Σελίδα 14 από 95 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 1414

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Δώσε βάση σε αυτό.
    Κρήτη έχω κατέβει 5 φορές, η 4 με μοτοσικλέτα κ μια με αυτοκίνητο.
    Οι 4 καλοκαίρι κ η μια χειμώνα.
    Την γύρισα σχεδόν όλη.
    Πουθενά δεν ένιωσα φόβο κ απειλή, εκτός ίσως από την κίνηση στον ΒΟΑΚ, όχι όμως από την ταχύτητα τών οχημάτων, αλλά από το γλιστερό οδόστρωμα κ τις κακοτεχνίες του εν λόγω δρόμου.
    Προς Θεού, δεν παροτρύνω κάποιον να κινείται με ποδήλατο σε επαρχιακούς δρόμους της Κρήτης, αλλά κάποιες στοχευμένες διαδρομές με λίγη κίνηση, σε ήσυχα μέρη, όπως βουνά, οροπέδια κλπ θα ήταν ενδιαφέρουσες.
    Παρεπιπτόντως, εκεί που φοβάμαι πολύ είναι όταν κινούμαι στην εθνική οδό, ανάμεσα σε αυτοκίνητα που περνούν δίπλα μου, εντός λεκανοπεδίου Αττικής κ φυσικά στις μεγάλες λεωφόρους με τα αυτοκίνητα που κάνουν σφήνες εκατοστά δίπλα μου.
    Όλα αυτά, όχι με ποδήλατο, αλλά με μηχανάκια

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Τελικά οι Ιάπωνες ΔΕΝ είναι και τόσο εξελιγμένοι σε κάποιους τομείς....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos760 Προβολή μηνύματος
    Κρήτη έχω κατέβει 5 φορές, ....
    Πουθενά δεν ένιωσα φόβο κ απειλή, ....
    Άσε τα παιδάκια Ιωάννη να πλησιάσουν..!

στοχευμένες διαδρομές με λίγη κίνηση, σε ήσυχα μέρη, όπως βουνά, οροπέδια κλπ θα ήταν ενδιαφέρουσες.

Ειδικά ο νομός Ρεθύμνου είναι σε αλλο level!
    Sent from me using a computer.

Μέλος
    Πάντως, όσοι Αθηναίοι πήγαν Κρήτη για μόνιμα δεν το έχουν μετανιώσει.
    Ο μπατζανακης μου κατέβηκε Σεπτέμβριο τού '19 για δουλειά, είναι στρατιωτικός κ μου λέει συνέχεια πως ηρέμησε από το άγχος, την κίνηση κ την τρέλα της Αθήνας κ πως δεν θέλει να επιστρέψει.
    Κ εγώ όμως, τα ίδια έχω παρατηρήσει.
    Σεπτεμβριο, πρώτα ο Θεός θα ξανακατεβω.
    Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε οι Κρητικοί για την κίνηση κ τούς τρόπους οδήγησης στο νησί σάς, αλλά αν καθήσει κάποιος έναν ολόκληρο χρόνο Αθήνα κ κινείται σε δρόμους ασύλληπτης ομορφιάς και ασφάλειας, όπως πχ η Πειραιώς, ο Κηφισός, η Θηβών, η Κηφισίας, η Πέτρου Ράλλη κλπ, θα αναθεωρήσει άποψη.
    Τώρα τελευταία, το ανερχόμενο αστέρι είναι κ η Αττική οδός, που την χρυσό πληρώνουμε κ πάει να φτάσει τον Κηφισό σε καθημερινά τροχαία

Έχω μείνει και Αθήνα και Κρήτη, οδηγώντας μηχανή και αυτοκίνητο και στις δύο περιπτώσεις.
    Τα σκηνικά που έχω δει στην Κρήτη δεν υπάρχουν επάνω σε εμάς.
    Άλλα επίπεδα πρόσφυσης

Παλαιό μέλος
    Πάντως, όσοι Αθηναίοι πήγαν Κρήτη για μόνιμα δεν το έχουν μετανιώσει.
    Ο μπατζανακης μου κατέβηκε Σεπτέμβριο τού '19 για δουλειά, είναι στρατιωτικός κ μου λέει συνέχεια πως ηρέμησε από το άγχος, την κίνηση κ την τρέλα της Αθήνας κ πως δεν θέλει να επιστρέψει.
    Κ εγώ όμως, τα ίδια έχω παρατηρήσει.
    Σεπτεμβριο, πρώτα ο Θεός θα ξανακατεβω.
    Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε οι Κρητικοί για την κίνηση κ τούς τρόπους οδήγησης στο νησί σάς, αλλά αν καθήσει κάποιος έναν ολόκληρο χρόνο Αθήνα κ κινείται σε δρόμους ασύλληπτης ομορφιάς και ασφάλειας, όπως πχ η Πειραιώς, ο Κηφισός, η Θηβών, η Κηφισίας, η Πέτρου Ράλλη κλπ, θα αναθεωρήσει άποψη.
    Τώρα τελευταία, το ανερχόμενο αστέρι είναι κ η Αττική οδός, που την χρυσό πληρώνουμε κ πάει να φτάσει τον Κηφισό σε καθημερινά τροχαία
    καλα τι συγκρινεις τωρα η αθηνα ειναι ενα χαος. παρολα αυτα η κρητη δεν θα ηταν ποτε στις επιλογες μου για μονιμη ζωη. χιλιες φορες αθηνα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Έχω μείνει και Αθήνα και Κρήτη, οδηγώντας μηχανή και αυτοκίνητο και στις δύο περιπτώσεις.
    Τα σκηνικά που έχω δει στην Κρήτη δεν υπάρχουν επάνω σε εμάς.
    Άλλα επίπεδα πρόσφυσης
    Ένα σκηνικό πού μου είχε κάνει εντύπωση ήταν όταν είχα κατέβει με μηχανάκι στην Κρήτη Μάιο του '12.
    Αφού φάγαμε στο γνωστό εστιατόριο με τον νερόμυλο στην Αργυρούπολη, σκέφτηκα να κατέβω Φραγκοκάστελλο κ Σφακιά.
    Πήγαμε για ένα γρήγορο μπάνιο στην Γεωργιούπολη κ απόγευμα ξεκινήσαμε για Σφακιά.
    Καποια στιγμή περάσαμε από ένα χωριό που το έλεγαν Καλλικράτη.
    Εκεί είδα πολλούς που κουρευαν πρόβατα.
    Στάθηκα λίγο, τους χαιρέτησα κ έκανα να φύγω.
    Κάποιος μου έπιασε την κουβέντα, κατεβήκαμε κ μην τα πολυλογώ καταλήξαμε καλεσμένοι στο τραπέζι που έκανε ο κτηνοτρόφος στους φίλους του που τον βοήθησαν να κουρεψει τα πρόβατα.
    Η τσικουδιά έρεε συνεχώς κ όταν έλεγα "οδηγώ, πως θα κατέβω τις στροφές σε αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο"; μου απαντούσαν "σώπα μωρέ, τόσα χρόνια όλοι μεθυσμένοι τον κατεβαίνουν κ ποτέ δεν έπαθε κάνεις πράμα".
    Τελικά είχαν δίκιο.
    Παρόλο που ήπια αρκετά, κατέβηκα σφαίρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σε μια τετοια γιορτη κουρεματος προβατων πριν απο κατι ωρες λιγο πιο περα απο και που μενω σε κατι βουνα , μερακλωθηκανε , βγαλανε οπλα και ριχνανε ... και ο ενας ειναι νεκρος και ο αλλος στο νοσοκομειο

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Ένα σκηνικό πού μου είχε κάνει εντύπωση ήταν όταν είχα κατέβει με μηχανάκι στην Κρήτη Μάιο του '12.
    Αφού φάγαμε στο γνωστό εστιατόριο με τον νερόμυλο στην Αργυρούπολη, σκέφτηκα να κατέβω Φραγκοκάστελλο κ Σφακιά.
    Πήγαμε για ένα γρήγορο μπάνιο στην Γεωργιούπολη κ απόγευμα ξεκινήσαμε για Σφακιά.
    Ίδια περίπτωση κι εγώ νότια Κρήτη κάπου το 89.
    Είμαι το KLR από Χώρα Σφακίων προς Φραγκοκάστελλο και με πιάνει λάστιχο λίγο πιο έξω από τη Χώρα.Κρύβω το μηχανάκι πίσω από κάτι σκίνα,λύνω τον τροχό και βγαίνω για ωτοστοπ κρατώτας τον παραμάσχαλα.Σταματάει ένας χριστιανός και με πάει 3-4 χωριά πιο κάτω που είχε βουλκανιζατέρ.Όλα καλά μπαλώνουμε τη σαμπρέλα και ξαναβγαίνω στο δρόμο για επιστροφή.Με μαζεύει ένα αγροτικό κάθομαι στην καρότσα γιατί έχει παρέα και τραβάμε το δρόμο.

Κάποια στιγμή στο πρώτο χωριό βγάζει το κεφάλι από το παράθυρο 'ε σύντεκνε να κατέβουμε να πιούμε μία? Βεβαίως του λέω,τι να πω,όχι?. Τελειώνουμε το πιώμα,στο επόμενο χωριό τα ίδια,στο μεθεπόμενο τα ίδια!

Μη τα πολυλογώ όταν μας αξίωσε ο Θεός και έφτασα κάποτε στο KLR δεν έβλεπα ούτε τον άξονα να βάλω Πως κατάφερα να φορέσω το ταμπούρο,να βάλω την αλυσίδα,να δέσω το μηχανάκι παραμένει μυστήριο!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Είμαι το KLR από Χώρα Σφακίων προς Φραγκοκάστελλο και με πιάνει λάστιχο λίγο πιο έξω από τη Χώρα.Κρύβω το μηχανάκι πίσω από κάτι σκίνα,λύνω τον τροχό και βγαίνω για ωτοστοπ κρατώτας τον παραμάσχαλα.Σταματάει ένας χριστιανός και με πάει 3-4 χωριά πιο κάτω που είχε βουλκανιζατέρ.Όλα καλά μπαλώνουμε τη σαμπρέλα και ξαναβγαίνω στο δρόμο για επιστροφή.Με μαζεύει ένα αγροτικό κάθομαι στην καρότσα γιατί έχει παρέα και τραβάμε το δρόμο.

Κάποια στιγμή στο πρώτο χωριό βγάζει το κεφάλι από το παράθυρο 'ε σύντεκνε να κατέβουμε να πιούμε μία? Βεβαίως του λέω,τι να πω,όχι?. Τελειώνουμε το πιώμα,στο επόμενο χωριό τα ίδια,στο μεθεπόμενο τα ίδια!

Μη τα πολυλογώ όταν μας αξίωσε ο Θεός και έφτασα κάποτε στο KLR δεν έβλεπα ούτε τον άξονα να βάλω Πως κατάφερα να φορέσω το ταμπούρο,να βάλω την αλυσίδα,να δέσω το μηχανάκι παραμένει μυστήριο!
    Αυτές είναι ωραίες στιγμές!
    Πάντως έχω την αίσθηση ότι λίγο το φαινόμενο με τα κεράσματα έχει εκλείψει τελευταία .
    Τις πρώτες φορές που πήγα Κρήτη κερνούσαν τσικουδιά σχεδόν σε όλα τα εστιατόρια, με το που καθόσουν να φας.
    Πολύ δυνατή, δεν ξέρω αν ήταν από το πρώτο καζάνεμα, που αντί να την πετάξουν την κρατούσαν.
    Τον περασμένο Σεπτέμβριο που κατέβηκα δεν μας κέρασε κανείς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace

Πρεπει να το εβλεπες τουλαχιστον δικυλινδρο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Εκεί στο σταθμό 14 αντί για καφε με ρακί πρέπει να ξεκινάμε.

Για στειλτε καμιά μπουκάλα ρε συντεκνοι να δουμε κατι!

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Πρεπει να το εβλεπες τουλαχιστον δικυλινδρο
    Ρε 100 άλογα μιλάμε!!

Όχι,παλιά λόγω ανταγωνισμού των ιδιωτικών ΚΤΕΩΝ (!) δεν χρεώνανε πρόστιμο για να τσιμπήσουν πελάτες,τώρα όμως τα βρήκανε μεταξύ τους και ακολουθούν κοινή πολιτική.
    δεν βρηκαν κοινη πολιτικη,απλως το κρατος δεν μπορουσε να συναγωνισθει τα ΣΑΦΩΣ φθηνοτερα ιδιωτικα ΚΤΕΟ και ορισε ελαχιστες τιμες ,κοινως τιμολογιο

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    δεν βρηκαν κοινη πολιτικη,απλως το κρατος δεν μπορουσε να συναγωνισθει τα ΣΑΦΩΣ φθηνοτερα ιδιωτικα ΚΤΕΟ και ορισε ελαχιστες τιμες ,κοινως τιμολογιο

Άσχετο αυτό που λες.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2