Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 334

Θέμα: Yamaha YBR 250

Εψαξα και βρήκα αυτά:

http://www.youtube.com/watch?v=wE3CAMs9wYs

http://www.bikepics.com/members/tarikyeah/10ys250/

Πραγματικά,διορθώνει αυτά που πρέπει.Πίσω φρένα,φανάρι μπροστά.Ενδιαφέρουσα πρόταση.Αν έχουν σκαλίσει και λίγο το κιβώτιο ταχυτήτων,θα είναι super.Τώρα βέβαια πότε θα έρθει και σε ποια τιμή είναι μια άλλη ιστορία.Πάντως το μοντέλο έχει πάρει την ανηφόρα σύμφωνα με το site της Yamaha (τιμολογιακά).
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zolas
    Εψαξα και βρήκα αυτά:

http://www.youtube.com/watch?v=wE3CAMs9wYs

http://www.bikepics.com/members/tarikyeah/10ys250/

Πραγματικά,διορθώνει αυτά που πρέπει.Πίσω φρένα,φανάρι μπροστά.Ενδιαφέρουσα πρόταση.Αν έχουν σκαλίσει και λίγο το κιβώτιο ταχυτήτων,θα είναι super.Τώρα βέβαια πότε θα έρθει και σε ποια τιμή είναι μια άλλη ιστορία.Πάντως το μοντέλο έχει πάρει την ανηφόρα σύμφωνα με το site της Yamaha (τιμολογιακά).

Και όπως πάει θα φτάσει αν δεν ξεπεράσει τα δικύλινδρα quarter litre, kawasaki ninja 250 και το made in japan πολύ ανώτερο vtr 250...

Ώρες ώρες νομίζω ότι είναι ιλίθιοι... ήδη δεν πουλάει ενώ είναι αξιοπρεπέστατο να το ακριβύνουμε και άλλο..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Δηλαδη παιδια θα καταργησουν το YBR 250? Διαβασα και ενα τεστ συγκριτικα με τα 250αρια και μπορω να σας πω το εξης....Αν καποιον τον ενδιαφερουν μονο οι επιδοσεις τοτε οτι εχει περισσοτερα αλογα ειναι καλυτερο...Αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι δεν μπορουμε να κρινουμε μια μοτοσυκλετα μονο απο την ιπποδυναμη της...Το YBR 250 ειναι οντως το πιο αδυναμο της κατηγοριας αλλα ειναι το πιο ευελικτο, εχει το μεγαλυτερο ντεποζιτο 19,2 Lt, την χαμηλοτερη καταναλωση, τη μεγαλυτερη συνεπως αυτονομια, εχει την πιο ανετη σελα για συνοδηγο και ειναι και το μονο με μοχλικο συστημα στην αναρτηση και οργανα(ρολοι, δεικτη βενζινης, κτλ)...Το τοσο λεγομενο VTR 250 εχει μικροτερη σελα δεν εχει πιαστρακια για να πιανεται ο συνοδηγος, δεν εχει δεικτη βενζινης η οργανα οπως το YBR, εχει ντεποζιτο 11-12 Lt, και εχει και καρμπιρατερ και οχι ψεκασμο που σημαινει μεγαλυτερη καταναλωση και μικροτερη αυτονομια....Συνεπως ειναι 2 μηχανακια με εντελως διαφορετικη φιλοσοφια...το ενα ειναι για οικονομια και ανεση και το αλλο ειναι για επιδοσεις....Αν θελεις να κανεις τη δουλεια σου ομορφα και ωραια παιρνεις το YBR, Αν θελεις να κανεις την καυλα σου παιρνεις το VTR η το ακομα λιγοτερο χρηστικο αλλα πολυ καλο για τη δουλεια που φτιαχτηκε( το εχω καβαλησει και το εχω παει βολτα) Νιντζα250....

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    αν θες επιδοσεις με τα λεφτα που εχουν το νιντζα και το vtr παιρνεις μεταχειρισμενο 600αρι
    3ετιας

Μανιβελάτο μέλος
    Δεν είναι θέμα επιδόσεων, γιατί πολύ απλά αν θες επιδόσεις παίρνεις με 1000 ευρώ λιγότερα ένα μεταχειρισμένο hornet 600 και τέλος. Είναι καθαρά θέμα απόδοσης/τιμής. Στη μία περίπτωση παίρνεις αερόψυκτο μονοκύλινδρο και στην άλλη υδρόψυκτο δικύλινδρο. Και τα 3 είναι i.e, το vtr έχει καλύτερο πλαίσιο και αναρτήσεις. Τώρα αν δεν έχει οργανάκι για βενζίνη ή χερούλια για τον συνεπιβάτη.. άσε που και σαν ποιότητα κατασκευής να το δεις..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Για την κατηργορια 250 μιλησα εγω....ειναι και αλλα στη μεση οπως φορολογια τελη κυκλοφοριας ασφαλιστρα τιμη μεταφορας σε κανενα νησακι(7 ευρω για το αγκιστρι το 250 και για 600αρι ηταν 22 η 24 ευρω...μονο το πηγαινε ετσι?) κτλ.......ασε που για να ανεβεις κατηγορια πρεπει πρωτα να περασεις απο μια μικρη...αυτο πιστευουν πολλοι και εγω μεσα σε αυτους που εχω θαψει και φιλους μου απο τετοιες υπερβολες...παντως αν μιλησουμε γενικα για τα 250αρια εγω που ηθελα κατι για καθημερινη χρηση και σε ενα 4μηνο εκανα 6,500 χιλιομετρα η αυτονομια και η χαμηλη καταναλωση οπως και η ευελιξια με βολεψαν μια χαρα...αν ειχα εναν νιτζα θα κραταγα τη μεση μου τωρα...για το VTR δεν ξερω γιατι δεν το εχω καβαλησει αλλα με τοσο μικρο ντεποζιτο, καρμπιρατερ και οχι τοσο ανετη φαση για το συνοδηγο δεν θα το επαιρνα(ειναι και το ακριβοτερο απο τα 3 με 5.500 περιπου αν θυμαμαι καλα)......Για εμενα μιλαω και τις δικες μου αναγκες...αν η χρηση που κανει καποιος αλλος ειναι διαφορετικη ισως καποιο απο τα αλλα 250αρια να ειναι καλυτερο για αυτον.Και στο τεστ που διαβασα για τις αναρτησεις του YBR λεγανε και οτι ειναι το μονο με μοχλικο συστημα στην αναρτηση.Προσωπικη αποψη δεν εχω, δεν εχω καβαλησει το VTR, αλλα αυτο ειπανε οι 3 δοκιμαστες που τα δοκιμασαν και τα 3

Εξαλου παιδια οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι και η STROM δεν ειναι ουτε η καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, ουτε εχει τα καλυτερα φρενα, ουτε τη χαμηλοτερη καταναλωση, ουτε την καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα η ευελιξια, αλλα πραγματικα ειναι μια φτηνη μοτοσυκλετα που μπορεις να κανεις τα παντα σε μετριο βαθμο...και για αυτη της την πολυχρηστικοτητα ειναι και η πρωτη σε πωλησεις. Και πραγματικα το γεγονος οτι μπορεις να πας και σε χωμα ανετα μεχρι ενα βαθμο και ειναι πολυ ανετη στην εθνικη την κανουν Νο1 χαλαρα..κανενα στρητακι δνε βολευει τοσο σε ταξιδι, ειδικα στην περιπτσωη που θες να πας σε καποιο μερος και ξαφνικα βρεις χωματοδρομο και εισαι και δικαβαλο με βαλιτσες επανω...θελω να πω οτι γενικα μια μηχανη κρινεται απο τη χρηση που θελεις να της κανεις και το κατα ποσο η μηχανη ανταποκρινεται στις απαιτησεις της χρησης που θελεις...οποτε για εμενα και καθαρα για εμενα δεν συγκρινονται τα 3 250αρια που κυκλοφορουν...ισως το VTR με το NINTZA απο θεμα οτι και τα 2 ειναι πιο πολυ για επιδοσεις και σπορ οδηγηση, αλλα πιστευω οτι το YBR ειναι σχεδιασμενο καθαρα για αλλη φαση(οικονομια και ανεση μεσα στην πολη, αντε και λιγο παραεξω)

To YBR δεν ειναι αεροψυκτο αλλα αεροελεοψυκτο :P

Μανιβελάτο μέλος
    Μα δεν πρότεινα 600 άρι.. απλά στο είπα για να σου δείξω ότι δεν ενδιαφέρομαι για επιδόσεις. Και 30 άλογα δεν τα λες επιδόσεις. Τα λες μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια. Επίσης δεν αμφιβάλω ότι το ybr 250 μπορεί να τα βγαλει πέρα. Εγώ είμαι κάτοχος του 125 ολότελα και είμαι ευχαριστημένος, και έχω κάτσει και στο 250.. αυτό που λέω είναι ότι όταν ο άλλος δινει ψεκαστό (vtr & ninja) 250 υδρόψυκτο και δικύλινδρο με χωροδικτύωμα με 4990 - 5200 δεν γίνεται εσύ να του βάζεις το ybr 4700...

Y.G Η θέση του ninja είναι ανετότατη.. δεν είναι supersport..

Σε αυτο θα συμφωνισω απολυτα. Και μαν, εγω μιλησα γενικα για την κατασταση, δεν ειπα κατι για εσενα.. peace man

απο την προσωπικη μου εμπειρια για το νιντζα μπορω να πω τα εξης :

Πλεονεκτηματα : Η θεση του νιντζα ειναι αρκετα ανετη και εχει αρκετο χωρο για να κινησαι αναλογα με την περιπτωση, Η αεροδυναμικη του ειναι πραγματικα αξιοσημειωτη, πηγαινα με 100-110 (στο κοντερ του που οτι ειπαν οι δοκιμαστες κλεβει αρκετα, λεει 180 και η τελικη του ειναι 150) και ενοιωθα λες και ειχα αραξει στο παραθυρο του σπιτιου μου και απολαμβανα το αερακι :P, τα φρενα του ειναι πολυ δυνατα και αξια σε καθε περιπτωση, το μηχανακι ακουει και ανταποκρινεται παρα πολυ ομορφα και γρηγορα με ενα χαιδεμα του γκαζιου

Μειωνεκτηματα : Παρα μα παρα μα παρα πολυ σκληρη αναρτηση ιδανικη για κρατημα σε δρομο πιστας αλλα στην αθηνα με 30 περνας πανω απο ενα μπαλωμα και το νοιωθεις στη μεση σου, και ακομα αυτο βαζει τον συνοδηγο σε ακομα χειροτερη μοιρα, κλασικα σχεδιαμενο για μονοθεσιο οπως οι soupersport και souperbike πραμα που κανει τη θεση του συνοδηγου πολυ στενη και μικρη και σε βγαζει και εκτος αεροδυναμικης και σε καθε στροφη νομιζεις οτι θα φυγεις και θα σερνεσαι στην ασφαλτο ακομα και σε σχετικα χαμηλες ταχυτητες, κοινως δεν ειναι για δικαβαλα και μεγαλες αποστασεις αυτο το μηχανακι ουτε για καμια εθνικη με μπαλωματα και λακουβες(θα σπασει αν πας στον παραδρομο για χαλκιδα), δεν εχει δεικτη βενζινης η ρολοι η αλλα τετοια οργανα χρησιμα σε καθημερινη χρηση, εχει ενδειξη θερμοκρασιας που αποτι μου εχει πει ο φιλος μου καλοκαιρι σε 20 λεπτα διαδρομη εχει ανεβει η θερμοκρασια πανω απο τη μεση, κοινως δεν ειναι για μεγαλες αποστασεις και ειδικα καλοκαιρι(πχ χαλκιδα η πατρα που πηγα με το ybr καλοκαιριατικα), το σερβις του ειναι καθε 6000 χιλιομετρα αποτι μου εχει πει ο φιλος μου και οχι καθε 10.000 που ειναι πχ του ybr

Συμπερασματα : Πολυ καλη μηχανη για το λογο που φτιαχτηκε με πολυ καλες επιδοσεις και καλο κρατημα και πολυ καλη αεροδυναμικη και φρενα....Εντελως μη χρηστικη για καθημερινη χρηση η να βαλεις την κοπελια σου και να πας διαδρομες, εκδρομουλες κτλ.....κοινως αγοραζεις μια νιντζα 250 αν θελεις ενα 250αρι για entry-level, η οι αναγκες σου περιοριζονται στην πολη και θελεις να κανεις οικονομια σε τελη ασφαλιστρα βενζινες φορολογια κτλ( μιλαω παντα για δεδομενα sport και souperbike, οτι δεν θα πας σε μια 600αρα και ανω, αν θελεις οικονομια γενικα δεν παιρνεις τετοιο πραμα)...Πολυ καλη για το λογο που φτιαχτηκε, και αυτος δεν ηταν η καθημερινη χρηση σε συνθηκες πολης, η Ελληνικης εθνικης....Ο φιλος μου που την εχει μου λεει οτι μονο στην αττικη οδο μπορει να τη χαρει, γιατι ολοι ξερουμε τους δρομους της Ελλαδας :P

δειτε τι βρηκα!! δεν ειναι κουκλα??
    (ελπιζω να καταλαβατε περι τινος προκειται!!)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	yamaha_fazer_250cc_photos_.jpg 
Προβολές:	1253 
Μέγεθος:	87,4 KB 
ID:	190301

Νέο μέλος
    ναί, είναι επίσημο....(απο το Βραζιλιάνικο site της yamaha)

http://www.yamaha-motor.com.br/Cmi/Pagina.aspx?4312#
    YBR 250

Αργησα να σας απαντήσω, παρότι παρακολουθώ την συζήτησή σας εδώ και καιρό. Το δικό μου YBR 250 το πήρα τον Αυγ. του 2008. Κοντεύω 2 χρόνια και έχω 18000 χμ. Τι εντυπώσεις έχω ???
    Για την αντιπροσωπεία τα χειρότερα λόγια. Κοροιδεύουν τον κόσμο ότι το μηχανάκι συντονίζει τάχα, ή οτι φταίει που είναι μονοκύλινδρο κλπ. Οι μ......ίες που έχω ακούσει δεν περιγράφονται. Σχεδόν δύο χρόνια πεδεύομαι με αυτούς τους θόρυβους από την μηχανή που βασικά είναι πειράκια και τίποτε άλλο. Ούτε η καδένα συντονίζει, ούτε το πιστόνι σκαμπιλίζει, ούτε το "ροπιασμα του κινητήρα" ούτε ο φυσιολογικός της θόρυβος είναι. (όλες αυτές τις αηδίες τις έχω ακούσει από την αντιπροσωπεία και εξουσιοδοτημένους καραγκιόζηδες).
    Εχω ετοιμάσει επιστολή στην ΥΑΜΑΗΑ που θα στείλω στην Ιαπωνία και την Βραζιλία για να εκθέσω την κατάσταση.
    Το κροτάλισμα είναι πειράκια που μπορεί να σας καταλήξει σε ζημιά.
    προσπαθώ λοιπόν να βρώ λύση μόνος μου και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα.

καλόΠάσχα, καλή Ανάσταση και προσοχή !!
    Χρήστος Σκανδάλης: Πριν αγοράσεις ρώτα, σκέψου γιατί αλλιώς ....... θα κλαίς τα λεφτάκια σου.....

brhka se magazi ybr 250 '08 me 5500 xiliometra 3500 euros. polla? kai an to mhxanaki einai apo ayta twn test rides?

Αρχικά δημιουργήθηκε από deathshead
    brhka se magazi ybr 250 '08 me 5500 xiliometra 3500 euros. polla? kai an to mhxanaki einai apo ayta twn test rides?
    δε νομιζω να ειναι πολλα!! εγω το πηρα του 07 με 11200χλμ 3200 γιουρια!!

file mike.giann me problhmatizei mono na mhn einai kamia moyfa. opws egrapsa dld kai parapanw na mhn einai tpt apo test rides ktl. kata ta alla egw san ampalos kai arxarios nomizw oti einai mia xara. kai h mhxanh erwteysimh!!! pisteyw oti se 2 xronakia tha mporw na th dwsw se kalh timh..

Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βαλίτσα Yamaha YBR 250
    από likoyrgos στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 10:22
  2. Honda cbf 250 vs Yamaha ybr 250
    από saitis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2009, 16:46
  3. honda cbf vs yamaha ybr 250 ....
    από stef.corfu στο forum Off topic