Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 214

Θέμα: ΚΥΡΙΑΚΗ 5/6/2016 ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙ

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Τόλη για πες ρε...
    χαθήκατε αλήθεια ή έτσι τα λέτε για να γελάσουμε;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

δεν λέγονται αδίκως "χαμενειάδες".

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Πάω το πρωί στο περίπτερο,απο μακριά φώναζε ο bocaros 'Μη βγάζεις κράνος φευγουμε',δεν τον άκουσα,τελικά όντως αναχωρούσαμε.Είχα όρεξη για speed οπότε έγινα γλήγολος.Μετά θυμήθηκα πως κάπου έπρεπε να στρίψουμε αλλά δε θμάμανε που.Δε γαμ.... θα το βρώ,βλέπω τον κυρ Γιώργη,το είχε,ήξερε που να πάει.Ωραία λέω,παμε πακέτο.Βρίσκουμε τον coLgate7,πάω να βγάλω κράνος,'μη το βγάζεις φευγουμε' άκουσα κάποιον να λέει. 300 μέτρα πιο κάτω,εχω χάσει τον κυρ Γιώργ',γμτ,δεξά ή αριστερά,παύση,κοιταζόμαστε οι σύντροχοι,α μπε μπα μπλόμ κτλ,λέει ένα παληκάρι,'που πρέπει να φτάσουμε;',χιλιομόδι λέμε,ευθεία απαντά,βουρ.Φτάνουμε στην εκκλησΆ,παρκάρουμε,ακούω έναν ντόπιο να λέει οι γερμανοί ξανάρχονται,Οι Ιάπωνες του λέω ξανάρχονται βλέπς α κάνα μπεμβέ;Οχι λέει,Ε τα βλπες του λέω,Γιάπωνες όχι γερμανοί.Ερχονται και τα άλλα παιδιά,βλέπω τον zizou αλλά δε βλέπω το μηχανάκι του και πάω δια της ατόπου απαγωγής να βρώ με τι ήρθε.ΑχΑ!

Τα μαζεύουν,ξεκινάνε πάλι,εγω δεν τους πρόλαβα οπότε δεν είδα κατά που πήγαν.Ρωτάω τη γυναίκα,μην είδες που πήγαν;Αριστερά μου λέει.Απο αριστερά ήρθαμε μάναμ και ξεκινάω προς δεξά.Δεν έβλεπα κάτι στον ορίζοντα,ανοίγω γκάζι,σκοτάδια πάλι,ας ανοίξω λίγο γκάζι ακόμα.Σκοτάδια.Συνεχίζω,περνάμε απο ένα χωριό και βλέπω ένα sv1000 να ξεκινάει.Α λέω θκός μας είναι το παληκάρι,είναι και λοκάλι,κάτι καλύτερα θα ξέρει, όπως και ήξερε όταν κόλλησα σε μια άλλη διασταύρωση.Μετά δε ξέρω τι ακριβώς έγινε.Με άλλους ξεκίνησα,με άλλους βρέθηκα,ο μικές κάτι για χαμενιάδες έλεγε και δεν έιχε και άδικο.Δε θυμάμαι πλήρη γεγονότα μετά παρα το ο,τι ανοίξαμε το gps και χαθήκαμε κάπου αλλού με άλλα παιδιά τα οποία, είχαν χαθεί απο κάτι άλλα παιδιά.Αυτά,πλάκα είχε πάντως.
    Φίου φίου φι φι φίου

βλέπω ο πρόεδρος του εδεσσαϊκού έχει κάνει σχολή...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Αμα το διαβάσεις σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο, βγάζει άκρη
    Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 06/06/2016 στις 14:27.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Ωραιοί ρε μάγκες!!!

ευγε αγαπητοι!!κοντα ηρεμα κ ωραια!
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    εγω στο μεταξύ αφου ειδα τολη και αλλον ενα να φευγουν ευθέα περιμενα στη διασταύρωση να γυρίσουν. ε λεω δεν περνω και ενα τηλ το κορίτσι. περναει η ωρα ο τολιας πουθενα. ανοίγω gps βλέπω δευτερεύον δρόμο λεω απο εκει θα πήγαν και ξεκινάω για το χωρίο μόνος, μονάχος, έρημος, σαν να πηγα βολτα μονος μου, με κατι βουστασια στον δρομο να ζεχνει ο τοπος. ε μετα τους βρηκα αραχτους (και ανχωμενους ) στο καφε.!

και μαζί και μόνοι, ίδιοι είναι οι πόνοι... τι 'στε σεις ρε!

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    εγω στο μεταξύ αφου ειδα τολη και αλλον ενα να φευγουν ευθέα περιμενα στη διασταύρωση να γυρίσουν. ε λεω δεν περνω και ενα τηλ το κορίτσι. περναει η ωρα ο τολιας πουθενα. ανοίγω gps βλέπω δευτερεύον δρόμο λεω απο εκει θα πήγαν και ξεκινάω για το χωρίο μόνος, μονάχος, έρημος, σαν να πηγα βολτα μονος μου, με κατι βουστασια στον δρομο να ζεχνει ο τοπος. ε μετα τους βρηκα αραχτους (και ανχωμενους ) στο καφε.!
    Εμείς με τον Χάρη και τον Μικέ να δεις πόσο ερημοι νοιωθαμε, που εξαφανιστηκατε όλοι για καμιά 50αρια χιλιόμετρα! Ευτυχώς που κάποιοι περίμεναν στα δεύτερα διόδια , γιατί θα ξανασυναντιωμασταν όλοι μαζί στον, Σολομό.

Στην επόμενη, μελέτη τον χάρτη της διαδρομής με τις διασταυρώσεις, πισω από τον leader και μπροστά από την Σκούπα! Αν τύχει και προσπεράσουμε τον πλοηγό, φροντίζουμε κάποια στιγμή , να ξαναβρεθουμε πίσω του, αν δεν ξέρουμε την διαδρομή. Αυτά ισχύουν στις βόλτες, για ΟΛΟΥΣ μας.
    Αλλιώς , ποιος ο λόγος να λέμε ότι ξεκινάμε μαζί ? Καλύτερα να λέμε "τάδε ώρα στο τάδε χωριό"

Αφού τα καταφέραμε και βρήκαμε ΟΛΟΙ το χωριό, όλα καλά
    Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 06/06/2016 στις 20:04.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    όσοι πήγαμε για σουβλάκια ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία...... μιλφ πατσαβούρα να δουλεύει τη γλωσσά υπερωρίες.
    έτρωγε και μίλαγε δεν το έκλεισε λεπτό η κάργια.σαν GSXR στον κοφτή έκανε.

άντε μετά να παντρευτείς?

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xarisiero Προβολή μηνύματος
    Όμορφη βόλτα... Και ευχάριστη παρέα...
    Πρώτη φορά μου συνέβη βόλτα που να είμαι σκούπα και κάποια στιγμή να βρίσκομαι με τον leader να πηγαίνουμε παρέα flower Power και Αφρικανιστικα όπως μόνο εμείς ξέρουμε και ο μόνος που υπήρχε τριγύρω ήταν ο μικες.... Ρει είστε πολύ γΛηγοροι και θα μας αφήσει χρόνους το εργαλείο ακομα και με την σκέψη....

Συνημμένο 360448

Συνημμένο 360449
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ πρώτη φορά σε βόλτα, από πλοηγός, βρέθηκα μαζί με την Σκούπα (και στη μέση ο Μικές), για τόσα χιλιόμετρα. Μπαγάσα Μικέ, ποιός τη χάρη σου!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Εγώ πρώτη φορά ήρθα τελευταίος στο περίπτερο,δεν ήξερα ποιοι είμαστε,δεν κατάλαβα τον zizou,χάθηκα με κάτι άλλα παρτάλια, μαζί εκ των οποίων ενω πηγαίναμε μαζι,χάθηκαν και μερικοι κάπου αλλού,βρέθηκα με Χάρη που ουτε σκούπα ούτε leader ήταν, οπου ήταν πριν με τον αμπάρια,βρέθηκα πίσω απο τον μικέ,οπου τον τσίμπησε ένα ζούμπερο οπου τελικά τον χάσαμε και αυτόν.Πενταήμερη τελικά
    ρε τον μπουστη τον μικε.. μεσα σ'ολα ο μπαγάσας...

Νέο μέλος Το avatar του/της MANOS47
    Και μερικές φωτογραφίες από εμένα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	60 
Μέγεθος:	77,8 KB 
ID:	360668

Μέγεθος:	64,1 KB 
ID:	360670

Μέγεθος:	91,8 KB 
ID:	360671

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακη 03/04/2016 Χανιωτη...
    από devil's animal στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2016, 19:57
  2. ΚΥΡΙΑΚΗ 20/3/2016 ΚΙΝΕΤΑ
    από Eversman στο forum Συναντήσεις & βόλτες