Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
εγω θα επαιρνα αυτοοοοοο...... δεν ειναι 13 αλλα ειπαμε who gives a fuck... ενταξει το ξερω bmw ειναι αλλα μαρεσει
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προς αρχαιολατρες: Ρε παιδια, νταξ, πολλα απο αυτα που βαζετε ειναι οντως ομορφα, αλλα δεν ξενερωνετε οδηγικως οταν τα καβαλατε? [δεν αναφερομαι σε τελελεβερ] πραγματικα,πολυ ωραια στο ματι αλλα... ανεβηκα πριν κανα χρονο σε ενα 748 sp και περα απο το δεος του οτι οδηγαω ενα μηχανακι μυθο,ψηλοξενερωσα
Εγω παντως για τον ελευθερο χρονο μου στην ασφαλτο,ενδιαμεσα στα χωματινα ταξιδια βεβαιως βεβαιως, θα ηθελα το τερατακι!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Μια triumph daytona 675R, μόνιμα παρκαρισμένη στα paddocks των Σερρών, Μια ΚΤΜ 690 R με το κιτ της Rally Raid ή της KTM Basel, έτοιμη για ταξίδι RTW : Μια guzzi V7 ή μια triumph boneville με το απαραίτητο customαρισμα:
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική 2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αυτο για το σαλονι μου αυτο για καθε μερα και αυτον τον τρομο για σουκου
ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ