Σελίδα 14 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 398

Θέμα: για το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή στην βουλή

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Προφανώς όλο το σάπιο σύστημα θα πέσει με μπροστάρη τον οδηγό που κυριολεκτικά είναι με 3 και 60 και τρώει το σκατο από όλους τους προϊσταμένους . Αντί να συζητάμε για να μπει ένα φανάρι εκεί και αντί να μιλάμε για υποχρεωτικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης ΔΩΡΕΑΝ για νέους οδηγούς μιλάμε για αυτοδικίες και ποσό κακοί είναι οι αστυνομικοί .
    Αυτό θα τα λύσει όλα . Το τσουβάλιασμα . Και για να προλάβω εγώ τα συζητούσα πριν γίνει το δυστύχημα υπάρχει και ποστ εδώ μέσα που το συζητάω .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Εκτος απ τον οδηγο του ταξι,για αναιτια παρεμποδιση κυκλοφοριας,και τον οδηγο του υπηρεσιακου,φταιει συμφωνα με τον κωδικα και ο παθων μοτοσυκλετιστης διοτι σε δρομο μιας λωριδας προσπερασε απο δεξια ή προσπερασε απο αριστερα σε διπλη διαχωριστικη .Τα ποσοστα συνυπαιτιοτητας θα τα καθορισει το δικαστηριο.
    Επισης σε μη διαγραμμισμενη οδο και σε ΜΗ υπαρξη σηματος οτι απαγορευεται αριστερα,προφανως ο οδηγος του υπηρεσιακου υπολογισε το σημα του ταξιτζη,και θεωρωντας οτι κανεις δεν μπορει να προσπερασει ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ το ταξι απο πισω,προχωρησε αριστερα με τα γνωστα αποτελεσματα.Αυτα λεει ο ΚΟΚ και ο ΝΟΜΟΣ.Το τι κανουμε οι υπολοιποι ειναι στο χερι μας να τα αξιολογησουμε για να μεινουμε ζωντανοι με τα μηχανακια μας.
    Π.χ βλεπουμε ενα λεωφορειο π.χ. στην λιοσιων που εχει μια λωριδα ανα κατευθυνση,να κανει σταση.Ποσοι απο μας ΔΕΝ εχουν προσπερασει απο αριστερα ενα λεωφορειο,παραβιαζοντας η οχι την διπλη διαχωριστικη γραμμη,την ωρα που ειναι σταματημενο το λεωφορειο??Σχεδον ολοι θα μου πειτε.Ε αυτο ειναι παρανομο.Και ας πουμε οτι ολοι το κανουμε γιατι βιαζομαστε.ΠΟΣΟΙ απο μας προσπερνωντας το σταματημενο λεωφορειο απο τα αριστερα, το κανουμε σιγα -σιγα και οχι γκαζωμενοι,υποψιασμενοι οτι καποιοι επιβατες εχουν ηδη κατεβει απο την μπροστινη πορτα του λεωφορειου ,εχουν περασει ΜΠΡΟΣΤΑ απ το λεωφορειο,και προσπαθουν να περασουν την λιοσιων ΑΠΕΝΑΝΤΙ,βλεποντας οτι απ το αντιθετο ρευμα ΔΕΝ ερχεται κανεις,αλλα αγνοωντας το γεγονος οτι καποιος εχει επιχειρησει να προσπερασει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το λεωφορειο απο τα αριστερα?Απ την πειρα μου 47 χρονια ΜΕ δικυκλο,ελαχιστοι προσπερνουν σιγα σιγα.Πολλοι επιβατες λεωφορειων το κανουν αυτο που ανεφερα .Γι αυτο προσοχη,πολλα πραγματτα ΔΕΝ ειναι οπως λανθασμενα νομιζουμε,και ο νομος στο δικαστηριο θα εφαρμοσθει ,ανεξαρτητα απο τα οποια πιστευω μας.
    Τελευταία τροποποίηση από panavour; 18/03/2021 στις 19:55.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Δεν διαφωνώ. Έχει ευθύνη και το ταξί.
    Το έγραψες όμως; Δεν το έγραψες! Ενώ φρόντισες υποδειγματικά να μας τονίσεις τα λάθη όλων τα οποία και λίγο απαλλάσσουν τον οδηγό-αστυνομικό. Δε διάβασα και πολλά πράγματα για τα λάθη του ιδίου του οδηγού. Για το τροχονόμο ΟΚ τοποθετήθηκες, για το θύμα επίσης τοποθετήθηκες κ.ο.κ. Και ενώ όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε μια υπόνοια "κατηγορώ" στο γραπτό μας λόγο κατά τη γνώμη σου γράφουμε θεωρητικά, εσύ με κάποιον μαγικό τρόπο έχεις πρόσβαση σε ΔΟΤΑ που σχηματίστηκε. Εσύ έχεις δει ότι ο οδηγός ήταν πάνω από το παλικάρι, κάλεσε μάλιστα το ασθενοφόρο και πήγε και για τις απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς (για σένα) εμείς δεν έχουμε δει τίποτα από όλα αυτά. Αν υπήρχαν θα είχαν φροντίσει να το δείξουν, καθώς κακώς το όλο θέμα πολιτικοποιήθηκε. Εμείς τώρα, επειδή μας τα γράφεις εσύ ένας κατά δήλωση δικηγόρος πρέπει όλα αυτά τα δεδομένα να τα δεχθούμε ως υπαρκτά και αληθινά γιατί έχει πρόσβαση σε ΔΟΤΑ που εμείς όμως δεν έχουμε.

Ξέρεις... οι τοποθετήσεις σου όλες έχουν μια απόχρωση υπεράσπισης του οδηγού-αστυνομικού. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν ήσουν ο δικηγόρος της οικογένειας ποια θα ήταν τα νομικά επιχειρήματα σου; Θα ήθελες μήπως να μας τα παραθέσεις; Γιατί όπως καλά γνωρίζεις στα νομικά ζητήματα μπορούν να "δημιουργηθούν" πολλές οπτικές. Αν κάνω λάθος σχετικά με τις αποχρώσεις των τοποθετήσεων σου, τότε θα έπρεπε να σε απασχολήσει ότι σου λέω ότι έτσι φαίνεται. Σε απασχολεί καθόλου; Μάλλον όχι.
    Αν λοιπόν οι τοποθετήσεις σου βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία ή θα τα παραθέσεις για να σου δώσουμε σιχαρίκια που μας άνοιξες νομικά τα μάτια ή αλλιώς είναι προτιμότερο να τοποθετείσαι με τους ίδιους όρους, δηλαδή σα να μη γνωρίζεις τις λεπτομέρειες ή σαν να βασίζονται αυτές σε όσα ξέρουμε και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα, δηλαδή κατά βάση από το διαδίκτυο (με την απαραίτητη σημείωση πάντα). Μετά... σωστά ή λάθος ο χρόνος θα το δείξει. Επίδειξη νομικών γνώσεων με μισές διατυπώσεις περισσεύουν.

Πάμε παρακάτω, γενική η συζήτηση προς όλους. Το ότι κανείς είναι δικηγόρος δεν τον κάνει ούτε πάνσοφο ούτε παντογνώστη ούτε οτιδήποτε άλλο. Έχει προφανώς σοβαρές νομικές βάσεις αλλά κατά περίπτωση συμβουλεύεται το εκάστοτε δίκαιο για να βγάλει μια άκρη. ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Ακόμη και αν ειδικεύεται σε συγκεκριμένο είδος υποθέσεων είναι πολλές οι φορές που το φρεσκάρισμα γνώσεων είναι απαραίτητο. Κυρίως όμως... γνωρίζει να ερμηνεύει
    νόμους όπως εξυπηρετεί τη εκάστοτε υπόθεση. Αν "ψήνει" ή όχι το δικαστήριο... άλλη υπόθεση.

Έχουν γίνει αναφορές ότι η όλη συζήτηση έχει πάρει διάσταση τηλε-δικαστηρίου κτλ. Ότι και καλά ανταλλάζουμε μπηχτές κτλ. Κοιτάξτε τηλε-δικαστήριο έγινε από τη στιγμή που εμπλέξαμε τα νομικά τερτίπια τα οποία πολλές φορές -όχι πάντα ΦΥΣΙΚΑ- δεν αποδίδουν δικαιοσύνη. Εδώ τα πράγματα είναι απλά και θα έπρεπε να στεκόμαστε όλοι μας στην ανθρώπινη διάσταση του ζητήματος. Όποιος γράφει, ότι γράφει, όποια θέση και αν παίρνει... εκτίθεται! Προσωπικά θεωρώ πως η όλη συζήτηση από την αρχή μέχρι το τέλος γίνεται σε αρκετά καλό επίπεδο. Κάποιες αναφορές του τύπου εσύ έτσι... και εσύ αλλιώς... οκ λίγο άστοχες. Όπως γουστάρει ο καθένας, κανένα πρόβλημα!

Για όσους από εμάς λοιπόν συμμετέχουμε στη συζήτηση έχω να κάνω την εξής απλή ανθρώπινη ερώτηση: Υπάρχει ένα κλίμα τις τελευταίες εβδομάδες αν όχι τους τελευταίους μήνες γύρω από την αστυνομία. Ποια θα ήταν άραγε η συζήτηση μας εδώ αν αυτό που κατέγραφε το κινητό ήταν ένα οδηγός-αστυνομικός που στο πρώτο μπαμ... τράβαγε το χειρόφρενο, κατέβαινε, πήγαινε κοντά στο παλικάρι και γεμάτος αγωνία έπαιρνε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ; Προφανώς οι ευθύνες -αν υπάρχουν ευθύνες- θα συνέχιζαν να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν. Το θέμα είναι πως ένας ανθρώπινος χειρισμός -ο οποίος παρεμπιπτόντως θα ήταν και απόλυτα συμβατός με το νόμο- θα έδινε μια άλλη διάσταση στο όλο θέμα και είμαι επίσης σίγουρος πως και αυτό θα έπαιζε κάθε μέρα στη TV.

Κλείνω με τη τοποθέτηση της Κας Μπακογιάννη. Ποια είναι η γνώμη μου; Περίσσευε η τοποθέτηση της, δεν είχε καμία εμπλοκή στο ζήτημα επομένως ας το έραβε. Αφού όμως αποφάσισες να υπολογίσεις τα ψηφαλάκια σου και ήθελες να ανοίξεις τον στόμα σου ας το έκανες οn-time.
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 18/03/2021 στις 17:17.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Κάτι παρόμοιο με σωφεράτζα του κώλου έχει ξανασυμβεί ευτυχώς χωρίς τραυματισμό

https://weeklynews.gr/athina-astynom...ithike-binteo/

Κι αυτό συνέβη σχεδόν πριν από ένα χρόνο.

Η Ντόρα και η κάθε Ντόρα μπορεί να μην ασχοληθεί με τον κάθε ψωνισμένο που την υπηρετεί, δίνει θάρρος όμως για τέτοιες συμπεριφορές. Αν τώρα το αφεντικό αφήσει τον "αστυνομικό" εκτεθειμένο στην πρώτη στραβή, ε δεν θα δείξουμε και κατανόηση.

Διαβάζω όλες τις απόψεις και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις νομικές, αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι ο υπάλληλος της κυρίας βουλευτού (ή ακόμα και ο τροχονόμος) δεν είχε την υπεροψία να θεωρεί τον εαυτό του "ανώτερο" από τους άλλους χρήστες του δρόμου. Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες υπεροπτικής συμπεριφοράς "αστυνομικών", αν ο άλλος δουλεύει για υψηλά ιστάμενα πρόσωπα δεν περιμένω να είναι πιο ταπεινός.

Για τα υπόλοιπα θα αποφανθεί το δικαστήριο προφανώς.

Moderator
    Μα δεν έχω να προσθέσω κάτι για τον άτυχο νέο . Είναι πράγματα που οι ίδιοι λέτε και έχει γίνει πανικός με άπειρα επιχειρήματα πάνω στο θέμα και στο Twitter και στα κανάλια . Δεν έχω να προσθέσω κάτι νομικά στο θέμα . Όπως και για τον τροχονόμο αντιστοίχως όπως και για τον ταξιτζή.
    Σχετικά με την ανθρώπινη διάσταση που αναφέρεις σε προτρέπω να κοιτάξεις την διαφορά του Φυσικού Δικαίου και του θετικού δικαίου . Το οποίο είναι Φιλοσοφια και όχι νομικος οροΣ . Δεν συνάδει πάντα το δίκαιο με την ηθική . Και εγώ πόνεσα για το παιδί όπως όλοι , αλλά δεν εκφράζω την άποψη μου στο συγκεκριμένο βάσει της ηθικής μου ή των συναισθημάτων μου . Δεν σχολίασα κοινωνικά το θέμα αλλά νομικά . Δεν είμαι ανώτερος από εσένα επειδή γνωρίζω τα νομικά δεν εξέφρασα κάτι τέτοιο .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Κάτι παρόμοιο με σωφεράτζα του κώλου έχει ξανασυμβεί ευτυχώς χωρίς τραυματισμό

https://weeklynews.gr/athina-astynom...ithike-binteo/

Κι αυτό συνέβη σχεδόν πριν από ένα χρόνο.

Η Ντόρα και η κάθε Ντόρα μπορεί να μην ασχοληθεί με τον κάθε ψωνισμένο που την υπηρετεί, δίνει θάρρος όμως για τέτοιες συμπεριφορές. Αν τώρα το αφεντικό αφήσει τον "αστυνομικό" εκτεθειμένο στην πρώτη στραβή, ε δεν θα δείξουμε και κατανόηση.

Διαβάζω όλες τις απόψεις και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις νομικές, αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι ο υπάλληλος της κυρίας βουλευτού (ή ακόμα και ο τροχονόμος) δεν είχε την υπεροψία να θεωρεί τον εαυτό του "ανώτερο" από τους άλλους χρήστες του δρόμου. Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες υπεροπτικής συμπεριφοράς "αστυνομικών", αν ο άλλος δουλεύει για υψηλά ιστάμενα πρόσωπα δεν περιμένω να είναι πιο ταπεινός.

Για τα υπόλοιπα θα αποφανθεί το δικαστήριο προφανώς.
    Το υπηρεσιακο οχημα δεν εχει ασφαλιση οπως εσυ και εγω στα οχηματα μας. Αν ο οδηγος το παιζει υπερανω και το τρακαρει...το πληρωνει στο ακεραιο.
    Οποτε μαλλον δεν ισχυει αυτο που λες.
    Αλλο να σε κοψει συνοδευτικο προς προστασια γυρω απο τον επισημο. Μιλαμε παντα για επισημο σε κρατικη θεση ισχυος και οχι για συνοδους εφοπλιστων...επιχειρηματιων και δημοσιογραφων. Επειδη εχω κανει συνοδεια με την μηχανη μου πιστεψε με δεν ειναι ευκολο να κοβεις κυκλοφορια βασιζομενος στο ενστικτο του καθε οδηγου.

Τωρα για το σκηνικο που περιγραφεις εχει απαντηθει σε αλλο θεμα. Το βιντεο ειναι δυσκολο ειδικα οταν δειχνει το αποτελεσμα και οχι την αιτια.
    Εγω προσωπικα αρχιζω και χρησημοποιω το κινητο μου σε καθε διαδρομη με εφαρμογη dashcam για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Το υπηρεσιακο οχημα δεν εχει ασφαλιση οπως εσυ και εγω στα οχηματα μας. Αν ο οδηγος το παιζει υπερανω και το τρακαρει...το πληρωνει στο ακεραιο.
    Οποτε μαλλον δεν ισχυει αυτο που λες.
    Αλλο να σε κοψει συνοδευτικο προς προστασια γυρω απο τον επισημο. Μιλαμε παντα για επισημο σε κρατικη θεση ισχυος και οχι για συνοδους εφοπλιστων...επιχειρηματιων και δημοσιογραφων. Επειδη εχω κανει συνοδεια με την μηχανη μου πιστεψε με δεν ειναι ευκολο να κοβεις κυκλοφορια βασιζομενος στο ενστικτο του καθε οδηγου.

Τωρα για το σκηνικο που περιγραφεις εχει απαντηθει σε αλλο θεμα. Το βιντεο ειναι δυσκολο ειδικα οταν δειχνει το αποτελεσμα και οχι την αιτια.
    Εγω προσωπικα αρχιζω και χρησημοποιω το κινητο μου σε καθε διαδρομη με εφαρμογη dashcam για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
    Το δημόσιο ασφαλίζει τα αυτοκίνητα . Όταν γίνεται τρακάρισμα το πρώτο που γίνεται είναι να γίνει τοξικολογική . Αν εντοπιστεί μέθη/ναρκωτικά τα πληρώνει ο οδηγός από την τσέπη του . Για αυτό ανέφερα δεν παίζει εγκατάλειψη στην προκειμένη ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. το πιθανότερο είναι να τον πήραν υπηρεσιακά στο πλησιέστερο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Το δημόσιο ασφαλίζει τα αυτοκίνητα . Όταν γίνεται τρακάρισμα το πρώτο που γίνεται είναι να γίνει τοξικολογική . Αν εντοπιστεί μέθη/ναρκωτικά τα πληρώνει ο οδηγός από την τσέπη του . Για αυτό ανέφερα δεν παίζει εγκατάλειψη στην προκειμένη ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. το πιθανότερο είναι να τον πήραν υπηρεσιακά στο πλησιέστερο νοσοκομείο για εξετάσεις.
    Για δικηγορος δεν τα ξερεις καλα.
    Το δημοσιο ασφαλιζει τα οχηματα προς τριτους που ειναι θιγμενοι απο ενεργειες οδηγων οχηματων του.
    Τις ζημιες ομως αποκαταστασης του οχηματος του δημοσιου τις χρεωνεται στο συνολο αυτος που με τις ενεργειες του τις προκαλεσε.

Moderator
    Το δημοσιο ασφαλιζει τα οχηματα προς τριτους που ειναι θιγμενοι απο ενεργειες οδηγων οχηματων του.
    Τις ζημιες ομως αποκαταστασης του οχηματος του δημοσιου τις χρεωνεται στο συνολο αυτος που με τις ενεργειες του τις προκαλεσε.
    Ευθύνη του προστήσαντος κατ'ερμηνεία στην περίπτωση αυτή που και αφορά τον βαθμό της αμέλειας που επέδειξε ο υπάλληλος. Συνήθως δεν πληρώνει από την τσέπη του. Ο βαθμός της αμέλειας κρίνεται από την ΕΔΕ που πιθανολογώ θα ολοκληρωθεί μετά το Ποινικό δικαστήριο.

Moderator
    Ευθύνη του προστήσαντος κατ'ερμηνεία στην περίπτωση αυτή που και αφορά τον βαθμό της αμέλειας που επέδειξε ο υπάλληλος. Συνήθως δεν πληρώνει από την τσέπη του. Ο βαθμός της αμέλειας κρίνεται από την ΕΔΕ που πιθανολογώ θα ολοκληρωθεί μετά το Ποινικό δικαστήριο.
    Πάντα μιλάμε για τις ζημιές του υπηρεσιακού και όχι προς την οικογένεια του νεαρού μοτοσυκλετιστή.

Moderator
    Εγώ απάντησα ως προς τις ζημίες προς τρίτους , δεν το ξεκαθάρισες στο αρχικό πόστ. ''Το υπηρεσιακο οχημα δεν εχει ασφαλιση οπως εσυ και εγω στα οχηματα μας. Αν ο οδηγος το παιζει υπερανω και το τρακαρει...το πληρωνει στο ακεραιο.''

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Ο μονος που εχει παραβιασει τον ΚΟΚ κ ειναι πασιφανες ειναι ο οδηγος του αυτοκινητου.
    Για την μοτοσυκλετα δεν ξερουμε ακομα.
    Εικασιες γινονται ή μαρτυριες οτι (προσ)περασε (?) τον ταξιτζη που σταματησε την ροη του δρομου ωστε να μπει ενα αμαξι παρανομως καθετα...
    Απ οτι καταλαβαινω ουτε εσυ ξερεις τι εγινε κ υποθετεις.

.
    Φταίνε όλοι δυστυχώς. Η ζημιά της μοτοσικλέτας δείχνει σφοδρή συγκρουση και αφού το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο....

Δυστυχώς επίσης, όλοι μας οδηγούμε μηχανή για τους λάθος λόγους, για την διήθηση, την ταχύτητα, την αίσθηση της δύναμης με λίγα χρήματα σχετικά.
    Τις περισσότερες φορές κοιτάμε το συμφέρον μας, τι βολευει εμάς και όχι το συνολο.
    Να θυμίσω κουβέντα εδώ που παρότρυνε τους αργούς να τσακιστούν από την λωρίδα διήθησης γιατί οι γρήγοροι καθυστερούν. Προτεραιότητα στην παρανομία δεν υπάρχει.

Κρίμα το παλικάρι και 1.000 μπράβο στους δικούς του για την πράξη να δωρίσουν τα όργανά του.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Απο τετοια βιντεο μαθαινεις για τον κοσμο γυρω σου?
    εσυ αδελφέ μαλλον απο skai star ant1 alpha mega κλπ κλπ ενημερώνεσαι ...
    ναι αυτα τα αθώα κανάλια που μοιραστηκαν 20μυρια τουλάχιστον για να μας λένε για τον covid 19 ενω ηταν υποχρεωμένα βάσει νόμων να το κανουν ΔΩΡΕΑΝ ....

Παλαιό μέλος
    Προφανώς όλο το σάπιο σύστημα θα πέσει με μπροστάρη τον οδηγό που κυριολεκτικά είναι με 3 και 60 και τρώει το σκατο από όλους τους προϊσταμένους . Αντί να συζητάμε για να μπει ένα φανάρι εκεί και αντί να μιλάμε για υποχρεωτικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης ΔΩΡΕΑΝ για νέους οδηγούς μιλάμε για αυτοδικίες και ποσό κακοί είναι οι αστυνομικοί .
    Αυτό θα τα λύσει όλα . Το τσουβάλιασμα . Και για να προλάβω εγώ τα συζητούσα πριν γίνει το δυστύχημα υπάρχει και ποστ εδώ μέσα που το συζητάω .
    συγνωμη αλλά δεν τα ξέρεις καλά...παιρνει 3κ60 ο απλός αστυφυλακας , απο συνοδο βουλευτη ισως λιγο παραπάνω ,αλλά για υπουργο κ πάνω τα ποσά φθανουν με τυχων δωρακια απο αργίες σαβ/κα γιορτες ψευτικες υπερωρίες κλπ τα 2.500-3000 ανετότατα ,προσωπικος μου φιλος ειναι εδω κ 5 χρονια συνοδός σε πρωην κοντινό ...πρωθ/ργο ανετα φθανει τα 4.000 ,οσο για την αστυνομικη φρουρα στη βουλή ακόμη κ οι πέτρες ξερουν οτι ειναι η καλύτερη μεταθεση εκεί γιατί παιρνουν διπλασιο μισθό κ γλυφουν κατουρημενες ποδιές για να πάνε στη βουλή....

Σιγα μην περνει και 8000€.
    Παιδια λιγο εγκρατεια στην παραπληροφορηση.
    2200 βαρια με εκτος εδρας που περνουν σαν επιδομα. Κι αυτο για μεγαλους βαθμους με παιδια.
    Αμα περναν 4000...θα πεφτανε πιστολιες για το ποιος θα παει οχι απλα βυσματα.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2016, 15:17
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 03:05
  3. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 12:19
  4. Τροχαίο με ένα νεκρό στην Κύμης
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2008, 13:24
  5. Απαντήσεις: 2