Μοναδικό; Όχι bluetooth κ λπ.;
Πως μπορώ να μάθω αν υπάρχει σε κάποιο μοντέλο και από πότε;
Τι χρειάζεται να έχει το κντ;
Μοναδικό; Όχι bluetooth κ λπ.;
Πως μπορώ να μάθω αν υπάρχει σε κάποιο μοντέλο και από πότε;
Τι χρειάζεται να έχει το κντ;
Για αυτοκίνητα μια εφαρμογή, Torque λέγεται η οποία σε συνδυασμό με το ELM 327 BT adapter σου δίνει μια σειρά από μετρήσεις, σφάλματα, κλπ. και δυνατότητα να τα διαγράφεις.
Πιθανότατα υπάρχουν κι άλλες που μπορούν να κάνουν περισσότερα αλλά νομίζω όχι από κινητό, από PC.
Άρα ψάχνω τον adapter που καλύπτει εμένα και με βάση αυτόν το αντίστοιχο λογισμικό;
Είναι δεδομένο πως αν είναι euro5 η έκδοση έχει αυτό το feature η ecu;
Ευχαριστώ όλους!
Ρε σεις... Εδώ είναι για το σπέσιαλ του μαρινάτου, ο άνθρωπος ένα φίλτρο και ένα τελικό θέλει να βάλει όλο κι όλο, ούτε καν μπαγκαζιερα...
Υπάρχει section με μετατροπές, βελτιώσεις και ότι τραβάει η ψυχούλα σας. Ανοίξτε θέμα και συνεχίστε εκεί...![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Εμένα δε με ενοχλεί το μαδομουνι, μοτογρ είμεθα άλλωστε, πότε κάποιο θρεντ κύλησε όπως αρχινισε;
Μαζι με το βασιλικό, ποτίζεται κι η γλάστρα και ας κορεδεβει το μ00νι ο γιανν'ς
Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; Χθες στις 19:47.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Έλα μωρέ, μη γυρνάς για εμένα. Τα λέμε και αργότερα..
Εφόσον ξέρεις, θα βοηθήσει πολύ να δούμε πρώτα αν προσφέρει κάτι χρήσιμο σε εμένα.
Με το πάσο σου
Δεν λέμε τρέλες, μάθαμε μια τεχνολογία που υφίσταται και δίνει στοιχεία σε πραγματικό χρόνο.
Δευτερευόντως θα μπορούσε να μελετηθεί σαν μια λύση ασύρματης σύνδεσης των οργάνων.
Είναι το πρώτο θετικό χαρακτηριστικό που δικαιολογεί τα όργανα ταμπλετ..
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; Χθες στις 20:34.
Βαλε χωνιά-φίλτρα-εξάτμιση να γουστάρουμε ρε γιαννο,YOLO
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Δες αυτό από μια επώνυμη εταιρεία
https://www.healtech-electronics.com/products/obd/
Στείλε ένα email στον παρακάτω με το μοντέλο της μοτο και θα σου πει για το σωστό καλώδιο
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B...sin_title&th=1
και αυτά που πουλάει ο παραπάνω κινέζικα είναι αλλά τουλάχιστον τα τσεκάρει πριν τα στείλει.
Με τους πωλητές του Aliexpress δεν θα βρεις άκρη....
μια άλλη επιλογή (πιο ακριβή) είναι η παρακάτω:
https://etechtools.co.uk/?srsltid=Af...HjERkU6-dK5L9M
αυτός έχεις και απλούς αντάπτορες αλλά νομίζω ότι τους στέλνει αμοντάριστους και σου βάζει μέσα στην συσκευασία σχέδιο για το που θα συνδέσεις τα πινάκια.
Ο Γ.Κονίδης (kawasaki) μου έχει πει ότι του έχουν πάει μερικά kawasaki με ηλεκτρονικά προβλήματα λόγω χρήσης τέτοιων κινέζικων καλωδίων.....
τέλος η γνώμη μου είναι ότι όλα αυτά τα γκατζετάκια είναι καλά να τα έχεις αλλά μόνο να τσεκάρεις και όχι να επεμβαίνεις στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας
το z900rs στοιχίζει 15000€ περίπου.........
οι διάφοροι χάκερ που έρχονται στον χώρο σου με laptop κλπ καλώδια και πειράζουν νούμερα θα σου βάλουν πάνω καινούργια ecu αν παρουσιαστεί βλάβη;
Πόσες φορές πρέπει να πούμε το (κλασικό πλέον) "όποιος θέλει επιδόσεις 1100 πάει και παίρνει 1100, ΔΕΝ προσπαθεί να κάνει το 750, 1100"....
Κι εγώ ήθελα κατιτίς παραπάνω σε δύναμη, δεν κάθισα να σκαλίσω το 500, πήγα και πήρα 650
Όσο δεν το πειράζετε, τόσο δεν θα σας πειράξει το μηχανάκι σας (στην τσέπη)![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου