ελεος κ ο Μπαουτιστα επεσε στον τελευταιο γυρω
Μια φορα δεν επεσε σε αγωνα ο Μιλλερ και κερδισε![]()
ελεος κ ο Μπαουτιστα επεσε στον τελευταιο γυρω
Μια φορα δεν επεσε σε αγωνα ο Μιλλερ και κερδισε![]()
"Θα είναι σαν αγώνας αλλά δεν θα είναι"
Γέροντας Πιστίσιος
Ο ενενηντατρίας ούτε να κέρδιζε τέτοια χαρά.
μπραβο σε οσους εμειναν ορθιοι και διπλα μπραβο στους miller, marquez, redding...
ανατρεπτικος αγωνας...
ισως αν δεν διακοπτοταν να ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα...
πολλοι εκαναν φοβερη προσπαθεια...βλ. petrucci και τελικα δεν πηραν τιποτα...
τα ducati εδειχναν να κανουν περιπατο στο 1ο σκελος? αλλα τελικα 2 honda τερματισαν στο 1-2 και τα πρσχηματα τα εσωσε ο redding για τους ιταλους...
Μπράβο στον Miller!!!
Κερδισμένος ο MM! Πανηγυρίζει πιο πολύ και από νίκη.
Στην ουσία βέβαια νίκησε με τον καλύτερο τρόπο.
Και τώρα έβγαλε ήλιο... τρολ διεθνώς ο καιρός
Μπράβο Μίλλερ!
Τι καγκούρι είσαι ρε !!!![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εμενα παρολη την πικρα μου για τον Γιατρο
μ αρεσε ο αγωνας
Μολις ειδα τα τουμπιδια να αρχιζουν...λεω παει ο Γιατρος.
Δεν προλαβα να τελειωσω τη σκεψη μου...
Αξιος νικητης ο Μιλλερ
Για οσους λενε οτι ηταν μαλακια η επανεκκινηση...ας ρωτησουν τον Ροσσι.
Τουλαχιστον ηταν 3ος...
THATS RACE !!!
το να ερμηνεύσω καλά τις εξωτερικές συνθήκες, να εφαρμώσω μια καλή (ακόμα και με ρίσκο) στρατηγική και να μου βγει με κάνει πιο έξυπνο.
το να χάνω 8-9 θέσεις, να έχω χάσει εντελώς την επαφή με τον αγώνα και να γίνει η πιο ακραία συνθήκη για να βρεθώ ξανά "κοντά" στους άλλους και εκτός αυτούς οι βασικού μου ανταγωνιστές για τον τίτλο, αλλά που με τους οποίους στον αγώνα μου είχαν ρίξει στα αυτιά και εκεί που αυτοί πάλι μου είχαν ξεφύγει να πέσουν (δεν είδα με ποιον τρόπο είπαμε οι Βέλγοι το γύρισαν στην μπάλα) ναι με κάνει κωλόφαρδο.
Ρώτα και τη γνώμη του Πεντρόσα όταν έριξε ο Ιαννόνε τον Ντοβιτσιόζο αν θεωρούσε τον εαυτό του έξυπνο ή τυχερό σε αυτήν τη φάση.
Δηλαδή στον προηγούμενο αγώνα που ο Ιαννόνε έριξε τον Λορένθο ο Ρόσσι τι ήταν έξυπνος που ήταν μακρυά από τον Λορένθο ή ο τελευταίος ήταν άτυχος;
οτι δεν πιεζε..δεν πιεζε!! ναι, επιτηδες...ειδε τον "κινδυνο" και απλα δεν πιεζε...τι λες ενας 5ακις παγκοσμιος να μην μπορουσε να παει παραπανω?? φυσικα και μπορουσε, απλα δεν το ρισκαρε...
επ'ουδενι δεν νομιζω να προσδοκουσε να πεσουν 10 ατομα και να βαθμολογηθει...
απλα ετσι εκρινε οτι ηταν σωστο και ασφαλης και ετσι επραξε..
και στην τελικη 10ος βγηκε..πολυ πισω απο πολλες "δευτεραντζες"...σιγα τους βαθμους...
σε σχεση ομως μ'αυτους που πιεσαν και επεσαν..οπως και ο dovi, οχι μονο ο rossi, επραξε ορθοτερα...
εκ του αποτελεσματος...
![]()