Σελίδα 14 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 416

Θέμα: καταμετρηση Cbr600f

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της JAPANESE
    οκ φιλε μου οταν βρεις το λινκ στειλε.θα ψαξω και εγω. εχεις να μου προτεινεις συναγερμο?
    Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από JAPANESE
    οκ φιλε μου οταν βρεις το λινκ στειλε.θα ψαξω και εγω. εχεις να μου προτεινεις συναγερμο?
    Συναγερμο εμενα ειχε οταν το πηρα εναν ελσερ με τηλεειδοποιηση και χειριστηριο με οθονη.Ειμαι ευχαριστημενος και ειναι ευκολος στις ρυθμισεις.
    Οταν το πηρα ο συναγερμος χτυπαγε με τον παραμικρο θορυβο και πηγα σε εναν μαστορα ηλεκτρολογο που εμπορευεται και τοποθετει ελσερ να μου ρυθμισει την ευαισθησια και μου το εφτιαξε και μου εδωσε και μανουαλ στα Ελληνικα και μαλιστα χωρις να παρει λεφτα.
    Να συμπληρωσω εδω οτι η οθονη ειναι LCD και εχει πανω το εικονιδιο της μηχανης και αν χτυπησει σου δειχνει που το ακουμπησαν.
    Οποτε το μοντελο ειναι για μηχανες.
    Αν θελεις να δω πιο μοντελο ειναι να σου πω και να σου δωσω το τηλ. του μαστορα να τον παρεις να ρωτησεις ποσο εχει γιατι πουλιεται ακομα το μοντελο αυτο γιατι ειδα τα κουτια στην βιτρινα του και να δεις ποσο τον βρισκεις εκει.

Θεωρω τους ελσερ απο τους καλυτερους.

δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω αλλα σκεφτομαι για αυτο ειναι συναδελφοι. τωρα σιγα σιγα την φτιαχνω ο λογος οικονομικος καταλαβαινεις πιστευω.οτι αξεσουαρ εχεις να προτεινεις καλοδεχουμενο.το τηλ οταν μπορεις να κανω ερευνα αγορας φιλε μου.βαλε και 1 φωτο το μωρο σουνα το θαυμασω

δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω αλλα σκεφτομαι για αυτο ειναι συναδελφοι. τωρα σιγα σιγα την φτιαχνω ο λογος οικονομικος καταλαβαινεις πιστευω.οτι αξεσουαρ εχεις να προτεινεις καλοδεχουμενο.το τηλ οταν μπορεις να κανω ερευνα αγορας φιλε μου.βαλε και 1 φωτο το μωρο σουνα το θαυμασω
    Δεν υπαρχει λογος για ευχαριστιες,γι αυτο ειναι συναδελφοι!
    Κι εγω λιγο καιρο την εχω και σιγα-σιγα θα την φτιαξω,επισης λογω οικονομικου.....
    Απο αξεσουαρ δεν εχω βαλει κατι (μονο σχαρα για βαλιτσα για βολτες στο χωριο)αλλα θελω για αρχη φλασακια μικρα λευκα και φιμε ζελατινα και τα υπολοιπα σιγα σιγα μιας κι εχω αποφασισει οτι θα την εχω για πολυυυυ καιρο.
    Ο συναγερμος που εχει εμενα ειναι αυτος
    http://www.moto-accessories.gr/Greek...on=388&PID=769

Το τηλ. τωρα δεν θυμαμαι που εχω βαλει την καρτα του και εχω φαει το σπιτι να την βρω
    αλλα μεχρι τι σαββατο θα το εχω.

Φωτο εχω ανεβασει εδω που ειμαστε (ειναι λιγο πιο πανω απο την δικια σου).

Α! Να σου πω οτι αλλαξα αλυσιδα και γραναζια και εβαλα πισω 48 δοντια απο 46 και εχει αισθητη διαφορα χαμηλα και μεσαιες αν σε ενδιαφερει.
    Επισης μην βαλεις ελευθερο φιτρο αν δεν βαλεις εξατμιση και ρυθμισμα μετα, για τι εβαλα εγω μονο φιλτο και αποδειχτηκε χειροτερο και εχω παλι το δικο του.

210 2693567-8 Αυτο ειναι της κεντρικης αντιπ.αλλα δεν ξερω αν πουλαει σε ιδιωτες.

Το τηλ. που λεγαμε.Το βαζω δημοσια για οποιον συναδελφο το θελει.
    Καλος μαστορας και πολυ εξυπηρετικος.

210-7249541 Λευτερης.

Εισαι αρχοντας για το τηλ.οσο αφορα για την φιμε ζελατινα που σε ενδιαφερει θελω και εγω να βαλω αλλα ριξε μια ματια στην σελιδα 7 με θεμα ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ με προβληματισε πολυ στο τι να βαλω

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ DOUBLE BOUBLE ΤΗΣ ER-MAX.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ CBR ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

Βαλε φωτο αδελφε εχω ενα υποψηφιο δωσε και πληροφοριες ποτε δεν ξερεις

Εισαι αρχοντας για το τηλ.οσο αφορα για την φιμε ζελατινα που σε ενδιαφερει θελω και εγω να βαλω αλλα ριξε μια ματια στην σελιδα 7 με θεμα ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ με προβληματισε πολυ στο τι να βαλω

Ναι οντως υπαρχει αυτο το θεμα που προβληματιζει αλλα θα εχω στην σελα ενα λευκο πανι και θα του βαζω στα οργανα μιας και εκει που δουλευω το βλεπω.Τωρα στις βολτες,παλι το ιδιο.
    Στην καφετερια....... τι ειναι αυτο;

Νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει απο το θεμα που ειναι καταμετρηση CBR600F θα ελεγα να συνεχισουμε αλλου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
    Νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει απο το θεμα που ειναι καταμετρηση CBR600F θα ελεγα να συνεχισουμε αλλου.....
    yes please

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    yes please

Οπως εδω http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=78263

Ειναι καλα λες;ή εκανα λαλακια;

Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
    Οπως εδω http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=78263

Ειναι καλα λες;ή εκανα λαλακια;
    Ξεκίνα το έτσι και βλέπουμε. Όταν βρω λίγο χρόνο θα προσπαθήσω να μαζέψω θέματα και παλιότερες συζητήσεις σε ένα thread - ως ευρετήριο - να μπορούμε ευκολότερα να βρίσκουμε thread ανάλογα με αντικείμενο (πχ αναρτήσεις, γρανάζωμα κλπ κλπ)...

Καλό θα είναι πάντως να γίνεται ένα ψάξιμο στην ενότητα CBR σε πιο πίσω σελίδες (και χρησιμοποιώντας την αναζήτηση) πριν ανοίγουμε νέο thread, μπορεί να υπάρχει ήδη κουβέντα για ένα θέμα που μας ενδιαφέρει

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Ξεκίνα το έτσι και βλέπουμε. Όταν βρω λίγο χρόνο θα προσπαθήσω να μαζέψω θέματα και παλιότερες συζητήσεις σε ένα thread - ως ευρετήριο - να μπορούμε ευκολότερα να βρίσκουμε thread ανάλογα με αντικείμενο (πχ αναρτήσεις, γρανάζωμα κλπ κλπ)...

Καλό θα είναι πάντως να γίνεται ένα ψάξιμο στην ενότητα CBR σε πιο πίσω σελίδες (και χρησιμοποιώντας την αναζήτηση) πριν ανοίγουμε νέο thread, μπορεί να υπάρχει ήδη κουβέντα για ένα θέμα που μας ενδιαφέρει

Ok.Thanks.

Βαλε φωτο αδελφε εχω ενα υποψηφιο δωσε και πληροφοριες ποτε δεν ξερεις

ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΩΣ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ 29000 ΧΙΛΙΟΚΕΤΡΑ,ΟΛΟΣΩΜΗ ACRAPOVIC,ΜΠΑΚΣΤΕΡ,ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ,ΚΑΡΜΠΟΝ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ,ΕΛΛΑΤΗΡΙΑ OHLINS ΠΡΟΣΤΑ,ΕΛΛΑΤΗΡΙΟ HYPERPRO ΠΙΣΩ,ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΛΑΣΤΙΧΑ CORSA 3 ME ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,ΖΕΛΑΤΗΝΑ ΤΗΣ ΕΡΜΑΞ.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2005, 10:53
  2. Πωλειται Honda CBR600F Sport
    από tsoukas77 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2005, 18:37
  3. αγορά CBR600F Sport ?
    από tsoukas77 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 16:55
  4. cbr600f vs tdm900
    από monstermind στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 09:05
  5. 6.000km service σε cbr600f
    από infidel στο forum Honda CBR series