Σελίδα 14 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 471

Θέμα: Μόνο για ΑΕΚτζήδες....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    που γνωριστήκαμε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: για τις τελιτσες το λεω καλε! τι αλλο θα μπορουσα να πω για σενα αφου δε σε ξερω και δε μου εχεις κανει τιποτα
    ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ..............

Δέν γνωριστήκαμε μαζί ..................μέ τόν Trooper γνωρίστηκα.........!!!!!!!!!
    Κατάλαβες τώρα...............

Φυσικά καί δέν σού έχω κάνει τίποτα ούτε καί φιλοδοξώ..........
    Είμαι ένας δεσμευμένος ύπερήλικας...........:rotflmao:

Οί τελίτσες μού έμειναν κουσούρι άπό τό στρατό...............

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ή ότι δεν παίζει Money και αναγκαστικά γεμίζεις το ροστερ με μικρούς και το πασάρεις σαν μελλοντικό σχεδιασμό.

καλή φάση

αυτο ειναι ενα παραμυθι των ΑΡΔ κλασσικα....

οι μικροι της ΑΕΚ κοστησαν λεφτα... ασχετα οτι κανενας δε το λεει η ΑΕΚ τους ΑΓΟΡΑΣΕ (οχι συμβολαια τους, για την ομαδα τους πληρωσε)

ο Λαγος 900.000ε, ο Καπετανος ~400.000ε, ο Hetemai 400,000ε, ο Tozser ~350,000ε μερικα πρόχειρα νουμερα που θυμαμαι πχ....

Λεωφορειολωριδάκιας
    Οκ εγώ γουστάρω να φτιάχνονται οι ομάδες αλλά απορώ τι έχει η ΑΕΚ στον πάγκο.
    Εννοώ απο ετοιμοπόλεμους που σε μια κακη περίοδο πιθανως κατα το Φλεβάρη θα αρχίσουν να θέλουν ανάσες τα ατου της...
    π.χ αντι για Ζηκο τι;
    αντι για Ριμπο; λυμπε; υπάρχει ισάξιος να παιξει τη θεση τους;
    για τερματοφύλακα;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τερματοφύλακας = Αραμπατζής ή Μορέτο αν έρθει κάποιος άλλος ακόμα.
    Λύμπε = Παυλής (ελπιδοφόρος)
    Ρίμπο = εξαρτάται απο την θέση που θα παίζει και πως θα αλλάξει το σύστημα. Βάλε απο Τόζερ , Χετεμάι, Καφέ, Λαγό, Τόφας, Παππά και βλέπουμε.
    Ενσαλίβα = το ίδιο ώς άνω.
    Ζήκος = μακάρι να είχαμε δέκα τέτοιους αλλά δεν το βλέπω... νομίζω οτι πίσω του μπορεί να είναι ο Πλιάτσικας - Κονέ- Μπούρμπος χωρίς όμως να μπορώ να το πω σίγουρα.
    Ράμος = Γεωργέας (ειδικά μετά απο πέρισυ)
    Αρουαμπαρένα = τεράστιο ερωτηματικό... δεν μπορώ να σου πω.
    Δέλλας = Παπασταθόπουλος
    Αλβεζ = Αζκάρατε.
    Manduca και Ceasar = Λαγό και Παππά - Καφέ βλέπω εγώ , χωρίς όμως να είμαι και ο Φερέρ , έτσι;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Λεωφορειολωριδάκιας
    Φίλε Gandalf πλην 2 εξαιρέσεων (Δελλα και Αλβεζ) οι αλλοι σε καμια περιπτωση δεν είναι ισαξιοι των βασικων.Και νομιζω οτι εκει χανει η ΑΕΚ και η οποιαδηποτε Ελληνικη ομαδα στην Ευρωπη. Οι παγκιτες πολυ σπανια να ειναι ισαξιοι των βασικων...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    φίλε μου... για αυτό λέγεται δεύτερη ενδεκάδα και είναι αναπληρωματικοί.

Ομάδες που έχουν ισάξιες αλλαγές με βασικούς , είναι μόνο οι Ρεάλ, Μπάρτσα, αίντε και η Τσέλσι.

όλες οι υπόλοιπες οι αναπληρωματικοί τους δεν είναι ισάξιοι με τους βασικούς. Αλλά η διαφορά είναι στο οτι οι δικοί τους αναπληρωματικοί σε εμάς θα ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι. Βλέπε ας πούμε Ραούλ Μπράβο της Ρεάλ... χωρίς ίχνος μομφής... τεράστιος παίκτης αλλά αναπληρωματικός εκεί... εδώ θα είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Η διαφορά λοιπόν είναι στην βαθμίδα ποιότητας και οχι στην ισορροπία ικανότητας παικτών μεταξύ βασικής και δεύτερης ενδεκάδας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Λεωφορειολωριδάκιας
    Προφανως και δεν εχεις αλλους 11 ετοιμους και ισαξιους. Αλλα πρέπει να έχεις τουλαχιστον 4 γερες αλλαγες για να μπορεις να ανταπεξελθεις σε τραυματισμους που αφηνουν εξω βασικους για 3-4 εβδομαδες ασ πουμε... Ποσοσ μαλλον αν εχεις βασισει το σχεδιασμο σου σε ριμπο, δελλα,λυμπε, ζηκο που ειναι 30 ++++

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Βλέπε ας πούμε Ραούλ Μπράβο της Ρεάλ... χωρίς ίχνος μομφής... τεράστιος παίκτης αλλά αναπληρωματικός εκεί... εδώ θα είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Gandalf
    λάθος ο Ραούλ ήταν βασικότατος στην Ρεαλ.

ήταν ότι και ο Ανατολάκης σε εμάς.Βασικότατος και αναντικατάστατος

μόνο εμείς πλέον έχουμε σημαντικό πάγκο.
    ευχαριστούμε

άντε του χρονου πάλι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Λεωφορειολωριδάκιας
    Ομαδες οπως Ρεαλ δεν έχουν αναντικαταστατους...
    Ο Ολυμπιακος ειχε ως αναντικαταστατο τον Ανατολακη..Βγαλε συμπερασμα..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο Ολυμπιακός δεν είναι ρεάλ.

οκ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Λεωφορειολωριδάκιας
    Εγραψες!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Οκ εγώ γουστάρω να φτιάχνονται οι ομάδες αλλά απορώ τι έχει η ΑΕΚ στον πάγκο.
    Εννοώ απο ετοιμοπόλεμους που σε μια κακη περίοδο πιθανως κατα το Φλεβάρη θα αρχίσουν να θέλουν ανάσες τα ατου της...
    π.χ αντι για Ζηκο τι;
    αντι για Ριμπο; λυμπε; υπάρχει ισάξιος να παιξει τη θεση τους;
    για τερματοφύλακα;

ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ..............ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΕΚ....Η....ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ..????

Μέ ποιούς έπαιζε πέρσυ ή ΑΕΚ..........CH.L........ΘΥΜΑΣΑΙ...??????

Τόν Παπασταθόπουλο στό Μιλάνο τόν θυμάσαι...????
    Ποιός μάς πέρασε στούς όμίλους ....ΘΥΜΑΣΑΙ...???????

Τί όμάδα είσαι....??????????????....θυμάσαι...????????

Λεωφορειολωριδάκιας
    Γιατι τι τρομερο εκανε η ΑΕΚ περυσι ? μπηκε στους ομιλους παιζοντας με τη χαρτς? ΟΚ..
    η μηπως το οτι νικησε τη Μιλαν? Τετοιες νικες πυροτεχνηματα συμβαινουν μεσα στη χρονια. Η σουμα στο τελος ? εδειξε τιποτα η βγηκε τεταρτη απο τους τεσσερις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Γιατι τι τρομερο εκανε η ΑΕΚ περυσι ? μπηκε στους ομιλους παιζοντας με τη χαρτς? ΟΚ..
    η μηπως το οτι νικησε τη Μιλαν? Τετοιες νικες πυροτεχνηματα συμβαινουν μεσα στη χρονια. Η σουμα στο τελος ? εδειξε τιποτα η βγηκε τεταρτη απο τους τεσσερις?

Μηπως βγηκε τριτη στους τεσσερεις......???και μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο κυνηγησε την δευτερη θεση ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ στο Βελγιο......???και αν η Μιλαν δεν ανοιγε τα ποδια στην ΛΙΛ θα περναγαμε.....???Ρε Gia,αντε γεια καλυτερα παλλικαρι μου.....αν δεν ξερεις απο μπαλλα (εδω μεσα ειδικα) δεν ειναι ντροπη.....το να μιλας χωρις να γνωριζεις ειναι βλακεια.....

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Μηπως βγηκε τριτη στους τεσσερεις......???και μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο κυνηγησε την δευτερη θεση ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ στο Βελγιο......???και αν η Μιλαν δεν ανοιγε τα ποδια στην ΛΙΛ θα περναγαμε.....???Ρε Gia,αντε γεια καλυτερα παλλικαρι μου.....αν δεν ξερεις απο μπαλλα (εδω μεσα ειδικα) δεν ειναι ντροπη.....το να μιλας χωρις να γνωριζεις ειναι βλακεια.....

--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Παρόμοια θέματα

1. μονο για χριστιανούς?
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 23:56
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 19:46
  3. το καλυτερο αντιστρες, μονο για αντρες
    από dimitris74 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2004, 17:53