Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 220

Θέμα: Πρέπει να συρρικνωθεί το μερίδιο της επιχειρηματικότητας των Ελληνικών μοτο-επιχειρήσ

Επί του θέματος λοιπόν και επειδή χτες επισκέφτηκα μοτομάγαζο.

Μπουφάν προηγούμενης σεζόν, έχει αλλάξει το μοντέλο με νέο λουκ και με το πρόσθετο "pro" στο όνομα, αλλά παραμένει το ίδιο εσωτερικά (προστασίες/μεμβράνη). Το νέο έχει 430 αν θυμάμαι καλά, το παλιό το πουλάει ο εδώ αντιπρόσωπος και οι έμποροι στα 199 (από 439) και αν είχα πιο νωρίς λεφτά για κάψιμο ίσως προλάβαινα ένα goretex με λίγα παραπάνω αλλά δεν έχει πιά νούμερα, δεν πειράζει.
    Μπαίνω στο μαγαζί, γειά σας, το τάδε σε XL. Με κοιτάει. Σηκώνει φρύδι. "Μάλλον δεν χωράς". Με πιάνουν τα γέλια. Τελικά το δοκιμάζω, χωράω. Για μεγαλύτερο δεν είμαι, θα πέσουν λάθος τα μανίκια. Συζητάμε το πόσο πιο ελαφρύ είναι από το Dainese Gator που έχω, πόσο λεπτή είναι η θερμική/αδιάβροχη μεμβράνη, μου λέει μην βάλεις χοντρό ρούχο από κάτω θα σκάσεις είναι πολύ ζεστό, βλέπω ότι το εσωτερικό φτάνει χαμηλά και δεν σταματάει ψηλά στην πλάτη όπως της Dainese, έχει πολλούς αεραγωγούς αν το βάλεις πιο ζεστό καιρό... Δεν είναι μονόχρωμο μαύρο όπως όλα που είχα ως τώρα, αλλά λέω δεν μαμιέται είναι ωραία τιμή, ωραίο ρούχο και σχετικά όμορφο, σε σχέση με οτιδήποτε άλλο που έχω δει στα λεφτά (και που ας μην ξεχνάμε, είναι θεωρητικά μιά κατηγορία πιο πάνω).

Συζητάμε λίγο το θέμα τιμών, ότι θέλω και κράνος και του λέω, ξέρεις, για να μπορέσω να πάρω και τα δύο κομμάτια εξοπλισμού, αποφάσισα το κράνος απ' έξω, το μπουφάν απ' εδώ. Λογικό μου λέει. Ούτε μα μου, ούτε "πόσο βρήκες τι βρήκες να σου πω τι έχω". Φαντάζομαι πως ξέρει...
    Τελικά δεν το πήρα χτες γιατί είχα ξεχάσει την κάρτα μου, θα πάω σήμερα.
    Στο μεταξύ, με πιάνει κάτι και κοιτάω τιμές έξω. Το ίδιο μπουφάν 219,90 (συν μεταφορικά) o fc-moto, 300 σε πιο βόρειο μαγαζί...

Και αναρωτιέμαι τώρα.
    Αυτό που κάνει ο τυπάκος αυτός, δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που κάνει ο χελμετ-σίτις; Δεν είναι έξυπνο γιατί έχει διώξει το στοκ από ένα μπουφάν και διώχνει το στοκ από το άλλο; Δεν παίρνει ωραία ζεστά λεφτάκια, εγώ χαίρομαι που παίρνω ένα καλής ποιότητας μπουφάν και που αν μείνω τόσο ευχαριστημένος όσο διαβάζω από άλλους χρήστες διεθνώς, θα ξαναψωνίσω τη μάρκα; Το κάνει για να κλείσει το μαγαζάκι του διπλανού; Δεν νομίζω. Απλά φέρεται σωστά σαν έμπορος και του βγάζω το καπέλο, μιά που κατάφερε να έχει την καλύτερη τιμή που βρήκα στο google. (καλά, δεν σκοτώθηκα κιόλας να το βρω φτηνότερα, ένα πρόχειρο ψάξιμο).
    Και σε άλλους με υγεία. Φίλτατε Πάνο, δεν έχεις δίκιο. Η εξαίρεση στην εργαλειοθήκη, δεν είναι ο πανευρωπαϊκός κανόνας με το υπό αντικατάσταση μοντέλο...

Ας πούμε κάτι άλλο που βλέπαμε χτες με τον Θεόφιλο. Ξεστοκάρεται στας Ευρώπας το Xspirit2 στα 520-550 ΠΡΙΝ βγει το 3 για να γίνει χώρος στα "ράφια"... Εδώ...;

Α, μπήκα και στο χελμετ-σίτι να κάνω παραγγελία και την άφησα στη μέση γιατί δεν είχα την σωστή κάρτα πρόχειρη. Αυτοματοποιημένο email "γειά σας, έχετε αφήσει αυτό το αντικείμενο σε εκκρεμότητα, αν θέλετε ακόμα να το αγοράσετε πατήστε εδώ για να ολοκληρώσετε την αγορά". Μιλάμε μπαίνω στον πειρασμό να στείλω ένα mail και να πω ότι ξέρετε, το όριο της κάρτας μου είναι 300 ευρώ, μπήκα να ψωνίσω κάτω από το όριο και μετά είδα και ένα άλλο κρανάκι πιο ψηλά, μήπως αυτό που έχετε 320 να μου το σκοντάρετε λίιιιγο ακόμα παρακαλώ να το ψωνίσω; Έτσι για το χαβαλέ και το παζάρι. Είμαι 80% σίγουρος ότι θα πουν ναι.

Παλαιό μέλος
    Ρε φιλε καθεσαι και γραφεις σεντονι για πραγματα αυτονοητα,που δεν δειχνουνε οτι καποιοι εδω ντε και καλα αισχροκερδουνε.

Μου λες καπου οτι δεν εχω δικιο.Σε τι δεν εχω δικιο?Ειπα οτι η δικη μας αγορα ειναι σε ολα φθηνοτερη?Ειπα οτι δεν υπαρχουνε σοβαρες επιχειρησεις εξω,η οτι δεν ξερουν να φερονται?
    Εγω ειπα οτι οπου χρειαστηκα ΕΓΩ κατι, ητανε φθηνοτερο και ποτε δεν ειχα θεμα με τη συμπεριφορα τους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ο ξενος το κανει για να παρει μεριδιο και μακροπροθεσμα να μονοπωλησει την αγορα.Αν το καταφερει,μας ηπιε το αιμα.
    Διαφωνώ με αυτό συγκεκριμένα και είσαι πολύ πολύ λάθος σε αυτό. Επίσης δεν μου άρεσε το συναισθηματικό επιχείρημα με τον τάδε και την δείνα που έχουν οικογένειες και ξεκινάνε την ζωή τους δεν ξέρω 'γω τι άλλο ή το ότι να βοηθήσουμε το κράτος να ανοίξει σχολεία και νοσοκομεία κλπ με τους φόρους από την αγορά μας.

Ο ξένος απλά ξέρει να παίζει σωστά το παιχνίδι, οι δικοί μας με ελάχιστες εξαιρέσεις παίζουν τους πονηρούς και ο Pipe έφερε ένα ωραίο παράδειγμα λίγο πίσω. Αν ο ξένος θέλει όντως να σου πιεί το αίμα και να σε πολεμήσει, πετάει ένα υποκατάστημα motocard, helmetcity κλπ στην Αθήνα για να παρακάμψει τα cc και δεν είναι ανάγκη να πω κάτι άλλο. Το ότι υπάρχουν αυτά τα ξένα μαγαζιά πολλά χρόνια, το ότι ευημερούν, το ότι υπάρχει ζωντανή αγορά στις χώρες που εδράζονται/δραστηριοποιούνται και δεν έχουν κλείσει όλα τα μικρά τοπικά, δείχνουν ότι δεν έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις.

Οι διάφοροι ντόπιοι αισχροκερδούσαν όταν πουλούσαν άνευ λόγου και αιτίας 20% πάνω από οπουδήποτε αλλού. Εγώ όμως δεν στάθηκα εκεί ούτε πήγα εκεί την συζήτηση.

Αυτό που ξαναείπα στο σεντόνι που δεν σου άρεσε, ήταν ότι αγόρασα "στοκ" από Ελλάδα (δηλαδή φρέσκο αλλά απερχόμενο μοντέλο, όχι αρχαιολογία ξεχασμένη σε αποθήκη που γράφτηκε πρόσφατα ότι ξεσαβουρώθηκε στο μπαζάρ στο ΣΕΦ, για παράδειγμα), σε τιμή καλύτερη απ' έξω (όπου επίσης πωλείται προσφορά το ίδιο προϊόν) και μπράβο στον εισαγωγέα και στο δίκτυο διανομής που το πούλησαν ανταγωνιστικά και καλύτερα από τους ξένους. Φαντάζομαι δεν ξεβρακώθηκαν, δεν έχασαν, δεν καταστρέφονται, το ίδιο πράγμα είχε κάνει ο εισαγωγέας και με άλλα μοντέλα στο παρελθόν γιατί θυμάμαι τις καταχωρήσεις στον τύπο και την φυσική του παρουσία σε μοτο-εκθέσεις. Αν διορθωθούν και άλλοι σε άλλα μοτο-προϊόντα, δεν θα υπάρχει πιά λόγος να ψωνίσεις απ'έξω. Απλό, ελπίζω και κατανοητό. Δεν είπα σε κανένα ποστ κάτι διαφορετικό, αλλά προφανώς έχουμε διαφορετικές παραστάσεις, διαφωνούμε, υγιές είναι και αυτό.

Για την ιστορία, SCOTT All Terrain TP. Είθε να βγει όσο καλό ήταν το Dainese και να περάσουμε εξίσου καλά παρέα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Διαφωνώ με αυτό συγκεκριμένα και είσαι πολύ πολύ λάθος σε αυτό. Επίσης δεν μου άρεσε το συναισθηματικό επιχείρημα με τον τάδε και την δείνα που έχουν οικογένειες και ξεκινάνε την ζωή τους δεν ξέρω 'γω τι άλλο ή το ότι να βοηθήσουμε το κράτος να ανοίξει σχολεία και νοσοκομεία κλπ με τους φόρους από την αγορά μας.

Ο ξένος απλά ξέρει να παίζει σωστά το παιχνίδι, οι δικοί μας με ελάχιστες εξαιρέσεις παίζουν τους πονηρούς και ο Pipe έφερε ένα ωραίο παράδειγμα λίγο πίσω. Αν ο ξένος θέλει όντως να σου πιεί το αίμα και να σε πολεμήσει, πετάει ένα υποκατάστημα motocard, helmetcity κλπ στην Αθήνα για να παρακάμψει τα cc και δεν είναι ανάγκη να πω κάτι άλλο. Το ότι υπάρχουν αυτά τα ξένα μαγαζιά πολλά χρόνια, το ότι ευημερούν, το ότι υπάρχει ζωντανή αγορά στις χώρες που εδράζονται/δραστηριοποιούνται και δεν έχουν κλείσει όλα τα μικρά τοπικά, δείχνουν ότι δεν έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις.

Οι διάφοροι ντόπιοι αισχροκερδούσαν όταν πουλούσαν άνευ λόγου και αιτίας 20% πάνω από οπουδήποτε αλλού. Εγώ όμως δεν στάθηκα εκεί ούτε πήγα εκεί την συζήτηση.

Αυτό που ξαναείπα στο σεντόνι που δεν σου άρεσε, ήταν ότι αγόρασα "στοκ" από Ελλάδα (δηλαδή φρέσκο αλλά απερχόμενο μοντέλο, όχι αρχαιολογία ξεχασμένη σε αποθήκη που γράφτηκε πρόσφατα ότι ξεσαβουρώθηκε στο μπαζάρ στο ΣΕΦ, για παράδειγμα), σε τιμή καλύτερη απ' έξω (όπου επίσης πωλείται προσφορά το ίδιο προϊόν) και μπράβο στον εισαγωγέα και στο δίκτυο διανομής που το πούλησαν ανταγωνιστικά και καλύτερα από τους ξένους. Φαντάζομαι δεν ξεβρακώθηκαν, δεν έχασαν, δεν καταστρέφονται, το ίδιο πράγμα είχε κάνει ο εισαγωγέας και με άλλα μοντέλα στο παρελθόν γιατί θυμάμαι τις καταχωρήσεις στον τύπο και την φυσική του παρουσία σε μοτο-εκθέσεις. Αν διορθωθούν και άλλοι σε άλλα μοτο-προϊόντα, δεν θα υπάρχει πιά λόγος να ψωνίσεις απ'έξω. Απλό, ελπίζω και κατανοητό. Δεν είπα σε κανένα ποστ κάτι διαφορετικό, αλλά προφανώς έχουμε διαφορετικές παραστάσεις, διαφωνούμε, υγιές είναι και αυτό.

Για την ιστορία, SCOTT All Terrain TP. Είθε να βγει όσο καλό ήταν το Dainese και να περάσουμε εξίσου καλά παρέα.
    Συνεχίζεις να μην θες να δεις την αλήθεια.
    Η Ελληνική οικονομία δεν είναι ανταγωνιστική, τα Ελληνικά μοτομάγαζα πάνε Βουλγαρία για να αντέξουν.
    Έτσι όμως δεν είναι πια Ελληνικά.

Το Χέλμετ σίτι στηρίζει την κερδοφορία του στο μηδενικό ΦΠΑ πχ που έχουν τα κράνη στην Μ.Β
    στη σταθερή μικρή φορολογία, στα πιο φτηνά ταχυδρομικά.
    Εδώ αντι να κοιτάμε όλα αυτά και πως θα αλλάξουν ΜΠΑΣ και φυτρώσει τίποτα βρίζουμε τον ελεύθερο επαγγελματία
    που κάνει ότι κόλπο ξέρει και δεν ξέρει για να τη γαζώσει.
    Όσο για το κράτος και το γκάθε χάζουλα που ζει στον Άρη...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12508716_944208829009838_8407801555424679692_n.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	33,7 KB 
ID:	350718

ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Συνεχίζεις να μην θες να δεις την αλήθεια.
    Η Ελληνική οικονομία δεν είναι ανταγωνιστική, τα Ελληνικά μοτομάγαζα πάνε Βουλγαρία για να αντέξουν.
    Έτσι όμως δεν είναι πια Ελληνικά.

Το Χέλμετ σίτι στηρίζει την κερδοφορία του στο μηδενικό ΦΠΑ πχ που έχουν τα κράνη στην Μ.Β
    Εδώ αντι να κοιτάμε όλα αυτά και πως θα αλλάξουν ΜΠΑΣ και φυτρώσει τίποτα βρίζουμε τον ελεύθερο επαγγελματία
    που κάνει ότι κόλπο ξέρει και δεν ξέρει για να τη γαζώσει.
    Όσο για το κράτος και το γκάθε χάζουλα που ζει στον Άρη...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12508716_944208829009838_8407801555424679692_n.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	33,7 KB 
ID:	350718

ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ
    Σιγά μη ξεβρακωθούμε να μας ρίξει και ένα μανίκι ο επιχειρηματίας.
    Δεν γίνεται να μοιράζουμε μηδενικούς ΦΠΑδες από εδώ και από εκεί και μετά να θέμε και κοινωνική πολιτική και φτηνό φάρμακο και.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Σιγά μη ξεβρακωθούμε να μας ρίξει και ένα μανίκι ο επιχειρηματίας.
    Δεν γίνεται να μοιράζουμε μηδενικούς ΦΠΑδες από εδώ και από εκεί και μετά να θέμε και κοινωνική πολιτική και φτηνό φάρμακο και.....
    Ξεβρακωθείς δεν ξεβρακωθείς εσύ (κι εγώ ) δεν αλλάζει τίποτα.
    Ο άλλος τα μαζεύει και πάει Βουλγαρία και δουλεύει μια χαρά.
    (ή λουκετάρει...)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    θα πρεπει παντα να θυμομαστε οτι τα προιοντα μοτο στα οποια αναφερομαστε σε μας ειναι εισαγομενα ενω στα ξενα μαγαζια εγχωρια με οτι αυτο μπορει να σημαινει για το περιθωριο κερδους τη διαθεσιμοτητα και την ποικιλια
    γιατι εμεις εδω εχουμε ολοι απο ενα γνωστο που βγαζει λαδι και μας πουλαει τον τενεκε ενα πενηνταρικο αλλα στη βορεια ευρωπη το ελαιολαδο πουλιεται σε συσκευασια και τιμη αρωματος

Παλαιό μέλος

..........

Ρε φιλε καλα κανεις και διαφωνεις,οπως καλα κανεις που εχεις αλλη αποψη.Δεν πιστευω οτι επειδη αυτη ειναι η αποψη μου,ειναι απαραιτητα και σωστη.
    Οπως δεν πιστευω οτι πρεπει,ντε και καλα καποιος να εχει δικιο η αδικο.Απο τη στιγμη που μιλαμε τεκμηριωμενα,ο καθενας εχει δικιο απο την δικη του σκοπια.Οσο για το δυναισθηματικο μου επιχειρημα,ε τι να κανω,απο τη στιγμη που πισω απο τους αριθμους και τις επιχειρησεις κρυβονται ανθρωποι,θα τους βαλω και αυτους στην εξισωση.

Για την ιστορια,το μπουφανακι ειναι πολυ καλο.Το πηρανε φιλοι.Ειδικα στο κρυο και το νερο δεν παιζεται.Ελπιζω μονο να μην το πηρες στο φωσφοριζε,γιατι το βραδυ θα εισαι σαν πυγολαμπιδα.

Οτι ειχα να πω για το θεμα νομιζω οτι το ειπα.Επαναλαμβανομαι και αρχιζω να με βαριεμαι.

ΥΓ Δεν ξερω πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν μου αρεσε το σεντονι σου.Μαλλον λαθος καταλαβες.

Νικόλα τα Βρεττανικά μαγαζιά είχαν ΕΝΑ, νομίζω το play(κάτι) που εδραζόταν σε νήσους μπλαμπλα χωρίς φόρους και συμπαραμαρτούντα και είχε παιχνίδια ηλεκτρονικά κλπ, δεν δουλεύει πιά με το καθεστώς. Τα λοιπά που ψωνίζει πολύς κόσμος και από την χώρα μας αν δεις που είναι οι φυσικές διευθύνσεις των καταστημάτων είναι κανονική ηπειρωτική Μεγάλη Βρεττανία και αυτό που λες δεν ισχύει.
    Εκτός αν είμαστε τόσο μάγκες που πληρώνουμε 540 εδώ με 23% ΦΠΑ και πληρώνουν και οι Άγγλοι 540 ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ για το ίδιο (φρέσκο) NXR ας πούμε. Κάτι δεν κολλάει σε αυτό που λες...

Επίσης αν δεν θυμάσαι, είμαι ο ίδιος ελεύθερος επαγγελματίας. Αν σε όποια υπηρεσία του κλάδου μου εγώ ζητάω έτσι γιατί είμαι ωραίος διπλά λεφτά από τους άλλους, μάντεψε, ούτε Βουλγαρία με σώζει ούτε Νήσοι Φερόε ούτε τίποτα. Ένα ευρώ παραπάνω να πεις, "α φχαριστώ πολύ" κλικ. Οι άλλοι εργαζόμενοι όμως έχουν οικογένεια, μέλλον, όνειρα, υποχρεώσεις...
    Βέβαια έχω εκείνα τα τριάντα αδήλωτα χιλιάρικα εσόδων και δεν ανησυχώ για το μέλλον μου... Να πάρω φέτος την Multi και του χρόνου δύο άφρικα ή το ανάποδο... first world problems γμτ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    θα πρεπει παντα να θυμομαστε οτι τα προιοντα μοτο στα οποια αναφερομαστε σε μας ειναι εισαγομενα ενω στα ξενα μαγαζια εγχωρια
    SHOEI, ARAI, SHARK κλπ κλπ κλπ όλα εισαγόμενα στην Αγγλία. Τι βγάζουν αυτοί εγχώριο κράνος;
    Και τα "τοπικά" ρούχα κυρίως, δεν είναι πιο φτηνά σε Αγγλικά μαγαζιά από ότι στο Motocard ή στο FC-Moto.
    Το αυτό για τα Schuberth, Held και λοιπά στο FC σε σχέση με άλλα.

@Πάνο λάθος, με συγχωρείς.

Ξεβρακωθείς δεν ξεβρακωθείς εσύ (κι εγώ ) δεν αλλάζει τίποτα.
    (ή λουκετάρει...)
    Να πάει φίλε και να με ειδοποιήσει να του κουνάω το μαντίλι.
    Αντιλαμβάνομαι τον όρο "ανταγωνιστικότητα" αλλά έως ένα ορισμένο σημείο.
    Άλλο να έχω μια φάμπρικα με 2000 εργαζομένους και άλλους τόσους προμηθευτές και να την βοηθήσω να είναι ανταγωνιστική και
    άλλο να βοηθήσω ένα έμπορο εισαγόμενων προϊόντων να ξεχαρβαλώσει τελείως το εμπορικό μου ισοζύγιο.

Εσύ κατάλαβες αυτά που γράφεις.
    Εγώ κατάλαβα οτι εάν δεν χάνει με 199 που στο έδωσε
    αυτοί που παλιά το αγόρασαν 439 είναι κορόιδα.
    Και αν αυτό είναι πολιτική του μαγαζιού (να πουλάει διπλάσια τιμή) να το θυμάμαι να μην ψωνίζω

Εκτός αν είμαστε τόσο μάγκες που πληρώνουμε 540 εδώ με 23% ΦΠΑ και πληρώνουν και οι Άγγλοι 540 ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ για το ίδιο (φρέσκο) NXR ας πούμε. Κάτι δεν κολλάει σε αυτό που λες...
    Κι όμως. Τα κράνη, (όπως και είδη διατροφής), στην Μ. Βρετανία θεωρούνται βασικά αγαθά και απαλλάσσονται του ΦΠΑ
    Think faster than you ride

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Εσύ κατάλαβες αυτά που γράφεις.
    Εγώ κατάλαβα οτι εάν δεν χάνει με 199 που στο έδωσε
    αυτοί που παλιά το αγόρασαν 439 είναι κορόιδα.
    Και αν αυτό είναι πολιτική του μαγαζιού (να πουλάει διπλάσια τιμή) να το θυμάμαι να μην ψωνίζω
    Το "παλιό" όλοι το ξεφορτώνονται. Στο Ζάρα και στο Μάρα, στο οποιοδήποτε μαγαζί τώρα στις εκπτώσεις πουλάει 40 και 50% κάτω, μην ξαναμπείς τότε...

Για να μην το πάω πάλι στα κράνη, από 500+ στα 260 ένα που κοιτάω, τα πασίγνωστα NXR από 540 στα 320 ή 350 ανάλογα το σχέδιο λέμε, διαλιέχτε πσωνίστε.

Είναι ΚΑΛΟ να "αδειάζουν" τα παλιά μοντέλα. Και έχοντας χώσει κάμποσα χιλιάρικα σε "νέες" κολεξιόν τότε που είχα παραπάνω (και που δεν μετανιώνω διότι έσωσαν το τομάρι μου ουκ ολίγες φορές), χαίρομαι που έχω πρόσβαση σε παλιότερες τοπ κολεξιόν σε καλή τιμή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Κι όμως. Τα κράνη, (όπως και είδη διατροφής), στην Μ. Βρετανία θεωρούνται βασικά αγαθά και απαλλάσσονται του ΦΠΑ
    Ενδιαφέρον...
    "Κορόιδα" οι Άγγλοι πελάτες τότε (στα καινούρια) και κερδοσκόποι οι μαγαζάτορες.

προσθήκη: στο shopping cart επειδή έγραφε calculate taxes&shipping είχα την εντύπωση ότι συνυπολόγιζε το ΦΠΑ (γιατί θεωρητικά δεν τον γλιτώνεις όπου και αν ψωνίσεις).
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 22/01/2016 στις 18:52.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Σιγά μη δουλεύει. Το ΑΦΜ μεταφέρει. Εκτός αν πίστεψες και συ το: "60.000 Ελληνικές επιχειρήσεις μεταφέρθηκαν στη Βουλγαρία"!
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόση ώρα πρέπει να ζεσταίνεις το μηχανάκι σου τον χειμώνα;
    από Pan (dvs) στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 287
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2019, 08:06
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΙΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
    από argpap στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 01:49
  3. Πρέπει να πάγωσε πολύ ο κ#λος της...!
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 11:15
  4. Πρέπει να είναι παράνομο το να μη φοράς κράνος ?
    από micmic στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 16:59
  5. Έμπνευση πρέπει να το λένε
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2005, 20:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας