Νέο event unlocked: Νυχτερινές βόλτες 2 φορές τη βδομάδα.
Νέο event unlocked: Νυχτερινές βόλτες 2 φορές τη βδομάδα.
Life begins at 45°.
νέο παρεάκι μετά την χαμενειάδα, "γύπες και κλαρκ in the dark"
Και να γιατι αυτο το φορουμ δεν εχει πολλες γυναικες...τρομαζουν και τρεχουν πανικόβλητες...την έκοψα για γερο τυπακι τη Βενετια ειναι και γειτόνισά απο τη Νικαια,μετραει ειναι και ιπτάμενη....νομιζω θα μεινει..
Edit: 4 τα αυτοκόλλητα προεδρα..ξερεις εσυ![]()
Throttle that mysterious friend of ours
https://youtu.be/9wR7BwJVvbo
Άφησα το copyrighted τραγούδι τελικά, γιατί αυτό ήθελα. Αλλά έκανα κάποιες μικροδιορθώσεις.
Life begins at 45°.
Σχετικά με το Ζ, μόνο στο 3:44 προσπάθησα να κάνω καλή εκκίνηση (όλες τις άλλες απλά παίζω, όπως φαίνεται) και ενώ σπίνιαρα λίγο στην αρχή, λίγα μέτρα μετά μάλλον αλλάζει η ασφαλτόστρωση και βρήκε πρόσφυση το μηχανάκι χωρίς να το περιμένω, σηκώθηκε απότομα, αφού είχα τέρμα γκάζι (ακούγεται και η κάμερα να κοπανάει στο ντεπόζιτο
), οπότε το έκλεισα στιγμιαία και το Ζ πετάχτηκε 5 μηχανάκια μπροστά. Μετά δεν είχε νόημα. Αν ξεκινούσα σωστά, πιστεύω ότι τον είχα για μερικά μέτρα. Ίσως κάνω και λάθος. Πολύ δυνατό πάντως (το Ζ).
Στο 1:45 έχει το ανοιγματάκι με τον teos (600RR) και στο 4:38 με τον anavatis (Versys 650). Για την πλάκα μας, φυσικά. Και τα 2 από δευτέρα.
Life begins at 45°.
παιζει να ειχα και 3η μεσα γιατι μου εφυγες αερα και πισω ερχοντουσαν αυτοκινητα και δεν ηθελα να ρισκαρω οποτε λεω παμε και οτι γινει(δεν εχω και δεικτη να λεει τι ταχυτητα εχω μεσα)..επισης 70 αλογα εναντι 75 του ΜΤ, χωρις ζελατινα εσυ, και αρκετα πιο ελαφρυς αναβατης και μηχανη. πολυ παιχνιδιαρικο το δικο σου παντως. στην επομενη θα δοκιμασουμε και απο σταση ετσι για τρελα. αντε και στα επομενα!!!
Γκουχ φτηνές δικαιολογίες γκουχ
Αν έχασες μια από ρολαρισμα από στάση θα κλαις...Εμεις μέχρι τα 155-160 είχαμε σταθερά σχεδόν ένα μηχανάκι διάφορα με μπροστά το Mt εεε....το άτιμο το διαβολάκι..![]()
Throttle that mysterious friend of ours