Aaa ρε Λιακοπουλε ,τι εχεις κανει στα παιδια???????![]()
Aaa ρε Λιακοπουλε ,τι εχεις κανει στα παιδια???????![]()
egw exw na pw kai kati akoma prosekste ta avatar merikwn kai fantasteite to poiwn autwn twn an8rwpwn...
plaka mou kanoun??? agilotoi stauroi spa8ia xiasth me fwties kai polla alla...
MA AYTOI DEN FTAINE. ESEIS FTAITE POY ASXOLEISTE ME TETOIA ATOMA. KALA TI PERIMENATE? NA POUNE OTI AGWNIZONTE GIA THN PAIDIA?
TO KRATOS 8ELOYN NA YPONOMEYSOUN KAI NA BRISOYN THN ASTYNOMIA.
PETANE STO TELOS KAI ENA ..... ...... MHXANOLOGOS MHXANIKOS KAI OLA ORAIA KAI KALA...
SYMFWNW POLY ME THN EVI....
EPITELOUS KAPOIOS MILAEI
KAI STENAXWRIEMAI POLY POU ESAS MAGAKIA SAS PARESYRAN 2-3 ATOMA KAI APLA AKOLOU8HSATE....
KAI EPISHS LOIPAME POU H EVI EXEI PIO MEGALA ARXIDIA KAI APO ESAS.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Ρε Κάπταιν τι να γράψω εδώ? Έχει γίνει η κουβέντα για τα μπάζα. Ξεκίνησε από το γράμμα ενός φοιτητή, και εξελίχτηκε σε καθαροαιμία ή όχι των Ελλήνων. Είναι για πολύ κλάμα η υπόθεση.
Έχεις και τον idi-ot, που βρήκε επιτέλους το αβατάρ που τον εκφράζει.:rotflmao: :rotflmao:
Ε με τέτοιο αβατάρ, άντε να τον πείσεις ότι δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους Έλληνες. Φαίνεται ότι ο Αλέξανδρος δεν του έκανε, γιατί είχε πολλές φιλίες με τον Ηφαιστείωνα. Άντε να βγάλουν και καμμιά ταινία με τον Παπαφλέσσα τα αμερικανάκια, έτσι ώστε να δικαιωθεί πλήρως.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για την ουσία του θέματος με τον φοιτητή, ξέρεις την θέση μου. Καλά κάνουνε και αγωνίζονται, και θα συνεχίσουν.
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Όσο για το απόφθευγμα που γράφεις από πάνω επιφυλλάσσομαι.![]()
τι απο ολα αυτα που γραφω σε χαλαει?
να σου πω εγω τι πραγματικα σε χαλαει αγορι μου... και γιατι βρίζεις τον idi …
σε χαλαει οτι ζεις σε μια χωρα που ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ συμμερίζονται τις πολιτικες σου θεσεις...
βρίσκεις στο ιντρενετ ευκαιρια και κρυμενος πισω απο την ανωνυμία μπορεις να γραφεις οτι παπαρια θες...
σε χαλαει που ο Idi εκφραζει ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ που ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ γιατι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ΕΣΥ εισαι πιο εξυπνος απο ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ αλλα καιρος ειναι καποιος να σου πει οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!
Καιρος να από δεχτείς την αποφαση ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ και αν δε σου αρεσει μπορει να παρεις ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ και να πας σε άλλη χωρα ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΔΩ αλλα δεν επιμένω να σε πείσω γιατι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ να ξεσκαρτισουμε σα χωρα ΑΠΟ ανθρωπους που ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΔΕ τους γουσταρω τους θεωρώ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ) ΦΑΣΙΣΤΕΣ
Καταλαβες ποιος είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ?
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ
Η νομιμα εκλεγμένη κυβέρνηση στην Ελλαδα εκανε μια μεταρρυθμιση στη παιδεια ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ και εφόσον το τελος της τετραετιας και η νεα εκλογικη διαδικασία πλιασιαζει.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Όπως ισως εχεις καταλαβει Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ (λογικά) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αρα Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
Από τα παραπανω ποιο σου φανικε παραλογο αγορι μου?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ αρα ΜΗ ΚΑΤΙΑΝΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (φροντιστήρια, σπουδες στο εξωτερικό κτλ)
Ο "ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΑΣ" ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ (αν θελει η Βουλη...) ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ δεν ειναι αστεια τα πραγματα.... ΔΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ... ΦΑΣΙΣΤΑ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
ΟΚ εσύ βγες και πες ότι οι μπάτσοι αυτό το διάστημα στις πορείες των φοιτητών συμπεριφέρθηκαν καλά και χωρίς ακρότητες....
ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ!!!!![]()
![]()
![]()
ενω εσυ που μας ζαλιζεις τον ερωτα τοσες μερες με 100 ποστ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ ΛΕΜΕ αχαχαχαχαχαχαχ
καλα
μια κουβεντα ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ
δεν παιρνουμε αποφασεις και πρατουμε για το μελλον της χωρας
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Σε αυτό (και μόνο σε αυτό απαντάω) επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ
ΞΕΚΟΛΑ
ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
Anyway δε συνηθίζω να εμπλέκομαι σε τέτοιες συζητήσεις (ειδικά σε fora που έχουν -υποτίθεται- άλλο αντικείμενο), αλλά όταν με το καλό ξαναϊδωθούμε θύμισέ μου να σου πω μια ωραία ιστοριούλα (πραγματική ε)![]()
![]()
![]()
Δεν παμε για κανα καφε Υμηττο να μου την πεις εμενα πρωτα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Σε αυτό (και μόνο σε αυτό απαντάω) επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Anyway δε συνηθίζω να εμπλέκομαι σε τέτοιες συζητήσεις (ειδικά σε fora που έχουν -υποτίθεται- άλλο αντικείμενο), αλλά όταν με το καλό ξαναϊδωθούμε θύμισέ μου να σου πω μια ωραία ιστοριούλα (πραγματική ε)![]()
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=37299
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ναις να μου πεις ρε αυτα μου αρεσουν εμεναΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Σε αυτό (και μόνο σε αυτό απαντάω) επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Οχι τετοιες συζητησεις ρε παιδια εδω!
Οταν εγινε το χτυπημα στην αμερικανικη πρεσβεια η επισκεψιμοτητα και η εγγραφη αρθρων στο Indymedia επεσε καθετα απο φοβο μηπως η διευθυνση ηλεκτρονικου εγκηλατος βρει καποια αρθρα που υποστηριζαν τετοιες ενεργειες και μεσω της ip εντοπισει διευθυνση, χρηστη κλπ..
δεν ειμαστε για να καταληγουμε στο κελη 33 στον κορυδαλλο...![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
τώρα το είδαΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν παμε για κανα καφε Υμηττο να μου την πεις εμενα πρωτα;
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=37299
![]()
![]()
το τηλ μου μόνο για όταν σου τα σηκώνω (τα video εννοώ ε) το 'χεις;![]()
αναθεμα κι αν βγάλουμε άκρη εδώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ενω εσυ που μας ζαλιζεις τον ερωτα τοσες μερες με 100 ποστ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ ΛΕΜΕ αχαχαχαχαχαχαχ
καλα
μια κουβεντα ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ
δεν παιρνουμε αποφασεις και πρατουμε για το μελλον της χωρας
Γράφω μόνο εκεί που πρέπει και οχι συνεχόμενο spam.
Μπορώ πολύ ευκολα να αρχίσω τα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: στα ανέκδοτα και να πάς κανα 1000 post.Λες;;;;
α!μην συνχίζεσαι με αυτό που έγραψα...είναι μια φράση που την έλεγε ένας μεγάλος ραδιοφωνικός παραγωγός,Παρασίδης!!Οι βόρειοι τον θυμούνται σίγουρα!!!!!!
![]()
ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
PLANET EDESSA
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
τι απο ολα αυτα που γραφω σε χαλαει?
να σου πω εγω τι πραγματικα σε χαλαει αγορι μου... και γιατι βρίζεις τον idi …
σε χαλαει οτι ζεις σε μια χωρα που ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ συμμερίζονται τις πολιτικες σου θεσεις...
βρίσκεις στο ιντρενετ ευκαιρια και κρυμενος πισω απο την ανωνυμία μπορεις να γραφεις οτι παπαρια θες...
σε χαλαει που ο Idi εκφραζει ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ που ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ γιατι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ΕΣΥ εισαι πιο εξυπνος απο ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ αλλα καιρος ειναι καποιος να σου πει οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!
Καιρος να από δεχτείς την αποφαση ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ και αν δε σου αρεσει μπορει να παρεις ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ και να πας σε άλλη χωρα ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΔΩ αλλα δεν επιμένω να σε πείσω γιατι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ να ξεσκαρτισουμε σα χωρα ΑΠΟ ανθρωπους που ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΔΕ τους γουσταρω τους θεωρώ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ) ΦΑΣΙΣΤΕΣ
Καταλαβες ποιος είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ?
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ
Η νομιμα εκλεγμένη κυβέρνηση στην Ελλαδα εκανε μια μεταρρυθμιση στη παιδεια ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ και εφόσον το τελος της τετραετιας και η νεα εκλογικη διαδικασία πλιασιαζει.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Όπως ισως εχεις καταλαβει Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ (λογικά) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αρα Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
Από τα παραπανω ποιο σου φανικε παραλογο αγορι μου?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ αρα ΜΗ ΚΑΤΙΑΝΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (φροντιστήρια, σπουδες στο εξωτερικό κτλ)
Ο "ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΑΣ" ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ (αν θελει η Βουλη...) ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ δεν ειναι αστεια τα πραγματα.... ΔΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ... ΦΑΣΙΣΤΑ!!!
Ρε Idi-ot, κάνεις προπόνηση για να ταλες αυτά? Σηκώνεσαι πρωί πρωί από το κρεβάτι σου, και κοιτάζοντας την φάτσα σου στον καθρέφτη, αγορεύεις λέγοντας ότι σου κατέβει στο μυαλό?
Ξεκίνησε ένα θέμα για τα φοιτητικά, και μπερδεύεις μέσα αρχαία ιστορία και της παναγιάς τα μάτια, για να κάνεις τιί? να πεις τί? να υποστηρίξεις τί?
Με αυτά που λές είσαι η απόδειξη, του αποτελέσματος των γάμων μεταξύ συγγενών.:rotflmao:
Ποιος μπορεί να σε πάρει σοβαρά?
Ποια ανωνυμία? Ψάξε άλλα ποστ και θα δεις και που δουλεύω κιόλας?
Έχεις ανάγει την άγνοια που σε διακατέχει (δύσκολη λέξη?), σε κανόνα για όλους.
Έχεις μια πιπίλα περί πλειοψηφίας, και την κοπανάς σε οποιοδήποτε θέμα, διαφωνεί κάποιος μαζί σου. Η μαλακία Idi-ot, είναι και γνώρισμα των πολλών ξέρεις. Οι αριθμοί δεν έχουν να κάνουν, με το πόσο μαλάκας είσαι, γκέγκε?που έλεγε και ο άλλος στην ταινία.
Τώρα το ποιος θα πάρει τον "μπούλο" μπούλη, μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα από "μπούλους", γιατί αναφέρεσαι συχνά σε αυτούς.
Όταν θα μάθεις να σκέφτεσαι και να εκφράζεσαι, μπορεί να κουβεντιάσεις με κανέναν, που ενδιαφέρεται να καταγράψει, την απίστευτη ηλιθιότητα του νεοέλληνα. Αυτουνού βρέ ξέρεις για ποιον μιλάω, ο καθρέφτης που λέγαμε?
Επίζω να σε κάλυψα με την τοποθετησή μου, και να σε κάνω να σκεφτείς μερικά πράγματα. (Δύσκολο το ξέρω. Η σκέψη προυποθέτει κριτική ικανότητα, και το κουτόχορτο αφήνει κατάλοιπα)
Δεν πειράζει βγήκανε οι 300 και το εθνικό μας αίσθημα αναπτερώθηκε. Αλήθεια Idi-ot, μήπως χειροκρότησες στο τέλος της ταινίας?
Φασίστας μμμμ ξέρεις kai άλλh λέξh εκτός από τον "μπούλο" βλέπω. Εύγε νέε μου άντε να μάθουμε και μια τρίτη λέξη τώρα. Δεν είναι δύσκολο θα σου πάρει γύρω στα τρία με πέντε χρόνια. Άντε καλό διάβασμα.
![]()
![]()
![]()
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Έχεις και τον idi-ot, που βρήκε επιτέλους το αβατάρ που τον εκφράζει.
α μαλιστα εσυ και O hector πως τον λενε δεν τον θυμαμε τον πουθενα εχετε εναν ερωτα με τον Idi μου θυμιζετε κατι νερντακια(οπως τα λεν στις πολιτισμενες χωρες του βορα του νοτου και δε ξερω που αλλου) που δε τα παιζει κανενας και οταν μεγαλώσουν εχουν αυτο το <<θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε
Εύη δεν κατάλαβες καλά. Έρωτα δεν έχω με τον Idi-ot, ούτε με κανένα άλλο. Τις παπαριές δεν μπορώ. Εσύ μπορεί να τον αγαπάς και να ταιριάζεις μαζί του, εγώ όχι. Τόσο απλό είναι.
Αλήθεια οι διαπιστώσεις που κάνεις, περί νερντάκια, με ποια λογικη συνέχεια βγαίνουνε? Τελικά εσύ μπορείς να τον αγαπάς τον Idi-ot, δεκτό και σεβαστό, τώρα αν έχεις δεύτερες σκέψεις ψάχτο, γιατί μου θυμίζεις την περίπτωση που τα λέει η νύφη για να τα ακούει η πεθερά.
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να του δείξεις ότι τον αγαπάς και τον υπερασπίζεσαι. Εγώ στην θέση σου θα προτιμούσα να το κάνω κατ' ιδίαν, είναι πιο ουσιαστικό κατά την γνώμη μου.
Τελικά ισχύει η σοφή ρήση του λαού μας, αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
Την έχω κόψει εγώΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αναθεμα κι αν βγάλουμε άκρη εδώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως σε όλη την κοινωνία είναι δύσκολο να βρεις ανθρώπους που θα αντισταθούν στην κατάχρηση της εξουσίας, της όποιας εξουσίας, έτσι είναι δύσκολο να βρείς αστυνομικούς που θα κάνουν καθήκον την εξουσία που τους παρέχουμε σαν πολιτεία.
Κατάχρηση εξουσίας δεν κάνουν μόνο οι αστυνομικοί, αλλά όπως προείπα όλοι. ΚΑΙ οι επιτροπές των φοιτητών, που είναι βαμμένες μέχρι το κόκαλο, ελπίζοντας να έχουν την τύχη του (τυχαία) του Μειμαράκη.
Και μην μου πείτε ότι δεν παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του απλού διαμαρτυρομένου φοιτητή!
Δεν θα πάρω θέση για το άρθρο, αλλά θα σας θυμίσω ότι ότι και να κάνουν κάποιοι άνθρωποι, πάντα θα βρεθεί τρόπος, το ΚΑΘΕ κόμμα να το εκμεταλλευτεί δεόντως.
Το γράμμα του φοιτητή είναι (μάλλον) αληθινό γιατί (από μέσα πληροφορία) τα περισσότερα τα λέγανε μεταξύ τους αηδιασμένοι κάποιοι που δεν είναι ‘μπάστοι’ αλλά αστυνόμοι (είναι οι λίγοι που πιάνουν και κανένα κλέφτη)
Α! Και στα δικαστήρια έχει πέσει πολύ γέλιο με τα καραγκιοζιλίκια τους. Γελάνε ακόμα και εισαγγελείς
με λίγα λόγια γάματα με μεγάλα γράμματα.![]()
![]()