Οι τιμές κατασκευαστή είναι:
F900XR 4,2 l/100km
V4S 7,0 l/100km
Δεν έχω Tracer ούτε V4 οπότε μόνο τιμές κατασκευαστή μπορώ να συγκρίνω που στην τελική είναι και τυποποιημένες και κάτω από τις ίδιες συνθήκες.
Για το Tracer 9 η Yamaha δίνει 5,0 l/100km.
Οπότε το V4 καίει 7/4,2=66% παραπάνω από το F900XR και 7/5=40% παραπάνω από το Tracer.
Τώρα αν κάποιος είναι διατεθειμένος να πληρώνει το επιπλέον κόστος σε καύσιμο στην κίνηση της Αθήνας κάθε μέρα και να βράζει το καλοκαίρι αυτός και το μηχανάκι προκειμένου να έχει 170 άλογα είναι άλλη συζήτηση.
Ρε μανουρα που γίνεται για ένα μηχανάκι που θα το κλέψουν οι γύφτοι...
κουκουρουκουκου
Δεν διαφωνώ.
Αλλά το αρχικό post μιλάει για κυρίως αστική χρήση, βόλτες των 100km τα ΣΚ και μια φορά το μήνα τριβαλιτσο, δικαβαλο και μεγάλη βόλτα.
Επίσης έχει budget 15k για καινούριο μηχανάκι.
Προσωπικά δεν νομίζω πως το V4 πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αγοράζει οπότε η άποψη μου αξίζει όσο στοίχισε.
Το v2 κοιτάει ο άνθρωπος... γιατί γίνονται ξαφνικά συγκρίσεις άλλων μοτοσυκλετών με το v4?
Εντωμεταξύ το v4 με το 900xr και το tracer, ουδεμία σχέση δεν έχουν σε κανένα τομέα...
Πέρα από την πλάκα πάντως. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις προτάσεις.
Η αλήθεια είναι πως θέλω να δοκιμάσω πλέον 4 μηχανάκια .
Το V2S Multi
Το Bmw XR 900 που έχω κάνει ήδη αίτηματα.
Τα επόμενα 2 που θα δω είναι το Bmw 850 GS κυρίως λόγω εργονομίας και το Yamaha Tracer 900 GT κυρίως λόγω Value for money.
Επίσης κατέληξα στο ότι δεν θέλω να πάω πάνω από 3 κυλίνδρους και πάνω από 1000 κυβικά.
The Dirty Harry