Εγω προτεινω την αποπομπή του pipe απο την διοίκηση του φορουμ.....
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δεν το έκρυψα ποτές
Τις κάνω κέφι τις χαρχάλεϋ.
Απλά θα ήταν το 5ο-6ο μηχανάκι που θα έπαιρνα, έτσι για να το βγάζω καμιά βόλτα να ακούω το "μπουρμπουρμπουρμπουρ", σαν την τράτα που βγήκε να θερίσει
Πού να μάθεις με τί έχουν ονειρώξεις οι υπόλοιποι....![]()
Σκηνή 1: Tuono αμέσως μετά το 1ο service των 1.000 χλμ και στάση στα διόδια. Πάω να ανοίξω γκάζι, παπ@ρια, σαν να είχε κοπεί η ντίζα...Μετά τα $#@%&^%$##$ για το ιταλικό κλπ, καταλαβαίνω πως το γκάζι ανοίγει λίιιιιγοο στο τέρμα του. Ξεκινάω και με μια 4η μέσα και ταχύτητα 70 χλμ επιστρέφω. Κάπου στην Κινέτα πετυχαίνω Harley κρακαρκακαπαυου με Hell Angels Porto Leone ta@@maskouniountai που πήγαινε με 50...![]()
Ταξίδι με Harley...from here to eternity.![]()
Σκηνή 2: Αγιαννης Ρόσσι παρέα με nktr και ανεβαίνουμε...σβέλτα το βουνό. Συμπτωματικά, έχει κάποιο Harley Club την συνάντηση του στο camping της Αγίας Άννας. Πετυχαίναμε που και που 2-3 μαζί, περνάγαμε και γειά σας.
Κάποια στιγμή είναι ο Νίκος 50 μέτρα μπροστά μου σε μια "ανοιχτή" αριστερή, και πάνω στην στροφή είναι ένα γκρουπάκι με 6-7 χάρχαλα. Περνάει ο Νίκος απο εξωτερική (σβέλτα), εγώ από πίσω, και ξαφνικά βλέπω να ξεπροβάλλουν 5-6 μούτζες ρμλκ...
Τους περάσαμε και μας πλάκωσαν στις μουτζες ρε...ήμαρτον.![]()
![]()
Γιατί όπως έλεγε ένας πανύβλακας χύνοντας ποτάμια γνώσης κάποτε, "την πομπή της χάρλει δεν την διακόπτει κανείς, δεν περνάει κανείς, όλοι είναι στην θέση τους και πάνε κονβόι γιατί έτσι κάνουν οι σωστές ομάδες μοτοσικλετιστών". Το ότι ο ίδιος πανύβλακας ήταν μπρος πίσω πάνω κάτω "για να βγάλω κανένα βίντεο ρε φίλος" είναι προφανώς διότι η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Μάθε λοιπόν πως οι χάρλει και οι στρατιωτικές φάλαγγες έχουν τα ίδια δικαιώματα και άρα έφταιγες. Να μην περνάς ρε "φίλος" :P
Αφού είστε κωλοπαιδαράδες και τεντυμπόιδες ρε!!!
Να σας οργώσουν έπρεπε
(βέβαια πρώτα θα έπρεπε να σας φτάσουν, αλλά αυτό δε μας ενδιαφέρει!!!!!!!!!)
Έτσι!
Τη χάρλεϋ δε θα την ξαναπεράσεις!
Τη χάρλεϋ!
ΥΓ. Άχρηστα πανάκριβα βαρίδια είναι. Αλλά είναι μερικές που μου αρέσουν*
*να τις βλέπω, να τις ακούω, και θα ήθελα να τις κάνω καμιά βόλτα. Όχι να έχω χάρλεϋ για μηχανάκι.
Τα σχόλια σας μάλλον έχουν να κάνουν με το ότι οι αναβάτες χαρχαρλευ είναι Έλληνες και τις αγοράζουν σαν status symbol.
Ίσως για αυτό και τέτοια αντιμετώπιση. Όπως και να το κάνει κανείς από την Λάρισα δεν βγήκε κανένας easy rider. Τι μουτζες και κόμπλεξ όλοι για βόλτα πάμε. Ο καθένας όπως γουστάρει.
Σαν καταναλωτής για cruiser δεν εν υπάρχει αλλη μάρκα. Γενικά και στα πιο πολλά μέρη εδώ έχεις κάποια αντιμετώπιση. Όσο για τους τύπους με full patch δεν ξέρω τι παίζει Ελλάδα αλλά εδώ μόνο μηχανοβιοι δεν είναι πια. Τα Λεφτά τους νοιαζουν πλέον κι όχι η μηχανή τους και ο δρόμος.
Glide επιλέγω για το σασί και ότι 110 πάει ρελαντί χωρίς να ιδρωσει. Η sportster μου έχει κιβώτιο για πόλη και επαρχίακους με τα 60 μίλια να είναι εκεί που γουργουρίζει
Στο θέμα μας γιατί γράφω από κινητό
FJR ΜΑΜΕΙ μανες για ταξίδια μακρινά και όλοι στο φόρουμ βλέπω να συμφωνούμε.
Τι να σε κάμω φαρμακοτέτοιε μου, πήγες και πήρες λάθος δύο κύλινδρους. Δεν κάνει πατενταρισμένο "πο-τα-το" το μπρίκι σου, κάνει ντουμπουντουμπου και είσαι και πολύ γέρος για να χτυπάς πιτσιρίκες στα δουπου που το γουστέρνουν το τιδιεμ.
Εξάλλου έχουμε πει χιλιάδες φορές, τα μηχανάκια οφείλουν να έχουν τέσσερις κυλίνδρους και ως τέτοιο το παπόρο το σπυρολατρεμένο έχει την σωστή συνταγή.