Παντως οχι μοτοδικαστηρια μοτο . gr....
Oi γυφτοι ειχαν οπλο και εχουν ξανασκοτωσει με αυτο.....
https://www.protothema.gr/greece/art...in-ilikiomeni/
Σε μερικές καταστάσεις οι πρωταγωνιστές δεν είναι πάντοτε εκείνοι που φαίνονται στο προσκήνιο.
Για παράδειγμα ένα ενδεχόμενο θα ήταν να μην φταίνε ούτε οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί, αν αναγκάστηκαν να εμπλακούν χωρίς επαρκή μέσα, ούτε οι κλέφτες αν βρέθηκαν να πρέπει να μεγαλώσουν παιδιά σε περιβάλλον που δεν τους παρέχει τα μέσα για να το κάνουν με θεμιτό τρόπο ή να τους δώσει τα εφόδια για να κάνουν οικογενειακό προγραμματισμό.
"Ουδείς εκών κακός" έλεγε κάποιος, κάποτε.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Εμένα προσώπικά άμα μου κλέψουν τη μηχανη ,στα @@ρια μου τι θα πάθει ο άλλος.
Εδώ δηλαδή είσαι στα @@ρια σου για τον άστεγο που πεθαίνει δίπλα σου απο ασιτια , δεν θα είσαι για έναν κλέφτη που μεταξύ μας τα θελε ο κώλος του.
Εκτος αν είσαι ο τοσο αλτρουιστής οπότε πάω πάσο.
Για όσους έχουν ασθενή μνήμη..
https://www.google.com/amp/s/www.pro...kasthedes/AMP/
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Αυτο ακριβως που γραφεις.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τι χρειαζεται αλλα λες...λες...παρατηρεις...σχολιαζεις...
Ουτε φυσικα εγω σου ειπα οτι δεν μπορω να συνεχισω να δουλευω.
Στην τελευταια σου προταση τα λες ολα αλλα για καποιο λογο συνεχιζεις να γραφεις πως πρεπει κατα τη γνωμη σου να δουλευει η Αστυνομια επειδη ετσι ειναι σωστο για σενα.
Δεν ειναι ομως ετσι...ευτυχως δηλαδη
Ρε παλληκάρια τι συζητάτε επί τόσες σελίδες ? Μερικοί σεσημασμένοι γύφτοι έκαναν αυτό που κάνουν καθημερινά (και για το οποίο ολοι διαμαρτύρεστε και κατηγορείτε την αστυνομία "που δεν κάνει την δουλειά της").
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το παρατράβηξαν και η φάση τους γύρισε μπουμερανγκ. End of story - τόσο απλά...
Στο χωριό μου λένε "όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες". Ας προσεχαν να μην έμπλεκαν. Τα υπόλοιπα είναι να γράφονται διάφορα στα social για να περνάει η ώρα, business as usual για τα media που βρήκαν πρωτοκλασσάτο θέμα για τις επόμενες 10 μέρες, και βουτυρο στο ψωμί των πολιτικών που θα εκμεταλλευτούν την σπέκουλα.....
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 24/10/2021 στις 21:37.
Μπορώ άνετα να συμπληρώσω όσα παρέλειψες και ακόμα περισσότερα, αλλά εύκολα διαφωνώ μαζί σου στο κυρίως θέμα.
Υγ. Ότι και να λες, την εκπαίδευση να ανταπεξέλθουν σε καταστάσεις υψηλού στρες την έχουν λίγοι και το ξέρεις. Την εκπαίδευση να μη φτάσουν σε καταστάσεις υψηλού κινδύνου όμως, οφείλουν να την έχουν όλοι. Θα ξέρεις πως η καλύτερη αντιμετώπιση ενός κινδύνου είναι να μην τον αφήσεις να εκδηλωθεί.
Sent from me using a computer.
Εχετε παρει χαμπαρι τι κανανε το απογευμα οι γυφτοι ;καψανε μεταξυ των αλλων και ενα οχημα της ΑΟ.
Και απειλουν οτι θα παρουν τον νομο στα χερια τους και για τους 7 Διας.
Δλδ για να καταλαβω: ''τους πιανουμε και τους δερνουμε;....τους βασανιζουμε;...τους σκοτωνουμε;''
ΟΚ..καταλαβαινω οτι αυτες εναι κουβεντες πανω στη βραση,αλλα πως εχεις την ανεση να τις λες;
Δεν μπορει να συνεχιστει η συζητηση Daz διοτι συμφωνουμε στο οτι διαφωνουμε.
Εγραψα οτι αριστη εκπαιδευση εχουν μονο τα ΕΚΑΜ που ομως τα καλεις σε στατικα σεναρια κυριως και οχι σε καταδιωξεις.
Δεν ισχύει αυτο που λες. Τοβοτι δεν συμφωνεις οκ το δεχομαι ομως απλα δεν ειναι ετσι.