Σελίδα 14 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 713

Θέμα: πάει...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    δεν λεμε οτι ηταν σωστος ο τροπος που εκλεισε η ερτ.....λεμε οτι επρεπε να κλεισει..
    Υπέρ του αγιάζοντος τα μέσα σκοπού συζητάτε καλέ....??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    ρε παικτη.....τοσες σελιδες διαβασες ακομα δεν καταλαβες? χχαχαχαχαχαχ
    δεν λεμε οτι ηταν σωστος ο τροπος που εκλεισε η ερτ.....λεμε οτι επρεπε να κλεισει..
    μην τα μπερδευετε ολα μαζι και τα κανουμε κουλουβαχατα....γιατι χανουμε την μπαλα σχετικα με το ποιος απανταει σε ποιον και που...
    χααχχχαχχα
    εγώ απάντησα στα περί ξεσηκωμού κλπ, αυτό το επιχείρημα το βλέπω να έχει πολύ πέραση, και δε μου αρέσει καθόλου...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ρε παικτη.....τοσες σελιδες διαβασες ακομα δεν καταλαβες? χχαχαχαχαχαχ
    ρε Γιωργο, περαν του τι καταλαβε ο γλαροβοσκός.....απο που προκύπτει το "έπρεπε" να κλείσει? απο σένα?

Με κουραζουν αφανταστα τα σεντονια και τετοιου είδους συζητησεις που δε βγάζουν πουθενα ποτε! Δε μπαίνω μαζι σου σε αντιπαράθεση (μη το παιρνεις προσωπικα) αν και διαφωνω με πολλες απ τις αποψεις σου (σχεδον σε ολες) αλλά τουλάχιστον δίνω το στίγμα μου του τι πιστεύω χωρις να σας τα πρήζω και χωρις να λεω οτι εχω παντα δικιο!

κατα τ αλλα σε συμπαθω και το ξερεις!

Τωρα με κατι ουρανοκατεβατους που εσκασαν μυτη (και) σε τουτο το θρεντ και πετανε τη μαλακια τους... ε, εννοείται δεν ασχολουμαι!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όπως;

Σόρρυ, αλλά πλήν του Αρχονταρικίου δεν βλέπω και πολύ τιβί.
    -Έτσι βλέπω τον κόσμο
    -Το σύμπαν που αγάπησα
    -Animated Φιλόσοφοι

Και αρκετά συχνά πάνελς με συζητήσεις ουσίας και ανθρώπους που κάτι είχαν να πουν, όχι 15 μαλάκες και ένα @δι "συντονιστής" να ξεκατινιάζονται για το στικάκι της Λαγκάρντ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    περα απο το ιδιο το γεγονος που ο καθενας εχει τη γνωμη του, μεγαλυτερη σημασια εχει ο τροπος ο οποιος φανερωνει αυταρχισμο που πηγαζει απο ανικανοτητα
    και η ανικανοτητα ειναι επικινδυνη τετοιες εποχες που οι κινησεις πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικες
    κοινως εχουμε δωσει νυστερι σε χασαπηδες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    ρε Γιωργο, περαν του τι καταλαβε ο γλαροβοσκός.....απο που προκύπτει το "έπρεπε" να κλείσει? απο σένα?

Με κουραζουν αφανταστα τα σεντονια και τετοιου είδους συζητησεις που δε βγάζουν πουθενα ποτε! Δε μπαίνω μαζι σου σε αντιπαράθεση (μη το παιρνεις προσωπικα) αν και διαφωνω με πολλες απ τις αποψεις σου (σχεδον σε ολες) αλλά τουλάχιστον δίνω το στίγμα μου του τι πιστεύω χωρις να σας τα πρήζω και χωρις να λεω οτι εχω παντα δικιο!

κατα τ αλλα σε συμπαθω και το ξερεις!

Τωρα με κατι ουρανοκατεβατους που εσκασαν μυτη (και) σε τουτο το θρεντ και πετανε τη μαλακια τους... ε, εννοείται δεν ασχολουμαι!
    απαντωντας ενα ενα....
    εχουμε και λεμε..
    α) για μενα προκυπτει απο οσα εχω γραψει τις προηγουμενες σελιδες....μην μου πεις να κατσω να τα ξαναγραψω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
    β) αν σε κουραζουν αφανταστα τα σεντονια οι κουβερτες και οι τετοιου ειδους συζητησεις....γιατι μπαινεις στον κοπο? σε αυτην την περιπτωση ή μπαινεις στον χορο και χορευεις ή δεν μπαινεις καθολου!!...γνωμη μου....
    γ) προσωπικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να το παρω Μητσε....πιστεψε με i couldnt care less αν καποιοι ( και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ αυτο) εδω μεσα συμφωνουν ή διαφωνουν με τις αποψεις μου......αλλο προβλημα δεν ειχα
    δ) ειδες εσυ να λεω καπου οτι εχω παντα δικιο και οτι πρεπει να συνταχθειτε με τα λεγομενα μου???? θα μας τρελανεις μητσε? ...ολοι τις γνωμες-αποψεις μας αραδιαζουμε εδω μεσα.......ουτε μπορω να θυμηθω καποιο σημειο που σας επρηξα......αλλα αν οντως υπαρχει τετοιο σημειο θα σε παρακαλουσα να μου το επισημανεις, ωστε να μην το ξανακανω
    e) θα ηθελα να μου πεις αν μεσα στους ουρανοκατεβατους ειμαι και εγω....για να μπορεσω να απαντησω και αναλογως.....αλλιως αερολογιες δεν μου αρεσει να γραφω

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όπως;

.
    Κυριακη στο χωριο
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Μαλακία που μιλάμε για την ΕΡΤ, αφού δεν έχουμε μιλήσει για όλους.

Οπότε όταν φτάσει η σειρά μας (αν δεν έχει φτάσει) να μη μιλήσει κανείς κερατάς για μας, γιατί θα είναι ύποπτος, γιατί δεν θα έχει μιλήσει και αυτός για όλους, άρα με ποιο δικαίωμα να μας υπερασπιστεί ;

Εγώ πάντως, θα ήθελα να υπερασπιστεί κάποιος εμένα, τους συναδέλφους και τη δουλειά μου, όταν έρθει η ώρα

Κατά τα λοιπά, επειδή οι ώρες είναι κρίσιμες και βγαίνουν πολλά στη φόρα, πρέπει να δει κάποιος τι ακριβώς κλείνει (απ τα διαδίκτυα παρμένα, οπότε με μικρή επιφύλαξη):

Πέντε κανάλια: ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ERT WORLD (δορυφορικό), ΕΡΤ HD (Ψηφιακό)

• Επτά ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα την Αθήνα: 91,6 Πρώτο Πρόγραμμα, 103,7 Δεύτερο Πρόγραμμα, 90,9 Τρίτο Πρόγραμμα, 93,6 Kosmos, 101,8 ΕΡΑ Σπορ, 106,7 Φιλία, Πέμπτο Πρόγραμμα-Φωνή της Ελλάδας [στα βραχέα σε όλο τον κόσμο]).

• Τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα τη Θεσσαλονίκη (95,8, 102 και Τρίτο)

• 19 περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά την Ελλάδα

• Δυο μουσικά σύνολα (Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής, Χορωδία)

• Μια έντυπη έκδοση, η «Ραδιοτηλεόραση», ένας διαδικτυακός τόπος το www.ert.gr, το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ, archives.ert.gr.

Όλοι αυτοί είναι λαμόγια; Όλοι αυτοί ξύνουν τα τέτοια τους; Όλοι αυτοί είναι βυσματίες; Αν είναι έτσι, γιατί φτάνει το σήμα παντού, γιατί φτιάχτηκε και οργανώθηκε το αρχείο, γιατί υπάρχουν εξωτερικοί συνεργάτες και παραγωγές, ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ συμβάλλονται με την ΕΡΤ; Γιατί είναι ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΗ ακόμα και μετά από τόσους βυσματίες; Τι στο διάολο κάνει τόσο σοβαρά, ώστε να καταφέρνει όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά; Ποιος διάολο βγάζει έναν τέτοιο όγκο δουλειάς;

Και επιτέλους αν είναι έτσι: δικαιούται να ομιλεί το ίδιο πολιτικό σύστημα που βιάσε την ΕΡΤ, που την ξεζούμισε, που την εκμεταλλεύθηκε, που τη χρησιμοποιησε για πολιτικούς σκοπούς ;

Και τέλος: με ποια λογική δέχεσαι να απολυθεί έστω ένας τίμιος εργαζόμενος, έστω ένας, με επίκληση ότι οι γύρω του μπήκαν με μέσο; Δηλαδή δέχεσαι το θάνατο κάποιου (γιατί πλέον περί αυτού πρόκειται..) χωρίς να του καταλογίζεις ευθύνη, επειδή κάποιος δίπλα του είχε μπάρμπα;

Ποιος χίτλερ και μαλακίες, ελληνική κοινωνία: πρωτοπόρα στη βλακεία και τον κανιβαλισμό.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ένα κείμενο απο τον Ross Daly που μ' εκφράζει πολύ (όχι απόλυτα αλλά είναι πολύ κοντά σ' αυτό):

Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα ισχυριστει ότι η ΕΡΤ λειτουργούσε άψογα ολα αυτά τα χρόνια. Ολοι έχουμε δει τις "λίστες της ντροπής" και αλλά παρόμοια και ναι, όντως πρόβλημα διαφάνειας και αξιοκρατίας υπήρχε. Ομως, οι "λυσεις" του τύπου "πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι", ειδικά όταν επιβάλλονται απο τους ίδιους πολιτικούς κύκλους που απαξιώσαν την ΕΡΤ όλα αυτά τα χρόνια με τα ρουσφέτια τους, δεν ειναι απλώς λάθος, ειναι κυνικές και φασιστικές. Η ουσία του ζητήματος για μένα ειναι ότι τα δημόσια μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας είναι κτήμα και δικαίωμα των πολιτών της χώρας αυτής και δεν έχει κανένας Σαμαρας, Στουρνάρας η Τροϊκα το δικαίωμα να τα κλείσει με ένα δικτατορικό έτσι θέλω. Το πρόβλημα εδώ είναι πολύ μεγαλύτερο και ευρύτερο από αυτό της ΕΡΤ μόνο, αφορά σε απαράδεκτες συμπεριφορές και πρακτικές μιας αλαζονικής και πουλημένης κυβέρνησης που εδώ και καιρό έχει δείξει καθαρά οτι δεν δίνει δεκάρα για τους πολίτες της.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σενάριο #579: Οι τεχνικοί και γενικά οι εργαζόμενοι προσπαθουν να κρατήσουν τις συχνότητες και εκπέμπουν κανονικά... το κράτος προβάινει σε ολοένα πιο φασιστικές κινήσεις όπως να κατεβάζει το ρεύμα σε περιοχές όπου βρίσκονται τα μηχανήματα της ΕΡΤ... δημιουργείται πειρατικός σταθμός εκπομπής... οι δημοσιογράφοι, όχι για κάποιο άλλλο λόγο, αλλά γιατί χάνουν τις δουλειές τους, τα λένε έξω από τα δόντια και τα χώνουν αβέρτα στην τρικοματική... το ίδιο γίνεται και με το ραδιόφωνο... και επιτέλους, θα μπει στα σαλόνια όλων των μικροαστών γυμνοσάλιαγκων μια διαφορετική τηλεόραση και ένα διαφορετικό ραδιόφωνο, που ίσως, του ξεκολήσσει από τον καναπέ. Γαμάτο ταινιάκι θα έβγαινε πάντως.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Σενάριο #579: Οι τεχνικοί και γενικά οι εργαζόμενοι προσπαθουν να κρατήσουν τις συχνότητες και εκπέμπουν κανονικά... το κράτος προβάινει σε ολοένα πιο φασιστικές κινήσεις όπως να κατεβάζει το ρεύμα σε περιοχές όπου βρίσκονται τα μηχανήματα της ΕΡΤ... δημιουργείται πειρατικός σταθμός εκπομπής... οι δημοσιογράφοι, όχι για κάποιο άλλλο λόγο, αλλά γιατί χάνουν τις δουλειές τους, τα λένε έξω από τα δόντια και τα χώνουν αβέρτα στην τρικοματική... το ίδιο γίνεται και με το ραδιόφωνο... και επιτέλους, θα μπει στα σαλόνια όλων των μικροαστών γυμνοσάλιαγκων μια διαφορετική τηλεόραση και ένα διαφορετικό ραδιόφωνο, που ίσως, του ξεκολήσσει από τον καναπέ. Γαμάτο ταινιάκι θα έβγαινε πάντως.
    είμαι σίγουρος ότι ο Μπάμπης ο Άρης και ο Γιάννης έχουν ήδη ακονίσει τα μαχαίρια...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    απαντωντας ενα ενα....
    εχουμε και λεμε..
    α) για μενα προκυπτει απο οσα εχω γραψει τις προηγουμενες σελιδες....μην μου πεις να κατσω να τα ξαναγραψω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. τα εχω διαβασει ρε, δε χρειαζεται
    β) αν σε κουραζουν αφανταστα τα σεντονια οι κουβερτες και οι τετοιου ειδους συζητησεις....γιατι μπαινεις στον κοπο? σε αυτην την περιπτωση ή μπαινεις στον χορο και χορευεις ή δεν μπαινεις καθολου!!...γνωμη μου.... για μενα λεω ρε, οτι θελω να γραψω -και το κανω- αλλα να κατσω να αραδιασω σεντονια τη στιγμη που δεν παιζει να συνεννοηθούμε?
    γ) προσωπικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να το παρω Μητσε....πιστεψε με i couldnt care less αν καποιοι ( και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ αυτο) εδω μεσα συμφωνουν ή διαφωνουν με τις αποψεις μου......αλλο προβλημα δεν ειχα οχι, ασφαλως και δεν ειχες αλλα ρε πστ μου, εισαι κολλημένος!
    δ) ειδες εσυ να λεω καπου οτι εχω παντα δικιο και οτι πρεπει να συνταχθειτε με τα λεγομενα μου???? θα μας τρελανεις μητσε? ...ολοι τις γνωμες-αποψεις μας αραδιαζουμε εδω μεσα.......ουτε μπορω να θυμηθω καποιο σημειο που σας επρηξα......αλλα αν οντως υπαρχει τετοιο σημειο θα σε παρακαλουσα να μου το επισημανεις, ωστε να μην το ξανακανω ρε αντε παραταμας που θα ασχολουμαστε μαζι σου λεμε
    e) θα ηθελα να μου πεις αν μεσα στους ουρανοκατεβατους ειμαι και εγω....για να μπορεσω να απαντησω και αναλογως.....αλλιως αερολογιες δεν μου αρεσει να γραφω
    OXI

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    αν ειδες χτες τα ξημερωματα τη μεταδοση της ερτ μεσω ιντερνετ,κατι τετοιο γινοταν,σε μικροτερη κλιμακα βεβαια
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    OXI
    ρε παπαρα ουτε να "νευριασω" δεν μπορω με την παρτυ σου

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Σημερα το πρωι ενω καθομουν για καφε εκατσε στο διπλα τραπεζι ενας τυπος πρωην υπαλληλος της ΕΡΤ.
    Ηταν εξω φρενων, τα ειχε βαλει με ολους και με ολα και με το δικιο του αφου εχανε την δουλεια του.
    Δεκαπεντε χρονια δουλευε στην ερτ και εφτασε να παιρνει 1000€.
    Εβριζε Σαμαρα ΝΔ και το λοιπο συναπαντημα.
    Ολοι απωληθηκαν αντι να τοποθετηθουν σε αλλες δουλειες, επομενως δεν υπαρχει ελπιδα να ξαπαπροσληφθουν.
    Θα ακολουθησουν και αλλοι, αυτοι ηταν η αρχη, ελεγε..

Ειχε τα δικια του ο ανθρωπος, δε λεω, και αυτοι ειναι οι μονοι που θα λυπηθω που εχασαν τη δουλεια τους, μονο που...
    Οποτε γινοταν καποια προσπαθεια αλλαγης και βελτιωσης της ερτ ή ακομη και μειωσης μισθων, ολοι οι υπαλληλοι κατεβεναν σε απεργιες και εκτος των αλλων απαιτουσαν και την προσληψη επιπλεον προσωπικου. Που ηταν τοτε ολοι αυτοι οι υπαλληλοι της ερτ οι οποιοι ωρυονται τωρα πως μενουν στο δρομο κλεινει η ερτ κλπ κλπ, για να φωναξουν κατα οσων τα αρπαζουν (και εκει) εις βαρος του ελληνικου λαου;

Και στο κατω κατω δεν ειναι ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι που χανουν την δουλεια τους, τα χρονια που το δημοσιο εξισωνοταν με αραλικι, ξυσιμο και μηνας μπει μηνας βγει το μηνιατικο μπαινει στην τσεπη τελειωσαν. Ας ξεβρωμισουμε επιτελους απο τους νεοελληνες βολεψακιδες που ονειρο ζωης εχουν να καθονται και να πληρωνονται.

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας