Δεν θυσιάστηκαν, τους περισσότερους τους θυσίασε η "ανθρωπιστική" κομμουνιστική ιδεολογία. Γιατί, σε αντίθεση ας πούμε από τον Χριστιανισμό, ο Κομμουνισμός επιτρέπει την αντίθετη άποψη, αρκεί να μπορείς να αντέξεις τους -40 της Σιβηρίας. Ενώ ο Χριστιανισμός διδάσκει να "αγαπάς τους εχθρούς σου". Κοινά σημεία με το Ναζισμό πολλά, ένα από αυτά η αγάπη για τον Δαρβίνο.
Από επιστημονικές μεθόδους, περιμένω να μου φέρεις τα στοιχεία σου. Κάτι θα καταλάβω αν φέρεις. Είμαι πολύ διαβαστερός τύπος, ότι μου φέρεις θα το διαβάσω. Όχι όμως πορτοκάλια για απόδειξη των μαύρων οπών![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αν, λέμε ρε παιδί μου, αν διαβάσεις κανέναν θεωρητικό, κΟμουνιστή λέμε, μπορεί και να δεις πολύ κοντινή σχέση με τα διδάγματα του Χριστιανισμού (αφαιρείς βεβαια τα περί οπίου των λαών). Αρα, παίζει και σαν πιστός χριστιανός να είσαι και κΟμουνιστής... Εδώ είναι ο Κατρούγκαλος..
Επίσης, ρε σεις Χριστιανοί... που αγαπάτε και τους εχθρους σας, σε άλλα θρεντ είστε έτοιμοι για πόλεμο... Δεν βλέπω να είπατε στο στρατό "Εγώ είμαι Χριστιανός κι αγαπάω και τον εχθρό μου - Δεν θέλω όπλο, δώστε μου τη Σύνοψη και λιγο βασιλικό να τους κάνω αδερφους μας". Και με τους πρόσφυγες, δεν μας τα λέτε καλά... Δεν τους πολυγουστάρετε...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.