Στο εξωτερικο απο οτι θυμαμαι απο την γειτονα στα δυτικα, ηταν και μερικα σεντσια φτηνοτερη η σελφ σερβις αντλια.
Στο εξωτερικο απο οτι θυμαμαι απο την γειτονα στα δυτικα, ηταν και μερικα σεντσια φτηνοτερη η σελφ σερβις αντλια.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ
Δεν θυμάμαι υπάλληλο στη μάνικα.... περίμενες με τη σειρά ,και μάλιστα αναρωτιόμουνα,καλά δε φοβούνται
μη την κάνω..?? Αλλά που να πας..?? θέμα χρόνου να σε μαζέψουνε..!!!
Ιταλία ναι είχε ,δε μου είπε όμως κανένας ΚΑΤΕΒΑ να σου γεμίσω,φαίνεται εκεί δεν έχουν κανόνες ασφαλείας
για το καλό μας.....![]()
Ξερω αρκετα πρατηρια και εδω, που δεν φοβουνται να μην την κανεις.
Που θα πας;
Αφου στο παρακατω τετραγωνο θα μεινεις...............................
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ξέρεις ομως με τι σου γεμισε;![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Πάντως εγώ τον βρήκα τον αντάρτη... Shell στην Πειραιώς, ψηλά προς την Αθήνα,μου λέει να κατέβω, παίρνω (ειλικρινά άθελά μου) ένα βλέμμα απελπισίας επειδή είχα είδη αργήσει στη δουλειά και μου λέει "καλά δεν πειράζει..."!
Δεν μας ταιριάζει η υποταγή ρε!![]()
σταμάτησα το διάβασα στην 9η σελίδα, και τελικά κατέληξα στο ότι παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος που γεμίζει και δεν έχει διπλό σταντ...
μια φορά πήγα σε shell, για να γεμίσω έκανα ακροβατικά προσπαθώντας να φέρω τη μηχανή κάθετα ενώ εγώ ήμουν ξεκαβαλημένος
ταλαιπωρία σκέτη...
συμφωνώ ότι είναι για το καλό μου και κανόνας ασφαλείας, αλλά εδώ δε τηρούμε άλλους κι άλλους...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε