wannabees
Μιλάμε για κάτι υποκειμενικό όπως η εμφάνιση αλλά χλωμό το Tiger
να θέσει haute couture θέματα![]()
ειναι τσιμπημενη η τιμη για ενα budget 1000αρι on-off....
αν, και οταν, πεσει στα 11, και εφ'οσον δειξει οτι ειναι αλεξισφαιρο (οπως το προηγουμενο 650) θα ειναι μια καλη προταση...
![]()
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΙΓΚΕΡ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....???
Άλλη κατηγορία ,άλλο μηχανάκι
Το είχα γράψει πριν μερικές σελίδες και τελικά βγήκα αληθινός ότι κάπου εκεί θα κόστιζε...
Η γνώμη μου είναι ότι στα 13 χιλιάρικα δεν έχει τύχη... Αν έπαιζε στα 11 βία 11,5 θα μπορούσε να πλασαριστεί έξυπνα και να πάρει σεβαστές πωλήσεις τόσο από τα άλλα μεγάλα μαστόδοντα όσο και να δελεάσει με την μικρή διαφορά τιμής από αυτά αγοραστές των Τρανσαλπ, του 700αριού κλπ
Και εδώ που τα λέμε δεν έχει και τα σούπερ-ντούπερ εξελιγμένα μπλιμπλίκια που δεν θα του επέτρεπαν να κοστίζει φθηνότερα. Στα 13Κ όμως όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Δεν βαριέσαι, θα το βλέπουμε αραχτό στις βιτρίνες...![]()
Είναι λίγο δύσκολο να δικαιολογήσεις την αγορά ενός "ον-οφ" με σαφέστατο ασφάλτινο προσανατολισμό όταν με 3000 λιγότερα η ίδια εταιρία πουλάει το Bandit 1250 με φέρινγκ και 3βάλιτσο. Ο συνειδητοποιημένος ταξιδιώτης, θα πάει εκεί.
Κάτι ήθελαν να φτιάξουν στην Suzuki αλλά δεν τους βγήκε... Καλύτερα θα ήταν να αντέγραφαν το παλιό DR800 που ακόμα είναι ξεχωριστό σε εμφάνιση (το όμορφο-άσχημο είναι υποκειμενικό). Αυτό το πράγμα που βγήκε είναι ένα κολλάζ από "δημοφιλή" χαρακτηριστικά μοτοσικλετών του ανταγωνισμού, χωρίς συνοχή.
Όσοι το οδήγησαν από Αμερική πάντως δεν βρήκαν ψεγάδια, το "χειρότερο" σχόλιο ήταν ότι έχει αδύναμο πίσω φρένο. Και δεν έχει κεντρικό σταντ, είναι έξτρα (αντέγραψαν και την άφρικα...).
Eνώ άμα κόστιζε 11 ή ακόμα και 10 χιλιάρικα, θα γέμιζαν οι δρόμοι της Ελλάδας...
Θεωρητικές είναι οι συζητήσεις που κάνουμε έτσι και αλλιώς.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...............
Δείτε πόσα κομμάτια πούλησαν τά μοτόρια πάνω άπό 500 κυβικά φέτος στήν Έλλάδα
όταν τό 2008 τό Χαγιαμπούζα γιά παράδειγμα θεριό μηχανάκι είχε πάνω άπό 700 κομμάτια...!!!
http://www.mrbike.gr/website/moto/po...eton-2013.html
Στο Αμέρικα πάντως ότι διάβασα μιλούσε σαφώς για το "πλεονέκτημα τιμής" που έχει το Vstrom 1000 σε σχέση με τα άλλα μεγάλα ον-οφ και ότι είναι ατού της Suzuki.
Επίσης παρατηρώ ότι οι μόνοι κομπλεξικοί που νιώθουν ότι έχουν ανάγκη να τονίσουν την ιπποδύναμη του μοντέλου τους στον πίνακα πωλήσεων, έτσι για να φαινόμαστε ρε παιδί μου, είναι οι.... Έλα Τέρενς, δικό σου.
Εκπληκτική η πορεία των ακριβών μοτοσικλετών εν μέσω κρίσης πάντως...
Τέρενς το γιατί πουλούσε η Busa όσο πουλούσε το ξέρουμε όλοι μας, έτσι; Δεν είναι ότι όσοι τις πήραν τις έσκισαν στο ταξίδι υψηλών ταχυτήτων, πιο πολύ ο συνδυασμός "φτηνά δάνεια μικρό πουλί" ήταν που τα έσπρωχνε όλα αυτά τα μηχανάκια με υψηλό πουλ μουρ συντελεστή. Ντάξει, τα πήραν και μερικοί που τα έλιωσαν "όπως πρέπει", σε ποσοστό.... 5% (παγκόσμια σταθερά κατά λύκο).
Στα μεγαλα «ον-οφφ» πάντως , όλες οι πολυπληθείς και ανταγωνιστικές καινούργιες προτάσεις των εργοστασίων κλ@σαν τα @@ στην BMW….
Θα μου πεις , η Ελλάδα δεν είναι δείγμα , αλλά και στην Ιταλία και Γαλλία που είχα δει έναν αντίστοιχο πινακα το GS1200 έκανε παρτυ….
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ..............ΕΠΙΣΗΣ
Έχω καί μικρό πουλί.....
Δέν ξέρεις γιατί πουλούσε τό Χαγιαμπούζα...........
Έπίσης δέν άνήκω στό 5% τής στατιστικής σου ύπηρεσίας ...
Ή ζωή κάνει κύκλους,τώρα έχω ένα παπάκι καί ένα βεστρόμ.
Τό πουλί μου πάλι μικρό τό νοιώθω παρότι όλη μέρα είμαι μέ τό παπί..!!
Σκέφτομαι νά πάρω κανένα 1200άρι μαστόδοντο....
Τί λές ύπάρχει περίπτωση νά μεγαλώσει τό πουλί..??