Σελίδα 14 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 349

Θέμα: -10 χρόνια προσδόκιμο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    και αδέσποτα σκυλιά.
    ...για να ρίξω λάδι στη φωτιά...

Αδέσποτους ανθρώπους δηλαδή επιτρέπεται να έχουμε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    ...για πες καμια περιπτωση που αποδειχθηκε οτι επιτεθηκε σκυλος απροκλειτα σε παιδακι...δειξε ντε...
    Γιατι οσες φορες ''διαδοθηκε'' κατι τετοιο σκυλος πηγε για παιχνιδι...παιδι/μαμα/γιαγια του ριξε πετρα και αυτο ΣΠΑΝΙΑ αμυνθηκε...και κατ'εσε φταιει ο σκυλος...γιατι βαριουνται μερικοι να μορφωθειτε για κατι αλλο περα απο το dancing with the stars...ασε που θα μας την πεις και απο πανω...
    Πλακα κανεις, ε;
    Και για να μην το κουραζουμε: Αποδειξε αυτα που λες.
    Εχω εχω 9 ραμματα για να το αποδειξω και οχι πανω μου.

Για τα υπολοιπα, δεν εχω καμια απολυτως αποψη και εμπιστευομαι αυτα που λες.
    Στο αδεσποτα -η και μη- και παιδια, λες μαλακιες.
    Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 26/04/2014 στις 22:48.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Το ότι πρέπει να μπορεί κανείς να κυκλοφορεί με ασφάλεια, είναι αυτονόητο. Οι δρόμοι δεν πρέπει να έχουν επικίνδυνες λακούβες, ξεσκέπαστα φρεάτια και αδέσποτα σκυλιά.
    Γυναίκες με κωλάρες, διαφημιστικές πινακίδες, όμορφα οχήματα (που αποσπούν την προσοχή), θέα τη θάλασσα ή το δάσος, γριές, γέρους, παιδιά και αφηρημένους. Επίσης στους επαρχιακούς λέω να αφανίσουμε όλη την πανίδα τριγύρω και να παλουκώνουμε τα πτώματα τους για να τρομάζουμε και τα επόμενα. Τέλος να τοποθετηθεί ηλεκτροφόρο δίχτυ στην ατμόσφαιρα για να μη μπορεί να περάσει μήτε πουλάκι καθότι είναι εν δυνάμει κίνδυνος...

Χυμαδόρη έχεις υποχρέωση να τον τσακίσεις όχι μόνο γι'αυτό που προκάλεσε σε εσένα και τα ζώα σου αλλά και για όλα τα ζώα που έχει κάνει να υποφέρουν στη μέχρι τώρα μακρόχρονη (δυστυχώς) ζωή του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Γυναίκες με κωλάρες, διαφημιστικές πινακίδες, όμορφα οχήματα (που αποσπούν την προσοχή), θέα τη θάλασσα ή το δάσος, γριές, γέρους, παιδιά και αφηρημένους. Επίσης στους επαρχιακούς λέω να αφανίσουμε όλη την πανίδα τριγύρω και να παλουκώνουμε τα πτώματα τους για να τρομάζουμε και τα επόμενα. Τέλος να τοποθετηθεί ηλεκτροφόρο δίχτυ στην ατμόσφαιρα για να μη μπορεί να περάσει μήτε πουλάκι καθότι είναι εν δυνάμει κίνδυνος...
    Οτι να 'ναι.

Χυμαδόρη έχεις υποχρέωση να τον τσακίσεις όχι μόνο γι'αυτό που προκάλεσε σε εσένα και τα ζώα σου αλλά και για όλα τα ζώα που έχει κάνει να υποφέρουν στη μέχρι τώρα μακρόχρονη (δυστυχώς) ζωή του.
    Οτι πρεπει!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    +1 όπως και να γνωστοποιήσει τα αποτελέσματα για τον περιορισμό και των υπόλοιπων υπόπτων του χωριού ας μην ξεχνάμε. Τρόποι υπάρχουν και όχι απαραίτητα βίαιοι, να ενημερωθούν και οι τουριστες της περιοχης σε ποια πολη/χωριο/νησι αφήνουν τα λεφτά τους ρε αδερφέ. Είμαι σίγουρος οτι και ο εμπορικός κόσμος θα φροντίσει να εφαρμοστουν αυτοι οι "στοιχειώδεις" κανόνες ανθρωπιάς.

Να επαναλάβω πάλι πως το φαινομενο φόλας ειναι πρόβλημα κοινωνικής συμπεριφοράς και δεν εξηγειται ατομικά ουτε επιλυνεται ιδιωτικά. Εσεις οι δικολάβοι του φόρουμ νομίζετε οτι με το να τρομάξει ενας γερος οικονομικά θα λυθει το πρόβλημα των αισχρων δηλητηριασμων; Του κάθε χυμαδορ ίσως ναι. Μπορεί και να συμβιβαστει ο κάθε χυμαδορ! Των υπολοίπων;

Όπως σωστα μίλησε ο Ktinos η προμελετημένη κ σχεδιασμενη αυτή κίνηση ουτε ηλικιακά περιορίζεται ούτε και διακρίνεται πνευματικά. Ήδη πολλοι απο σας (άθελα σας?) νεοι ανθρωποι δημιουργήσατε συνθήκες και σενάρια ηθικής δικαίωσης μιας τετοιας πράξης δηλητηριασμού. Κάποιοι μιλήσατε και για το αναπόφευκτο στα πλαίσια περιορισμου πληθυσμου αδεσπότων ???. Με λίγα λόγια συμπεριφορές που πρέπει να τις εξετάζουμε δηλαδη και οχι να τσακίζουμε ο καθένας μας επι τη εμφανισει. Φυσικοτατα δε να πλαισιωθει/συγκαλυφθει νομικως εξατομικευμένα και όχι αναδειχθεί ως κοινωνικός προβληματισμός αρα και αντιμετώπιση του ως τέτοιον σε κάθε κωλοχώρι και γειτονιά;

Εμένα ζέχνουν φασισμό τα ανωτέρω και με 2 λέξεις να αλλάξω εξηγειται εύκολα το χάλι που ζούμε και θα συνεχίσουμε να ζουμε όσο αφηνουμε τον φασίστα μεσα μας να δρα.
    Ban 'em all

Τόπος στην οργή όταν σε ανάγκασε να ζήσεις τέτοιες στιγμές δεν υπάρχει. Ακόμα κι εγώ που συγχωρώ πάντα σαν μαλάκας το άδικο του άλλου, αυτό το πράγμα δεν θα το άφηνα με τίποτα στη μέση. Να έχω δει τα σκυλιά μου να υποφέρουν έτσι κι εγώ δυο φορές περισσότερο από και για αυτά, κι εσύ Κωστή μόνο ξέρεις για πόσες ώρες.. ούτε να το σκέφτομαι. Είδα τις φάτσες τους που έβαλες στο φατσοβιβλίο μετά το κακό και μέσα σε δύο βλέμματα διέκρινα χίλια πράγματα, και για τις ψυχές των σκυλιών σου αλλά και για σένα μαζί..

Δεν "σφάζω" εύκολα ανθρώπους αλλά αυτόν τον πούστη όσο θυμάμαι αυτές τις εικόνες τον παλούκωνα χωρίς δεύτερη σκέψη.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Τόπος στην οργή όταν σε ανάγκασε να ζήσεις τέτοιες στιγμές δεν υπάρχει. Ακόμα κι εγώ που συγχωρώ πάντα σαν μαλάκας το άδικο του άλλου, αυτό το πράγμα δεν θα το άφηνα με τίποτα στη μέση. Να έχω δει τα σκυλιά μου να υποφέρουν έτσι κι εγώ δυο φορές περισσότερο από και για αυτά, κι εσύ Κωστή μόνο ξέρεις για πόσες ώρες.. ούτε να το σκέφτομαι. Είδα τις φάτσες τους που έβαλες στο φατσοβιβλίο μετά το κακό και μέσα σε δύο βλέμματα διέκρινα χίλια πράγματα, και για τις ψυχές των σκυλιών σου αλλά και για σένα μαζί..

Δεν "σφάζω" εύκολα ανθρώπους αλλά αυτόν τον πούστη όσο θυμάμαι αυτές τις εικόνες τον παλούκωνα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και πόσα άλλα ζώα θα έχει φαρμακώσει - δολοφονήσει μέχρι τώρα................................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    ...για να ρίξω λάδι στη φωτιά...

Αδέσποτους ανθρώπους δηλαδή επιτρέπεται να έχουμε;
    μου θυμισες την σαπφω νοταρα τη στιγμη που σκαει ''ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ!!!''

κωστα δεν θα εμπλακω σε καμια συζητηση με κανεναν εδω μεσα για το θεμα. το μονο που μπορω να πω ειναι οτι παραλιγο να χασεις 2 μελη της οικογενειας σου απο προθεση και οποιαδηποτε ΜΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αντιδραση απο μερους σου δε μπορω παρα ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ να την δικαιολογησω.

περαστικα στα φιλαρακια σου (σκυλια σου) και καλη δυναμη σε οτι αποφασισεις να κανεις.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    μου θυμισες την σαπφω νοταρα τη στιγμη που σκαει ''ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ!!!''
    Θέλω να γράψω πραγματικά ΠΟΛΛΑ αλλά εν προκειμένω θα αφήσω το θέμα καθαρό, με μια υποσημείωση :

Χαίρομαι που ο Κώστας με τις αντιδράσεις του, έστω και εν θερμώ, δεν έκανε κάτι το οποίο αντιβαίνει στις θέσεις του,
    και εύχομαι (και πιστεύω) ότι ο λόγος για τον οποίο προχωράει το θέμα (έστω και με τις έντονες εκφράσεις του) είναι κυρίως για να
    προστατεύσει τους φίλους του (τα σκυλιά εννοώ) και στο μέλλον τους φίλους άλλων (άλλα σκυλιά και ζωντανά) και όχι για εκδίκηση.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Mα εντελώς ό,τι να'ναι.
    Dura lex, sed lex.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ναι φίλε αν δεν είναι κόπος και δεν ενοχλήσουμε τον γνωστό σου πολύ θα ήθελα να μοιραστεί τις πληροφορίες και το πως κινήθηκε.

Έχεις πμ.

Mα εντελώς ό,τι να'ναι.
    http://www.youtube.com/watch?v=elENh7rj62Y

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Μεγάλωσα σε χωριό , έχω βιώματα από δύο διαφορετικές κοινωνίες της επαρχίας (Χίος και Κρήτη) οι οποίες και οι δύο (και φαντάζομαι άλλες χίλιες δύο) έχουν το εξής κοινό :
    Δεν δίνουν μία για τα ζώα τους που δεν αποφέρουν χρήματα ή δεν κάνουν τη δουλειά τους , εάν τώρα αυτό είναι και πλάσμα του γείτονα ή του χωριανού (που σίγουρα δεν τους αποφέρει χρήμα) αλλά αυτό κάνει καλά τη δουλειά του ή αποφέρει χρήματα τότε σίγουρα στοχοποιείται (από κακία με το κάλυμμα της ζήλιας) ως πιο εύκολο από τον ιδιοκτήτη του εάν τώρα παράλληλα ‘ενοχλεί ‘ έχουν το πάτημα για να καλύψουν και τη ζήλια τόσο στον εαυτό τους όσο κυρίως για τον εμπιστευτικό τους περίγυρο στον οποίο από μόνοι τους θα το πουν.
    ...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    15 σελιδες μονορουφι

χωρια που στο πρωτο ποστ σου σοκαριστικα

ευτυχως που εζησαν και γλυτωσαν.

οτι ενεργεια κανεις θα φροντιζεις να το μαθαινει η κουτσομπολα του χωριου.

κι αν σου ειναι ευκολο το βραδυ τα σκυλια ΜΕΣΑ στο σπιτι σου.

κι οπως ειπαν κι αλλοι ουτε αστυνομια ουτε σπασιμο νευρων. τον σκατογερο θα τον πονεσει πιο πολυ το να βγαλει χρημα απο την τσεπη του.

κι οπως λενε "ολοι στο χωριο ξερουν μα κανεις δεν μιλα" καιρος ειναι να μιλησει κι ο ενας

γερα λοιπον κι ασαλιωτα κωστα!!!!!!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    http://www.vita.gr/news/article/3157...aei-pragmatika

Δεν έχει άμεση σχέση με το θέμα, απλά οι σκύλοι και τα ζώα γενικότερα είναι πολύ πιο κοντά σε εμάς απ΄ότι τελικά πιστεύουμε...

Σελίδα 14 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 276
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2012, 00:55
  2. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  3. 10 χρονια γραφει ιστορια !!
    από nic mor στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2010, 11:31
  4. 10 χρόνια μετά... τι άλαξε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 14:33
  5. μετα τα χρονια πολλα να πουμε και τα καλημερουδια 14-10?
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 16:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF