Never ride faster than your guardian angel can fly...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ωραιο το τουονο...πρεπει να τραβαει καλα!![]()
Ride(s) the wind of change...
βολτίτσα μονάχους-μονάχους ντάλα μεσημέρι σήμερα.....η εγνατία πάνω απ'την Καβάλα γεμάτη αυτοκίνητα με κοριτσοπαρέες με προορισμό τους αμμόλοφους με τις τέλειες παραλίες τους κι ένας τρελός με δέρματα με 36C ....... πήρα τα βουνά με τους φιδίσιους δρόμους μα δροσιά δε βρήκα...
στην επιστροφή κι αφού έχω μείνει σχεδόν με τις αναθυμιάσεις νιώθω ότι το μηχανάκι μου απέκτησε wheelie control,traction control κι άλλα τέτοια ντεκαυλέ συστήματα....το μυαλό πάει στην αντλία καυσίμου...άμα τη αφίξει κατεβάζω ντεπόζιτο,βγάζω αντλία κι αντικρίζω ομορφιές....
με το workshop manual ανά χείρας λύνω την αντλία στα εξ ων συνετέθη ,καθαρίζω εξονυχιστικά και δένω...
τοποθετούνται όλα στη θέση τους και στιγμή καθοριστική όταν εκκινείς τον κινητήρα μετά από κάθε επέμβαση...λίγα δευτερόλεπτα αγωνίας και τελικά όλα πάνε καλά... βολτίτσα αμέσως μετά για επιβεβαίωση της επιτυχίας της επέμβασης....ικανοποίηση.....![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Καλα να παθεις,σε εκδικηθηκε ο Θεος.
Ακου ρε,αφησε τα κοριτσακια μονα στους αμμολοφους.
Ωραία πράγματα. Όχι για την αντλία, για την βόλτα λέω.
Δεν έρχεσαι να πάρεις και το δικό μου που κάθετε; να περάσει και τα 6.000χλμ, όχι τίποτα άλλο lol
ποσα χλμ ειχε η αντλια χωρις να την καθαρισεις?
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Πες πως σου φανηκε μετα απο τοσο σκ@το που εβγαλε?
Κ γω την καθαρισα στο τελευταιο service...κ πραγματικα ειδα διαφορά στην αποκριση!!
Ride(s) the wind of change...
ποσο χαλια βενζινες μπορει να βαζουμε?ελυσα τη δικια μου στα 15κ και ηταν καινουρια (τωρα εχω 30κ)...
it was nothing, just the normal thing to do at the time