γουι αρ ολ χιερ
γουι αρ ολ χιερ
Accipere quam facere praestat injuriam
aaaaaaaaa kala eida polla spasmena kanatakia ekei..... epeses ekei panw re???
δεν ειχαν ρετσινα κεχριμπαρι στη Λαρισα και πηγα σ'ενα γνωστο στον Πλαταμωνα![]()
εσυ που εισαι ρε? εστειλα SMS στα Marlboro
σε κανα 2βδομαδες θα μου στειλουν το 1098...
δεν τους ρωτησα.... θα βγαζει καπνo οπως τα Marlboro lights? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Accipere quam facere praestat injuriam
Αλεξη μου οσο τσιπουρο και να παραγουν δεν φτανει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
egw shmera gyrhsa apo bolo
phga na milhsw me ton dhmarxo gia na kanonhsoun thn ekenwsh ths polhs
kai na paragoun perissotero tsipouro!![]()
are mpekrokanata...![]()
eee de 8a pinoume giati poto kai odhghsh de pane mazi.
8a exoume kai asfalh epistrofh. eimaste europaikoi typoi emeis... oxi oti ki oti....
kai tis foto ao thn synanthsh mas 8a tis baloume kai sta ksena site p.x. svrider.com k.t.l.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
kai tis foto ao thn synanthsh mas 8a tis baloume kai sta ksena site p.x. svrider.com k.t.l.![]()
A...πάμε για διεθνή καριέρα(εξευτελισμό) δηλαδή :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
8a mas doksasei olos o planhths gh akoma kai oi geitones mas ston arh
arkei na exoun doriforika poiata kai na poianoun to global.SV.channel.
giati 8a exoume kai thleoptika kalypsh kai 8a trabhxtoun video pou 8a apo8anathsoun tis stigmes autes....
![]()
![]()
![]()
θα μας πάρουν με τις πέτρες ακόμα και τα ούφο
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
kala kala... koroideue esy....
ta sv einai toso ksexwrista mhxanakia pou akoma kai oi eksogihnoi
ta kabalane ston arh me trela.
gi auto loipon mh sas fanei parakseno an sthn synanthsh mas
pinoun tsipouraki mazi mas o E.T., to alien, o kynigos, kai h sexoghinh.....![]()
UPDATE 3/3/2009
01) scandal
02) svx
03) xarilaos
04) Tropeas
05) tzourliasmenos
06) ΚΑΣΤΟΡΙΑ
07) Aggelos_SV
08) indians3
09) Locksmith
10) alexioannides (proedras)
11) pksv
12) bikerted
13) div 400
14) Σεξογήινη
Ο Ε.Τ. μου πε ότι τελικά πήρε τηλέφωνο σπίτι του (E.T. phone hoooome) και την πρωτομαγιά έχει να πάει στην θειά του να περάσουν μαζί το τριήμερο.
Alien και Predator έχουν πλακωθεί και δεν θα έρθουν για να μη μας χαλάσουν την ατμόσφαιρα
![]()
Η Σεξογήινη κομπλέ...θα έρθει...μου πε θα φέρει και κάτι φίλες της άσχημες που καβαλάνε TL και τους πέφτουν τα σκουλαρίκια:rotflmao: :rotflmao:
-----------------------------------------------------------------------Η Σεξογήινη κομπλέ...θα έρθει...μου πε θα φέρει και κάτι φίλες της άσχημες που καβαλάνε TL
-------------------------------------------------------
Nα τηνα...μόλις προσεδαφίστηκε στην γη με το κόκκινο TL της και περιμένει τις φίλες της ...τις πάτησε στο στροφιλίκι από τον Κρόνο ως το Δία![]()
![]()
Έβαλα μια λογοκριμένη φωτογραφία της γιατί εμείς οι γήινοι είμαστε πίσω ακόμα σε αυτά τα θέματα...
Αόρατη ολόσωμη φοράει η κοπέλα...με κέβλαρ ζαρτιέρες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()