Σαν ιδεα πως σας φαινεται?
Μπλοκα Μπαμπουρων δολοφονων.:a015:
![]()
Σαν ιδεα πως σας φαινεται?
Μπλοκα Μπαμπουρων δολοφονων.:a015:
![]()
τωρα ποιος βγαινει εκτος θεματος???η μηπως να βαζαμε τη foto της mairas πριν κανα 2 βδομαδες που η σφιγγα της εκανε πλαστικη στη μουρη???Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
diavase parapanw , zita enan nomo pou na apagorevei ta anoigomena kranoi kai tis anoixtes zelatines gia na noiwtheis asfaleis.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ok ayto mporei na synaivei den antilegw.
tetoia pragmata symvainoun kathe mera kai tha sumvainoun.
ki egw exw fylo pou etrexe laxaniasmenos kai ton tsimpise sfigka stin glwssa.(poly asteio)
exeis na protineis kati gia ayto pou egrapses ???
h apla anafereis ena peristatiko?
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Δεν θυμαμαι να εχω διαβασει ποτε σε φορα εξωτερικου τετοιου ειδους τοπικ για κρανος, τοσο χρονια που παρακολουθω αρκετα ξενα φορα.
Μπορει βεβαια καποιος να βγει τωρα και να πει οτι και οι Αγγλοι,Αμερικανοι και λοιποι, ειναι υποκριτες , αλλα εγω προσωπικα δεν το βλεπω ετσι.
Δε βαριεσαι...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
isws na ginomaste evropeoi......
opws anaferthike pio pisw
se ksenes xwres sta fanaria svinoun ta oximata tous (elvetia) kai an mineis sto fanari kai to oxima doulevei apla paize telefunken kai se 2 lepta se stamataei to organo ktl ktl.
foveres antilipseis fantazomai poly apo edw mesa symfonoun kai me aytes.
(kai den diafono me to na svinoun ta oximata stis diastavroseis-opws den diafono kai gia to kranos-diafono me to dosimo)
KAFROS
To 75% των δυστυχημάτων γίνεται μέσα στις πόλεις με ταχύτητες κάτω των 60χαω.
Στη περίπτωσή μου, σε όσες φάσεις μου έκατσαν, φταίγανε βάσει κοκ (σε μερικές το έσωσα, σε μερικές όχι) οι οδηγοί αυτοκινήτων που με κλείσανε και όχι η οδήγησή μου.
Χωνέψτε το, και βάλτε τουλάχιστον ένα κράνος.
zman εξακολουθείς να λες μπούρδες, ενώ κατά καιρούς έχουμε συμφωνήσει σε επιμέρους θέματα, όπως το κλασικό που λέει ότι ακόμα και άν κάποιοι θέλουν να βγάλουνε φράγκα από τα κράνη τις ζώνες και τα υπόλοιπα, αυτό δε σημαίνει ότι δεν σώζουνε τις ζωές μας κάθε τόσο -και ειδικά σε εποχές που όλοι τρελλαμένοι και καρβουνιασμένοι από το καύσωνα τριγυρνάνε...
Μπουρδες ολα αυτα...Αν μπορεις να κανεις κατι καλο για τον αλλο,καν το..Τωρα αν θα τον ειδοποιησεις ή οχι θα σου ερθει αυθορμητα..Αναλογα απο τι θα επηρεαστεις εκεινη την ωρα..
Εγω προσωπικα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα,αναλογα το ατομο..Τον καγκουρα τον ξεχωριζεις,την γκομενα(με το ξανθο μαλλι)την ξεχωριζεις,τον παππου(λιγο πριν το εγκεφαλικο)τον ξεχωριζεις,τον πιτσιρικα-μελλοντικο καγκουρα τον ξεχωριζεις.....(αν ξεχασα αλλη κατηγορια..excuse moi..)
Και μια φωτο για γελια..(?)
![]()
Artistas Email me!!!!
Δεν βαρεθηκα τις διαταγες..Βαρεθηκα αυτους που δινουν τις διαταγες..
Death is certain..life is not..:a24:
σοβαρά εσύ/εσείς θα του βάλετε μυαλό?
την παλεύετε?
δηλ όταν σας κάνουν σινιάλο για φώτα είναι καλά?
του σώζεις την ζωή??σοβαρά??δηλ όταν πηγαίνεις γ#$45ντας σε δημόσιο δρόμο και σου κάνουν σινιάλο να κόψεις δεν θέτεις εσένα και άλλους σε κίνδυνο?αλλά χαίρεσαι που γλίτωσες
όταν σε κατοικημένη πας με 80 δεν θέτεις άλλους σε κίνδυνο?
όταν κάνεις σφήνες δεν θέτεις εσένα και άλλους σε κίνδυνο?
απλά απαράδεκτο/οι.
τα 300 ευρώ είναι η μεγαλύτερη αλητεία του κράτους με βασικό τα 700.
συγχαρητήρια.
δεν γουστάρει να το φορέσει.στον @@ μου αλλά τα 300 οι ληστές δεν θα τα πάρουν ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα αν περνάει απο εμένα
υ.γ δνε έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις.είναι πολλες...
ειδοποιώ πάντα.τελος.
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
zireous, ποιες ειναι ακριβως οι " μπουρδες " που συνεχιζω να λεω;
Περιμενω ακομα να μου υποδειξεις ΕΝΑ μερος του κοσμου που να εχουν μειωθει οι νεκροι ανα ατυχημα με μοτοσυκλετα απο τη χρηση κρανους (σιγουρα μειωνονται οι μοτοσυκλετιστες το οποιο βολευει πολλους)
Αλλα σε περιπτωση που βαρεθηκες να διαβασεις, το θεμα του τοπικ ειναι το αν θα πρεπει να "τιμωρεις" τον "συναδελφο" μοτοσυκλετιστη για την 300αρα που παραμονευει στη γωνια.
Αν συμφωνεις με αυτο σιγουρα δεν θα εχεις αντιρρηση στο να μην ειδοποιουμε για ρανταρ τα επερχομενα διτροχα (ειδικα εσενα που κατα τα λεγομενα σου που και που "τα χωνεις" ).
Να σας δω πρωτα ολους με τα χιλιαρια να πηγαινετε λιγοτερο απο 140 στην Εθνικη και μετα να ασχοληθειτε με το κεφαλι του καθενος.
Παθητικοι ρουφιανοι "για να μαθει" ο αλλος δηλαδη προτεινετε να γινουμε; Ηθικο διλλημα ειναι αυτο;
Διαβαστε και καμμια μελετη, κοιταξτε και καμμια στατιστικη πρωτα και μετα μιλατε.
Εχω βαρεθει να ακουω ασχετους και χτεσινους να γκαριζουν για πραγματα που αδυνατουν να κατανοησουν. Απλα παπαγαλιζουν οτι τους βολευει σε βαθμο υστεριας. Οταν σε τρωει η ανασφαλεια, θελεις να ειναι ολοι στην ιδια μοιρα με σενα, ετσι επιβεβαιωνεις τον εαυτο σου οτι εχει δικιο και συνεχιζεις τη ζωουλα σου με λιγοτερο φοβο. Με το κεφαλι στο κουβαδακι η στην τρυπα στο χωμα, το ιδιο ειναι. Το κρανος σωζει, φορατε τουλαχιστον κρανος, φοραγε κρανος και σωθηκε, δεν φοραγε και χτυπησε, μεχρι τη μπαμπουρολογια (σας εχει μπει ποτε ρε σφηκα ΜΕΣΑ στο κρανος να δειτε τη γλυκα; Η σας εχει πει κανενας να οδηγατε χωρις γυαλια; )
Ετσι ξερει να μιλαει και η καθε θεια Νιτσα, τα μηχανακια ειναι επικινδυνα, παρε αμαξι να μην σκοτωθεις.
Παρτε χαμπαρι:
Τους μοτοσυκλετιστες στην πολη τους σκοτωνουν τα αυτοκινητα.
Κανενα κρανος και κανενας εξοπλισμος δεν μπορει να αντικαταστησει την απλη λογικη στην οδηγηση. Πιο πολλοι σκοτωνονται απο κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις σε αυτοκινητα.
Η Ελλαδα ειναι γεματη απο εκκλησακια που αντιπροσωπευουν τελεια εξοπλισμενους αναβατες.
Σε ολη την Ευρωπη σκοτωνονται με κρανη το ιδιο "αποτελεσματικα" με την Ελλαδα.
Το κεφαλι του καθενος ανηκει μονο στον ιδιο και δεν εχει ΚΑΝΕΝΑΣ δικαιωμα να του πει τι θα το κανει.
Το Συνταγμα ειναι υπερανω του Νομου και σε οποιον δεν αρεσει εδω, να παει να ζησει δουλοπαροικος σε κρατος "μπαμπα" οπως η Κινα.
Αν θελετε να σωσετε κοσμο τοσο πολυ, παρτε τηλεφωνο την τροχαια και καταγγειλετε το φορτηγο που εχει παρκαρει στη γωνια μπροστα απο το STOP κλεινοντας την ορατοτητα. Και περιμενετε το γερανο.
Καληνυχτα
:ZZZ:
Atomic H-D & Triumph
White Line Cycles
Paranoid Racing ltd.
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
σοβαρά εσύ/εσείς θα του βάλετε μυαλό?
Kανενας δεν προσπαθει να βαλει μυαλο σε κανεναν,ουτε επισης νοιαζεται για την ζωη του του αλλου,ποσο μαλλον καποιου που δεν τον ξερει κιολας...
Αλλα τι διαολο,σε φορουμ γραφουμε,κατι πρεπει να βρουμε να πουμε για να υποστηριξουμε την βλακεια που εχουμε στο κεφαλι μας...Και το χειροτερο ειναι οτι εχει και τασεις μεταδοσης...![]()
![]()
Λεει ο zman κατι αλλα δεν παιρνει γραμμη κανενας...Οπως σκεφτεσται μερικοι για τον ακρανωτο μοτοσυκλετιστη σκεφτονται αρκετοι αλλοι για τους μοτοσυκλετιστες γενικοτερα...Και θελουν να καταργησουν την μοτοσυκλετα οπως την ξερουμε για τι αλλο,για το καλο μας...![]()
ΥΓ: Βαλτε την φωτογραφια της κοπελιας που την τσιμπησε σφηκα...Μετα θα σας βαλω και εγω φωτο απο το ματι της μικρης μου αδερφης,οταν την τσιμπησε η σφηκα ενω φορουσε κρανος που μπηκε απ'το σαγονι 12 φορες...![]()
Απ'ολα τα μελη του μοτο λοιπον μονο 5-6 θα εκαναν νοημα σε καποιο για μπλοκο...![]()
![]()
fysika kai tha ton eidopoioysa.exoyme kollesei ton io ths nomimofrosynis moy fenetai.
Σε μια μερα καυσωνα,με τους μπατσους κρυμμενους σε καμμια γωνια και κατω απο κανα δεντρο,μαλλον θα ειδοπειουσα γιατι πιο πολυ απο την τηρηση του κοκ με ενοχλει η πουστια....
Βεβαια ο καθενας το κεφαλι του το κανει οτι θελει.....
Και βεβαια δεν ειναι μονο εισπρακτικο,αλλα υπαρχουν και αλλοι παραμετροι αλλα θα ξεφυγουμε τελειως απο το θεμα μας.....
Τελειωνοντας θα ηθελα να πω οτι για να καταλαβουν καποιοι την χρηση του κρανους μπορουν να δουν αυτο αυτο και για να γελασουμε και λιγο αυτο
![]()
![]()
![]()
panw pou eixa arxisei na niothw ligo pontios.
poly xairomai pou diavazw oti kai alla atoma forane kranos
alla exoun tis idies idees me emena.
![]()
![]()
xairomai pou an ekana mia malakia kapoiws tha me enimerwne.
KAFROS
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το ίδιο κι εγώ
Αντιθέτως αν φορούσε το κράνος του θα έπερνε και προειδοποίηση για το μπλόκο![]()
Mαζί με το Μάκη!
Επειδή πάλι θα παρεξηγηθώ, για το θέμα θα ειδοποιούσα τον άλλο ότι και να φόραγε ή να μη φόραγε.
Για σένα zman, ένα θα σου πω, καί εγώ έχω χρειαστεί το κράνος για τους ίδιους λόγους που αρκετοί γνωστοί μου που δεν ζούνε θα το χρειαζόντουσαν και ίσως να ζούσαν άμα το φόραγαν. Εγώ απλά είμουνα τυχερός. Εδώ στην επαρχία συνεχίζουν να πίνουν, να νομίζουν μετά ότι είναι ρόσιδες, να οδηγάνε ξεκράνωτοι από αντίδραση και κάθε χρόνο να σκοτώνονται...
Για τον αγώνα που κάνεις ώστε να μπορείς να κυκλοφορείς εσύ ξεκράνωτος δεν έχω τι να σου πω, εκτός από ότι μάλλον δεν έχεις φάει αρκετά το κεφάλι σου νεώτερος ώστε να βλέπεις τις εγκληματικές συνέπειες που θα έχει αυτό για τους νέους αναβάτες.
Όσο αργός, προσεκτικός ή και κουλός ακόμα και αν είσαι, όταν είσαι νέος θα τις φας τις τούμπες σου...
Δεν έχει νόημα να συνεχίσω τη κουβέντα.