Ρε μλκες εχετε παχυνει τα δυο χρονια που λειπω στην ξενιτια...
Ποια κριση και μαλακιες![]()
Ρε μλκες εχετε παχυνει τα δυο χρονια που λειπω στην ξενιτια...
Ποια κριση και μαλακιες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τρώνε για να έχουν αποθέματα για τις μέρες που έρχονται.
έτσι είναι, μόνο με φατ φουντ τρεφόμαστε.
Πάντως εγώ απ τα λίγα άτομα που γνωρίζω στις φωτογραφίες, βλέπω όντως κάποιον που πρέπει να έβαλε μερικά κιλά, αλλά και κάποιον που μάλλον έχασε, ίσως και αρκετά. Το συμπέρασμα δεν ξέρω αν είναι έγκυρο γιατί οι φωτο μπορεί να ξεγελούν και άλλωστε, δεν ξερενόμαστε και καλά.
(Ονόματα δεν λέμε, προσώπατα δεν θίγουμε)
πολυ ωραια βολτιτσα,καιρο ειχα να σας βω βρε..παλιοι και νεοι respect παντα περναμε πολυ ωραια....ρε πστ πανο παντα μαζευεις λαο στις βολτες σου....βαζεις για πρωθυπουργος και την αλλη μερα μενεις μαξιμου....... συν του οτι ο αρνιακος σου κλ@νει μια μαντρα....
..without engineers, science is just philosophy..
Μα άκουσον, άκουσον παραγγελία που έπρεπε να γράψω σε συντομογραφία ... "Φραπές αχτύπητος, καραβίσιος, χωρίς παγάκια και με ένα κουτάλι μέσα" ...ή "φρέντο καπουτσίνο με μία κουταλιά ζάχαρη, μπόλικα παγάκια και φυτική κρέμα" ...
Και πού τα' γραψα όπως τα 'γραψα, θαύμα ήταν
Έτσι, έτσι! Σιγοντάριζε τον εσύ και άμα ξαναδείς ταβέρνα γράψε μου. Θα πήξουμε στο φούρνο
Κοίτα, με τις προγνώσεις τα πάω καλά! Αλλά για πρωθυπουργός ΔΕΝ κάνω! Έχω τόσα πολλά απωθημένα, που θα το ξετινάξω το δημόσιο χρήμα και θα πάμε για φαλιμέντο
Άντε μέχρι Κοινοτάρχης ή έστω γραμματικός, καλά είναι![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 12/09/2016 στις 08:36.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Γιωμισε ο τόπος γλυφτρονια. .......
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Έχω μία θέση για επίτροπος σε κοντινό μοναστήρι. Αξιοπρεπές μεροκάματο με προοπτικές εξέλιξης. Και από μέσον, άλλο τίποτα
Μα περνάει η προεδράρα και δεν θα πούμε μία καλημέρα!! Ντροπή! Γελάτε, γελάτε, εγώ πάντως καφέ δέν πλήρωσα![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.