Έλεγα, αν ξυπνήσω νωρίς, (δούλευα νύχτα) να μάθω που είναι και να έρθω ξανά μόνο στην ταβέρνα. Άργησα όμως και δεν σας φτάνω. Παρόλα αυτά... Ζηλεύω...
Αλλά εύχομαι να περάσετε τέλεια.![]()
Έλεγα, αν ξυπνήσω νωρίς, (δούλευα νύχτα) να μάθω που είναι και να έρθω ξανά μόνο στην ταβέρνα. Άργησα όμως και δεν σας φτάνω. Παρόλα αυτά... Ζηλεύω...
Αλλά εύχομαι να περάσετε τέλεια.![]()
Τελευταία τροποποίηση από GiorgosLa; 09/04/2017 στις 10:19.
Καλή βόλτα και καλό χάσιμο![]()
Μπράβο ρε παιδιά, πολύ το χάθηκα εεε πολύ το χάρηκα σήμερα, ωραία εμπειρία. Είχα καιρό να δω τόσο κόσμο μαζεμένο από εδω μέσα.
Ωραία η διαδρομή όπως και ο τελικός προορισμός. Πολύ πολύ αγαπημένα μέρη τα οποία χαρήκαμε δεόντως, αλλος στην ταβερνα, αλλος εξω, κάποιοι έπαιζαν με τα σκυλάκια, αλλος με ταπεράκι κάτι από τα έλατα...
Όλα καλά και στην επιστροφή.
σπίτι.
ουφ, όντως πολύ όμορφα, πέρασα από καινούριους δρόμους γιατί πρέπει, χάρηκα που είδα κόσμο γενικότερα και νέους πολύ περισσότερο.
Σοβαρότατη απορία, η χοιρινή έγραφε όντως 18 ευρώ ή μου δώσανε τον τουριστικό κατάλογο όπως κάνουν στα νησιά; έπαθα ένα μικρό σοκ. (διευκρίνηση τελικά ήταν 18 το κιλό, οπότε μπορώ να χαλαρώσω λίγο...)
Μπόρεσα να οδηγήσω λίιιιιγο σβέλτα καθ' ότι σόλο, με φρέσκα λάστιχα και τακάκια μετά από καιρό. Ρεζέρβα στα 190λίγα καιρό είχα να δώ... Τόσο μεγάλα τσίκεν στριπς από την άλλη βλέπω συχνά και δεν έχω συνηθίσει τα φρέσκα λάστιχα ακόμα, γέρνει και δεν γλιστράει, έκπληξη.
Μιλ μερσί σε Μπλίτσερ και Ελένη για την παρέα στην επιστροφή. Κάπου έκανα ένα λαθάκι γιατί χμ, χαμενειάδα (ξέρω, δεν το έσωσα) αλλά ΟΚ βγήκαμε τελικά. Το μέσα στην Θήβα είναι χάος, ο "απ' έξω δρόμος" πολύ πιο σύντομος, next time και θα μελετήσω και το κομμάτι Θήβας-Αθήνας πιο σωστά γιατί λόγω τεμπελιάς και φθηνού πλευρικού διοδίου για Αφίδνες, κατά κανόνα από διασταύρωση "Νοσοκομείο Θήβας" μπαίνω ΝΕΟ.
Οι φωτό δεν είναι πολλές, πάω τον σκύλο μιά τσάρκα γιατί του αξίζει και αυτουνού λίγη χαρά και resize/upload αργότερα. Όποιος τις θέλει σε ορίτζιναλ μέγεθος, ένα ιμέλι στο νίκνέιμ μου ατ τζιμέιλ κομ ή πιμί με το δικό σας ή τέλος πάντων πείτε πως.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 09/04/2017 στις 22:02.
back to base ήπιαμε και ενα καφεδάκι και ολλα υπέροχα μπράβο που μας ακολουθείτε αισίως στην 3 Χαμενιαδα αντέχετε βλέπω!![]()
Πίσω στη βάση κι εμείς.
Ωραία ήταν, πολύ το χαρήκαμε οικογενειακώς!
Όμορφη διαδρομή, χαλαρωτική και η φύση στα φόρτε της. Πήραμε τον αέρα μας κανονικότατα!
Το παρεάκι στα κέφια του και χαμόγελα ολούθε. Πέρφεκτ!
Έχω φωτόζ, θα αρχίσω να τις περνάω και να τις μικραίνω. Όπως είπε και ο Αμυρου, όποιος δει κάποια και του κάνει, πμ για να σταλεί με μέιλ σε μεγαλύτερη ανάλυση.
Και στην επόμενη με το καλό!![]()
Εμείς ευχαριστούμε που παίξαμε λίγο κι είχε πλάκα! Εκείνο το κομμάτι και αυτό που έκανα σόλο μέχρι Μάνδρα ήταν μάλλον τα πιο απολαυστικά της ημέρας. Σόρι που την έκανα έτσι απότομα, αλλά θυμήθηκα ότι έπρεπε να στρίψω τελευταία στιγμή και δεν υπήρχε χρόνος για πολλές χαιρετούρες. Άσε που παραλίγο να πάω Λειβαδιά, αφού έκανε νόημα για δεξιά ο πατέρας-est και εννοούσε ότι εκείνοι θα στρίψουν, αλλά εγώ κατάλαβα ότι όλοι θα στρίψουμε. Στρίβω, αλλά ταυτόχρονα βλέπω τον αμυρού να φεύγει ευθεία και σταματάω και αναρωτιέμαι. Ακολουθεί ο εξής επικός διάλογος:
- "Πού πάμε;"
- "Εμείς πάμε Λειβαδιά."
- "Α. Εγώ πού πάω;"
- "Από εκεί."
Γυρνάω επί τόπου και παίρνω στο κυνήγι τον αμυρού που είχε ξεφύγει.
Who is Ελένη; Ναι, ξέρω, η κοπελίτσα με το Pegaso, αλλά του φόρουμ;
Εν τω μεταξύ ετοίμασα τα πάντα από χτες και φρόντισα να έχω έτοιμη την κάμερα, με την κάρτα της (32 GB παρακαλώ) και 4 φορτισμένες μπαταρίες. Ήθελα να τραβήξω την όλη φάση χωρίς διακοπές. Από το σημείο συνάντησης μέχρι το τελευταίο checkpoint και οτιδήποτε μεσολαβεί. Πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τη GoPro (δανεική, φίλου) και όχι τη δική μου, οπότε αποφασίζω να δοκιμάσω 1080p/120fps. Εξαιρετική ποιότητα, σκέφτομαι. Γιατί να συμβιβαστώ στα 50 και 60 fps; Ε η κάρτα γέμισε πριν φτάσω στο 2ο checkpoint. Κάτι παραπάνω από μία ώρα...
Στα της διοργάνωσης, η βόλτα ήταν εξαιρετική, όπως έπρεπε να είναι. Οι γρίφοι είχαν την πλάκα τους, πιο δύσκολοι (με την καλή έννοια) από τις προηγούμενες φορές, αλλά υπήρχε βοήθεια, όπου χρειαζόταν, ώστε να μην καταλήξει κανείς στη Λάρισα. Τα τοπία ήταν πολύ όμορφα και παρόλο το κακό οδόστρωμα σε πολλά σημεία, ένιωθες ότι "χάνεσαι", ότι είναι μέρη που δε θα ξαναδείς ποτέ σου και το απολάμβανες έτσι κι αλλιώς. Πολλά συγχαρητήρια σε διοργανωτές/τσεκαδόρους για την ιδέα και την υλοποίηση. Και, φυσικά, σε όλους τους συμμετέχοντες για την πολύ καλή παρέα!
Life begins at 45°.
Στο πλοίο και εγώ.... Σήμερα πέρασα πολύ όμορφα με χαλαρή διάθεση από την αρχή μέχρι το τέλος... Χάρηκα για τα νέα παιδιά που γνώρισα...
Πάντα τέτοια όμορφα να έχουμε φώτο από αύριο
όλα καλά λοιπόν.
1ον
είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις που πας , σωστά Τόλη?
2ον
Χαμενιάδα και παπαριές , πάρε το παλιό Θήβα - Αθήνα χωρίς το αγαπημένο διόδιο του υπουργού και άμα τον βρεις να μου τρυπήσεις τη μύτη.
3ον
Πολύ ωραία είναι και η Αυλίδα να ξέρετε μερικοί.
4ον
362 χλμ για να ανάψει η ρεζέρβα 5.12/100 κατανάλωση
5ον
περιμένουμε την επόμενη
Τελευταία τροποποίηση από bocaros; 09/04/2017 στις 20:16.
AFTER DARK...........
Πολύ ωραία η Αυλίδα παιδιά. Που να σας τα λέω. Έκτακτα. Θα επανέλθω.
σορυ για τη καθηστερηση... ετρωγα.
η μεταβαση μας στο κλειδι ηταν λιγο περιπετειωδης καθως το gps του γαυρου μας πηγε εντουραδα, και καταληξαμε να χαθουμε μεσα στο ιδιο το χωριο...
φωτο απο το κλειδι δεν εβγαλα, απο βλακεια μου.. εκει λοιπον πηραμε τον επομενο γριφο...
μαλιστα.. τι ειναι μια μικρη νοικορυρα που φτιαχνει μεγαλες πιτες? η μελισσα φυσικα.. επομενος προορισμος ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ
![]()