Σελίδα 14 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 272

Θέμα: ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    προς το φιλο idi,

νομιζω οτι θα πρεπει να τα δεις τα πραγματα λιγο πιο σφαιρικα.ξερω τι παει να πει αγανακτηση οταν ολοι συνομωτουν κατα της ομαδας σου σε ενα ντερμπυ αλλα το προβλημα δεν ειναι σε καποιες υποδειξεις που δεν εδωσε ο διαιτητης υπερ της ΑΕΚ.
    παιξε μπαλα να κερδισεις...εκει ειναι ολη η ουσια ρε φιλε...
    εχει η ΑΕΚ καλο υλικο;...εχει.
    εχει ενα καλο προπονητη;...εχει.
    βαλτε λοιπον κατω τη μπαλα και παιξτε το τοπι...σου φταιει ο ολυμπιακος ή οποιαδηποτε αλλη ομαδα αν περιμενεις να κερδισεις με καποιο σφυριγμα υπερ σου;παιξε μπαλα να κερδισεις...βαλε οσα περισσοτερα γκολ μπορεις και ποιος τον γ@μ@ει τον μπριακο και τον κασναφερη...απο την αλλη θα μου πεις οτι ευνοουν τον ολυμπιακο οι διαιτησιες και αμα σου κοβουν φασεις τι μπορεις να κανεις...
    ...δεν θα διαφωνησω μαζι σου αλλα μην ξεχνας οτι για τη παραγκα του ποδοσφαιρου ευθυνομαστε ολοι μας...οχι μονο οι παραγοντες του...
    απο την αλλη αν χανεις απο το Χαίδαρι και εμεις απο τον ΠΑΣ κλαφτα idi...τα πρωταθληματα δεν παιζονται στα μεταξυ μας παιχνιδια μονο.
    εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι πλεον με το ελληνικο πρωταθλημα επειδη η καταντια του εχει φτασει στο απροχωρητο.

θες να τσακωθουμε στο ταβλι;...σ'εχω λεμε

ΥΓ.πουθεναδες στην ευρωπη ειναι ολες οι ελληνικες ομαδες..δυστυχως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    εμενα παντως η ομαδα μου δεν μου αρεσε, σε αυτη την αεκ 5 γκολ επρεπε να εχουμε βαλει...

αλλα ρε παιδια ποιος ηθελε να κερδισει περισσοτερο? ποιος μπριακος και μ@λ@κιες λετε τωρα?

επρεπε να μασατε σιδερα και να κερδισετε χθες και τον μπριακο ακομα, δειξατε για αλλη μια φορα οτι ειστε μικρη ομαδα...

και το Χ με αυτογκολ μας ρε, ελεος...

για τον μπριακο δεν λεω οτι δεν εκανε λαθη, αλλα ημαρτον ομως, 4 πεναλτυ, οφ-σαιντ το γκολ μας και κοκκινη του ζεβλακοφ δεν ηταν που να χτυπατε τον κ@λο σας κατω...

για τα πεναλτυ οπως ξαναεγραψα το ενα ειναι σιγουρα και λαθος που δεν το σφηριξε αλλα μην ξεχνατε οτι οταν εχεις να αντιμετωπισεις και παικτες που πεφτουν κατω με τον αερα τοτε και ο διαιτητης μπορει να παρασυρθει...

αλλωστε μονο στα παιχνιδια με τον ολυμπιακο γινονται λαθη? ολες τις φασεις των αγωνων που ειδα χθες γινανε τα αισχη παλι, διαιτησιες δεν εχουμε...

Λατρεύω αυτές τις συγκλονιστικές αναλύσεις!!! Έχετε κολλήσει στην κυριολεξία πίσω από ένα μικρή ομάδα και γράφετε ότι σας κατεβαίνει.
    Η ΑΕΚ μικρή ομάδα ο βάζελος ανύπαρκτος... για όλους σας έχετε βρει και κάτι.
    Για καθίστε ρε παλλικάρια. Μόνο στο πρωτάθλημα αν θυμάστε έχετε κάθε φορά να πείτε και κάτι.
    Δηλαδή η ομάδα η οποία σπαταλά ένα κάρο χρήματα σε σχέση με μας τον βάζελο δεν τον μετράω και τίθεται εκτός Ευρώπης από υποδεέστερες ομάδες εκτός κυπέλλου από τα Γιάννινα πως λέγεται; Μεγάλη ομάδα;
    Κι εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη διαιτησία. Διάβασε αν θες ότι έχω γράψει να δεις τι λέω.
    Αλλά για να λες ότι είσαι μεγάλη ομάδα χρειάζεται και κάτι ακόμα.
    ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ!!! Την οποία δεν την έχετε.
    Και να σου το αποδείξω αμέσως.
    Όταν κάθε χρόνο ως ομάδα δια στόματος προέδρου βάζετε πολύ συγκεκριμένους στόχους όπως έτσι έγινε και φέτος δημόσια και αποτυγχάνετε σχεδόν σε όλους τι μένει μετά; Να χαιρόσαστε που αξίζετε δεν λέω όχι το πρωτάθλημα. Και να ξεχνάτε όλα τα άλλα. Αυτό είναι εξίσου δείγμα μεγάλης ομάδας;
    Και ειδικότερα για χτες για να τελειώνουμε:
    Το αν μασήσαμε ή όχι σίδερα μην τα λες έτσι. Πέστα σε άλλους ή με συνάρωστους γαύρους που έχετε την ίδια γνώμη.
    Διότι αν δεν μασούσαμε σίδερα όσο μπορούσαμε δεν θα κάναμε το 1-2 2-2 ούτε θα είχαμε δοκάρι ούτε το 2-3 3-3 ούτε για ένα δεκάλεπτο+ θα ήσασταν σχεδόν όλοι κάτω από την σέντρα!
    Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Νομιζω το παραπανω μηνυμα μου απανταει στην ερωτηση σου !!!!

Στους 4 τελευταιους αγωνες μεταξυ μας και αφου εχετε φαει 10 γκολ και ησασταν και ικανοποιοιμενοι ( δεν εγινε κουβεντα για διαιτησια εκτος απο καποιο οφσαιντ, πιασε το αυγο και κουρευτο ) , πως μπορω να ειμαι ευχαριστημενος .....

Αυτο και τερμα... Μην περιμενεις αναλυσεις απο εμενα ( πραγμα που κανω και οταν αδικουμε) τουλαχιστον...

Ασχετο-- Σχετικο... Να σου δωσω τα δυο πεναλτυ να μου δωσεις τα δυο αυτογκολ και αποβολη ΚαπαΝΤΑΗ να πατσισουμε ????

Απάντηση προς άσχετο σχετικό και μόνο:
    Τα δύο αυτογκόλ είναι μέρος του παιχνιδιού.
    Τα δύο πέναλτι που επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ούτε μία φορά δεν τα έθιξα εδωμέσα με εξαίρεση τώρα όταν δεν δίνονται ίσως να αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος. Ίσως λέω.
    Τώρα τα υπόλοιπα ανήξουν στην σφαίρα του αν!!!

ΥΓ. Να με κεράσεις μια μπύρα κι άλλη μία εγώ όντως να τελειώνουμε;;;;;

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    gandalf εισαι ωραιος ρε
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Ασχετο-- Σχετικο... Να σου δωσω τα δυο πεναλτυ να μου δωσεις τα δυο αυτογκολ και αποβολη ΚαπαΝΤΑΗ να πατσισουμε ????

το αυτογκολ ειναι αυτογκολ. δηλ ο παιχτης σας πιεστηκε και εκανε λαθος FACT

δεν αλλαζεις την ουσια του ποδοσφαιρου οταν τρως αυτογκολ

τι να λεμε τωρα.... με αυτογκολ ΧΑΣΑΜΕ στο πρωτο παιχνιδι

σε καμια στρατοσφαιρα τα αυτογκολ δε μπορουν να συμψηφιστούν με ΜΗ καταλογισμό πεναλτυ!!!

αυτο λεει η λογικη, η ιστορια του ποδοσφαιρου και κυριως..... οι κανονες του παιχνιδιου...

να πατσισεις ΤΙ??? βαλε και την αποβολη του Πουστιγιο και την αποβολη του Ανατολακη και θελουμε αλλα 2 πεναλτυ να πατσισουμε!!!

τι ειδους παζαρια κανεις? μας περνας για Κωτσους???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΛΕΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    προς το φιλο idi,

νομιζω οτι θα πρεπει να τα δεις τα πραγματα λιγο πιο σφαιρικα.ξερω τι παει να πει αγανακτηση οταν ολοι συνομωτουν κατα της ομαδας σου σε ενα ντερμπυ αλλα το προβλημα δεν ειναι σε καποιες υποδειξεις που δεν εδωσε ο διαιτητης υπερ της ΑΕΚ.
    παιξε μπαλα να κερδισεις...εκει ειναι ολη η ουσια ρε φιλε...
    εχει η ΑΕΚ καλο υλικο;...εχει.
    εχει ενα καλο προπονητη;...εχει.
    βαλτε λοιπον κατω τη μπαλα και παιξτε το τοπι...σου φταιει ο ολυμπιακος ή οποιαδηποτε αλλη ομαδα αν περιμενεις να κερδισεις με καποιο σφυριγμα υπερ σου;παιξε μπαλα να κερδισεις...βαλε οσα περισσοτερα γκολ μπορεις και ποιος τον γ@μ@ει τον μπριακο και τον κασναφερη...απο την αλλη θα μου πεις οτι ευνοουν τον ολυμπιακο οι διαιτησιες και αμα σου κοβουν φασεις τι μπορεις να κανεις...
    ...δεν θα διαφωνησω μαζι σου αλλα μην ξεχνας οτι για τη παραγκα του ποδοσφαιρου ευθυνομαστε ολοι μας...οχι μονο οι παραγοντες του...
    απο την αλλη αν χανεις απο το Χαίδαρι και εμεις απο τον ΠΑΣ κλαφτα idi...τα πρωταθληματα δεν παιζονται στα μεταξυ μας παιχνιδια μονο.
    εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι πλεον με το ελληνικο πρωταθλημα επειδη η καταντια του εχει φτασει στο απροχωρητο.

θες να τσακωθουμε στο ταβλι;...σ'εχω λεμε

ΥΓ.πουθεναδες στην ευρωπη ειναι ολες οι ελληνικες ομαδες..δυστυχως.
    ναι οκ

επειδη δε μπορω να μιλαω με παιδια της εφημεριδας "πρωταθλητης" και χειροκροτητές του Τσουκαλα..... (και του αφεντικου του Κόκαλη) θα σου υπεθυμισω οτι σε ντερμπυ ΑΕΚ ολυμπικαου ΠΑΝΤΑ μετραγαν οι λεπτομέρειες για το ποιος θα βγει νικητης

δε μπορει να εχεις πουθενα στο κεφαλι σου οτι μια ομαδα θα μπει μεσα να διαλύσει την αλλη....(μονο αμα βλεπεις με κοκκινα γυαλια...)

αυτες οι λεπτομεριες.... ΠΑΝΤΑ ευνοουν τον Ξεφτιλα σας και ποτε την ομαδα μου... αμα δε το βλεπεις βλεπεις αλλο αγωνα και οχι αυτον που εγινε...

καμια ομαδα δεν παρεταξες χθες να νικησει... εβαλες μεσα τα πτωματα με κοκκινες φανελες και εκανες καθυστεριση 90 λεπτα μπας και αρπαξεις ενα ποντο(και το πετυχες)

αμα δε το βλεπεις αυτο ξαναδες τον αγωνα (αλλα πριν βγαλε τα κοκκινα γυαλια)

δεν εχεις ομαδα να κερδισεις ΧΘΕΣ δεν εχει σχεση με το αν θα παρει η ΑΕΚ το πρωταθλημα ή οχι...δεν εχει ΚΑΜΙ ΣΧΕΣΗ με το οτι η ΑΕΚ επρεπε να κερδισει χθες για πολλους λογους και γιατι αξιζε να κερδισει! δεν αξιζε οσκαρ πρωτου λογου για το κατεγιστικο ποδοσφαιρο που επαιξε και να σου πω και κατι.... σιγα μη θες να παιξεις ΜΠΑΛΑΡΑ να κερδισεις ενα πτωμα που σερνεται!!!

απλα δεν την αφησαν να κερδισει!

οπως προ-ειπα δε με χαλαει που δε κερδισαμε για ελπιζα σε τιτλο, ουτε γιατι απαιξα μπαλαρα.... αλλα απλα.... γιατι ΑΞΙΖΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ τιποτα παραπανω τιποτα περισσοτερο!

αμα σου μοιζει περιεργο αυτο που λεω ειναι γιατι εισαι γαυρος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αμαν ρε ιδι o καημος σας ο μεγαλος εινια να κερδισετε τον ολυμπιακο δε κανετε ετσι για αλλε ομαδες που σας κανουν κατι κηδειες καθε φορα (βλεπε scoda ξανθη) αυτο και μονο το γεγονος με κανει και γελαω με οσα λενε κατι αεκτζιδες ασε τωρα .... οι 8 διαφορα (που θα επρεπε να ειναι 11) δεν κερδιθηκαν σε ενα παιχνιδι με εσας .μου λες για πιτσιρικαδες ...ναι ρε....θα εκανε καλα ο πλιατσικας τον τζορτζεβιτς μα με κοροιδευεις?ξερεις απο μπαλα μην ακουω σαχλαμαρες....υστερα αυτα περι πρωταθλητη και τσουκαλα ελεος ρε τι τα λες?

ετσι και παρω ποτε χονδα δλδ θα με δειρεις ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ρε συ idi>.. ηρέμησε λίγο ρε φίλε...

Εντάξει... αίντε και πες οτι το πήραμε... θα ήσουν ευχαριστημένος; Έτσι όπως παίξαμε και έτσι όπως μπήκαν τα goal μας;... Γιατί μόνο το δεύτερο του Κωνσταντίνου ήταν υπό πίεση. Το πρώτο , έκανε "μαγικά τρύκ" ο Νικοπολίδης σαν εκείνο που είχε ρουφήξει απο την Αλβανία απο τα 50 μέτρα κοιτώντας το.

Ανεξάρτητα απο τους γαύρους ρε φίλε... Θα ήσουν ικανοποιημένος δηλαδή αν κερδίζαμε πες 3-2 ή 4-3; ή απλά το λες , μόνο και μόνο γιατί είναι οι γαύροι που συνήθως έχουν εύνοια απο τα κοράκια;.

Και αν κερδίζαμε έτσι τους κόκκινους, με τους Γάλλους στο UEFA, πως θα είχαμε το γνώθις αυτόν που έχουμε τώρα;...

Το έχω πεί εκατομμύρια φορές... αίντε και άλλη μια... ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΧΩΡΙ ΡΕ!

Μπορούμε να παλεύουμε κάθε χρόνο για την 8αδα σε Ευρώπη , έστω και στο UEFA;... εκεί είναι ο καθρέφτης της ομάδος και οχι σε ενα ξεφτιλισμένο παιχνίδι σε κάποιο derby του κωλοχωρίου.

Δες και τις δηλώσεις Ριβάλντο παλαιότερα που αναρρωτιόταν αν κάνουν έτσι οι φίλαθλοι για ενα τοπικο...ΤΟΠΙΚΟ... ΤΟΠΙΚΟ!!! παιχνίδι, τι θα έκαναν αν ήταν σε προημιτελικά ή ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το επαναλαμβάνω λοιπόν... ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ... δεν με καίει προσωπικά το ντόπιο κατσαρολικό. Γουστάρω όμως με χίλια, κάθε χρόνο να βγαίνω έξω και να χτυπάω στα ίσα ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη , σε υψηλό επίπεδο...

Και είναι η πρώτη φορά που έχουμε πραγματικά αυτή την ευκαιρία , με αυτό τον προπονητή , υπό την προϋπόθεση όμως οτι θα γίνουν επενδύσεις σε οργάνωση και παίκτες.

Και μια "ιεροσυλία" τώρα... Αν ο Φερέρ ήταν με την πλευρά των κόκκινων χθες και γενικά τον είχαν στην Ευρώπη , με το υλικό που έχουν (Μην γλυφεστε εσείς... σκουπίστε τα σάλια σας!) ξέρεις τι θα μπορούσαν να κάνουν;

Θέλουμε παίκτες και αυτό είναι εμφανές.... και τα περί τίτλων και διαιτησίες , είναι τόσο κοντόφθαλμα που εμένα προσωπικά , ρε φίλε... δεν με αγγίζουν.

Και έχω δέι την Φιλαδέλφεια να καίγεται μετά απο τίτλους και με παιχνίδια με την Σπαρτάκ, με την Ρεάλ, με την Μπαρτσελόνα (όταν έπαιζε ο Ριβάλντο εκεί). Δεν είναι οτι δεν γνωρίζω πως είναι...

Αλλά θυμίσου την χαρά που είχες μετά την νίκη επί της Μίλαν και σύγκρινε την με αυτή που θα είχες αν κέρδιζες τον κόκκινο... και η απάντηση θα σου έρθει αυτόματα...

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ;... (το σχόλιο είναι υποτιμητικό , μόνο προς τη σημασία της νίκης σε σύγκριση.)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    το αυτογκολ ειναι αυτογκολ. δηλ ο παιχτης σας πιεστηκε και εκανε λαθος FACT

δεν αλλαζεις την ουσια του ποδοσφαιρου οταν τρως αυτογκολ

τι να λεμε τωρα.... με αυτογκολ ΧΑΣΑΜΕ στο πρωτο παιχνιδι

σε καμια στρατοσφαιρα τα αυτογκολ δε μπορουν να συμψηφιστούν με ΜΗ καταλογισμό πεναλτυ!!!

αυτο λεει η λογικη, η ιστορια του ποδοσφαιρου και κυριως..... οι κανονες του παιχνιδιου...

να πατσισεις ΤΙ??? βαλε και την αποβολη του Πουστιγιο και την αποβολη του Ανατολακη και θελουμε αλλα 2 πεναλτυ να πατσισουμε!!!

τι ειδους παζαρια κανεις? μας περνας για Κωτσους???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΛΕΟΣ
    γιωργη πιστευω ειλικρινα οτι αδικηθηκατε!!!!!
    επρεπε να βγει με κοκκινη η αποστολη του ολυμπιακου (και ο φυσικοθεραπευτης γιατι εκανε λαθος μαλαξη στο δυτερο 6αμηνο της σχολης!!!)
    επισης επρεπε να δωσουν υπερ σας τα 3 δευτερολεπτα των παιχτων μας στη περιοχη σας,να μετρησει το φαουλ του σεζαρ (του δικου σας) που εστειλε τη μπαλα και χτυπησε ενα μποινγκ 747 (αν παιζαμε στο αμερικανικο ποδοσφαιρο θα μετρουσε!!!!!ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!δε παιζουμε στο αμερικανικο ποδοσφαιρο!!!!!) και τελος πιστευω οτι θα επρεπε να τσιμπησετε τον οδηγο του πουλμαν της αποστολης του ολυμπιακου και να τον βαλετε να σας χτισει μονος του το γηπεδο σε οποια κοτετσοπεριοχη θελετε εσεις,μιας και ειχε το θρασος να φερει την αποστολη μας στο γηπεδο!!!!!!
    ακομη θα επρεπε ο καμπανταης (τι κωλος ειναι αυτος μανα μου!!!!με στρινγκακι τον φαντασιωνομουν οποτε εδειχνε τη πλουσια κομη του), να κλωτσησει στα μουτρα τον ζεβλακοφ γιατι ειναι 1 αρχιδι και μισο (τουτεστιν εναμισι αρχιδι)και πηγε και ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ μπηκε μπροστα του για να παρει τη μπαλα!!!!!ο μπριακος πρεπει να κρεμαστει στο συνταγμα γιατι δε προεβλεψε οτι ο καμπανταης θα πεσει μεσα στη περιοχη και στη προσπαθεια του ο ανατολ να διωξει του κλωτσησε το κεφαλι,οποτε ο μπριακος επρεπε να φωναξει τον χαλκ χογκαν που φοραει και κιτρινα να του κανει κεφαλοκλειδωμα του ανατολ !!!!
    ακομη θελω να καταγγειλω την αρση του απαρτχαιντ που επετρεψε στον σεζαρ (τον δικο μας) να φυγει απο τις βαμβακοφυτειες και ηρθε εδω να παιξει μπαλα στον ολυμπιακο!!!(αλλη μια τρανη αποδειξη οτι ο πρακτορας κοκκαλης τα χει κανει πλακακια με ξενες χωρες εις βαρος της ελλαδας και ειδικα με τον νελσον μαντελα)!!!!!!!!!
    και τελος επρεπε να σας δωσουνε και το air condition ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΩ!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Εντάξει... αίντε και πες οτι το πήραμε... θα ήσουν ευχαριστημένος;
    ναι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    γιωργη πιστευω ειλικρινα οτι αδικηθηκατε!!!!!
    επρεπε να βγει με κοκκινη η αποστολη του ολυμπιακου (και ο φυσικοθεραπευτης γιατι εκανε λαθος μαλαξη στο δυτερο 6αμηνο της σχολης!!!)
    επισης επρεπε να δωσουν υπερ σας τα 3 δευτερολεπτα των παιχτων μας στη περιοχη σας,να μετρησει το φαουλ του σεζαρ (του δικου σας) που εστειλε τη μπαλα και χτυπησε ενα μποινγκ 747 (αν παιζαμε στο αμερικανικο ποδοσφαιρο θα μετρουσε!!!!!ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!δε παιζουμε στο αμερικανικο ποδοσφαιρο!!!!!) και τελος πιστευω οτι θα επρεπε να τσιμπησετε τον οδηγο του πουλμαν της αποστολης του ολυμπιακου και να τον βαλετε να σας χτισει μονος του το γηπεδο σε οποια κοτετσοπεριοχη θελετε εσεις,μιας και ειχε το θρασος να φερει την αποστολη μας στο γηπεδο!!!!!!
    ακομη θα επρεπε ο καμπανταης (τι κωλος ειναι αυτος μανα μου!!!!με στρινγκακι τον φαντασιωνομουν οποτε εδειχνε τη πλουσια κομη του), να κλωτσησει στα μουτρα τον ζεβλακοφ γιατι ειναι 1 αρχιδι και μισο (τουτεστιν εναμισι αρχιδι)και πηγε και ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ μπηκε μπροστα του για να παρει τη μπαλα!!!!!ο μπριακος πρεπει να κρεμαστει στο συνταγμα γιατι δε προεβλεψε οτι ο καμπανταης θα πεσει μεσα στη περιοχη και στη προσπαθεια του ο ανατολ να διωξει του κλωτσησε το κεφαλι,οποτε ο μπριακος επρεπε να φωναξει τον χαλκ χογκαν που φοραει και κιτρινα να του κανει κεφαλοκλειδωμα του ανατολ !!!!
    ακομη θελω να καταγγειλω την αρση του απαρτχαιντ που επετρεψε στον σεζαρ (τον δικο μας) να φυγει απο τις βαμβακοφυτειες και ηρθε εδω να παιξει μπαλα στον ολυμπιακο!!!(αλλη μια τρανη αποδειξη οτι ο πρακτορας κοκκαλης τα χει κανει πλακακια με ξενες χωρες εις βαρος της ελλαδας και ειδικα με τον νελσον μαντελα)!!!!!!!!!
    και τελος επρεπε να σας δωσουνε και το air condition ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΩ!!!!!!!!!!!
    εσυ εισαι δεξι χερι του Τσουκαλα και τι να λεμε....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εσυ εισαι δεξι χερι του Τσουκαλα και τι να λεμε....
    Ε ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΟΥΝΤΖΑ ΤΟΤΕ !!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

σορυ που σπαμαρω καλα αυτα που λεμε αλλα

RE IDI ΘΑ ΕΡΘΕΙς ΝΑ ΦΑΣ ? θα κρυωσει αγαπη μου

τελος σπαμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    αμαν ρε ιδι o καημος σας ο μεγαλος εινια να κερδισετε τον ολυμπιακο δε κανετε ετσι για αλλε ομαδες που σας κανουν κατι κηδειες καθε φορα (βλεπε scoda ξανθη) αυτο και μονο το γεγονος με κανει και γελαω με οσα λενε κατι αεκτζιδες ασε τωρα .... οι 8 διαφορα (που θα επρεπε να ειναι 11) δεν κερδιθηκαν σε ενα παιχνιδι με εσας .μου λες για πιτσιρικαδες ...ναι ρε....θα εκανε καλα ο πλιατσικας τον τζορτζεβιτς μα με κοροιδευεις?ξερεις απο μπαλα μην ακουω σαχλαμαρες....υστερα αυτα περι πρωταθλητη και τσουκαλα ελεος ρε τι τα λες?
    ετσι και παρω ποτε χονδα δλδ θα με δειρεις ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    χθες επαιζε ΑΕΚ-Ξεφτιλας και οχι ΑΕΚ-Ξανθη...

δε μιλαμε γι αλλα παιχνιδια απλα οτι κανενας δε μπορει να κερδισει το πτωμα του Ξεφτιλα ακομα και οταν ειναι στις μαυρες του...

δεν εχει καμια σχεση αν θα επαιρνε τιτλο η ΑΕΚ μετα (δε θα επαιρνε αν θες να μαθεις τη γνωμη μου)

δεν εχει καμια σχεση αν αξιζαμε ή οχι το τιτλο

το θεμα ειναι οτι αξιζαμε τη νικη χθες! τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο

κατευηκατε τα κοκκινα πρτωματα και με τον Μπροακο πηρατε αυτο που θελατε... το Χ σαν μια μικρη ομαδα που εισαστε!!!

αλλα δεν αντεχω αλλο το σπρωξιμο του Ξεφτιλα! αμαν πια!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Εντάξει... αίντε και πες οτι το πήραμε... θα ήσουν ευχαριστημένος;

ναι!
    Εγώ μετά απο αυτό , σηκώνω τα χέρια ψηλά... αν σου φτάνει αυτό σαν ΑΕΚτζή δεν βρίσκω άλλο νόημα συζήτησης... αλλά μην παρεξηγήσαι όταν σου λένε οι άλλοι γαύροι και βάζελοι οτι συνήθως φέρεις παρωπίδες.

Δυστυχώς για μένα φίλε... αυτό το κοντόφθαλμο δεν με ικανοποιεί... ναι θέλω να παίρνω derby αλλά με φοβερές ποιότητες και ικανότητες.. και οχι σε μικρο-λεπτομέρειες που θα καθορίζονται απο τα κοράκια...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!
    από MG στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 13:09
  2. ειμαι καλα? ΟΧΙ! ΑΕΚ ΟΛΕ ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 22:32
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17
  4. Περι ΑΕΚ....