Σελίδα 14 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 317

Θέμα: Aftermarket ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ για VStrom...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mykoniatis
    παιδες ξερουμε εκτος ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ το φιλτρο ΓΙΑ ΤΟ Κ7 . ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΣΗ?? Η power commander? η μονο καποια αλλαγη στο μιγμα καυσιμου.??(ετσι με συμβουλευει ο δικος μου εξουσιοδοτιμενος suzuki.) ολη η εξατμιση μαζι απο λαιμο και τελικο .ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ FOROUM ΜΑΣ.!!!!! και οχι μονο.
    Εμενα παντως, ο μηχανικος μου - αντιπροσωπος, οταν τον ρωτησα για φιλτρο και τελικο, μου ειπε οτι θελει ρυθμιση στο δυναμομετρο.
    Δεν ανεφερε τιποτα για power commander, επομενως θελω να πιστευω οτι εννοουσε καποιες αλλαγες στα μιγματα και στο αβανς.
    Τωρα εαν βαζοντας απο μπροστα (λαιμο) μεχρι πισω θελει και power commander δεν το ξερω, αλλα ισως
    Φιλικα παντα, Νακος

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Στη δεύτερη σελίδα του πόστ, ο deminio 11 αναφέρει ότι έστειλε mail στη yoshi ρωτώντας αν βγάζει εξάτμιση για V-strom 650 και η απάντηση ήταν αρνητική (Μάρτης 2006).

Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να μάθει κάποιος....και όχι τα μαρκετινίστικα - διαφημιστικά τρικ του Σφακιανάκη ( που τυγχάνει και εισαγωγέας των Yoshimura).

Eπίσης στην 9η σελίδα υπάρχει λεπτομερής αναφορά για power commander από τον Faster Driver.

'Ενα Jameson με πάγο...

Τώρα να ρωτήσω και εγώ κάτι μπας και ξέρει κανείς να μου πει.
    Στο δικό μου το μόνο που έχω βάλει είναι ένα bmc φίλτρο. Έκανα τη μαλακία και φόρτωσα kai το πρόγραμμα από το κουτάκι της yoshi. Η μόνες διαφορές που έχω δει είναι πιο ωραίος ήχος λόγω φίλτρου και μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμου μάλλον λόγω yoshi. (2€ περίπου στο ντεπόζιτο)
    Αν κάνω δυναμομέτρηση- καυσανάλυση και βρούμε πχ ό,τι το καύσιμο είναι εκτός πραγματικότητας τι γίνεται; Πως διορθώνετε αυτό; Με power commander; ή υπάρχει τρόπος να έρθει στα ίσια του πιο απλά μιας και δε φορά άλλες εξατμίσεις; Ο τρόπος του tropea μήπως;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

παιδες ξερουμε εκτος ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ το φιλτρο ΓΙΑ ΤΟ Κ7 . ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΣΗ?? Η power commander? η μονο καποια αλλαγη στο μιγμα καυσιμου.??(ετσι με συμβουλευει ο δικος μου εξουσιοδοτιμενος suzuki.) ολη η εξατμιση μαζι απο λαιμο και τελικο .ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ FOROUM ΜΑΣ.!!!!! και οχι μονο.

:rotflmao: σημερα εβαλε ενα φιλαρακι την yioshi gia to k7 .1000 ευροπουλα ,σας λεω εντυπωσεις αυριο
    mykoniatis

:rotflmao: σημερα εβαλε ενα φιλαρακι την yioshi gia to k7 .1000 ευροπουλα ,σας λεω εντυπωσεις αυριο
    αν εχει βαλει ...tri oval διμπουκη θελω και φωτο περα απο τις εντυπωσεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    αν εχει βαλει ...tri oval διμπουκη θελω και φωτο περα απο τις εντυπωσεις!
    ναι αυτη ειναι !!!!!!! διμπουκη εστειλε απο μια ο σφακιανακης στους εξουσιοδοτιμενους
    λοιπον 1.. παναλαφρη!!2 πανεμορφη (με ενα τελικο τιτανιο τρελλα!) 3 το στρομα παει πιο ελευθερο στον δρομο σε αφηνει να το χαρεις χωρις φιμωμα . ο ηχος δεν με ενθουσιασε για την εν λογω εξατμιση σε 650κυβ. αλλα ειναι χωρις το bmc φιλτρο ακομα >> πιστευω να παιξει ακομα καλυτερα οταν βγει το μαμησιο και μπει το νεο! φοτο σε καλη αναλυση αν προλαβω του φιλου η απο εβδομαδα το δικο μου:rotflmao: :wave2
    ΥΓ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!το μονο αρνητικο......
    mykoniatis

Απο Μηχανής Θεός Το avatar του/της zeremefico
    1.000 ευρώ είναι πάρα πολλά λεφτά!!!!!!!!
    Οταν στρίβω, ξύνω σαγιονάρα...

Το έχετε δοκιμάσει;;;

Εγω οταν ειχα ρωτησει, μου ειχαν πει οτι μαζι με το φιλτρο, την εξατμηση, τη ρυθμιση και τη δυναμομετρηση θα πηγαινε κοντα στα 800 ευρω (780-790 αν θυμαμαι καλα)
    Φιλικα παντα, Νακος

Ρε παιδιά για πείτε αν γνωρίζεται. Αν έχει πειραχθεί ο ψεκασμός με το κουτάκι της yoshi γίνεται να επανέλθει στη προτέρα κατάσταση; (μαμά)

Γινεται. Το εκανα την προηγουμενη βδομαδα.
    FATES WARNING

Πράγματι γίνεται! Το έκανα και εγώ σήμερα.

ναι αυτη ειναι !!!!!!! διμπουκη εστειλε απο μια ο σφακιανακης στους εξουσιοδοτιμενους
    λοιπον 1.. παναλαφρη!!2 πανεμορφη (με ενα τελικο τιτανιο τρελλα!) 3 το στρομα παει πιο ελευθερο στον δρομο σε αφηνει να το χαρεις χωρις φιμωμα . ο ηχος δεν με ενθουσιασε για την εν λογω εξατμιση σε 650κυβ. αλλα ειναι χωρις το bmc φιλτρο ακομα >> πιστευω να παιξει ακομα καλυτερα οταν βγει το μαμησιο και μπει το νεο! φοτο σε καλη αναλυση αν προλαβω του φιλου η απο εβδομαδα το δικο μου:rotflmao: :wave2
    ΥΓ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!το μονο αρνητικο......
    Κατ'αρχην καλοριζικη αν την εβαλες και μετα.....

ελα ελα που ειναι οι φωτο????

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Κατ'αρχην καλοριζικη αν την εβαλες και μετα.....

ελα ελα που ειναι οι φωτο????
    αυριο θα γινουν η ρυθμισεις και για το φιλτρο και ετοιμος να σας πω εντυπωσεις και
    ΦΩΤΟ φυσικα!
    mykoniatis

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΒΟΛΤΤΑΑΑΑΑ!! ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ?? ΑΞΙΖΕΙ !!!!ΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00726.jpg 
Προβολές:	532 
Μέγεθος:	56,8 KB 
ID:	96870
    mykoniatis

:a19: :a19: :a19: :a19:
    Φιλικα παντα, Νακος

Σελίδα 14 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καρινα Για Vstrom
    από Grammarios στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 15