Σελίδα 14 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 256

Θέμα: spyrakos35's σιδερόκωλη IV - βορεια & κεντρική εύβοια

Εδώ δεν ζήτησε λάδι ο κατ' εξοχήν ύποπτος, θα θέλουν τα κατέμ;
    όσο για το χώμα ήταν βατό. αν και, έχοντας κάνει μπόλικες εντουράδες το καλοκαίρι κατά τας διακοπάς, δεν μασάμε ένα χιλιόμετρο σύνολο στα 600...

επίσης να πω τα εξής:
    Είχα χορτάσει στροφή από την Στενή Ι. Θα μπορούσα να φύγω μαζί με τον Γιώργη από τα Ψαχνά έχοντας ένα αίσθημα πληρότητας, χαμόγελο στα χείλη και απόλυτη ικανοποίηση, έτσι και αλλιώς το δεύτερο κομμάτι το είχα κάνει με εξαιρετική παρέα πρόσφατα (και η δική σας παρέα εξαιρετική είναι, αλλά διαφορετικά εξαιρετική). Πιέστηκα λίγο για να ξεκινήσω το δεύτερο μισό. Δεν ξέρω τι μου έφταιξε, η ζέστη, ο λίγος ύπνος, το ότι έχω φορτώσει κιλά, το ότι χαλβάδιασα και σορόπιασα, πάντως στην Στενή Ι ήμουν στο "γύρνα πίσω". Το κομμάτι Στενή-Κύμη γενικά το έκανα με μισή καρδιά, διαδικαστικά. Το τι λύσσα κακιά με έπιασε στο Κύμη-Στενή δεν το ξέρω, γιατί ξύπνησα ξαφνικά και το έλιωσα το μοτόρι (ίσως γιατί φάγαμε), αλλά θα ήμουν πολύ μλκς αν τελικά δεν το είχα κάνει όλο το βολτάκι, ήταν πολύ διαφορετικό στό ανάποδο. 13 ώρες στο δρόμο. Μάλλον 14 ώρες, αν σκεφτείς ότι ξεκίνησα πριν την εκδρομή την "τρεχάλα". Είχαμε μέση ωριαία 70λίγο στα "γρήγορα" κομμάτια, 50λίγο στα σφιχτά. Κούραση και ζέστη και η προσήλωση στο δρόμο όχι πάντα η καλύτερη. Και όλη η ταλαιπώρια αυτή, με κάνει να σκέφτομαι ότι τελικά δεν το αλλάζω με τίποτα. Παρ' όλη την σωματική και πνευματική κόπωση που επιφέρει μιά τέτοια απαιτητική ημερήσια βόλτα, δεν υπάρχει κανένα υποκατάστατο για την ικανοποίηση στο τέλος της. Ούτε για τις απίθανες εναλλαγές τοπίων, θερμοκρασιών, καιρού, υψομέτρου, τις φάτσες στα χωριά άλλες απορημένες και άλλες χαρούμενες, τα παιδάκια που χαιρετούν και γελάνε, την παραδοσιακή γιαγιά με το γάιδαρο καρτ-ποστάλ (μαλάκα Μαναλίσι παραλίγο να την τσακίσεις την άμοιρη με τις ξετάπωτες που τρόμαξαν τον όνο), την εγκατάλειψη και την βρώμα, την καθαριότητα και την νοικοκυροσύνη, την παράδοση και το κιτσαριό, όλα ιδωμένα σε fast forward από τους λυσσασμένους Αθηναίους που τρέχουν αφηνιασμένοι να προλάβουν να γυρίσουν τα νούμερα στο κοντέρ, να περάσει η κουκκίδα του Gps απ' όλα τα checkpoints, σε μέρη που το "γρήγορα" δεν υπάρχει. Και όλα αυτά, σε μόλις 500 χιλιόμετρα καθαρής Εύβοιας. Με λίγες και ως επί το πλείστον μικρές στάσεις. Με δίωρα ανάμεσα στις στάσεις που έμοιαζαν να είναι πολύ λιγότερη ώρα αφού μάτι και μυαλό ήταν απασχολημένα να ρουφήξουν εικόνες (και να μην μας ρουφήξουν οι λακκούβες). Το δροσερό τσαγάκι κερασμένο από τον Γιώργη μετά το Πευκί ως το Μαντούδι, η φωτογραφία του "μαλλιά" και το πόσο έλαμπε το πρόσωπο του παππού με υπερηφάνεια. Με παρέα που όλοι προσέφεραν στο καλό κλίμα, που όλοι διασκέδασαν ακόμα και με την "ταλαιπωρία" μας, που βοήθησαν να περάσουμε καλά. Ακόμα και οι άγνωστοι, mr Κτήνος, μιά χαρά κούμπωσες στο παρεάκι, να μας ξανάρθεις, κερνάμε εμείς καφέ αυτή τη φορά, άντε και γλυκάκι. Για παϊδάκια δεν μας βλέπω με αυτόν τον ξερακιανό καραφλομπέκατσο που μπλέξαμε...

Μετράω μέρες ήδη. Για την επόμενη, φυσικά

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    στην αρχή θα σου δηλώνουν συμμετοχή μόνο τα ΚΤΜ (μην ακούσουν για χώμα και ανωμαλία, πρώτα είναι)
    μετά θα βλέπουν τα χιλιόμετρα (623 χλμ ;;;; θέλουμε έναν τενεκέ λάδι θα λένε), και θα σου πω εγώ
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μπα και αυτο που ήρθε καρσιλαμά χόρευε.....

λάδι δεν νομίζω.... εξελίχτηκαν, βενζίνη καίνε..... αλλά, όταν λέμε καινε, ΚΑΙΝΕ.....
    και

βλαμμένα και τα δυο σας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εδώ δεν ζήτησε λάδι ο κατ' εξοχήν ύποπτος, θα θέλουν τα κατέμ;

μυστηριο παραξενο περίεργα πράματα...

επίσης να πω τα εξής:
    Είχα χορτάσει στροφή από την Στενή Ι. Θα μπορούσα να φύγω μαζί με τον Γιώργη από τα Ψαχνά έχοντας ένα αίσθημα πληρότητας, χαμόγελο στα χείλη και απόλυτη ικανοποίηση, έτσι και αλλιώς το δεύτερο κομμάτι το είχα κάνει με εξαιρετική παρέα πρόσφατα (και η δική σας παρέα εξαιρετική είναι, αλλά διαφορετικά εξαιρετική).
    πάλι καλά...

Πιέστηκα λίγο για να ξεκινήσω το δεύτερο μισό. Δεν ξέρω τι μου έφταιξε, η ζέστη, ο λίγος ύπνος, το ότι έχω φορτώσει κιλά, το ότι χαλβάδιασα και σορόπιασα, πάντως στην Στενή Ι ήμουν στο "γύρνα πίσω". Το κομμάτι Στενή-Κύμη γενικά το έκανα με μισή καρδιά, διαδικαστικά.
    μια ιδέα είναι όλα

Το τι λύσσα κακιά με έπιασε στο Κύμη-Στενή δεν το ξέρω, γιατί ξύπνησα ξαφνικά και το έλιωσα το μοτόρι (ίσως γιατί φάγαμε),
    ε ναι νηστικό αρκούδι κλπ κλπ

αλλά θα ήμουν πολύ μλκς αν τελικά δεν το είχα κάνει όλο το βολτάκι, ήταν πολύ διαφορετικό στό ανάποδο. 13 ώρες στο δρόμο. Μάλλον 14 ώρες, αν σκεφτείς ότι ξεκίνησα πριν την εκδρομή την "τρεχάλα".
    στη ζωή δεν μπορείς να τα χεις όλα...
    Είχαμε μέση ωριαία 70λίγο στα "γρήγορα" κομμάτια, 50λίγο στα σφιχτά. Κούραση και ζέστη και η προσήλωση στο δρόμο όχι πάντα η καλύτερη. Και όλη η ταλαιπώρια αυτή, με κάνει να σκέφτομαι ότι τελικά δεν το αλλάζω με τίποτα.
    ένα έργο που το λέγανε Λε μαζόχ το έχεις δει??? (αν δε κάνω λάθος το τίτλο)
    Παρ' όλη την σωματική και πνευματική κόπωση που επιφέρει μιά τέτοια απαιτητική ημερήσια βόλτα, δεν υπάρχει κανένα υποκατάστατο για την ικανοποίηση στο τέλος της. Ούτε για τις απίθανες εναλλαγές τοπίων, θερμοκρασιών, καιρού, υψομέτρου, τις φάτσες στα χωριά άλλες απορημένες και άλλες χαρούμενες, τα παιδάκια που χαιρετούν και γελάνε, την παραδοσιακή γιαγιά με το γάιδαρο καρτ-ποστάλ (μαλάκα Μαναλίσι παραλίγο να την τσακίσεις την άμοιρη με τις ξετάπωτες που τρόμαξαν τον όνο),
    σκέψου ότι δεν αντέχει τον εαυτό του κι έχει ταπωμένα ... αυτιά
    την εγκατάλειψη και την βρώμα, την καθαριότητα και την νοικοκυροσύνη, την παράδοση και το κιτσαριό, όλα ιδωμένα σε fast forward από τους λυσσασμένους Αθηναίους
    είχε και Μπακαούκες...
    που τρέχουν αφηνιασμένοι να προλάβουν να γυρίσουν τα νούμερα στο κοντέρ, να περάσει η κουκκίδα του Gps απ' όλα τα checkpoints, σε μέρη που το "γρήγορα" δεν υπάρχει. Και όλα αυτά, σε μόλις 500 χιλιόμετρα καθαρής Εύβοιας. Με λίγες και ως επί το πλείστον μικρές στάσεις. Με δίωρα ανάμεσα στις στάσεις που έμοιαζαν να είναι πολύ λιγότερη ώρα αφού μάτι και μυαλό ήταν απασχολημένα να ρουφήξουν εικόνες (και να μην μας ρουφήξουν οι λακκούβες). Το δροσερό τσαγάκι κερασμένο από τον Γιώργη μετά το Πευκί ως το Μαντούδι, η φωτογραφία του "μαλλιά" και το πόσο έλαμπε το πρόσωπο του παππού με υπερηφάνεια. Με παρέα που όλοι προσέφεραν στο καλό κλίμα, που όλοι διασκέδασαν ακόμα και με την "ταλαιπωρία" μας, που βοήθησαν να περάσουμε καλά. Ακόμα και οι άγνωστοι, mr Κτήνος, μιά χαρά κούμπωσες στο παρεάκι, να μας ξανάρθεις, κερνάμε εμείς καφέ αυτή τη φορά,
    να σαι καλά ρε, θενξ, θα ξαναρθω και αν δε πάθουμε τίποτα λέω να σας πώ και για μια Βουλγαρία βέρι λόου μπατζετ... (Να φας και παιδάκια... με 7 ευρώ!)

άντε και γλυκάκι. Για παϊδάκια δεν μας βλέπω με αυτόν τον ξερακιανό καραφλομπέκατσο που μπλέξαμε...

Μετράω μέρες ήδη. Για την επόμενη, φυσικά

φώτο πιο μετά !
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 09/09/2013 στις 14:20.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    καλά έβαλες το αργαλείο σου σε εκείνο τον χωματόδρομο ;;;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    καλά έβαλες το αργαλείο σου σε εκείνο τον χωματόδρομο ;;;
    ε καλά, λέμε τώρα...

ε καλά, λέμε τώρα...
    τι, δεν θα το έβαζες ρε;

τι, δεν θα το έβαζες ρε;
    2 επιλογές υπάρχουν

ή όπισθεν ή στα χέρια

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Μπραβο, ωραια βολτα!
    Καμια foto δεν εχει ακομα? Μονο αυτες?!!
    Με τετοια πεινα που τους ειχε ο αχαϊρευτος... θα τις εφαγαν κι αυτες!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

είχε και Μπακαούκες...

φώτο πιο μετά !

τι εννοας mister ? Ειχε ερθει κανα πουλμαν απο Σαλαμινα ?
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Μπα με μηχανάκια ήταν Λε μοτ. Σαλαμίνας νομίζω ή κάπως έτσι

τι, δεν θα το έβαζες ρε;
    Το έγραψα γιατί υπέθεσα πως αυτό το άθλιο παιδαρέλι νόμιζε πως ήρθα μαζί. Φυσικά και θα το έβαζα το χρέπι, καμιά αντιπυρική στον Χελμό θα πέρναγα; Εδώ πέρασε το θωρηκτό του Σπυέτου δεν θα περνούσε η γαζέλα;...

Το έγραψα γιατί υπέθεσα πως αυτό το άθλιο παιδαρέλι νόμιζε πως ήρθα μαζί. Φυσικά και θα το έβαζα το χρέπι, καμιά αντιπυρική στον Χελμό θα πέρναγα; Εδώ πέρασε το θωρηκτό του Σπυέτου δεν θα περνούσε η γαζέλα;...
    αφού είχες πει ότι θα κατέβαινες με το καβασάκι
    μαλλιά μπορεί να μην έχω, χέρια σίγουρα δεν έχω, αλλά από αλτζχάιμερ δεν πάσχω ακόμα

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Με τετοια πεινα που τους ειχε ο αχαϊρευτος... θα τις εφαγαν κι αυτες!
    συνέχεια μασουλάγανε ρε...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λέμε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC06028.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	62,7 KB 
ID:	298916

κτήνος επι τω έργω (που δεν είδαμε ακόμα)

Όνομα:	DSC06029.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	46,6 KB 
ID:	298917

Όνομα:	DSC06036.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	62,1 KB 
ID:	298918

Παρόμοια θέματα

1. spyrakos35's σιδεροκωλη ΙΙΙ - στερεά ελλάδα παρτ του......
    από spyrakos35 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 156
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2013, 18:07
  2. spyrakos35's σιδεροκωλη ΙΙ - στης πελοποννήσου τα βουνά
    Απαντήσεις: 130
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2013, 14:35
  3. spyrakos35' s σιδερόκωλη - γύρος της Στερεάς Ελλάδας
    Απαντήσεις: 239
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2013, 09:52
  4. Βολτα στην Κεντρικη Ευβοια (18/2/06)