Σελίδα 14 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 259

Θέμα: fjr 1300..... 2016

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή θα έδινες 10; Ή έστω 5;
    Ξέρω γω?

Αμα είχα χώρο στο γκαράζ μπορει

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Κι εμένα μου αρεσει

Αλλο το οτι δε θα έδινα 25-30-δεν ξέρω ποσο κάνει, για να την πάρω.
    Φιλε, να το κοιταξεις αυτο, μη το αφησεις ετσι ...

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Εγω προτεινω την αποπομπή του pipe απο την διοίκηση του φορουμ.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Φιλε, να το κοιταξεις αυτο, μη το αφησεις ετσι ...

Δεν το έκρυψα ποτές

Τις κάνω κέφι τις χαρχάλεϋ.

Απλά θα ήταν το 5ο-6ο μηχανάκι που θα έπαιρνα, έτσι για να το βγάζω καμιά βόλτα να ακούω το "μπουρμπουρμπουρμπουρ", σαν την τράτα που βγήκε να θερίσει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εγω προτεινω την αποπομπή του pipe απο την διοίκηση του φορουμ.....
    Πού να μάθεις με τί έχουν ονειρώξεις οι υπόλοιποι....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν το έκρυψα ποτές

Τις κάνω κέφι τις χαρχάλεϋ.:
    Από συμπαθεια και κατανόηση μιας και είναι οι μονοι που τσαγιάζεις?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Από συμπαθεια και κατανόηση μιας και είναι οι μονοι που τσαγιάζεις?

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    Σκηνή 1: Tuono αμέσως μετά το 1ο service των 1.000 χλμ και στάση στα διόδια. Πάω να ανοίξω γκάζι, παπ@ρια, σαν να είχε κοπεί η ντίζα...Μετά τα $#@%&^%$##$ για το ιταλικό κλπ, καταλαβαίνω πως το γκάζι ανοίγει λίιιιιγοο στο τέρμα του. Ξεκινάω και με μια 4η μέσα και ταχύτητα 70 χλμ επιστρέφω. Κάπου στην Κινέτα πετυχαίνω Harley κρακαρκακαπαυου με Hell Angels Porto Leone ta@@maskouniountai που πήγαινε με 50...
    Ταξίδι με Harley...from here to eternity.

Σκηνή 2: Αγιαννης Ρόσσι παρέα με nktr και ανεβαίνουμε...σβέλτα το βουνό. Συμπτωματικά, έχει κάποιο Harley Club την συνάντηση του στο camping της Αγίας Άννας. Πετυχαίναμε που και που 2-3 μαζί, περνάγαμε και γειά σας.
    Κάποια στιγμή είναι ο Νίκος 50 μέτρα μπροστά μου σε μια "ανοιχτή" αριστερή, και πάνω στην στροφή είναι ένα γκρουπάκι με 6-7 χάρχαλα. Περνάει ο Νίκος απο εξωτερική (σβέλτα), εγώ από πίσω, και ξαφνικά βλέπω να ξεπροβάλλουν 5-6 μούτζες ρμλκ...

Τους περάσαμε και μας πλάκωσαν στις μουτζες ρε...ήμαρτον.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Γιατί όπως έλεγε ένας πανύβλακας χύνοντας ποτάμια γνώσης κάποτε, "την πομπή της χάρλει δεν την διακόπτει κανείς, δεν περνάει κανείς, όλοι είναι στην θέση τους και πάνε κονβόι γιατί έτσι κάνουν οι σωστές ομάδες μοτοσικλετιστών". Το ότι ο ίδιος πανύβλακας ήταν μπρος πίσω πάνω κάτω "για να βγάλω κανένα βίντεο ρε φίλος" είναι προφανώς διότι η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα.
    Μάθε λοιπόν πως οι χάρλει και οι στρατιωτικές φάλαγγες έχουν τα ίδια δικαιώματα και άρα έφταιγες. Να μην περνάς ρε "φίλος" :P

Σκηνή 1: Tuono αμέσως μετά το 1ο service των 1.000 χλμ και στάση στα διόδια. Πάω να ανοίξω γκάζι, παπ@ρια, σαν να είχε κοπεί η ντίζα...Μετά τα $#@%&^%$##$ για το ιταλικό κλπ, καταλαβαίνω πως το γκάζι ανοίγει λίιιιιγοο στο τέρμα του. Ξεκινάω και με μια 4η μέσα και ταχύτητα 70 χλμ επιστρέφω. Κάπου στην Κινέτα πετυχαίνω Harley κρακαρκακαπαυου με Hell Angels Porto Leone ta@@maskouniountai που πήγαινε με 50...

Σκηνή 2: Αγιαννης Ρόσσι παρέα με nktr και ανεβαίνουμε...σβέλτα το βουνό. Συμπτωματικά, έχει κάποιο Harley Club την συνάντηση του στο camping της Αγίας Άννας. Πετυχαίναμε που και που 2-3 μαζί, περνάγαμε και γειά σας.
    Κάποια στιγμή είναι ο Νίκος 50 μέτρα μπροστά μου σε μια "ανοιχτή" αριστερή, και πάνω στην στροφή είναι ένα γκρουπάκι με 6-7 χάρχαλα. Περνάει ο Νίκος απο εξωτερική (σβέλτα), εγώ από πίσω, και ξαφνικά βλέπω να ξεπροβάλλουν 5-6 μούτζες ρμλκ...

Αφού είστε κωλοπαιδαράδες και τεντυμπόιδες ρε!!!

Να σας οργώσουν έπρεπε
    (βέβαια πρώτα θα έπρεπε να σας φτάσουν, αλλά αυτό δε μας ενδιαφέρει!!!!!!!!!)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Γιατί όπως έλεγε ένας πανύβλακας χύνοντας ποτάμια γνώσης κάποτε, "την πομπή της χάρλει δεν την διακόπτει κανείς, δεν περνάει κανείς, όλοι είναι στην θέση τους και πάνε κονβόι γιατί έτσι κάνουν οι σωστές ομάδες μοτοσικλετιστών". Το ότι ο ίδιος πανύβλακας ήταν μπρος πίσω πάνω κάτω "για να βγάλω κανένα βίντεο ρε φίλος" είναι προφανώς διότι η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα.
    Μάθε λοιπόν πως οι χάρλει και οι στρατιωτικές φάλαγγες έχουν τα ίδια δικαιώματα και άρα έφταιγες. Να μην περνάς ρε "φίλος" :P
    Έτσι!

Τη χάρλεϋ δε θα την ξαναπεράσεις!
    Τη χάρλεϋ!

ΥΓ. Άχρηστα πανάκριβα βαρίδια είναι. Αλλά είναι μερικές που μου αρέσουν*
    *να τις βλέπω, να τις ακούω, και θα ήθελα να τις κάνω καμιά βόλτα. Όχι να έχω χάρλεϋ για μηχανάκι.

Παλαιό μέλος
    Τα σχόλια σας μάλλον έχουν να κάνουν με το ότι οι αναβάτες χαρχαρλευ είναι Έλληνες και τις αγοράζουν σαν status symbol.
    Ίσως για αυτό και τέτοια αντιμετώπιση. Όπως και να το κάνει κανείς από την Λάρισα δεν βγήκε κανένας easy rider. Τι μουτζες και κόμπλεξ όλοι για βόλτα πάμε. Ο καθένας όπως γουστάρει.

Σαν καταναλωτής για cruiser δεν εν υπάρχει αλλη μάρκα. Γενικά και στα πιο πολλά μέρη εδώ έχεις κάποια αντιμετώπιση. Όσο για τους τύπους με full patch δεν ξέρω τι παίζει Ελλάδα αλλά εδώ μόνο μηχανοβιοι δεν είναι πια. Τα Λεφτά τους νοιαζουν πλέον κι όχι η μηχανή τους και ο δρόμος.

Glide επιλέγω για το σασί και ότι 110 πάει ρελαντί χωρίς να ιδρωσει. Η sportster μου έχει κιβώτιο για πόλη και επαρχίακους με τα 60 μίλια να είναι εκεί που γουργουρίζει

Στο θέμα μας γιατί γράφω από κινητό
    FJR ΜΑΜΕΙ μανες για ταξίδια μακρινά και όλοι στο φόρουμ βλέπω να συμφωνούμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από headbanger Προβολή μηνύματος
    FJR ΜΑΜΕΙ μανες για ταξίδια μακρινά και όλοι στο φόρουμ βλέπω να συμφωνούμε.
    Σου χω πει οτι εισαι ομορφο αγορι;

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Σου χω πει οτι εισαι ομορφο αγορι;

με κολακεύεις
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	funnysmall.jpg 
Προβολές:	160 
Μέγεθος:	12,4 KB 
ID:	351951

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Οι Χαρλεάδες όμως έχουν ξέκωλα κι εμείς τίποτα....
    Κι έχεις και τον Αμιρού απ΄πάνω να σου θέλει φωό με κώλους απ τα Βαλκάνια...
    ανανήψαντας

Τι να σε κάμω φαρμακοτέτοιε μου, πήγες και πήρες λάθος δύο κύλινδρους. Δεν κάνει πατενταρισμένο "πο-τα-το" το μπρίκι σου, κάνει ντουμπουντουμπου και είσαι και πολύ γέρος για να χτυπάς πιτσιρίκες στα δουπου που το γουστέρνουν το τιδιεμ.

Εξάλλου έχουμε πει χιλιάδες φορές, τα μηχανάκια οφείλουν να έχουν τέσσερις κυλίνδρους και ως τέτοιο το παπόρο το σπυρολατρεμένο έχει την σωστή συνταγή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Οι Χαρλεάδες όμως έχουν ξέκωλα κι εμείς τίποτα....
    Ποιοί χαρλεάδες μωρέ έχουν ξέκωλα?

Πριν 20-30 χρόνια ναι.

Τώρα πΧΙάνει ο ένας το γκώλο τ'αλλουνού, ανα μεταξύ τωνε

Παρόμοια θέματα

1. FJR 1300 vs K1200GT..
    από lampros_fazer στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2006, 12:01
  2. fjr 1300
    από sallako στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 13:06
  3. Varadero H Fjr 1300
    από mentos1825 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2004, 09:16
  4. Γνωριζει Κανεισ Τισ Επιδοσεισ Του Fjr 1300
    από CHR στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 20:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •