Πάντως όχι αντιστρόφως ανάλογηΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μάλιστα, αν θες πες μου - και βοήθησε με να καταλάβω - τι σχέση έχει η ποιότητα κατασκευής με ... τα αποτελέσματα μιας πτώσης...... Αυτονόητο είναι φίλε μου..
Πάντως όχι αντιστρόφως ανάλογηΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μάλιστα, αν θες πες μου - και βοήθησε με να καταλάβω - τι σχέση έχει η ποιότητα κατασκευής με ... τα αποτελέσματα μιας πτώσης...... Αυτονόητο είναι φίλε μου..
"Και νάν' σάν κάτι νά μού λές, κάτι ωραίο κοντά
γι' άστρα, τή ζώνη πού πηδάν των νύχτιων φόντων,
κι αύτός ο άνεμος τρελά-τρελά νά μάς σκουντά
όλο πρός τή γραμμή των οριζόντων."
Οταν λεω ελαφρύ τιμόνι, δεν εννοώ με ηλεκτροϋδραυλική υποβοήθηση προφανώς έτσι? :a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα έχετε πρόβλημα με το τιμόνι, βγάλτε το ρε σεις...
Ούτως ή άλλως, με το σώμα οδηγάμε (όχι με τα χέρια) !!!![]()
Αν βγάλει στο μέλλον τίποτα τέτοια η τεχνολογία.. Αλλά η αίσθηση στο ΧΤ π.χ. με την αίσθηση στο CBR 600 με το οποίο έδωσα, είναι η μέρα με τη νύχτα.
Εννοείς αυτό που έχει για την επίτευξη αρνητικής άντωσης ή το άλλο για την ελαχιστοίηση του συντελεσθή οπισθέλκουσας ???Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
.. Η kawasaki kle οταν ανατραπεί σπάει το σπόιλερ![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
afta einai ta wingletsΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
...... ή το άλλο για την ελαχιστοίηση του συντελεσθή οπισθέλκουσας ???![]()
![]()
You BETA believe...
Επιτέλους ο Oldman δικαιώνεται !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
Εδω η ΒΜW οταν πέσει λόγω του οτι οι κύλινδροί εξέχουν η ζημιά στην καλύτερη περίπτωση φτάνει τα 1000 ευρώ εως και 5000 ευρώ,
Τόσο καιρό το φωνάζει πως τα BMW είναι 3μπ@ύρδελα....
Η αδέκαστη, εμπεριστατωμένη και τεχνικά αδιάβλητη μελέτη (δοκίμιο καλύτερα) της mairoulas έρχεται να τεκμηριώσει αυτά που όλοι ξέραμε αλλά ουδείς (oldman εξαιρουμένου) τολμούσε να αρθρώσει. Όλα πλην ΧΤ σπάνε και χαλάνε μετά από πτώσεις, κρούσεις και γενικότερα ασκούμενες δυνάμεις !!!
Εκγυρες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι αντάρτες του Ιρακ χρησιμοποιούν πλέον ΧΤ στις βομβιστικές επιθέσεις τους, καθώς μετά τα ξαναχρησιμοποιούν !!!![]()
Προτείνω το συγκεκριμένο post να γίνει sticky στα τεχνικά (και όχι μόνο) threads του moto.gr
![]()
Κάτι έχετε πάθει με τα Τεχνικά σήμερα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Προτείνω το συγκεκριμένο post να γίνει sticky στα τεχνικά (και όχι μόνο) threads του moto.gr
(και δεν θα μας βγει σε καλό !!!!)![]()
Δεν διευκρίνησα αν είναι variable module, you smart gay !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
afta einai ta winglets![]()
![]()
ήρεμος είμαι μαιρούλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
Καταρχήν φίλε μου θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις. Κι εσύ Έλληνας είσαι μην ξεχνάς![]()
και εγω έλληνας είμαι αλλα ααααα, ναι, είμαι και επαγγελματίας... έτσι νομίζω δηλαδή, γιατι με αυτά που διαβάζω θα τα σκίσω τα πτυχία μου και θα πετάξω στο καλάθι τα μέχρι τωρα χρόνια προϋπηρεσίας σε οργάνωση και επιθεωρήσεις συστημάτων παραγωγής και συστημάτων ελέγχου ποιότητας στη βιομηχανία....
τώρα που το σκέφτομαι να μη ξεχάσω να ζητήσω και συγνώμη απο το ΔΣ εργοστασίου που πρόσφατα τους έβγαλα report με σημαντική μη συμμόρφωση σε ελέγχους ποιότητας κατασκευής και οι άνθρωποι παραλίγο να πάθουν εγκεφαλικό. Τι κάφρος που ήμουν...
τελικά η θεωρία απο την ελληνική μοτοσικλετιστική πραγματικότητα απέχει πολύ...
ενώ άλλοι κατασκευαστές τις φτιάχνουν έχοντας κατα νου να βγάλουν βλάβεςΑρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
Η ΧΤ είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να μην παρουσιάζει βλάβες. Προσωπική πείρα![]()
και τελικά μιλάω για μήλα και μου λες για πορτοκάλια... Η ποιότητα κατασκευής ΔΕΝ εχει καμια σχεση με το τι παθάινει ζημιά σε μια πτώση, τι βρίσκει κάτω, τι σέρνεται κλπ και το πόσο στοιχίζει το ανταλλακτικό. Το πρώτο ειναι θέμα σχεδιασμού... το δεύτερο είναι θέμα κόστους εφοδιαστικής αλυσίδας και βιομηχανικών οικονομιών κλίμακας στη παραγωγή (άλλο στοιχίζει το πλαστικό Α που κατασκευάζει η Υαμαχα σε 20.000 κομάτια, και άλλο στοιχίζει το ίδιο πλαστικο που κατασκευάζει ενα μικρό ευρωπαικό εργοστάσιο σε 5.000 κομάτια).Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
Εδω η ΒΜW οταν πέσει λόγω του οτι οι κύλινδροί εξέχουν η ζημιά στην καλύτερη περίπτωση φτάνει τα 1000 ευρώ εως και 5000 ευρώ, στην καλύτερη περίπτωση και οσο για ανταλλακτικά ,αστα να πάνε.. Η kawasaki kle απ' ότι ρώτησα, οταν ανατραπεί σπάνε τα καπάκια της , σπάει το σπόιλερ , αλλά και αλλα πλαινά της και η ζημιά φτάνει οσο στοιχίζει η μηχανή. Το ιδιο και τα περισσότερα μοντέλα της honda με αποτέλεσμα η ζημιά να στοιχίζει πάνω απο 4000 ευρώ.
Τώρα αν πέσει κάτω η Aprillia φίλε μου...![]()
Ααα, και η απρίλια μου έχει πέσει κατω... μια μανέτα έσπασε...μόνο...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Oui !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Υπάρχουν variable module winglets σε πτέρυγες ;![]()
(αν και έχουν απαγορευτεί στην F1 εδώ και χρόνια...)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Μια λύση προτείνω ρε φιλαράκι.Που να βρεις «ελαφρύ τιμόνι» ; Κυριολεκτώντας βεβαίως βεβαίως
![]()
Αφου πετάχτηκες όμως δεν προτείνεις και κάτι για να «ελαφρύνει» το τιμόνι, πριν πάρει κανένα Gas Gas Trial ; You know.... Κατεβάζουμε πλάκες, σηκώνουμε το πίσω μέρος κλπ κλπ![]()
Με εντυπωσιάζεις!
Δεν τσεκάρεις και καμμιά μπιέλλα, κανένα πλαίσιο καλού κακού ; Δεν μπορεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Ααα, και η απρίλια μου έχει πέσει κατω... μια μανέτα έσπασε...μόνο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εννοείς αυτό που έχει για την επίτευξη αρνητικής άντωσης ή το άλλο για την ελαχιστοίηση του συντελεσθή οπισθέλκουσας ???![]()
Πάντως αν μου χαλάσει να ξέρω να το φέρω σε σενα.![]()
Να την πας πίσω (την Aprilia, όχι την μανέτα).Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Ααα, και η απρίλια μου έχει πέσει κατω... μια μανέτα έσπασε...μόνο...
Είναι ελαττωματική. :wacko: :wacko:
You BETA believe...
Φιγουρατζή Βύρωνα ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
Με εντυπωσιάζεις!![]()
![]()
![]()