Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
WOW !!!!
Να πω στον Butler να πει στην Οικονόμο να πλύνει τα καλτσόν !!!
επίσης πες και στον Butler να πάρει μαζί του τα χάπια για την πίεση γιατί έχω σκοπό να στην ανεβάσω στα ύψη:rotflmao:
:wave2
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
WOW !!!!
Να πω στον Butler να πει στην Οικονόμο να πλύνει τα καλτσόν !!!
επίσης πες και στον Butler να πάρει μαζί του τα χάπια για την πίεση γιατί έχω σκοπό να στην ανεβάσω στα ύψη:rotflmao:
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
![]()
Και να κανει και πιο λεπτες τις τουλουμπες !!!![]()
Ξεχειλωσε ο στομας μου την αλλη φορα ...![]()
Δεν ειμαι συνηθισμενος βλεπεις ...![]()
τι σε χάλασε το πάχος η το μήκος
![]()
θα εχω στην βαλίτσα μου γλυκάκια για όλους![]()
αν εχεις και εσυ τις μπλουζες μου στην βαλίτσα ολα θα ειναι τέλεια![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
τι σε χάλασε το πάχος η το μήκος
![]()
θα εχω στην βαλίτσα μου γλυκάκια για όλους![]()
αν εχεις και εσυ τις μπλουζες μου στην βαλίτσα ολα θα ειναι τέλεια![]()
![]()
Το Παχος γαμωτ ...![]()
:rotflmao:
![]()
Πρεπει να βαλω βαλιτσες δηλαδη?![]()
Καλα μπρε ...
Κατι θα κανω για σας τα αδελφια (και κουμπαρους) ...![]()
![]()
Επίσης να θυμηθώ να πάρω δεύτερο ζευγάρι @ρχίδια, γιατί θα μου τα κλάσεις !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
Λούλη, αν είναι να έρθεις με την πράσινη μαλακία σου, κανόνισε φορτηγάκι να φορτώσουμε τα μηχανάκια, γιατί με τα τραίνα και με τα φορτηγά, δεν μας βλέπω καλά...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Κάτι καλά παιδια απο την Πατρα μΕ ειπανε ομως οτι καποιος κυριος Λυκος παει αερα πατερα στα χωματα,οποτε ΔΕΝ σε πιστευουμε!![]()
![]()
![]()
![]()
Μην μου αγχώνεστε...
Θα είμαι εγώ "σκούπα", οπότε μπορείτε να κανονίζετε τους ρυθμούς σας με τους δικούς μου !!!
![]()
![]()
![]()
Ενταξει τοτε και ειχα αγχωθει....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Εσύ τώρα νέους, ειρωνεύεσαι ή μΕ φαίνεται ???Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ενταξει τοτε και ειχα αγχωθει....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι αφεντικο εγω ο νεους ποτε!!!Εγω ακολουθω πιστα Μπαρμπα και Πορνολυκο !!
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Γιατί κάτι μέσα μου , με λέει ότι από την ‘εκδρομή’ θα επιστρέψω με κανένα ρουλεμάν κανένα φλασάκι άντε κανένα φανάρι ,ως αναμνηστικό της μοτοσικλέτας μου ;;;;;; ( με την ζάντα στο λαιμό σαν κολάρο κτλ )![]()
![]()
Γιατι το λες αυτο?Αφου ειναι γνωστο τοις πασοι οτι θα περασουμε βατους δρομους:a13: :a13: :a13: :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Γιατί κάτι μέσα μου , με λέει ότι από την ‘εκδρομή’ θα επιστρέψω με κανένα ρουλεμάν κανένα φλασάκι άντε κανένα φανάρι ,ως αναμνηστικό της μοτοσικλέτας μου ;;;;;; ( με την ζάντα στο λαιμό σαν κολάρο κτλ )![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Γιατι το λες αυτο?Αφου ειναι γνωστο τοις πασοι οτι θα περασουμε βατους δρομους:a13: :a13: :a13: :a13:
Γιατί την άσφαλτο του Χρήστου την έχω γνωρίσει .....όσο για τον βάτο χωματόδρομο ,του ιδίου , δεν ακούω κουβέντα !!!!![]()
![]()
Χρωστάω και μια βόλτα από την Ανάβαση .....
Ένα χρυσούν ωρολόγιον στον κύριο. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μορφοράχη, βλεποντας Βορεια, ο δρομος που παει κορυφογραμμη ...![]()
Το βρηκα? :wacko:
![]()