Σελίδα 14 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 229

Θέμα: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

...3

Νομίζω οτι την καπηλεύονται περισσότερο οι κουστουμαρισμένοι πρώην αντιστασιακοί, που έστησαν καριέρες πάνω σ΄αυτή την υπόθεση και εξαργύρωσαν τη φήμη τους. Κάτι για 30 αργύρια μου θυμίζει αυτό...

Ένα φάντασμα πλανιέται...

Re: ...3

Αρχικά δημιουργήθηκε από nestormaxno
    Νομίζω οτι την καπηλεύονται περισσότερο οι κουστουμαρισμένοι πρώην αντιστασιακοί, που έστησαν καριέρες πάνω σ΄αυτή την υπόθεση και εξαργύρωσαν τη φήμη τους. Κάτι για 30 αργύρια μου θυμίζει αυτό...
    Οι συγκεκριμένοι είναι για φτύσιμο και το απέδειξε η πορεία τους. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τους "μαυροντυμένους"
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και 1 πρόβατο αποφασίζουν για φαγητό...
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Φιλε μου σπορακιας.Δυστηχως δεν εχω την δυνατοτητα να κατσω και να σου γραψω τι προτηνω εγω?Τι να σου πω?Ενα ολοκληρο συνταγμα?
    Ακομα και αυτα που εχω στο μυαλο μου ειναι περιττα.
    Γιατι δουλευω για να ζησω και εκλεγω 300 μαλακ...ες να εκπρωσωπησουν παγκοσμιος τη ζωουλα μου και να τρεξουν για μενα και αλλα 9.999.999 ατομα σαν και εμενα.
    Οταν λοιπον αυτοι που εχουν την εξουσια ερθει η ωρα να αποφασισουν κατι σημαντικο για την χωρα μου να με ρωτησουν.Μονο αυτο θα σου πω.Το θεωρεις εφικτο?
    Και ομως σε πολλες χωρες εγινε πριν μπουν στην ευρωπη.Εμενα με ρωτησε κανεις?Μηπως ρωτησε εσενα?
    Σαν ελληνας πολιτης εμαθα τι ειναι το νατο ΑΦΟΥ μπηκαμε.
    Αυτα ειναι περιττα εκτος και εχεις κανα δικο σου υπουργο και τα παρει υποψην!!(πλακα κανω).
    Να σου πω ενα απλο παραδηγμα.Η εταιρεια που εργαζομαι κοστολογει στον πελατη 100 ευρω την ωρα εργασιας μου.Σημερα δουλεψα καπου απο τις 9 το πρωι εως τις 3 το μεσημερι.Ποσα λες να πηρε η εταιρεια?Εγω ποσα λες?
    Αν ημουν τωρα ας πουμε στην αθηνα και ειχα να πληρωσω ενοικιο,κοινοχροιστα κτλ κτλ,οχι μηχανη αλλα ουτε γαιδαρο δεν θα ειχα.Θα μου πεις ε και τι φταιει το κρατος?
    3 χρονια το ικα δεν ηρθε να ελεγξει τι ωρες δουλευω,ποσες,αν εχω ασφαλεια,και ολα τα σχετικα.
    Οταν πηγα στην επιθεωρηση εργασιας και ρωτησα για την συλλογικη συμβαση του σωματειου ηχοληπτων ξερεις τι μου απαντησαν?Ε αυτα ειναι τυπικα πραγματα.Τον γαμα...ς κυριε προεδρε η δεν τον γαμα....ς.Τεσπα,ολα αυτα που λεω ειναι ασχετα με το θεμα αλλα για κατσε και σκεψου δεκαδες προβληματα που θα λυθουν και δεκαδες ανθρωποι θα ζησουν σαν ανθρωποι αν απλα μειωσουμε λιγο τα τρεισεκατομυρια των κερδων των βιομηχανων.Λεω εγω τωρα.....
    Να σου ειπα μια λυση και μια αλλαγη.Τι λες προκυτε ποτε να γινει?Σε αφηνω τωρα γιατι το 15ωρο μου ακομα δεν το εκλεισα.....
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

...4

Ρε συ loukasfilm είπαμε να μην κάνουμε κουβέντα...Χαλάλι όμως...
    Τί σημαίνει δεν τους δικαιολογεί...? Σιγά μην ζητήσουν και την άδεια απο τον ΕΧΘΡΟ τους (το κράτος και την εξουσία). ΑΠΛΑ πιστεύουν οτι με αυτό τον τρόπο (μικρές εστίες έντασης) θα τους μιμηθούν, η μικρή ένταση θα εξελιχθεί σε εξέγερση και έτσι θα αλλάξει ο κόσμος. Δίχως να συμμετέχουν στο σημερινό πολιτικό σύστημα, δίχως να εξαργυρώνουν τη συμμετοχή τους το '73, δίχως να επιθυμούν εξουσία, δίχως, ...,δίχως... ΑΠΛΑ. Αυτή είναι η ΜΟΝΗ αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. Διαφωνείς οτι η ανατροπή έρχεται μόνο με ρήξη? Ούτε οπαδός της βίας δεν είμαι (ίσα,ίσα) ούτε οπαδός της σημερινής συναινετικής ολιγαρχίας. Προσεγγίζω κριτικά τα πάντα.

Η ανατροπή θα έρθει όντως μόνο με την ρήξη. Μιλάς για μικρές εστίες αντίστασης, που το είδες αυτό? Έχουν γίνει τόσο γραφικοί, και προβλέψιμοι που σε λίγο θα τους βάλουνε και σε τουριστικούς οδηγούς. (Μια εβδομάδα διαμονή στην Αθήνα και μπόνους επεισόδια από τους "γνωστούς αγνώστους"). Η προβλεψιμότητά τους είναι που προβληματίζει, για το αγαθό των προθεσεών τους.

Ούτε ουσιαστικοί είναι, ούτε αντάρτικο πόλεων κάνουνε. Κατά την γνώμη μου ζημιά κάνουνε, σε όλα αυτά που υποτίθεται ότι παλεύουν.

...5

Πραγματικά έχεις δίκιο.
    Αλλά μην αμφισβητείς τις προθέσεις τους (δεν το έκανες, σε προλαβαίνω απλά)

Re: ...5

Αρχικά δημιουργήθηκε από nestormaxno
    Πραγματικά έχεις δίκιο.
    Αλλά μην αμφισβητείς τις προθέσεις τους (δεν το έκανες, σε προλαβαίνω απλά)
    Σε άλλο ποστ έχω τοποθετηθεί για τις προθέσεις τους. (Όχι όλων βέβαια). Το κακό είναι ότι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι.

...6

Δεν είμαι της άποψης "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".
    Αν είναι να δούμε κρεμάλες στο σύνταγμα προκειμένου να αλλάξει κάτι, ποτέ μη σώσει και αλλάξει.
    Άλλωστε είναι γεγονός οτι μόνο καλύτερα γίνονται τα πράγματα τα τελευταία 20 χρόνια.
    Σε μια ομάδα 500 ατόμων που κινείται παράνομα σε μια πορεία και μέσα σε αυτή την ομάδα όλα επιτρέπονται, χωρίς φραγμούς, προσταγές κ.α. είναι φυσικό να υπάρξουν κάποιοι που θα επιτεθούν και σε honda c50 και σε townmate. Αλλά δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Καταδικαστέοι είναι σίγουρα απο την πλευρά μου. Μην ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα, όμως, για τις τράπεζες. Τους οργανισμούς χρηματοδότησης των πλουσίων.
    Είτε κερδίζουν κάτι με τις πράξεις τους είτε όχι, έτσι έχουν τα πράγματα. Αλληλοσπαράζονται χρόνια για τον τρόπο δράσης (και θα συνεχίσουν για καιρό πιστεύω).

ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ (26) ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΣΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ!!!!ΥΠΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ.ΑΥΤΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Τελικά όσοι καπηλεύτηκαν το πολυτεχνείο, και ειδικά οι κουμουνιστές, κάνανε πολλή καλή δουλειά.
    Τελικά ή θα έπρεπε να ήσουν κουμουνιστής - αντιστασιακός ή χουντικός - ρουφιάνος. Αλλη μερίδα δεν υπήρχε!

Σοβαρευτήτε μερικοίιιιιιιι.....

Κι επειδή κάθε χρόνο στα φόρουμς οι ίδιες κουβέντες γίνονται και θα ξαναγίνουν πάλι του χρόνου.......

από μένα:
    Αντε και του χρόνου!
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Re: Re: Προς loukasfilm

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Τελικά, γράφουμε για να γράφουμε.
    Γιατί δεν λες και σε μένα (δεν μιλάω για τους άλλους εδώ μέσα) τι ακριβώς πιστεύουν οι μαυροφορεμένοι? Για να μάθω και εγώ μήπως και είμαι τελικά λάθος.
    Και γιατί είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται το πολυτεχνείο, σαν εξέγερση?
    Και τρίτη ερώτηση, τι ακριβώς πρεσβεύουν? Ποια είναι η προοπτική που δίνουν? (Αυτή είναι τέταρτη ερώτηση).
    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σου.

Θα μου επιτρεψεις να σου πω πως εχεις δηλωσει οτι αγωνιζεσαι μαζι με το ΚΚΕ. Οποτε το συνθημα " το Πολυτεχνειο δεν ητανε γιορτη, ητανε εξεγερση και παλη λαικη" θα το εχεις φωναξει και αν οχι εσυ οι συντροφοι σου απειρες φορες. Διαφωνεις; Αν ναι που; Εγω λεγοντας Πολυτεχνειο και θετωντας το ως συμβολο εννοω και θελω να θυμισω ολες τις πραξεις αντιστασεις που εγιναν και δεν ηταν ολες ειρηνικες, χωρις να σημαινει οτι τις ασπαζομαι ολες.

loukas θα ηταν καλυτερο να μην χρησιμοποιεις τον ορο ¨μαυροφορεμενοι".

Υπαρχουν αντιεξουσιαστες ( ΑΚ ), αναρχικοι ( αναρχικες ομαδες, Αναρχικη αρχειοθηκη, black block ), καταληψιες, αυτονομοι ( αντιφα, συνελευση εναντια στην ειρηνη, no womans land, ) και διαφοροι αλλοι περιξ του χωρου.

Μαυροφορεμενοι ειδαμε καλα ποιοι ηταν.... Και οχι μονο στη Θεσσαλονικη αλλα και στην εφημεριδα σου τον Ριζοσπαστη στο φιλο της Κυριακης

Και οχι μονο σ αυτη την πορεια αλλα και στις περσινες της φοιτητικες. Υπαρχουν και φωτο...

Η προοπτικη που δινουν βρισκεται και μαλιστα αναλυτικα σε εφημεριδες τους, περιοδικα, εκδηλωσεις που συχνα γινονται. Δεν θα μιλησω εξ ονοματος τους.

Η προοπτικη τους παντως, με το χερι στην καρδια και μιλωντας σου ειλικρινα οπως κανω παντα, δεν ειναι το χαος, η καταστροφη, ο πρωτογονισμος ή δεν ξερω γω τι αλλη μαλακια πετανε τα ΜΜΕ και το χαφτουνε ολοι.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

ρε εγω που εχω ενα φιλαρακι μαυροφορεμενο παιζει να ειναι κ no womans land δηλαδη?
    ρε τον τσιτσακο
    κ μου το παιζει μεταλλο...

εκεινη η μαυρη γατα υπαρχει ακομα
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
    ρε εγω που εχω ενα φιλαρακι μαυροφορεμενο παιζει να ειναι κ no womans land δηλαδη?
    ρε τον τσιτσακο
    κ μου το παιζει μεταλλο...

εκεινη η μαυρη γατα υπαρχει ακομα

Ρε συ oι "no womans land" ειναι κατα βαση ομαδα που επικεντρωνεται σε θεματα σεξισμου, ανδρικης-οικογενειακης βιας και σ αυτην μετεχουν κυριως γυναικες, το τελευταιο με επιφυλαξη. Εχουν βγαλει κατα καιρους εξυπνες αφισες και η τελευταια ηταν με θεμα τον βιασμο στην Αμαρυνθο, η οποια κατα την αποψη μου ηταν πολυ ωραια.

Για την Μαυρη Γατα δεν εχω ενημερωση. Αυτο που ξερω παντως για Σαλονικα ειναι οτι ανοιξε, παιδικο-ελευθεριακο στεκι και γουσταρωωωωωω...Σορυ για το σπαμ, ειπα να σ ενημερωσω απ τα λιγα που κατεω..
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Σαλονικα ειναι οτι ανοιξε, παιδικο-ελευθεριακο στεκι και γουσταρωωωωωω..

Οεεεεοοο, πως είπατε ;;;; Παιδικό-ελευθεριακό στέκι Τι είναι τούτο πάλι ;;;;

Σελίδα 14 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πολυτεχνείο.Η αλλη όψη...
    από LsKostas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2009, 16:40
  2. Δυστύχημα μέσα στο Πολυτεχνείο
    από Balthier στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2007, 10:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα