με βλεπω με virago 750...![]()
με βλεπω με virago 750...![]()
2 μοντέλα, στραντα και τερρα, 3 επίπεδα εξοπλισμού για το καθένα.
τίποτα.
city με συναγερμό και δεν ξέρω τι άλλο
gt με βαλίτσες??
Κάτι τέτοιο τεσπα.
Για να προσθέσεις ένα επιπλέον γρανάζι σε 5ταχυτο χωρίς να επανασχεδιαστεί ολόκληρο το κιβώτιο και κατ' επέκταση ο κινητήρας είναι πολύ δύσκολο και γίνεται μόνο αν κάνεις όλα τα γρανάζια πιο λεπτά. Πράγμα που δεν το θέλουμε γιατί θα μας δώσει κανένα στο χέρι και δε θα ξέρουμε τι να το κάνουμε.![]()
Τελευταία τροποποίηση από daz; 09/09/2015 στις 22:45.
Sent from me using a computer.
Δεν ξέρεις πως πάει? Ένας θα το γράψει λάθος και όσοι το αντιγράψουν απ' αυτόν θα το έχουν λάθος.
Σελίδα 13-14.
http://www.endurofactory.nl/pdfs/201...rra-Strada.pdf
Επίσης θυμάμαι κάτι συζητήσεις στο advrider που γκρινιαζαν για τις 5 ταχύτητες. Αν υπάρχει 6ταχυτο κάποιος μουρλός απ' αυτούς θα το έχει φτιάξει.![]()
To 630 έχει 6 ταχύτητες εκεί θα έγινε το μπέρδεμα.
Κουρσαράκι το tr είναι πολύ πιο ακριβό απ' το versys ρε συ.
Το f650 δενκακό αλλά αλλά ούτε και το ιδανικό γι' αυτό που ζητάς.
Ρίξε μια ματιά
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2630674
ρε μαγκες μου....βοηθατε με... μπου χου χου... τι να παρω??? τα χω χαμενα (χαχαχα)
Μα δεν έχουμε καταλάβει τι θέλεις. Ούτε το όριο ξέρουμε για να σου προτείνουμε.
Το ΤR έχει 3 φορές το μπατζετ που μας είπες και το φ650 δεν πληρεί ούτε τα μισά απ' αυτά που έγραψες στην αρχή.
Επίσης τα μηχανάκια που συζητάμε είναι τόσο μα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους.
Επιπλέον το θέμα αυτό δεν το παρακολουθούν όλοι ούτε μπαίνουν να δουν πως έχει εξελιχθεί η συζήτηση, δυο άνθρωποι γράφουμε και εσύ. Κανονικά τώρα έπρεπε να έχει διαχωριστεί το θέμα αλλά ο Γαλάτης καπετάνιος πρέπει να τις έφαγε πάλι απ' τον Οβελίξ.
Θες BMW 650 ή 700 GS δικύλινδρο και απλά δεν το ξέρεις ακόμα
Πάρε Versys λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ...
Φύγαμε...
το βερσυσ ειναι σαν One night stand μετα απο δυο μπουκαλια spiced gold με καταληξη την εγγυμοσυνη. βολικο σεξ,ασχημη γκομενα και την παντρευεσαι κιολας
αλλα εγω ειμαι προοδευτικο μυαλο...αν τα κανει ολα χωρις μουρμουρες...
για μπαντιτ κλπ ουτε λογος? ενεργοβορα?
Και γω για Versys σε κόβω με όσα γράφεις.
Με 4000ευρώ κασέρι βρίσκεις Versys 08-09 με ABS προσεγμένο και με πολύ προίκα, τύπου μανιτάρια μπαγαζιέρες, ζελατίνες, κλπ.
Με 5000 '10-'12.
Ταξιδεύει όμορφα στα 150-160 ακόμα και δικάβαλο φορτωμένο. Μεγάλο παπί μέσα στη πόλη και πολύ μανιτζέβελο. Δε σπάει, δε χαλάει και είναι αρκετά οικονομικό. Μοναδικοί αντίπαλοί του σε οικονομία το V-strom και το F800GS στα δικύλινδρα αλλά το στρώμα το θεωρώ κακάσχημο και το F800GS ξεφεύγει σε κόστος αγοράς και συντήρησης σε σχέση με το Kawasaki.