Σελίδα 14 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν μας τα λες καλά...εσύ είσαι πολύ μικρός για να ξέρεις το hitακι των Dead or Alive (μακράν είναι οτι πιο gay υπάρχει στο youtube..).
    Το ότι καθόμουν αγκαλίτσα με το Σπυράκο στον καναπέ δε σε πείραξε, το gay τραγουδάκι σε πείραξε

Μικρός είμαι ρε. Δεν είμαι από άλλο πλανήτη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    .............θα χρειαστώ μια ομάδα 10-15 ατόμων που θα ασχολούνται με αυτό για κάνα εξάμηνο και θα παίρνουμε και κάνα ταληράκι το μήνα...
    έκαστος ή όλοι μαζι????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Σοβαρά ρωτάτε τι έπρεπε να κάνει ο Τσίπρας;

Anyaway, τα εάν και τα what if, δεν μπορούν να αξιολογηθούν επί του παρόντος, ο χρόνος θα δείξει. Ωστόσο πολύ φοβάμαι ότι δεν αποφεύχθηκε τίποτα και απλά πήραμε μια παράταση για κάτι που είναι αναπόφευκτο, δηλαδή την έξοδο από την ΕΕ και την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα. Όποιος νομίζει ότι με το Μνημόνιο ΙΙΙ θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης και ότι θα φτιάξουν σιγά - σιγά τα πράγματα, ας το εξηγήσει σε ρεαλιστική βάση και με επιχειρήματα... στην καλύτερη των περιπτώσεων, αυτό που θα γίνει είναι ότι σε λίγο καιρό πάλι θα παρακαλάμε για δανεικά εκχωρώντας ότι έχει μείνε να εκχωρηθεί, με αντάλλαγμα τι; Να μην φοβάται ο νοικοκυραίος και να συνεχίσουν να αλωνίζουν και να γουσταρούν τα γνωστά εγχώρια @δια.

Κρίνοντας από το χέσιμο και την κωλοτούμπα του Τσίπρα, όχι μόνο πόλεμο με τη διαπλοκή δεν θα κάνει αλλά θα γίνει και ο μεγαλύτερος τιμητής της, για όσο καιρό τουλάχιστον ακόμα διαρκέσει το buzz του "οσιομάρτυρα", της "φιλότιμης προσπάθειας" και του "πρώτη φορά αριστεραχαχαχαχαχαχα".

Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, τελειώσαμε. Θα γίνει κατανοητό απ΄όλους σε λίγο καιρό και τότε πραγματικά φοβάμαι από πιο σωσίβιο θα πιαστούμε. Για επαναστάσεις και να πάρουμε τη τύχη στα χέρια μας κτλ-κτλ, αλλάξτε κανά πλευρό γιατί πιαστήκατε...
    εγώ θέλω να ελπίζω οτι τα μέτρα θα συνοδεύονται από ορθολογιστικές κινήσεις που θα συμβάλλουν στην αναδιοργάνωση και στον εξορθολογισμό του κράτους.... εκεί μόνο εναποθέτω τις όποιες ελπίδες μου για κάτι - τόσο δα μικρούλι - καλό....
    μέσες-άκρες δε διαφωνούμε, απλά προτιμώ να τα βλέπω από το δυνατόν πιο αισιοδοξη/θετική σκοπιά.... και ελπίζω να βγω σωστός....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ...........
    Αν θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα...... Προσωπικά πιστεύω καλύτερα, αλλά όχι για εμάς. Για τα δισέγγονα όσων κατάφερναν να επιβιώσουν από αυτήν την κατάσταση.
    και όμως φίλε ξεβράκωτε (naked εν έχεις? ).... τωρα ΔΕΝ πρέπει να αναμοχλεύσουμε το παρελθόν.... πρέπει να σταθούμε στο παρόν και στο (όποιο) μέλλον, αν θέλουμε αυτό να υπάρχει....
    και βεβαίως, θα χρειαστούμε το παρελθόν σαν οδηγό προς αποφυγή λαθών αλλά μόνο γι αυτό.... επί της παρούσης.... όταν έρθει η ώρα απόδοσης ευθυνών, ας πέσει και φωτιά και τσεκούρι....
    να μάθουμε να βάζουμε κάποια πράγματα σε κάποια σειρά είναι το θέμα....

Δεν μας τα λες καλά...εσύ είσαι πολύ μικρός για να ξέρεις το hitακι των Dead or Alive (μακράν είναι οτι πιο gay υπάρχει στο youtube..).
    αυτό να το δουν αυτοι που τον κάνανε μοντ....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Εγώ θα συνεχίσω να επιμένω σε άλλη διάσταση..

Τρείς βδομάδες κλειστές τράπεζες μου στερούν το δικαίωμα στην εργασία και τη δυνατότητα εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μου.

Σαν καλός και μάλιστα άμισθος δημόσιος υπάλληλος κάθε μήνα τους μάζευα με το κουταλάκι του γλυκού τον ΦΠΑ και τον απέδιδα στη μεγάλη τους κουτάλα .

Τρεις βδομάδες με εμποδίζουν να συμβάλλω στην αύξηση των δημοσίων εσόδων .

Ψάχνω εναγωνίως να μάθω σε ποια συνιστώσα ποιάς πλατφόρμας πρέπει να ενταχθώ για να τους εξηγήσω πως έτσι και η ανεργία αυξάνεται και τα ταμεία αδειάζουν.

Κάποιος να εξηγήσει στον Κο Παναγιώτη ότι χρήμα δεν υπάρχει στα υπόγεια αλλά στην αγορά, αν έχει ξανακούσει τον όρο.

απλά ενημερωτικά, γιατι μου άρεσε

από εδώ

Λίστα με 9 ανθρώπους οι οποίοι «είδαν» την κρίση στην Ελλάδα να πλησιάζει πολλά χρόνια πριν από οποιονδήποτε άλλο δημοσιεύει το Bloomberg.

«Αν και τα προβλήματα στην Ελλάδα δεν άρχισαν να εμφανίζονται στις επικεφαλίδες μέχρι το 2009, ένας αριθμός οικονομολόγων, πολιτικών και καθηγητών είχαν εντοπίσει “ρωγμές” στην ευρωπαϊκή νομισματική ένωση από τη δεκαετία του 1990. Εν τω μεταξύ, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η χώρα δυσκολεύτηκε να μπει στο κοινό νόμισμα εξαρχής...ακολουθούν κάποιοι άνθρωποι που πρέπει να είχαν κρυστάλλινες σφαίρες».

Γουίν Γκόντλεϊ: Ο Βρετανός οικονομολόγος έγραψε τους προβληματισμούς του το 1992, θέτοντας το ερώτημα τι συμβαίνει εάν μια ολόκληρη χώρα βιώσει μια «δομική οπισθοδρόμηση». «Εφόσον πρόκειται για κυρίαρχη χώρα, μπορεί να υποτιμήσει το νόμισμά της...με μια οικονομική ναι νομισματική ένωση, αυτή η επιλογή αποκλείεται προφανώς».

Άρνουλφ Μπάρινγκ: Ο Γερμανός πολιτικός επιστήμονας προέβη σε δυσοίωνες προβλέψεις στο βιβλίο του Scheitert Deutschland to 1997: «Όταν οι Γερμανοί απαιτούμε νομισματική πειθαρχία, άλλες χώρες θα αποδίδουν τα προβλήματά τους σε αυτή τη πειθαρχία, και κατ'επέκταση σε εμάς. Επιπρόσθετα, θα μας αντιμετωπίζουν σε ένα είδος οικονομικού αστυνόμου. Κινδυνεύουμε να ξαναγίνουμε οι πιο μισητοί στην Ευρώπη».

Μάθιου Φορστέιτερ: Σε άρθρο του στο Eastern Economic Journal (1999) ο οικονομολόγος εξέφραζε προβληματισμούς για το μέλλον του ευρώ. «Αφήνοντας την εθνική νομισματική τους κυριαρχία, οι χώρες δεν είναι πλέον ικανές να ακολουθούν συντονισμένη δημοσιονομική και νομισματική πολιτική, απαραίτητη για μια εκτενή και αποτελεσματική αντιμετώπιση των περιοδικών κρίσεων ζήτησης».

Μίλτον Φρίντμαν: Σε ομιλία του στην Bank of Canada to 2000, o νομπελίστας είπε ότι νομίζει πως «οι διαφορές θα συσσωρευτούν μεταξύ των διαφόρων χωρών και τα ασύγχρονα σοκ θα τις επηρεάζουν».

Κώστας Σημίτης: Τον Δεκέμβριο 2008 ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα οικονομικά δεδομένα σε ομιλία του στη Βουλή. Λίγο μετά προέκυψε είτε είχαν γίνει παρεμβάσεις στο προφίλ χρέους μέσω μιας σειράς συμφωνιών. «Οι δανειστές γνωρίζουν ότι τα στατιστικά δεδομένα που παρουσιάστηκαν από την ελληνική κυβέρνηση δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

Στέφανι Μπελ Κέλτον: Σε δοκίμιο το 2002, έκανε λόγο για δυσοίωνες προοπτικές σταθερότητας στην Ευρωζώνη.

Μάργκαρετ Θάτσερ: Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία, της, το 1990 η εκλιπούσα πρώην πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας προειδοποιούσε ότι το κοινό νόμισμα δεν θα ταίριαζε σε ισχυρότερες και σε πιο αδύναμες οικονομίες. «Οι φτωχότερες χώρες πρέπει να μάθουν ότι δεν θα διασώζονται από τις συνέπειες ενός κοινού νομίσματος, που θα κατέστρεφε τις μη αποδοτικές οικονομίες τους».

Γουόρεν Μόσλερ: Το 2001, οι οικονομολόγος προέβλεψε προβλήματα στην Ευρωζώνη, επειδή η πολιτική δομή της δεν επιτρέπει σε μεμονωμένα κράτη- μέλη να διαχειριστούν μια οικονομική κρίση. «Μόνο η αναπόφευκτη, επί της παρούσης απαγορευμένη, άμεση παρέμβαση της ΕΚΤ θα είναι σε θέση να φέρει την ανάσταση, και από τις στάχτες ενός έκπτωτου φλέγοντος αστέρος, ένα αθάνατο κυρίαρχο νόμισμα θα αναδυθεί αναμφίβολα».

Ράνταλ Ρέι: Ο οικονομολόγος ασκούσε κριτική στη δομή της Ευρωζώνης στο βιβλίο του, (1998) Understanding Modern Money.
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Καααλά !

Θα επανέλθω με Μπακούνιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Εγώ θα συνεχίσω να επιμένω σε άλλη διάσταση..

Τρείς βδομάδες κλειστές τράπεζες μου στερούν το δικαίωμα στην εργασία και τη δυνατότητα εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μου.

Σαν καλός και μάλιστα άμισθος δημόσιος υπάλληλος κάθε μήνα τους μάζευα με το κουταλάκι του γλυκού τον ΦΠΑ και τον απέδιδα στη μεγάλη τους κουτάλα .

Τρεις βδομάδες με εμποδίζουν να συμβάλλω στην αύξηση των δημοσίων εσόδων .

Ψάχνω εναγωνίως να μάθω σε ποια συνιστώσα ποιάς πλατφόρμας πρέπει να ενταχθώ για να τους εξηγήσω πως έτσι και η ανεργία αυξάνεται και τα ταμεία αδειάζουν.

Κάποιος να εξηγήσει στον Κο Παναγιώτη ότι χρήμα δεν υπάρχει στα υπόγεια αλλά στην αγορά, αν έχει ξανακούσει τον όρο.

Άνθρωπε μου, ακόμα και την Γιάννα την Αγγελοπούλου να ρωτήσεις θα σου παραθέσει το προσωπικό της δράμα, αναγκάστηκε να κόψει τις κρέμες προσώπου με φρέσκα αυγά οξύρρυγχου, μύρτιλλα και μίσχους έντελβαϊς και το έριξε στις Clinique που χρησιμοποιούν οι δευτεράτζες... ο καθένας από εμάς θα σου πει και από μια ιστορία, η οποία μπορεί να είναι -ξέχωρα από την υποκειμενική προσωπική αξιολόγηση- σοβαρότατη η εντελώς για γέλια...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε Βύρωνα, σ'αγαπάω σε λατρεύω, αλλά αν φτιάξω μια λίστα με τους ανθρώπους που έχεις χαρακτηρίσει άσχετους/άχρηστους/ανίδεους κλπ με το αντικείμενό τους θα χρειαστώ ενα ρολό χαρτί υγείας.

Και δεν είμαστε και για να τα χαλάμε
    Χμμμ, sorry κιολας που έχω άποψη επί των προγραμματικών καρότων πριν επαληθευτούν ως εύκολα ευχολόγια του αέρα.
    Ασε τα politically correct, κάνε εσύ την λίστα και έλα να με διαψεύσεις με τις πράξεις τους στο γιατί τους έλεγα μαλάκες. Βαρέθηκα να διαβάζω θεωρίες κωλόχαρτου από Τοκπακίδη, Καζάκη, Βαρουφάκη, Αλογοσκούφη, Παπαθανασίου και κάθε μαθητευόμενου μάγου.

Είναι αστείο πάντως, ακόμα και μετά το τέλος της εποχής Αρλεκιν από τον κύριο εκφραστή των παραμυθιών, ο οποίος λέει...χμμμ ξέρετε, ψιλομαλακίες λέγαμε, δεν έχουμε και πολλές επιλογές...να υπάρχουν ακόμα υποστηριχτές της αόριστης εναλλακτικής λύσης που θα μας βγάλει απ΄την κρίση. Γιατί όταν λέει ο Λαπαβίτσας πως θα πάμε σε δραχμή μέσω "κοινωνικού ανασχηματισμού", έχω την μικρή υποψία πως ελάχιστοι καταλαβαίνουν τι ακριβώς εννοεί, και βάσιμη υποψία πως θα πηδήξουν από μπαλκόνια αν δουν την πρακτική εφαρμογή της θεωρίας του.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

εγώ θέλω να ελπίζω οτι τα μέτρα θα συνοδεύονται από ορθολογιστικές κινήσεις που θα συμβάλλουν στην αναδιοργάνωση και στον εξορθολογισμό του κράτους.... εκεί μόνο εναποθέτω τις όποιες ελπίδες μου για κάτι - τόσο δα μικρούλι - καλό....
    μέσες-άκρες δε διαφωνούμε, απλά προτιμώ να τα βλέπω από το δυνατόν πιο αισιοδοξη/θετική σκοπιά.... και ελπίζω να βγω σωστός....

...εξυγίανση του δημοσίου απλά το ξεχνάμε, εκεί μπορεί να το παίξει και καλά αριστερός, καθότι και ακίνδυνο είναι και σου χαρίζει και κανονάκια για επόμενες πίστες...
    ...με τη διαπλοκή είχε μισό χρόνο να συγκρουστεί και προτιμούσε να ζει τον μύθο του, πηγαινοερχόμενος στην Ευρώπη όπου "διαπραγματευόταν" με τον "έχω κλείσει ήδη 7 εκδόσεις και 15 διαλέξεις - Thanks!"... τον εμπόδιζε κανένας; Θα του ήταν επιζήμιο; Ίσα - ίσα! Αλλά δεν...

...εξυγίανση του δημοσίου απλά το ξεχνάμε, εκεί μπορεί να το παίξει και καλά αριστερός, καθότι και ακίνδυνο είναι και σου χαρίζει και κανονάκια για επόμενες πίστες...
    ...με τη διαπλοκή είχε μισό χρόνο να συγκρουστεί και προτιμούσε να ζει τον μύθο του, πηγαινοερχόμενος στην Ευρώπη όπου "διαπραγματευόταν" με τον "έχω κλείσει ήδη 7 εκδόσεις και 15 διαλέξεις - Thanks!"... τον εμπόδιζε κανένας; Θα του ήταν επιζήμιο; Ίσα - ίσα! Αλλά δεν...
    σωστά μεν, τώρα δεν έχει άλλη έξοδο διαφυγής δε....

ελπίζω λοιπόν...
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Άνθρωπε μου, ακόμα και την Γιάννα την Αγγελοπούλου να ρωτήσεις θα σου παραθέσει το προσωπικό της δράμα, αναγκάστηκε να κόψει τις κρέμες προσώπου με φρέσκα αυγά οξύρρυγχου, μύρτιλλα και μίσχους έντελβαϊς και το έριξε στις Clinique που χρησιμοποιούν οι δευτεράτζες... ο καθένας από εμάς θα σου πει και από μια ιστορία, η οποία μπορεί να είναι -ξέχωρα από την υποκειμενική προσωπική αξιολόγηση- σοβαρότατη η εντελώς για γέλια...
    Δεν εκπλήσσομαι που αντιλήφθηκες «προσωπικό δράμα» .

Όλοι οι μεγάλοι θεωρητικοί συνειδητοποιούν την ύπαρξη της πραγματικής οικονομίας όταν δεν φτάσει σπίτι η σύνταξη του μπαμπά.

Μη το πάρεις προσωπικά , γενικά μιλάω όπως και στο προηγούμενο ποστ και έπρεπε να το καταλάβεις πριν με κατατάξεις (πιο πενηνταράκια δεν μπορούσα να το κάνω)

Εν τω μεταξύ όσο εμείς παρακολουθούσαμε την "μάχη" στην Ευρώπη, στον Γαλαξία της Ανδρομέδας, οι ΕΛ κατατροπώνονταν από τους Δρακονιανούς...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	220px-Euro_symbol.jpg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	65,2 KB 
ID:	338613

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    και όμως φίλε ξεβράκωτε (naked εν έχεις? ).... τωρα ΔΕΝ πρέπει να αναμοχλεύσουμε το παρελθόν.... πρέπει να σταθούμε στο παρόν και στο (όποιο) μέλλον, αν θέλουμε αυτό να υπάρχει....
    και βεβαίως, θα χρειαστούμε το παρελθόν σαν οδηγό προς αποφυγή λαθών αλλά μόνο γι αυτό.... επί της παρούσης.... όταν έρθει η ώρα απόδοσης ευθυνών, ας πέσει και φωτιά και τσεκούρι....
    να μάθουμε να βάζουμε κάποια πράγματα σε κάποια σειρά είναι το θέμα....

αυτό να το δουν αυτοι που τον κάνανε μοντ....
    Τα του παρελθόντος δεν τα αναφέρω για να στήσουμε τις κρεμάλες Σπύρο.

Λέω απλά ότι πρέπει να φροντίζεις να μη φτάνεις σε "διλήμματα" τσεκούρι ή μαχαίρι.
    Άπαξ και φτάσεις, το δίλημμα είναι εικονικό. Είτε τσεκούρι είτε μαχαίρι, μικρή έως καμία διαφορά έχει.

Και δεν κατάλαβα ρε?
    Απαγορεύονται τα δροσερά αγόρια να είναι μοντς?

Χμμμ, sorry κιολας που έχω άποψη επί των προγραμματικών καρότων πριν επαληθευτούν ως εύκολα ευχολόγια του αέρα.
    Ασε τα politically correct....
    Ναι....

Εγώ σου το γράφω με φατσούλες κι εσύ μου περνάς στην επίθεση λες και σου την έχω στημένη.

Άσ'το να πάει να γ@μηθεί

ΥΓ. Ούτε σε κατηγόρησα που έχεις άποψη, ούτε είπα ότι έχεις άδικο σε πολλά από αυτά που λες.
    Κι αυτό που λες για το Λαπαβίτσα περί κοινωνικού ανασχηματισμού συμφωνώ ότι αλίμονο κι αν ξέρουν κάποιοι τί εννοεί.
    Και οι γριές που πάνε στην εκκλησία δεν ξέρουν τί γράφει η Αποκάλυψη. Άμα ήξεραν δε θα ξαναπάταγαν το πόδι τους, μη σου πω ότι θα το γύρναγαν και στο σατανισμό μπας και σώσουν το τομάρι τους.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreaspetr Προβολή μηνύματος
    τι εννοεις δεν θα τα δουμε ποτε?
    Ξέρεις να ετοιμάζουν πουθενά κανένα σταθμό παραγωγής , τώρα ή στο μέλλον ;
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος
    Κρίνοντας από το χέσιμο και την κωλοτούμπα του Τσίπρα, όχι μόνο πόλεμο με τη διαπλοκή δεν θα κάνει αλλά θα γίνει και ο μεγαλύτερος τιμητής της, για όσο καιρό τουλάχιστον ακόμα διαρκέσει το buzz του "οσιομάρτυρα", της "φιλότιμης προσπάθειας" και του "πρώτη φορά αριστεραχαχαχαχαχαχα".

Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, τελειώσαμε. Θα γίνει κατανοητό απ΄όλους σε λίγο καιρό και τότε πραγματικά φοβάμαι από πιο σωσίβιο θα πιαστούμε. Για επαναστάσεις και να πάρουμε τη τύχη στα χέρια μας κτλ-κτλ, αλλάξτε κανά πλευρό γιατί πιαστήκατε...
    Συμφωνώ ως συνήθως!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Αυτό που λέω είναι πως ο μεγαλύτερος φόβος αυτής της κοινωνίας αυτό βρε αδερφέ πως θα έρθει πείνα και καταστροφή είναι ήδη στα σπίτια πολλού κόσμου και όταν συνηθίσουν αυτοί να ζουν έτσι τότε θα έρθει στην επιφάνεια και ο μεγαλύτερος δικός μου φόβος αυτός της εξέγερσης μικροαστών που τα έχασαν όλα. Τέλος πάντων να το χαιρόμαστε το καινούργιο μνημόνιο αφού ήταν και ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε !!!
    Ακριβώς όπως το λες "στα σπίτια πολλού κόσμου" αλλά όχι ακόμα στο δικό μας. Μέχρι να έρθει στο δικό μας, θα καθόμαστε στον καναπέ και στο facebook μας. Η εξέγερση όπως τη λες θα έρθει κάποια στιγμή από αυτούς που θα τα έχουν χάσει όλα. Αλλά δυστυχώς αυτοί, και με το δίκιο τους, θα θέλουν μόνο τη καταστροφή και την εκδίκηση όλων των άλλων, χωρίς οργάνωση και χωρίς αιτήματα. Και με αυτού του είδους την εξέγερση δεν μπορεί να αλλάξει κάτι

Αν θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα...... Προσωπικά πιστεύω καλύτερα, αλλά όχι για εμάς. Για τα δισέγγονα όσων κατάφερναν να επιβιώσουν από αυτήν την κατάσταση.
    Δεν ψάχνουμε το καλύτερα ή το χειρότερα. Αλλά το "χειρότερα ή πιο χειρότερα".
    Αλλά για ποιόν?
    Το πιο σωστό είναι αυτό που λες το καλλίτερο για 2 γενιές μετά. Αλλά αυτή η απόφαση θέλει κάκαλα. Όταν όλοι οι μεγαλύτεροι αυτοί τη στιγμή νοιάζονται περισσότερο για τη σύνταξη τους από το μέλλον των παιδιών τους, μην περιμένουμε αλλαγές άμεσα. Και όταν οι νέοι ψάχνουν για το νέο smartphone και όχι να βρουν δουλειά, να ενημερωθούν (ψέματα ενημερώνονται μέσω facebook), να επαναστατήσουν ή ότι άλλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Οσο υπαρχουν τραπεζες και χρηματοδοτηση τους απο το κρατος, το παιχνιδι ειναι ανισο τελικα. Θελει αρχιδια προφανως.

Η πεινα θα ερθει σταδιακα και θα παρει αμπαριζα ολους οσους ειπαν ΝΑΙ και ΟΧΙ.
    Συμφωνούμε όλοι σε κάτι νομίζω.
    Ας υποθέσουμε ότι βγάζουμε έξω το οικονομικό θέμα όπως το γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια με όλη αυτή την ορολογία, που ξαφνικά μας βομβαρδίζουν.
    είτε μέσα είτε έξω, είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ. είτε δραχμή είτε ευρώ υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξει:
    Η διαπλοκή, οι μίζες, οι μεγάλες ανισότητες, η ατιμωρησία και χίλια δυο άλλα πράγματα μικρά και μεγάλα. Στους λίγους και στους πολλούς (μαζί πάνε πάντα αυτά) και για αυτό πέρα από σχέδιο, μυαλά, πρόγραμμα ... θέλει ψυχή και κάκαλα. Όταν μέσα στο σύριζα υπάρχει μεγάλο κεφάλαιο, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα το χτυπήσουν?
    https://www.youtube.com/watch?v=F4bc1VLQip8
    από 300 άτομα δεν πιστεύω ότι κανείς τους έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά.
    όσο και να με εκνευρίζει και να διαφωνώ με το τρόπο της, η Ζωή είναι η μόνη που φαίνεται να έχει κάποια στοιχεία (δεν τρέφω προφανώς ελπίδες). Δεν πιστεύω σε καμιά κοινοβουλευτική δημοκρατία, ειδικά όπως έχει καταντήσει, αλλά το γεγονός ότι όλοι έχουν παίσει να την φάνε και να την εξαφανίσουν, για μένα κάτι δείχνει. Ειδικά εχθές, που η συμπεριφορά της ήταν σωστή (χωρίς τις συνηθισμένες ακρότητες που κάνει) η βουλή και τα ΜΜΕ δείξανε το μίσος τους, που περνάει πολύ καλά στον κόσμο.
    Θα μου πείτε πολύ ότι της τύπισσας της έχει λασκάρει η βίδα. Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι για να τα βάλεις με το θηρίο όπως έχει εξελιχθεί χρειάζεται να σου έχει λασκάρει η βίδα.
    για να σας λασκάρει και εσάς οι λέξεις στις μέρες μας έχουν χάσει κάθε νόημα, αν δεν αλλάξει αυτό, μην περιμένουμε άσπρη μέρα
    μέχρι να μας λασκάρει σε όλους, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. οπότε καλούς δρόμους

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ναι....

Εγώ σου το γράφω με φατσούλες κι εσύ μου περνάς στην επίθεση λες και σου την έχω στημένη.

Άσ'το να πάει να γ@μηθεί
    Καμμία επίθεση δε σου βγάζω.
    Απλά, μετά από μια εβδομάδα αποχής μου (ή δεν ξέω εγώ πόσο), είναι η δεύτερη φορά + του sniper, που ενοχλεί ο τρόπος του σχολιάζω τα λαϊκίστικες δοξασίες των απανταχού μπουρδολόγων, ενώ δεν ενοχλεί το ψιλοχώσιμο προς τα "συμφέροντα" που υποστηρίζουν εδώ μέσα την παραμονή στο € ή καταρρίπτουν ως "γελοιοδέστατη" την επιστροφή στην δραχμή (ή και το ΝΑΙ για ότι σήμαινε για τον καθένα).

Είτε άμεσα είτε συγκαλυμμένα όσοι δεν συμπλέουν με το κοινό αίσθημα, αντιμετωπίζονται ως "πράΧτορες συμφερόντων" και επαρμένοι λογιστές, θα σου (σας) ήμουν υπόχρεος αν δείχνατε την ίδια ετοιμότητα κουνήματος δαχτύλου και προς την πλευρά που καθαρίζει την κουβέντα με ένα τρέχα γύρευε ανάθεμα προς όσους "είναι εμπόδιο στην ανάκτηση της αξιοπρέπειας του λαού".

Merci :ZZZ:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19