Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μερικοι δεν περπαταμε καν!![]()
γιατι τι επαθες;;![]()
ελπιζω οχι κανενα ατυχηματακι![]()
μερικοι δεν περπαταμε καν!![]()
γιατι τι επαθες;;![]()
ελπιζω οχι κανενα ατυχηματακι![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
δυστηχως... σε 3 βδομαδες ορθιος παλιΑρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
ελπιζω οχι κανενα ατυχηματακι
αγκαλιαζω το χερι μου και νοιωθω ξενα σωματα μεσα, πιανω τον αγκώνα και ειναι αλλού απο εκει που τον ειχα τοσα χρονια!
ρισκο φιλαρακι η μοτο!
ευχομαι να εισαστε ολοι ορθιοι!![]()
Υπομονή Σταύρο..Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
δυστηχως... σε 3 βδομαδες ορθιος παλι![]()
Σύντομα και ΠΑΝΤΑ ορθιος..
![]()
![]()
δυστηχως... σε 3 βδομαδες ορθιος παλι
αγκαλιαζω το χερι μου και νοιωθω ξενα σωματα μεσα, πιανω τον αγκώνα και ειναι αλλού απο εκει που τον ειχα τοσα χρονια!
ρισκο φιλαρακι η μοτο!
ευχομαι να εισαστε ολοι ορθιοι!![]()
περαστικα KaTaNaS.δεν το γνωριζα.τα εχουμε περασει και αλλοι αυτα δυστηχως![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Εσυ δεν καταλαβαινεις ποτε κανουμε πλακα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
:a12: ρε συ αν δε γουσταρεις τραβα σε κανενα αλλο post πιο φολοσοφικο και ασε εμας τους πεζους να γουσταρουμε![]()
Αναφερθηκα κατ'αρχας σε σενα;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ως κάτοχος επί δύο χρόνια XT 660R (και έχοντας κάνει test ride το ΜΤ 03) έχω να πώ τα ακόλουθα, δεδομένου ότι και τα δύο μηχανάκια φορούν τον ίδιο κινητήρα:
Το ΜΤ 03 υπερτερεί στα εξής:
1) χαμηλότερη σέλα και κέντρο βάρους
2) ευκολότερο σε επιτόπιους ελιγμους
Μειονεκτεί στα ακόλουθα:
1) Μεγάλη υψομετρική διαφορά συνεπιβάτη - αναβάτη (επηρεάζει την ευστάθεια, κουράζει σε μεγάλες αποστάσεις
2) άσχημος θόρυβος εξατμίσεων (κούφιο παφ, παφ)
3) Κουραστική ελαφρώς θέση οδήγησης (λίγο κατηφορική σέλα και λίγο σκυφτή προς τα εμπρός) αλλά αποτελεσματική για γρήγορο στροφιλίκι (οδήγηση τύπου supermoto).
4) Μειωμένη εμπορικότητα και συνεκόλουθα μειωμένη τιμή μεταπώλησης
Το ΧΤ υπερτερεί στα εξής:
1) Πραγματικά on - off μοτοσικλέτα. Τα πάει θαυμάσια στο χώμα, υπέροχα στην πόλη και ικανοποιητικά στο ταξίδι. Είναι ευκολοοδήγητη και έχει κράτημα εξαιρετικό (τροχός 21 ιντσών μπροστά γαρ) και ίσως καλύτερο για έναν αρχάριο από τους στριτάδικους τροχούς των 17 ινστών του ΜΤ. Δηλ. ο 21 ιντσών τροχός είναι σημαντικά πιο προοδευτικός από τον 17 ιντσών και σε προειδοποιεί πιό νωρίς για τυχόν γλίστρημα. Ειδικά για τους δρόμους της Ελλάδας το ΧΤ δεν έχει αντίπαλο.
2) Πιο ωραίος θόρυβος
3) Πιο σωστή και όρθια θέση οδήγησης για κάθε μέρα.
Μειονεκτεί στα εξής:
1) Ψηλή σέλα (αν εισαι πάνω από 1,72, no problem)
Πάντως θα σου πρότεινα να σκεφτείς και το ΧΤ ως επιλογή
πω ρε σεις ,μιλαμε δεν παιζεστε!!!εχω ριξει το γελιο της αρκουδας!!
σορρυ για το ξεθαμα θεματος 5 χρονων,αλλα εχω αρχισει κ εγω να ψηνομαι για mt 03 (αν και χοντακιας)το μηχανακι αυτο εχει βγει τελικα καλο?εχουν διορθωσει τα οποια προβληματα ειχε?δηλαδη αν εγω παρω ενα μεταχειρισμενο,ειναι εγγυημενη η αξιοπιστια των ηλεκτρικων του κυριως?μιας και ξερω γενικα οτι τα ηλεκτρικα της γιαμαπα ειναι για κλαματα...![]()
το δικο μου ειναι 8ετιας μοντελο και δεν εχει παρουσιασει ποτε προβλημα!!μα ποτε λεμε τιποτα,μονο λαμπακια φαναριου..
εχω 40000 χλμ και το μονο που ζηταει,ειναι καλο λαδακι και βενζινη..!!![]()
στα δικα μου χερια εχει κανει 8000 χλμ ενα χρονο που το εχω,θα ειχα κανει κ αλλα χλμ ,αλλα η βενζινη κοστιζει....σημασια εχει οτι δεν εχει βγαλει τιποτα ουτε στους προηγουμενους και γενικα οπως προανεφερα δεν εχει κανενα θεμα με ηλεκτρικα..
με το παπι εχω κανει 35000 σε 3 χρονια και αυτο επισης σκυλι!!
τωρα γιατι βγαινεις οφτοπικ?μια απλη ερωτηση εκανα,δεν εγινε καποια επιθεση σε αλλα μελη που εχουν γιαμαπα,εξαλλου οπως ειπα ψηνομαι να την παρω..αν ξερεις κατι πανω στο θεμα μπορεις να απαντησεις ως βοηθεια προς σε εμενα..
τα θεματα με το τπς τα εχουν λυσει?στην δευτερη σελιδα ειχε γραψει ενα παλικαρι πως ενα χρονο που το ειχε φιλος του ολο προβληματα ειχε...
Τελευταία τροποποίηση από CBRakias-RR; 16/06/2012 στις 22:31.
ρε κατσε να περασουν οι εκλογες,μπας και βγαλουμε κανενα κομμα της προκοπης(αν και δεν το βλεπω,στην ξενιτια θα καταντησουμε :P)και μετα θα πειραζομαστε με την ησυχια μας..δουλεια να υπαρχει και ορεξη αφθονη...
για την αξιοπιστια του μοτερ γνωριζω τι εστι!
στις αγγελιες που τσεκαρα ,τα ποιο πολλα μοντελα ηταν του 06, απο το 07 και μετα ξεφευγουν οι τιμες..δηλαδη στα μοντελα του 06 υπαρχουν ακομα θεματακια με το tps?και αν ναι απο τι αλλο υποφερουν?
ευχαριστω παντως για την βοηθεια,δεν προκειται να παρω τωρα μηχανη ,αλλα μετα τον σεπτεμβρη
αν βρω και δουλεια..:P