Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 211

Θέμα: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

Να κανω τωρα εγω μια ερωτηση??

Ποιος ο λογος να περασει καποιος με κοκκινο?? Μηπος θα φτασει ενα λεπτο νωριτερα εκει που παει?? :a019:

Το θεμα ειναι με τις μλκς που κανουν αυτοι που περνανε τα κοκκινα, δεν ειναι οτι θετουν τη δικη τους ζωη σε κινδυνο, γιατι αν θελουν εκεινοι να σκωτοθουν στο καλο και να μας γραφουν, αλλα το θεμα ειναι οτι θετουν σε κινδυνο την ζωη των υπολοιπων, και εγω προσωπικα τη θελω τη ζωη μου...!!! Λογο του επαγγελματος του πατερα μου, απο πιτσιρικι εβλεπα τα αποτελεσματα των μλκων γενικα με αυτοκινητα και μηχανες, και ποσο μαλλον στις παραβιασεις στοπ και κοκκινων συματοδωτων!!

Αρα καλα κανουν με τα προστημα. Το θεμα ομως ειναι οχι μονο να υπαρχουν (γιατι χρονια τωρα ειναι αυτα τα προστημα, αλλο αν αλλαζουν τα ποσα) αλλα να εφαρμοζοντε και να ισχυουν για ολους!!
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    ELPIZW AFOU EISAI TOSO KOINONIKA SINIDITOPOIHMENOS
    OTAN H KLISH GIA (KATI) PAEI 1000 EURO
    SE STAMTISOUN KAI SOU POUN AFOU SE STAMATISA THA SE GRAPSW
    NA XEREIS OTI EKEINH THN WRA PLHRWNEIS GIA TO KOINO OFELOS, GIA NA MATHOUN NA SUMMORFONONTAI AYTOI POU PRO ANEFERES, PWS AYTOS DEN EINAI O KANONAS
    KAI GENIKOTERA NA TO APODEXTEIS SAN KATI KALO.

TO IDIO NA KANEIS OTAN O MPATSOS PERNAEI ME KOKKINO KAI SKOTONI KOSMO
    GIATI KAI AYTO MPOREI NA TO KANEI GIA NA GRAPSEI KAPOIWN PARANOMO-EGLIMATIA ME PAPAKI.
    KAI VEVAIA THA PREPEI NA PAIZOUN KRYFTO OI ASTYNOMOI.
    TO PIO SWSTO POU EXW DEI NA KANOUN MEXRI TWRA EINAI TO EKSEIS.
    FANARI.
    EMFANISIMI ASTYNOMIKOS ENSTOLH KAI EYGENESTATI PAROTRINEI ODHGOUS NA FOROUN ZONH-KRANOS.
    ANOIGMA DROMOU META TO FANARI
    MPLOKO STO OPOIO SE GRAFOUN KAI SOU LENE KI OLLAS H KOPELLA DEN SAS EIPE NA FORESETE ZONH?
    KAI DEN EXEIS TI NA PEIS KAI PISTEVW OTI PRAGMATIKA THA SE PROVLIMATISEI X2
    Οδηγώ εδώ και 14 χρόνια και με έχουν σταματήσει δεκάδες φορές! Ποτέ μα ποτέ δε με έγραψαν για ανύπαρκτη παράβαση! Δεν ξέρω αν φταίει η φάτσα σου ή η γκίνια σου ή λες ψέματα, αλλά εγώ αυτό μου συνέβει κι αυτό ακριβώς λέω! Με έχουν γράψει και είπα φεύγοντας "ευχαριστώ"!
    ΑΝ τύχει και μου συμβεί να με γράψουν για ανύπαρκτη παράβαση, θα δω εκείνη τη στιγμή πως θα αντιδράσω! Αυτό που έχω να προσάψω στην αστυνομία είναι το φαινόμενο ότι βγαίνουν συγκεκριμένες μέρες μόνο και επιλέγουν ένα είδος παράβασης και γράφουν μόνο γι' αυτό! Αυτό ναι! Είναι ένα στραβό κι ανάποδο που αντί να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος (της ανύπαρκτης οδηγικής κουλτούρας) το επιδεινώνει!

Το πρώτο που αναφέρεις φυσικά και θα το δω κάπως έτσι.. Θα πω ότι αφού παρανόμησα, καλώς έκαναν και με έγραψαν. Για το δεύτερο, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ! Αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα τα οποία έβγαλες αυθαίρετα!

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    O Vandiemen λέει:
    Εσύ περνάς με κόκκινο; Ναι ή όχι; Κι αν όχι, γιατί υπερασπίζεσαι τον παραβάτη - δυνητικό εγκληματία

Όχι δεν περνάω με κόκκινο. Αλλά πιστεύω ότι όλοι είμαστε παράνομοι. Συμφωνούμε ότι το κόκκινο και το στοπ, είναι από τα ποιό σημαντικά, αλλά αν θες να μιλήσουμε για παρανομία, σύμφωνα με τον νόμο και η διήθηση είναι παράνομη. Όταν λοιπόν κατά την διάρκεια μιας διήθησης σκοτωθεί κάποιος, τι θα πούμε ότι ήταν εγκληματίας? Και θα ζητήσεις να σταταματήσουμε τις διηθήσεις? Η κατάσταση σήμερα στους δρόμους σε κάνει να παρανομείς. Και μην μου πεις ότι πήρες μηχανάκι για να περιμένεις στην ουρά με τα αυτοκίνητα? Από την στιγμή που όλοι είμαστε παράνομοι, δεν δικαιούμαστε να το παίζουμε επικριτές των άλλων. Κριτική κάνουμε σε όλους και όλα, (ελπίζω πάντα καλοπροαίρετη) αλλά δεν είμαστε επικριτές από την στιγμή που και εμείς είμαστε παράνομοι με την οδική συμπεριφορά μας.

Υποστηρίζω την αποψή μου και όχι αυτούς που περνάνε με κόκκινο. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω "αναμάρτητους" να κραδαίνουν το ρόπαλο της συμμόρφωσης μέσω των προστίμων για τους άλλους
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Με έχουν γράψει και είπα φεύγοντας "ευχαριστώ"!

fantazomai oti eisai to pio nomimo robot pou kykloforei
    sorry egw an me psaksoun tha mouvroun kai mia paranomia

Αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα τα οποία έβγαλες αυθαίρετα! [/B][/QUOTE]

apo tis empiries pou mou exei dosei h zoh mazi me ta astynomika organa.(oxi olla)
    psemmata lew gia na kanw figura kai na yperaspisto ta aderfia mou pou pernane
    me KOKKINO
    fyle stamatw edw vlepontas oti den mporoume na epikoinonisoume
    afou eisai se megalo SKOTADY
    h apla den thes na anitliytheis ti ginete gyro soy
    gia evnoitous h kai mh logous.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    dhladh an egw pou den pairnaw ta fanaria me kokkino
    avrio kanoun to prostimo gia kokkino fanari 10 euro
    tha arxisw na to skeftomai?????
    thema myallou kai paideias einai

το κοκκινο δε θα το περασεις, οχι επειδη δε θελεις να βαλεις το χερι στην τσεπη, αλλα για να γλυτωσεις το κεφαλι σου...
    το κοκκινο θα το περασεις οταν εισαι σιγουρος οτι ειναι ασφαλες κι αν σε γραψουν σ'εγραψαν (και με το δικιο τους... αφου ετσι ειναι ο νομος)
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    14 σελίδες κουβέντα και ακόμα ο τίτλος δεν έχει διορθωθεί. Πρέπει να φύγει το "ΓΙΝΟΥΜΕ"
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    14 σελίδες κουβέντα και ακόμα ο τίτλος δεν έχει διορθωθεί. Πρέπει να φύγει το "ΓΙΝΟΥΜΕ"
    :rotflmao: :rotflmao:
    τωρα πια δε λεει... εχει γινει σημα κατατεθεν...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Παλαιό μέλος

apo tis empiries pou mou exei dosei h zoh mazi me ta astynomika organa.(oxi olla)
    me KOKKINO

Δηλαδή... οι εμπειρίες που έχεις με τα αστυνομικά όργανα σε έκαναν να αρχίσεις να λες ψέματα για να υπερασπιστείς τον αδερφό σου ή τα αδέρφια σου (που μάλλον περνάνε το κόκκινο για να προλάβουν να πάρουν το επίδομα πολυτέκνων) ή επειδή είναι πολύ δύσκολο και θεωρείται κατόρθωμα να πεις ψέματα, πιστεύεις ότι κάνεις και φιγούρα, λέγοντάς τα!!!! .. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων..
    Μμμμ.. ναι..ναι.. Μάλιστα, μάλιστα!!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το παραδέχομαι! Δεν αντιλαμβάνομαι τι θέλει να πει ο ποιητής!
    Ελπίζω να είναι ευνόητοι οι λόγοι! Ένα φακό παιδιά..τς τς, τι σκοτάδια είναι αυτά!

Παλαιό μέλος
    me KOKKINO

Ναι, ναι.. Σταμάτα παιχταρά, να χαρείς! Δεν ξέρω τι είδους φανάρι έκανε εσένα, έναν τόσο πολυάσχολο άνθρωπο, που δεν έχει χρόνο, όχι να σταματήσει στο φανάρι, αλλά ούτε να ξυθεί, να πεις "σταματώ" αλλά μπράβο του! Και επίσης μεγάλη μας τιμή που ξέκλεψες μερικά λεπτά από το βαρύτατο πρόγραμμά σου και μπήκες για να μας δώσεις τα πολύτιμα φώτα σου! Τώρα εντάξει..εμένα άφησέ με στα σκοτάδια μου.. Τώρα το νέο trendy, fashion, image είναι να περνάς το φανάρι αβέρτα και δε βαριέσαι αν παρασύρεις και κανέναν.. Ας πρόσεχε!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    O Vandiemen λέει:
    Εσύ περνάς με κόκκινο; Ναι ή όχι; Κι αν όχι, γιατί υπερασπίζεσαι τον παραβάτη - δυνητικό εγκληματία

Όχι δεν περνάω με κόκκινο. Αλλά πιστεύω ότι όλοι είμαστε παράνομοι. Συμφωνούμε ότι το κόκκινο και το στοπ, είναι από τα ποιό σημαντικά, αλλά αν θες να μιλήσουμε για παρανομία, σύμφωνα με τον νόμο και η διήθηση είναι παράνομη. Όταν λοιπόν κατά την διάρκεια μιας διήθησης σκοτωθεί κάποιος, τι θα πούμε ότι ήταν εγκληματίας? Και θα ζητήσεις να σταταματήσουμε τις διηθήσεις? Η κατάσταση σήμερα στους δρόμους σε κάνει να παρανομείς. Και μην μου πεις ότι πήρες μηχανάκι για να περιμένεις στην ουρά με τα αυτοκίνητα? Από την στιγμή που όλοι είμαστε παράνομοι, δεν δικαιούμαστε να το παίζουμε επικριτές των άλλων. Κριτική κάνουμε σε όλους και όλα, (ελπίζω πάντα καλοπροαίρετη) αλλά δεν είμαστε επικριτές από την στιγμή που και εμείς είμαστε παράνομοι με την οδική συμπεριφορά μας.

Υποστηρίζω την αποψή μου και όχι αυτούς που περνάνε με κόκκινο. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω "αναμάρτητους" να κραδαίνουν το ρόπαλο της συμμόρφωσης μέσω των προστίμων για τους άλλους
    Δηλαδή πιστεύεις ότι όλες οι παραβάσεις είναι το ίδιο, έτσι; Αυτό κατάλαβες!
    Είναι το ίδιο πράγμα να έχω καμένο φλας (παράβαση) και το ίδιο να παραβιάζω το κόκκινο, έτσι; Αυτό κατάλαβες ότι υποστηρίζω! Και εφόσον έχω καμένο φλας, δε δικαιούμαι να μιλάω, σωστά; Ενώ εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να υπερασπίζεσαι το "δίκιο" του Έλληνα παραβάτη!
    Που το έπαιξα αναμάρτητος όμως...μπορείς λίγο να μου θυμίσεις, επειδή το ψάχνω και δεν το βρίσκω..

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    O Vandiemen λέει:Το θέμα είναι ότι αυτοί που λένε βούρδουλα, είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα το "φάνε" γιατί είναι σωστοί,

Ώστε δεν το παίζεις αναμάρτητος?

Ο Vandiemen λέει:
    Είναι το ίδιο πράγμα να έχω καμένο φλας (παράβαση) και το ίδιο να παραβιάζω το κόκκινο, έτσι; Αυτό κατάλαβες ότι υποστηρίζω! Και εφόσον έχω καμένο φλας, δε δικαιούμαι να μιλάω, σωστά; Ενώ εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να υπερασπίζεσαι το "δίκιο" του Έλληνα παραβάτη!
    Που το έπαιξα αναμάρτητος όμως...μπορείς λίγο να μου θυμίσεις, επειδή το ψάχνω και δεν το βρίσκω.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ακόμα και στο προηγούμενο ποστ μου ξεκαθαρίζω, ότι το κόκκινο και το στοπ τα θεωρώ ποιο σημαντικά. Μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις. Δεν σε αδικώ. Είναι δύσκολο κάποιος που δεν έχει μάθει να κουβεντιάζει όμορφα, και έχει μάθει να λύνει τα πάντα με τον βούρδουλα, να καταλαβαίνει κάποιες λεπτές διαφορές. Δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσω μαζί σου. Βούρδουλα θέλεις? Τον έχεις. Ο βούρδουλας όμως όταν χτυπάει, χτυπάει αδιάκριτα, και όσο και να προσπαθείς να πείσεις για το αντίθετο, ματαιοπονείς. Δεν υπάρχει "ολιγον έγκυος", ή είσαι ή δεν είσαι. Εφόσον λοιπάν ο βούρδουλας χαρακτηρίζει την ζωή σου και την συμπεριφορά σου να τον χαίρεσαι.

Να' σαι καλά, και καλές βουρδουλιές.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    το παραδειγμα της Δανίας
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    O Vandiemen λέει:Το θέμα είναι ότι αυτοί που λένε βούρδουλα, είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα το "φάνε" γιατί είναι σωστοί,

Ώστε δεν το παίζεις αναμάρτητος?

Ο Vandiemen λέει:
    Που το έπαιξα αναμάρτητος όμως...μπορείς λίγο να μου θυμίσεις, επειδή το ψάχνω και δεν το βρίσκω.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ακόμα και στο προηγούμενο ποστ μου ξεκαθαρίζω, ότι το κόκκινο και το στοπ τα θεωρώ ποιο σημαντικά. Μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις. Δεν σε αδικώ. Είναι δύσκολο κάποιος που δεν έχει μάθει να κουβεντιάζει όμορφα, και έχει μάθει να λύνει τα πάντα με τον βούρδουλα, να καταλαβαίνει κάποιες λεπτές διαφορές. Δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσω μαζί σου. Βούρδουλα θέλεις? Τον έχεις. Ο βούρδουλας όμως όταν χτυπάει, χτυπάει αδιάκριτα, και όσο και να προσπαθείς να πείσεις για το αντίθετο, ματαιοπονείς. Δεν υπάρχει "ολιγον έγκυος", ή είσαι ή δεν είσαι. Εφόσον λοιπάν ο βούρδουλας χαρακτηρίζει την ζωή σου και την συμπεριφορά σου να τον χαίρεσαι.

Να' σαι καλά, και καλές βουρδουλιές.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

So... Αναμάρτητος κατά loukasfilm αυτός που προσπαθεί να μην κάνει παραβάσεις.. Interesting
    .................................................................................................... ................................................

Αφού τις θεωρείς σημαντικότερες (το stop και το φανάρι) παραβάσεις γιατί με ρωτάς αν έκανα διήθηση;;; Για να αποδείξεις ότι εφόσον κι εγώ έκανα παραβάσεις δε δικαιούμαι να μιλάω; Μην απαντάς όμως.. Ήδη το είπες! Γι' αυτό ακριβώς ρώτησες!
    Ξέρω πολύ όμορφα να κουβεντιάζω και δε βάρεσα κανέναν με το βούρδουλα. Σε παραπέμπω σε όλα τα post που έχω στείλει από τότε που γράφτηκα και σε προκαλώ να βρεις έστω ένα στο οποίο παρεκτράπηκα και μίλησα χυδαία. Μπορείς να ισχυριστείς το ίδιο;;
    Για τη ζωή μου και τη συμπεριφορά μου δε γνωρίζεις απολύτως τίποτα και αυτά που γράφεις είναι φανερό ότι τα γράφεις για λόγους εντυπωσιασμού.
    Αοριστολογίες του τύπου " ο βούρδουλας χτυπά αδιακρίτως" και λοιπές μπούρδες δεν μπορώ να τις αιτιολογήσω διαφορετικά από αυτό που έγραψα παραπάνω.
    Να είσαι κι εσύ καλά και τα μυαλά μέσα στο κεφάλι! (Α! και για το "καλές βουρδουλιές"... χα..τι αστείο.)

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16:

14 σελιδες τιποτα:a41: :a41: :a41:

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Να φτιάξουμε ειδικά μπουντρούμια και χώρους βασανιστηρίων για τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ.

ΗΜΑΡΤΟΝ

Εγώ την γλυτώνω γιατί έμεινα παρθένος για το παιδι μου

Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι θα σώσουμε τον πλανήτη;
    από VanDiemen στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2007, 11:16
  2. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι