Σελίδα 14 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Ας μιλήσουμε λίγο για το τι συμβαίνει όταν είσαι σε κατάσταση υψηλού ρίσκου και απειλείσαι ο ίδιος.

Το θέμα είναι όταν απειλείται άλλος τι γίνεται

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Το θέμα είναι όταν απειλείται άλλος τι γίνεται
    Παντως οχι μοτοδικαστηρια μοτο . gr....

Oi γυφτοι ειχαν οπλο και εχουν ξανασκοτωσει με αυτο.....

https://www.protothema.gr/greece/art...in-ilikiomeni/

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Δεκτός ο χαρακτηρισμός, διότι αυτό προσπαθώ να πετύχω.

Άμα δεν έχεις επαρκή δεδομένα και κυρίως αν κρίνονται κοινωνικές ισορροπίες, χρειάζονται οι ίσες αποστάσεις, η διαλλακτικότητα και η διάθεση να δεχθείς την αντίθετη άποψη, αν στηριχθεί με επιχειρήματα.

Πώς να το κάνουμε; Δε θέλω να μου κλέψουν το αμάξι, αλλά αν τελικά το πάρει κάποιος, δεν θα ήθελα να τον στείλουν στον άλλο κόσμο, ούτε να τραυματιστεί ο αστυνομικός που θα σπεύσει να προστατεύσει την περιουσία μου. Πρέπει να βρεθεί μία μέση λύση.
    Καντο ρε συ πιο λιανά αυτο που θέλεις να πετύχεις?

θέλεις να είσαι 50% με αυτόν που φταίει, και 50% με αυτόν που δεν φταίει?

Ο ισαποστακισμός το μόνο που κάνει είναι να προσφέρει δίκαιολογιες και άλλοθι εκεί που δεν πρέπει.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Καντο ρε συ πιο λιανά αυτο που θέλεις να πετύχεις?

θέλεις να είσαι 50% με αυτόν που φταίει, και 50% με αυτόν που δεν φταίει?

Ο ισαποστακισμός το μόνο που κάνει είναι να προσφέρει δίκαιολογιες και άλλοθι εκεί που δεν πρέπει.
    Σε μερικές καταστάσεις οι πρωταγωνιστές δεν είναι πάντοτε εκείνοι που φαίνονται στο προσκήνιο.

Για παράδειγμα ένα ενδεχόμενο θα ήταν να μην φταίνε ούτε οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί, αν αναγκάστηκαν να εμπλακούν χωρίς επαρκή μέσα, ούτε οι κλέφτες αν βρέθηκαν να πρέπει να μεγαλώσουν παιδιά σε περιβάλλον που δεν τους παρέχει τα μέσα για να το κάνουν με θεμιτό τρόπο ή να τους δώσει τα εφόδια για να κάνουν οικογενειακό προγραμματισμό.

"Ουδείς εκών κακός" έλεγε κάποιος, κάποτε.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Δεκτός ο χαρακτηρισμός, διότι αυτό προσπαθώ να πετύχω.

Άμα δεν έχεις επαρκή δεδομένα και κυρίως αν κρίνονται κοινωνικές ισορροπίες, χρειάζονται οι ίσες αποστάσεις, η διαλλακτικότητα και η διάθεση να δεχθείς την αντίθετη άποψη, αν στηριχθεί με επιχειρήματα.

Πώς να το κάνουμε; Δε θέλω να μου κλέψουν το αμάξι, αλλά αν τελικά το πάρει κάποιος, δεν θα ήθελα να τον στείλουν στον άλλο κόσμο, ούτε να τραυματιστεί ο αστυνομικός που θα σπεύσει να προστατεύσει την περιουσία μου. Πρέπει να βρεθεί μία μέση λύση.
    Εμένα προσώπικά άμα μου κλέψουν τη μηχανη ,στα @@ρια μου τι θα πάθει ο άλλος.
    Εδώ δηλαδή είσαι στα @@ρια σου για τον άστεγο που πεθαίνει δίπλα σου απο ασιτια , δεν θα είσαι για έναν κλέφτη που μεταξύ μας τα θελε ο κώλος του.
    Εκτος αν είσαι ο τοσο αλτρουιστής οπότε πάω πάσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Εγω βλέπω διαχρονικά πως η αστυνομία σπάνια εμπλέκεται σε περιστατικά χωρίς να απειλειται η ίδια.

Έδωσες μπάτσα σε αστυνομικό; Θα πέσουν 10 πάνω σου και θα σε τουλουμιάσουν στο ξύλο επειδή τόλμησες να σηκώσεις χέρι επάνω σε αστυνομικό, άσχετα αν σε έδερνε αυτός πρώτα.

Έριξαν τα κλεφτρόνια τις μηχανές της ΔΙΑΣ κάτω? Απειλή κατά αστυνομικού. Γάζωσαν το αμάξι.

Πέρισυ κλωτσούσαν το Ζακ. Μέχρι θανάτου. Οι αστυνομικοι κοίταζαν. Και οι οποίοι πιθανόν να βγουν και λάδι στη δικη που γίνεται αυτές τις μέρες.

Έχει καμιά σχέση το συμβάν αυτό με το χθεσινό; Προφανώς καμία. Αλλά οι αστυνομικοί δεν απειλούνταν από το πρεζάκι και χέστηκαν, άφησαν έναν άνθρωπο να πεθάνει μπροστά στα μάτια τους.
    Και τώρα μιλάμε για την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Παραδέχομαι ότι ουτε εμένα με ενδιαφέρει αν σκότωσαν το γύφτο (δεν ήξερα ότι ηταν γυφτοι, εδώ το ειδα αλλά μικρή σημασία έχει) γιατί δεν με αφορά και όπως είπε κάποιος δεν πρόκειται να βρεθω στη θέση του.
    Είναι πολύ εύκολο όμως να βρεθώ στη θέση του Ζακ, ή στη θέση του κάθε νέου που έφαγε ξύλο στη Ν. Σμύρνη και αλλού και ακριβώς αυτό ειναι που με τρομάζει πιο πολύ, στο γεγονός πως η ίδια η αστυνομία δίνει διαφορετική αξία στην ανθρώπινη ζωή κατά πως τη συμφέρει.
    Για όσους έχουν ασθενή μνήμη..

https://www.google.com/amp/s/www.pro...kasthedes/AMP/
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Τζιεμ περιμένεις να πω τι ακριβώς;
    Να αξιολογήσω τα γραπτά του κυρίου;
    Που ξέρω εγώ τι χρειάζεται;
    Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορείς να επικαλεισαι μόνιμα τις δυσκολίες του επαγγέλματος σου κάθε φορά που κάτι στραβωνει.
    Άμα δε μπορείς,γίνε κομμωτής.

Εγώ στη δουλειά μου, αν προταξω τις δυσκολίες της στον πελάτη, τότε θα με σχολασει και θα βρει άλλον.
    Αυτο ακριβως που γραφεις.
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τι χρειαζεται αλλα λες...λες...παρατηρεις...σχολιαζεις...
    Ουτε φυσικα εγω σου ειπα οτι δεν μπορω να συνεχισω να δουλευω.
    Στην τελευταια σου προταση τα λες ολα αλλα για καποιο λογο συνεχιζεις να γραφεις πως πρεπει κατα τη γνωμη σου να δουλευει η Αστυνομια επειδη ετσι ειναι σωστο για σενα.
    Δεν ειναι ομως ετσι...ευτυχως δηλαδη

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Σε μερικές καταστάσεις οι πρωταγωνιστές δεν είναι πάντοτε εκείνοι που φαίνονται στο προσκήνιο.

Για παράδειγμα ένα ενδεχόμενο θα ήταν να μην φταίνε ούτε οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί, αν αναγκάστηκαν να εμπλακούν χωρίς επαρκή μέσα, ούτε οι κλέφτες αν βρέθηκαν να πρέπει να μεγαλώσουν παιδιά σε περιβάλλον που δεν τους παρέχει τα μέσα για να το κάνουν με θεμιτό τρόπο ή να τους δώσει τα εφόδια για να κάνουν οικογενειακό προγραμματισμό.

"Ουδείς εκών κακός" έλεγε κάποιος, κάποτε.
    Ακυρο......

Στην συγκεκριμενη περιπτωση... Και επαρκει μεσα ειχαν οι μεν....

Και εκατομμυρια οικογενειες μεγαλωνουν σε περιβαλλον που δεν τους παρεχει τα μεσα ......Αλλα ειναι υποδειγματα νοικοκυρεων απο το Α μεχρι το Ω...!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    εχω αφησει απ εξω το κομματι που λεει για αδρεναλινη και αλλα που δεν με αφηνει λογω 5000 χαρακτηρων οριου.
    Αδρεναλίνη, κανένας δεν θα μείνει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Αδρεναλίνη, κανένας δεν θα μείνει
    Ακυρο αλλα οκ οτι σε κανει να κοιμασαι τα βραδια

Ασε που εμεις παμε για δουλεια με σκεπτικο Highlander.
    There can be only One... (Οχι ο Neo)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Τι ειπες τωρα ρε φωστηρα;;;;
    Καταλαβαινεις τη διαφορα η εχεις μηδενικο iq???
    Την μολοτωφ στην πεταει ΑΛΛΟΣ και σε σκοτωνει φρικτα ενω την υπερβολικη δοση φουντας την κανεις μονος ΣΟΥ.
    τι ειπε ρε παιδια η διανοια...
    Δε κατάλαβες Χριστό αλλά δεν πειράζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ρε παλληκάρια τι συζητάτε επί τόσες σελίδες ? Μερικοί σεσημασμένοι γύφτοι έκαναν αυτό που κάνουν καθημερινά (και για το οποίο ολοι διαμαρτύρεστε και κατηγορείτε την αστυνομία "που δεν κάνει την δουλειά της").
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση το παρατράβηξαν και η φάση τους γύρισε μπουμερανγκ. End of story - τόσο απλά...
    Στο χωριό μου λένε "όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες". Ας προσεχαν να μην έμπλεκαν. Τα υπόλοιπα είναι να γράφονται διάφορα στα social για να περνάει η ώρα, business as usual για τα media που βρήκαν πρωτοκλασσάτο θέμα για τις επόμενες 10 μέρες, και βουτυρο στο ψωμί των πολιτικών που θα εκμεταλλευτούν την σπέκουλα.....
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 24/10/2021 στις 21:37.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ας μιλήσουμε λίγο για το τι συμβαίνει όταν είσαι σε κατάσταση υψηλού ρίσκου και απειλείσαι ο ίδιος.

Μπορώ άνετα να συμπληρώσω όσα παρέλειψες και ακόμα περισσότερα, αλλά εύκολα διαφωνώ μαζί σου στο κυρίως θέμα.

Υγ. Ότι και να λες, την εκπαίδευση να ανταπεξέλθουν σε καταστάσεις υψηλού στρες την έχουν λίγοι και το ξέρεις. Την εκπαίδευση να μη φτάσουν σε καταστάσεις υψηλού κινδύνου όμως, οφείλουν να την έχουν όλοι. Θα ξέρεις πως η καλύτερη αντιμετώπιση ενός κινδύνου είναι να μην τον αφήσεις να εκδηλωθεί.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Εχετε παρει χαμπαρι τι κανανε το απογευμα οι γυφτοι ;καψανε μεταξυ των αλλων και ενα οχημα της ΑΟ.
    Και απειλουν οτι θα παρουν τον νομο στα χερια τους και για τους 7 Διας.
    Δλδ για να καταλαβω: ''τους πιανουμε και τους δερνουμε;....τους βασανιζουμε;...τους σκοτωνουμε;''
    ΟΚ..καταλαβαινω οτι αυτες εναι κουβεντες πανω στη βραση,αλλα πως εχεις την ανεση να τις λες;

Δεν μπορει να συνεχιστει η συζητηση Daz διοτι συμφωνουμε στο οτι διαφωνουμε.
    Εγραψα οτι αριστη εκπαιδευση εχουν μονο τα ΕΚΑΜ που ομως τα καλεις σε στατικα σεναρια κυριως και οχι σε καταδιωξεις.
    Δεν ισχύει αυτο που λες. Τοβοτι δεν συμφωνεις οκ το δεχομαι ομως απλα δεν ειναι ετσι.

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2