αναλογου παχους.σημαδεμα και με υπομονη την κοψαμε
τροχος κοψιμο της λαμαρινας και τροχισμα σιγα σιγα για να ταιριαξουν τα σημεια που δεν εχουν κοπει καλα