Να τος πάλι σφυράει...Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Τρεις λαλούν.... :a13: :a13: :a13:![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε καλά κι εγώ τότε.......:a13: :a13: :a13: :a13: :a13: :a13:
Να τος πάλι σφυράει...Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Τρεις λαλούν.... :a13: :a13: :a13:![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε καλά κι εγώ τότε.......:a13: :a13: :a13: :a13: :a13: :a13:
Harvester όπως σου απάντησα και παραπάνω μεγάλη πατάτα η σύγκριση του Tmax με το Fazer. Το Τ το καβάλησα κι όσο για το Fazer κάτι παραπάνω θα ξέρω ύστερα από 44.000 χιλιόμετρα σε κάθε δρόμο. Επειδή όπως ξέρουν αρκετοί έχω και το Χmax κι όπως ανέφερα παραπάνω ταξίδια 400 και 500 χιλιομέτρων που έχω κάνει με το ένα έχω κάνει και με το άλλο. Η άνεση στην οποία αναφέρεστε οι υπέρμαχοι των αυτόματων δεν παίζει. Όταν πρέπει να στρίψεις απλά πρέπει να στρίψεις κι αυτό μετά από ώρες κουράζει σε όλες τις μηχανές και αυτόματα άλλο αν το κωλογουστάρουμε, όταν χρειαστεί να τελικιάσεις πρέπει να τελικιάσεις και οι υψηλές ταχύτητες από ένα σημείο και μετά κουράζουν. Για να μη μακρυγορώ η μοναδική ομοιότητα ανάμεσα σε Xmax - Tmax - Fazer εναι η σφιχτή ανάρτηση από τα 100 και πάνω. Όσον αφορά τα φρένα όπως ανέφερα και στο thread που άνοιξα όταν καβάλησα το Τ έχοντας φρέσκια την ανάμνηση του Bandit τα θεώρησα εφάμιλλα αλλά ως εκεί. ΔΕΝ μπορεί να σταματήσει όπως σταματάει το Fazer. Μπορεί να μην πήγα πάνω από 160 αλλά αυτά που έπρεπε να δω τα είδα.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
επειδη πολλα λεμε ετσι.
καλυτερα να μιλησουμε στον δρομο.
εγω ενα 400αρι μαμα εχω αλλα δεν πειραζει η πικρα σας σε στροφιλικι θα ειναι μεγαλυτερη
δεν παιζει η ανεση?Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Harvester όπως σου απάντησα και παραπάνω μεγάλη πατάτα η σύγκριση του Tmax με το Fazer. Το Τ το καβάλησα κι όσο για το Fazer κάτι παραπάνω θα ξέρω ύστερα από 44.000 χιλιόμετρα σε κάθε δρόμο. Επειδή όπως ξέρουν αρκετοί έχω και το Χmax κι όπως ανέφερα παραπάνω ταξίδια 400 και 500 χιλιομέτρων που έχω κάνει με το ένα έχω κάνει και με το άλλο. Η άνεση στην οποία αναφέρεστε οι υπέρμαχοι των αυτόματων δεν παίζει. Όταν πρέπει να στρίψεις απλά πρέπει να στρίψεις κι αυτό μετά από ώρες κουράζει σε όλες τις μηχανές και αυτόματα άλλο αν το κωλογουστάρουμε, όταν χρειαστεί να τελικιάσεις πρέπει να τελικιάσεις και οι υψηλές ταχύτητες από ένα σημείο και μετά κουράζουν. Για να μη μακρυγορώ η μοναδική ομοιότητα ανάμεσα σε Xmax - Tmax - Fazer εναι η σφιχτή ανάρτηση από τα 100 και πάνω. Όσον αφορά τα φρένα όπως ανέφερα και στο thread που άνοιξα όταν καβάλησα το Τ έχοντας φρέσκια την ανάμνηση του Bandit τα θεώρησα εφάμιλλα αλλά ως εκεί. ΔΕΝ μπορεί να σταματήσει όπως σταματάει το Fazer. Μπορεί να μην πήγα πάνω από 160 αλλά αυτά που έπρεπε να δω τα είδα.
τοτε γιατι εχεις και τα δυο?
εσυ εισαι και κοντα οποτε θα κανονισουμε μια βολτουλα δομοκο να δουμε τι θα λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...
:a017: :a1:![]()
![]()
παρε και καμερα.αν ειμαστε κλειστα την αλλη κυριακη ετοιμασου για σκουτεραδα
Ντάξ μωρά μας έπεισες είσαι γλήγορος κι ας οδηγάς σκούτερ!Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
εσυ εισαι και κοντα οποτε θα κανονισουμε μια βολτουλα δομοκο να δουμε τι θα λες.
παρε και καμερα.αν ειμαστε κλειστα την αλλη κυριακη ετοιμασου για σκουτεραδα![]()
Άντε ''ρίξτα'' και με μια Hayabusa τώρα να κλείσει το καρέ της στριφτερότητας!![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Να θεσω και γω ενα ερωτημα?
Οι μοτοσυκλετες θα γινουν ποτε σκουτερ? Οχι
Τοτε γιατι τα σκουτερ να γινουν μοτοσυκλετες?
Καθε ενα φτιαχτηκε για διαφορετικο λογο, και αυτο εξυπηρετει, δεν υπαρχει κανενας λογος το ενα να μοιασει στο αλλο.
έχεις δοκιμάσει να κινηθείς κέντρο μέσα στο κέντρο μεσημέρι χωρίς περιθώρια για διήθηση με τετρακύλινδρο με τα σταμάτα ξεκίνα χωρίς να προλαβαίνει ν' ανεβάσει στροφές. Πήρα το Χ γιατί δε μοιάζει με πολυθρόνα (Elle εμφανίσου να με βάλεις σε τάξη με το πράσινο ξες εσύΑρχικά δημιουργήθηκε από harvester
δεν παιζει η ανεση?
τοτε γιατι εχεις και τα δυο?) και στριβεί σα μηχανή κι όχι σαν πολυθρόνα με το τιμόνι ένα σώμα με το σκάφος κι όχι να πετάγεται μόνο του υπό γωνία. Αν ήθελα άνεση θα έπαιρνα κάτι σαν το majesty ή το nexus όχι σαν το xmax.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos
Edo κάνει κανενας με ΤΜΑΧ???(χωρίς abs)
Και ξαναρωτάω,cruise control έχουν??αντισπιν???υδραυλικό τιμόνι???Γιατί όπως και να το κάνεις έχει μια τριβή το λάστιχο και κουράζει...![]()
![]()
Ωστόσο επειδή πολλά ακούω για τα σκούτερ όποιος θέλει και ενδιαφέρεται εγώ είμαι μέσα για τη δοκιμή.Στημένη κόντρα 800 μέτρα να δούμε τι μελει γενεσθαι,και με χτ και με Duke φίλου μου.Και μετά πάμε και στον υμηττό να στρίψουμε που έχει κάτι ωραία πέταλα.
ελα φιλε μεσα εγω δευτερη γεφυρα βουτα με το xt σου.
με το δικο σου χτ ομως.
και αν θελεις σου φερνω και ενα gp800 για το duke.
ασε να φτιαξει ο καιρος και το κανονιζουμε.
Έλα λέμε οι κάγκουρες με τα σκούτερ!!![]()
![]()
Βούτες, λιμανάκια κι έτσι... με σκούτερ.. γουστάρω...
Πολύ άρνηση ρε παίδες... ο καθένας παίρνει αυτό που γουστάρει κι έληξε...
Αυτο που τον κάνει να νοιώθει όλα αυτά τα αισθήματα που νοιώθουμε όλοι εμείς που οδηγάμε μηχανές και γράφουμε στα φόρουμ για τις αγαπημένες μας.
Την επιλογή μας... να είμαστε μοτοσυκλετιστές...
Αυτό που δεν γουστάρω καθόλου είναι ότι πέφτουμε στην προπαγάνδα των εταιρειών που μας λένε πως "όχι, το σκούτερ δεν στρίβει" ή "όχι, πρέπει να έχεις Βαραντέρο για να πας μέχρι Λαμία"...
Για του λόγου το αληθές, τον Αύγουστο πήγα με το ΧΤ βόρεια Βουλγαρία, κάνοντας 4500χλμ σε 12 μέρες, άνετα και ωραία, προς απογοήτευση μερικών που έλεγαν ότι θα έχω πάρκινσον από τους κραδασμούς, ή ότι δεν πας ταξίδι με κάτω από 170 και μκλς...![]()
Καποιοι πιο παλιοί θα θυμούνται τα ταξίδια που κάναμε με μοτοσυκλέτες που οι "καινούργιοι" δεν θα πήγαιναν ούτε Ωροπό με αυτές...
Γιατί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός? Αν και δεν γουστάρω τα σκούτερ προτιμώ 1000άδες φορές να βλέπω σκούτερ από κουτιά.
ΖΗΤΩ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΉ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ !!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Για του λόγου το αληθές, τον Αύγουστο πήγα με το ΧΤ βόρεια Βουλγαρία, κάνοντας 4500χλμ σε 12 μέρες, άνετα και ωραία, προς απογοήτευση μερικών που έλεγαν ότι θα έχω πάρκινσον από τους κραδασμούς, ή ότι δεν πας ταξίδι με κάτω από 170 και μκλς...![]()
AAAA!!! Ετσι πες μας.
Να καταλαβουμε κι εμεις απο που το επαθες.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Του χρονου θα σου δωσω το σκουρτερ της γυναικας μου να πας στην....... Κινα.
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Θα προτιμούσα την Τενερέ σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
AAAA!!! Ετσι πες μας.
Να καταλαβουμε κι εμεις απο που το επαθες.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Του χρονου θα σου δωσω το σκουρτερ της γυναικας μου να πας στην....... Κινα.
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ταξίδια με δίχρονα δυομισάρια εντουροειδή όταν ακόμη κι η Πάτρα φάνταζε μακρινός προορισμός.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Καποιοι πιο παλιοί θα θυμούνται τα ταξίδια που κάναμε με μοτοσυκλέτες που οι "καινούργιοι" δεν θα πήγαιναν ούτε Ωροπό με αυτές...
+660 !!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Γιατί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός? Αν και δεν γουστάρω τα σκούτερ προτιμώ 1000άδες φορές να βλέπω σκούτερ από κουτιά.