Σελίδα 14 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Εκτός από κότα είσαι και σαλιάρης μόνο λόγια πλα πλα πλα πλα έργα μηδέν ακόμα σε περιμένω γρήγορε έλα τυμπακι να πέρασης και εσύ τα 1000 να η ευκαιρία σου .Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο ποιο γρήγορος του κόσμου εσύ ώμος κανείς δηλώσεις τόσο καιρό και κράζεις και τώρα που βρέθηκε κάποιος και σε προκάλεσε κανείς τι κότα αλλά από ότι κατάλαβα ούτε αυτό το όνομα δεν σου αρμόζει νούμερο ε νούμερο …
    Εγώ δεν παίρνω μέρος σε οικογενειακά πρωταθλήματα αυτό είναι δικό σου θέμα
    Γιατί δεν έρχεσε στα Μέγαρα να δεις τι θα σου κάνουν οι κότες από το FOROUM

:rotflmao:

AOYYYY

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    [Και πανελλήνιο έχω τρέχει στόκε στις 19-9-04 τότε είχα κάνει το 1.26.458 με GSXR 750 το μοναδικό στα 1000 και ήταν ο πρώτος μου αγώνας τότε και δεν συνέχισα λόγω τα πολλά έξοδα που χρειάζονται σε κάθε αγώνα ξερολα ………

:rotflmao: τόσο γυρνάνε στην κατηγορία των νέων:rotflmao: :rotflmao:
    AOYYYY

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    [Και πανελλήνιο έχω τρέχει στόκε στις 19-9-04 τότε είχα κάνει το 1.26.458 με GSXR 750 το μοναδικό στα 1000 και ήταν ο πρώτος μου αγώνας τότε και δεν συνέχισα λόγω τα πολλά έξοδα που χρειάζονται σε κάθε αγώνα ξερολα ………

:rotflmao: τόσο γυρνάνε στην κατηγορία των νέων:rotflmao: :rotflmao:

Το 2004 αν θες να ξέρεις οι νέοι γύριζαν στο 1.32 αλλά και εγώ τότε νέος ήμουν λαμογιο τελικά θα έρθεις ναι η ου η θα σαλιαρίζουμε πολύ ώρα …… :a029: :a029: :a029: :a029:

Re: Re: Re: και να η λυση:

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    panjimnako αν ειμαι εγω :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: που το μετεφερα εδω τοτε εσυ

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΞΕΣ για να στο πω και στην γλωσσα των Πατρινων
    Πατρινος μηναρας δεν εισαι...? Τι περιμενουμε να γραψεις... ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!
    Ρε αντε παρε το κουβαδακι σου (R1) και ξεκουβαλα, βλαμενε!!!
    :a029: :a029: :a029:
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!

Και πανελλήνιο έχω τρέχει στόκε στις 19-9-04 τότε είχα κάνει το 1.26.458 με GSXR 750 το μοναδικό στα 1000 και ήταν ο πρώτος μου αγώνας τότε και δεν συνέχισα λόγω τα πολλά έξοδα που χρειάζονται σε κάθε αγώνα ξερολα

Κοίταξε . πρέπει να έφαγες μεγάλη πίκρα εκείνη την μέρα ακόμη την θυμάσαι

AOYYYY

Το 2004 αν θες να ξέρεις οι νέοι γύριζαν στο 1.32 αλλά και εγώ τότε νέος ήμουν λαμογιο τελικά θα έρθεις ναι η ου η θα σαλιαρίζουμε πολύ ώρα …… :a029: :a029: :a029: :a029:
    Εγω JIMK7 θα τους προκαλουσα για ενα στοιχηματακι στην πιστα!!!
    Να δουμε οι κουλαμαρες τι θα κανανε???
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[B]Το 2004 αν θες να ξέρεις οι νέοι γύριζαν στο 1.32 αλλά και εγώ τότε νέος ήμουν λαμογιο τελικά θα έρθεις ναι η ου η θα σαλιαρίζουμε πολύ ώρα

ΤΙ έγινε ψαχνεις αγωνιζόμενους για να συμπληρώσεις τον αγώνα??? :rotflmao:

AOYYYY

[B]
    Το 2004 αν θες να ξέρεις οι νέοι γύριζαν στο 1.32 αλλά και εγώ τότε νέος ήμουν λαμογιο τελικά θα έρθεις ναι η ου η θα σαλιαρίζουμε πολύ ώρα

ΤΙ έγινε ψαχνεις αγωνιζόμενους για να συμπληρώσεις τον αγώνα??? :rotflmao:

Κάτσε παιδάκι μου πίσω από τα πληκτρολόγια του υπολογιστή σου και γράφε ότι παπαρια σου κατέβη στη ξερό σου κεφάλι γιατί για τίποτα άλλο δεν κάνεις . Όπως βλέπεται κύριοι άλλος ένας ( γρήγορος ) από το φόρουμ που τον ακούμε τόσο καιρό και μας το παίζει ξερολας ξεσκεπάστηκε τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ …

Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
    Εγω JIMK7 θα τους προκαλουσα για ενα στοιχηματακι στην πιστα!!!
    Να δουμε οι κουλαμαρες τι θα κανανε???
    Για σου φίλε μου τι κάνεις ? Όσο για αυτό που είπες το έχω είδη κάνει αν διαβάσεις ποιο πάνω ακόμα και κότα τον είπα αλλά αυτός τίποτα μόνο λόγια και από λόγια χορτάσαμε ποια με κάτι τέτοιους γρήγορους η Ελλάδα είναι γεμάτοι αλλά όταν έρθει η ώρα να το αποδείξουν τότε αρχίζουν τα δύσκολα…

[B]Κάτσε παιδάκι μου πίσω από τα πληκτρολόγια του υπολογιστή σου και γράφε ότι παπαρια σου κατέβη στη ξερό σου κεφάλι γιατί για τίποτα άλλο δεν κάνεις . Όπως βλέπεται κύριοι άλλος ένας ( γρήγορος ) από το φόρουμ που τον ακούμε τόσο καιρό και μας το παίζει ξερολας ξεσκεπάστηκε τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οσοι δεν πάνε στο ΤΥΠΑΚΙ της ΚΡΗΤΗΣ για αγώνα με τον JIMK7 είναι ξερόλες, κουλοί και κότες ευχαριστώ!!!

AOYYYY

Για σου φίλε μου τι κάνεις ? Όσο για αυτό που είπες το έχω είδη κάνει αν διαβάσεις ποιο πάνω ακόμα και κότα τον είπα αλλά αυτός τίποτα μόνο λόγια και από λόγια χορτάσαμε ποια με κάτι τέτοιους γρήγορους η Ελλάδα είναι γεμάτοι αλλά όταν έρθει η ώρα να το αποδείξουν τότε αρχίζουν τα δύσκολα…
    Αφου κανουν τις κοτες εγω λεω να μην ασχοληθεις αλλο!!!
    Τι να πουνε για τη ζωη τους? R1 καβαλανε!!!

R1=:a14: :a14: :a14:

GSXR=

[B]
    Κάτσε παιδάκι μου πίσω από τα πληκτρολόγια του υπολογιστή σου και γράφε ότι παπαρια σου κατέβη στη ξερό σου κεφάλι γιατί για τίποτα άλλο δεν κάνεις . Όπως βλέπεται κύριοι άλλος ένας ( γρήγορος ) από το φόρουμ που τον ακούμε τόσο καιρό και μας το παίζει ξερολας ξεσκεπάστηκε τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οσοι δεν πάνε στο ΤΥΠΑΚΙ της ΚΡΗΤΗΣ για αγώνα με τον JIMK7 είναι ξερόλες, κουλοί και κότες ευχαριστώ!!!

Πρώτον λέγετε ΤΥΜΠΑΚΙ και όχι ΤΥΠΑΚΙ και δεύτερον σε προκαλώ ειδικά εσένα που ξεκίνησες όλη αυτή την ιστορία σε αυτή τη συγκεκριμένη πιστά γιατί είναι ουδέτερη πιστά και δεν τη ξέρει κανείς για να καταλάβεις κάθε φορά που γίνετε αγώνας την αλλάζουν πιστεύω ότι μιλάω πολύ δίκαια αλλά ότι και να σου πουν εσένα θα αρχίσεις να γραφής πάλη τα κουλά σου …….για σου κοτούλα με διασκέδασες αρκετά απόψε …..κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκο….

[B]Πρώτον λέγετε ΤΥΜΠΑΚΙ και όχι ΤΥΠΑΚΙ και δεύτερον σε προκαλώ ειδικά εσένα που ξεκίνησες όλη αυτή την ιστορία σε αυτή τη συγκεκριμένη πιστά γιατί είναι ουδέτερη πιστά και δεν τη ξέρει κανείς για να καταλάβεις κάθε φορά που γίνετε αγώνας την αλλάζουν πιστεύω ότι μιλάω πολύ δίκαια αλλά ότι και να σου πουν εσένα θα αρχίσεις να γραφής πάλη τα κουλά σου …….για σου κοτούλα με διασκέδασες αρκετά απόψε

Γιατί από λάστιχο είναι πίστα:rotflmao: :rotflmao:
    Τότε ελα στα Μέγαρα , κάθε φορά που γίνετε αγώνας έχει και από μία λακούβα:rotflmao: :rotflmao:

το ρίξαμε και στα τυπογραφικά λάθη?? για δες ποιο πάνωθα αρχίσεις να γραφής πάλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AOYYYY

[σε αυτή τη συγκεκριμένη πιστά γιατί είναι ουδέτερη πιστά και δεν τη ξέρει κανείς για να καταλάβεις κάθε φορά που γίνετε αγώνας την αλλάζουν πιστεύω ότι μιλάω πολύ δίκαια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a04: :a04:

:ZZZ: :ZZZ:
    AOYYYY

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.

Re: Re: Re: Re: και να η λυση:

Αμφιβάλω πολύ αν έχει κάτσει ποτέ ο κολο σου σε ιαπωνικό μηχανάκι που λέγεται SUZUKI γιατί αλλιώς δεν εξηγείται να μας γράφεις συνέχεια τέτοιες παπαριες και κάτι μάγκες εδώ στα Χανιά σαν και του λόγου σου τους έχουμε να μας πλένουν τα μηχανάκια μας αλλά για σένα όμως θα κάνουμε και μια εξαίρεση μιας και δεν είμαι νοικοκύρης θα σα αφήσω να μου πλένεις και τα βρακιά μου μιας και από ότι κατάλαβα δεν ξέρεις και κάτι καλύτερο να κανείς σε αυτή την άθλια ζωή που ζεις ..
    :a57: :a57: :a57:

Την ιδια αμφιβολια εχω και εγω οτι δεν εχεις οδηγηση αλλη μηχανη εκτος απο SUZUKI

Κρητικους παλικαρους ξερω αρκετους και εσυ απεχης πολλα χιλιομετρα, γιατι τα βρακια, η μηχανη και το ντουφεκι , ειναι προσωπικη υποθεση και αυτο θα επρεπε να το ξερεις ετσι κοπελι????? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΗΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το τελευταιο το αφηνω ασχολιαστο γιατι δεν αξιζεις και τον κοπο :a36:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ