Σελίδα 14 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 294

Θέμα: Πρώτη Ελληνική Αποστολή στο ΤΤ Isle Of Man

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    an sou pw oti eimai enas apo tous diorganwtes tis apostolis tha mou zitiseis syggnwmi?
    Αν είσαι πράγματι ενας από τους διοργανωτές δεν μας διαφωτίζεις με ποιον τρόπο μπορεί να διασφαλιστεί η συμμετοχή για να μην μιλάμε στον αέρα; Γιατι καλή η φαμφάρα αλλα από οτι γραψανε εδώ παιδια δεν ειναι και τόσο εύκολη η εξασφάλιση της συμμετοχής με τις παρούσες συνθήκες...
    Ban 'em all

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Αν είσαι πράγματι ενας από τους διοργανωτές δεν μας διαφωτίζεις με ποιον τρόπο μπορεί να διασφαλιστεί η συμμετοχή για να μην μιλάμε στον αέρα; Γιατι καλή η φαμφάρα αλλα από οτι γραψανε εδώ παιδια δεν ειναι και τόσο εύκολη η εξασφάλιση της συμμετοχής με τις παρούσες συνθήκες...
    oxi den eimai stous diorganwtes...den exw kai kammia sxesi mazi tous...den kserw an ontws tha kataferoune na paroune meros...eimai enantia stin akraia odigisi se dimosious dromous...alla estw kai oti oneirevontai kati arkei se aytin tin xwra tis mizerias na me kanei na goustarw kai na elpizw na ta kataferoun...opws kai pistevw oti mias kai meilame gia atoma xronia ston xwro den tha ektithontan toso gia kati pou den exoun psaksei kala prin to anakoinwsoun...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Συμφωνώ μαζί σου αλλα επειδή στην Ελλάδα ζούμε που οτι δηλώσει ειναι ο καθένας, ας ειμαστε λιγο φειδωλοι και στις εκφρασεις μας και στις δηλώσεις και στις φιλοδοξίες ακομα. Τόση φάπα εχουμε φαει σαν λαός δεν χρειαζόμαστε περισσότερο δουλεμα... Δεν αντεχουμε πια νομίζω σε ολα τα επίπεδα...
    Ban 'em all

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ μαζί σου αλλα επειδή στην Ελλάδα ζούμε που οτι δηλώσει ειναι ο καθένας, ας ειμαστε λιγο φειδωλοι και στις εκφρασεις μας και στις δηλώσεις και στις φιλοδοξίες ακομα. Τόση φάπα εχουμε φαει σαν λαός δεν χρειαζόμαστε περισσότερο δουλεμα... Δεν αντεχουμε πια νομίζω σε ολα τα επίπεδα...

den tha borousa na symfwnisw perissotero me ta legomena sou...alla kai to "prin ton doume gianni to vaftisame" einai ligo too much...idios me akraious xaraktirismous ...pou seikwnoun mexri kai ksereis esy ti...

ta la

Παλαιό μέλος
    Εγω παντως δεν εχω καταλαβει αν τελικα ειναι κακο που θα πανε οι ανθρωποι να τρεξουν στο ΤΤ η οχι.

Banned
    καθε ελληνικη προσπαθεια σε καθε ειδους ανταγωνιστικο περιβαλλον πρεπει να συνοδευεται απο απο καλη επιτυχια και ΜΟΝΟ

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spi900 Προβολή μηνύματος
    Εγω παντως δεν εχω καταλαβει αν τελικα ειναι κακο που θα πανε οι ανθρωποι να τρεξουν στο ΤΤ η οχι.
    η αντιπαράθεση δεν είναι καν για το ίδιο θέμα. έχει τη πλάκα του

οι μεν "είναι πολυ καλή η προσπάθεια να πανε" ------ προφανώς και είναι

οι δε "είναι κακό που προμοτάρουν το reckless street racing" ----- προφανώς και είναι

Banned
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	76125_174784519215253_134273589933013_590453_4012014_n.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	8,5 KB 
ID:	297232

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    η αντιπαράθεση δεν είναι καν για το ίδιο θέμα. έχει τη πλάκα του

οι μεν "είναι πολυ καλή η προσπάθεια να πανε" ------ προφανώς και είναι

οι δε "είναι κακό που προμοτάρουν το reckless street racing" ----- προφανώς και είναι
    Δε μιλησα εγω για αντιπαραθεση,εγω ειπα αν ειναι κακο που θα τρεξουν,εννοωντας αγωνιστικα
    και αυτο το λεω με βαση τα γραφωμενα που διαβαζω.

Κατα τ'αλλα,οπως την δει ο καθενας με την προσπαθεια τους,πιστευω ομως οτι εκεινοι γνωριζουν καλυτερα.
    Περι street racing,ουδεν σχολιο απο εμενα.

Παλαιό μέλος
    Γιατι να ειναι κακο ρε Σπυρο?Κουμαντο στην τσεπη τους και τα ονειρα του καθενος θα κανουμε?Και στην τελικη αν εμεις "αποφασισουμε" οτι ειναι κακο ,πιστευει κανεις οτι θα λαβουνε σοβαρα υποψιν τους την αποψη μας?
    Επι της ουσιας λιγες λογικες κουβεντες ακουστηκαν.Αν εχει καποιος επαφες με τους διοργανωτες και εφοσον το θελει ας μας κανει μια σοβαρη ενημερωση να ξερουμε απο πρωτο χερι τι παιζει.Να μην λεμε το μακρυ και το κοντο μας,στο τελος καποιοι απο εμας μπορει να βγουνε και εκτεθειμενοι.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Δε μιλησα εγω για αντιπαραθεση,εγω ειπα αν ειναι κακο που θα τρεξουν,εννοωντας αγωνιστικα
    και αυτο το λεω με βαση τα γραφωμενα που διαβαζω.
    Συμφωνω με οσα σου ειπε ο Σπυρος.

Κατα τα αλλα δεν καταλαβαινω πώς απο τα οσα διαβαζεις σου δημιουργειται η απορια για το αν ειναι κακο που θα τρεξουν

Δε νομιζω οτι ειπε κανεις κατι τετοιο.
    Εφ'οσον πληρουν τις προϋποθεσεις για να τρεξουν και τους το επιτρεπουν οι κανονισμοι (μακαρι και το ευχομαι), γιατι να ειναι κακο?

Ουτε η eurovision ειναι για να πανε με κρατικη επιχορηγηση και να πουμε οτι ξοδευουν τα λεφτα των φορολογουμενων, ουτε δανεικα μας ζητησαν.

Για πολλα πραγματα υπηρξε διαφωνια. Για το συγκεκριμενο δε νομιζω.

Παλαιό μέλος
    Εγραψα εγω πουθενα οτι υπηρχε διαφωνια?

Ξαναλεω λοιπον για αλλη μια φορα οτι η ερωτηση μου αναφερεται αγωνιστικα και μονο με βαση τις δυνατοτητες των οδηγων.

Ειπωθηκαν σε προηγουμενες σελιδες οτι ειναι δυσκολο επιχειρημα,οτι το ΤΤ δεν ειναι επιδαυρος και διαφορα αλλα
    που αν θες μπορεις να τα ξαναδιαβασεις,εκει εστιαζεται και η ερωτηση μου και ΟΧΙ σε διαφωνια η αντιπαραθεση.

Καλημερα

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Εγραψα εγω πουθενα οτι υπηρχε διαφωνια?

Ξαναλεω λοιπον για αλλη μια φορα οτι η ερωτηση μου αναφερεται αγωνιστικα και μονο με βαση τις δυνατοτητες των οδηγων.

Ειπωθηκαν σε προηγουμενες σελιδες οτι ειναι δυσκολο επιχειρημα,οτι το ΤΤ δεν ειναι επιδαυρος και διαφορα αλλα
    που αν θες μπορεις να τα ξαναδιαβασεις,εκει εστιαζεται και η ερωτηση μου και ΟΧΙ σε διαφωνια η αντιπαραθεση.

Καλημερα
    Μαλιστα.

Γινε πιο σαφης λοιπον αν θελεις, κι εξηγησε τι εννοεις με τη λεξη "κακο" γιατι ειναι πολυ γενικη η λεξη που διαλεξες να χρησιμοποιησεις.

Τι παει να πει "κακο"? Επικινδυνο? Οι αγωνες επικινδυνο πραμα ηταν ανεκαθεν. Αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.

"Κακο" για ποιον? Αν εννοεις "επικινδυνο" (οπως ειπα και παραπανω) γι'αυτους μην πανε και σκοτωθουν, συμμετοχη σε αγωνα ειναι με ο,τι αυτο συνεπαγεται. Κινδυνοι υπαρχουν.
    Τωρα αν ειναι καλο ή κακο να τρεχει καποιος σε αγωνες και σε τί αγωνες, και με τί προσοντα κλπ, νομιζω δεν ειναι ερωτηση που βρισκει απαντηση, κι αυτο για ευνοητους λογους.

Καλημερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μαλιστα.

Γινε πιο σαφης λοιπον αν θελεις, κι εξηγησε τι εννοεις με τη λεξη "κακο" γιατι ειναι πολυ γενικη η λεξη που διαλεξες να χρησιμοποιησεις.

Τι παει να πει "κακο"? Επικινδυνο? Οι αγωνες επικινδυνο πραμα ηταν ανεκαθεν. Αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.

"Κακο" για ποιον? Αν εννοεις "επικινδυνο" (οπως ειπα και παραπανω) γι'αυτους μην πανε και σκοτωθουν, συμμετοχη σε αγωνα ειναι με ο,τι αυτο συνεπαγεται. Κινδυνοι υπαρχουν.
    Τωρα αν ειναι καλο ή κακο να τρεχει καποιος σε αγωνες και σε τί αγωνες, και με τί προσοντα κλπ, νομιζω δεν ειναι ερωτηση που βρισκει απαντηση, κι αυτο για ευνοητους λογους.
    Για να πουμε του στραβού το δίκιο σ αυτόν τον αγώνα κάθε χρόνο κάποιοι (συχνά και θεατές) αφήνουν τα μπαλάκια τους εκεί...
    (ομως το άιλ οφ μαν, έχει δικούς του νόμους, βλάπε πλυντήριο χρήματος και τα γράφει όλα στα παλιά του τα παπούτσια κλπ κλπ )

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    ναι ο αγώνας ΕΙΝΑΙ δύσκολος και θέλει πολύ δουλεια για αποτέλεσμα (ακόμα και για το qualify ) αλλά σε τετοιους αγώνες γεννιούνται μικρά θαύματα . Το road racing είναι αγώνες που είναι γεμάτοι πάθος χαρές και πόνο δυστυχώς . Η εμπειρία ίσως έχει πολύ μεγαλύτεροι σημασία απο τα φράγκα

μερικά παραδείγματα τόν άλλων αγώνων που γίνονταί

Baneja spain

Alastaro finland

http://www.youtube.com/watch?v=eBUfN0MnfJE

baneja ξανά αλλά αφιερωμένο στόν Κο Αρη ακα sapila
    http://www.youtube.com/watch?v=eG5ngSLebJ0
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Σελίδα 14 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οι μπάτσοι στο Isle of Man είναι φίλοι μας
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2011, 02:41
  2. Isle of Man - Photos na goustarete!
    από asmar στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 15:07
  3. Αληταράς νγκάνγκουρας στο Isle of Man
    από golis στο forum Αγωνιστικά νέα