το βιολι τους τουτοι δω.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το βιολι τους τουτοι δω.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Το βρήκες ρε conkark! Γιατί να κρύβομαι άλλο; Αυτό ήταν το πρόβλημά μου.. Μας έτσουξε εμένα και το κολλητάρι μου τον Παπαθεμελή (τον γνώρισα σε μια εκδρομή στη Σουηδία που είχαμε πάει με τα τρίκυκλα) που σκίσατε στις εκλογές γιατί μου είχε υποσχεθεί υπουργείο αν τον ψηφίσω. Τελικά (επειδή με έπεισες και αποφάσισα να παίρνω στα σοβαρά τις συμβουλές σου) τι να κάνω; Να καβαλήσω το ηλεκτρικό πατίνι μου ή να κάνω γυροβολιές με το τρίκυκλο; Εγώ λέω το πατίνι! Να δείξω την οικολογική συνείδηση που έχουμε εμείς εκεί στη δημοκρατική αναγέννηση! Ειρήνη να βρε! Είδες πως ο άνθρωπος με κατάφερε και εκδηλώθηκα; Τώρα από δω και πέρα θα μπορώ να δηλώνω ελεύθερα ποιο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, χωρίς να έχω εσένα πάνω απ' το κεφάλι μου να με κατακρίνεις για μυστικοπάθεια..Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Πιστεύεις ότι απάντησες στα όσα σου απέδειξα; Εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο με τις χατζηπαπάρες σου, γιατί δεν σου έμαθε ο μπαμπάς σου να κάνεις δημόσια συζήτηση. Αν γουστάρεις να με αποκαλείς "μπουρδολόγο" χωρίς να απαντάς στο κατεβατό μου συγκεκριμένα, σημαίνει ότι είσαι τσάμπα μάγκας, εγκάθετος, και απλά κάνεις φτηνοτσαμπουκάδες για τη δημιουργία εντυπώσεων. Πού; Στον εαυτό σου! Καβάλα στο ηλεκτρικό πατίνι σου και βγες βόλτα με τον κολλητό σου τον Παπαθεμελή και κόψτε γυροβολιές με το τρίκυκλο να σας θαυμάσει η οικουμένη! Σας τσούζει ο Λεβέντης! ΟΚαρά-Τζαφέρ θα έπρεπε να σας τσούζει που σας έφαγε τις ψήφους, κορόιδα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Ανέβα! Τα παιδιά πηγαίνουν στου Μπαϊρακτάρη! Κερνάει ο conkark.. Εκεί, βυζαίνοντας το παϊδάκι σου, μπορείς να θέσεις και τον προβληματισμό σου!
Ρε μπουρδ-ελ-ολόγε, πώς την έχεις δει; Ο ΓΑΜΑΩ; Μπες στο καβούκι σου γιατί δεν σε παίρνει ρεεεεεεε!!!!! Και θες να μας τη πεις και πολιτικά! Στη μαλακία είσαι κι ο πρώτος! Δε νομίζω να σε χρησιμοποίησα σε κάθε ποστ μου. Δεν είσαι ο τύπος μου, το κατάλαβες; Τον πούλο και το μπαούλο λεβέντη μου!...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ.
Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.
ΟΡΊΣΤΕ! Γίναμε και ρεζίλι των Iron Maiden!
Ποσο καιρο θα κρατατε ζωντανο το ποστ των εκλογων?Δεν το πατε στις διαμαχες τουλαχιστον?
- Omnia mea mecum porto -
Οοοο! Λεβέντη σου; Με τιμά ο χαρακτηρισμός!Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Ρε μπουρδ-ελ-ολόγε, πώς την έχεις δει; Ο ΓΑΜΑΩ; Μπες στο καβούκι σου γιατί δεν σε παίρνει ρεεεεεεε!!!!! Και θες να μας τη πεις και πολιτικά! Στη μαλακία είσαι κι ο πρώτος! Δε νομίζω να σε χρησιμοποίησα σε κάθε ποστ μου. Δεν είσαι ο τύπος μου, το κατάλαβες; Τον πούλο και το μπαούλο λεβέντη μου!...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΩ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ
Σέ όλους τούς κοινωνικούς άγώνες τής περασμένης τετραετίας..........
ΚΚΕ .......ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ............οί κεντραριστεροί ήτανε μπροστά.............
Δέν είδα τούς κεντρώους τού ΛΕΒΕΝΤΗ...........πουθενά.........
μού θυμίζεις τόν Μπίν Λάντεν.........πού έφυγε άπό τή χλίδα όλως τυχαίως καί πήγε νά
σώσει...........αύτούς πού πήγε........
κι ό Κάστρο είναι άριστερός κι ό Γκεβάρα.........΄
Ο ΕΝΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ..................καί τόν άλλον τόν έφαγε τό μαύρο χώμα έδώ
καί πολλά χρόνια......!!!!!!
Δικαίωμα σου νάσαι έκεί πού είσαι,άλλά νά ξέρεις ότι μέ τό πείσμα σου καί τήν ξεροκεφαλιά σου
έδωσες τήν έξουσία έκεί πού φτύνεις..............
Δέν κλεινόμαστε στό καβούκι τού 0,3% νά λέμε ότι όλοι οί άλλοι είναι οί ΚΑΚΟΙ..............
καί έμείς οί έκλεκτοί........!!!!!!!
Έτσι δέν έρχονται............ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ............
Άν είμασταν όλοι σάν έσένα..........
οί έργάτες..........ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΔΕΚΑΕΞΑΩΡΟ............
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.........ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ...........................
ΚΑΙ ΘΑΧΑΜΕ................ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ.........!!!!!!!!
ΟΧΙ.........MY FRIEND.......
Oί τύποι σάν έσένα............ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙ.............γιά τήν έξουσία...........!!!!!!!!
Τέτοιους περιθωριακούς καί........ΝΤΕΜΕΚ.......ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ.........θέλουν αύτοί πού
έχουν τίς παχιές πολυθρόνες........!!!!!!!!!
Άπό τέτοιους χώρους ξεκινάνε........ίστορίες κάτι παπαδοπαιδιών πού έξυπηρετούν
κράτος καί παρακράτος.........!!!!!!!!
Ή κάτι άλλων παιδιών ,γνωστών........άγνώστων.......!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ............ΛΑΘΟΣ..........
Aυτά όλα τα γράφει το πρόγραμμα της Ενωσης Κεντρώων; "Πόθεν" προκύπτουν ότι θα είχαμε τον "βασιλέα"και ότι οι εργάτες θα δούλευαν 16ωρο; Ο λαός της αριστεράς προδίδεται απ'της ηγεσίες ,my friend. ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ!
Και πιστευεις πως ο ΣΥΝ και το σημερινό ΚΚΕ δεν εντάσσονται στο κατεστημένο; Πού εντάσσονται τότε; Στην επανάσταση; Πορωμένος πρέπει να είσαι αν πιστεύεις κάτι τέτοιο.
Φαίνεται δεν είδες χτες την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου που έβγαλε στη φόρα τα μαγειρέματα των πλαστών σταυρών στις εκλογές της 16-9-07. Να σε ενημερώσω ότι πχ το ΚΚΕ σε ένα εκλογικό τμήμα πήρε 25 σταυρούς, και βρέθηκε υποψήφιος βουλευτής του με 600 σταυρούς στο ίδιο τμήμα!!!!! Το ίδιο και στη ΝΔ, στο Πασόκ, στον ΣΥΝ και στο ΛΑΟΣ!!! Αυτούς υποστηρίζεις με τόσο πάθος; ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ είναι ρε iriniaa!...Nα δούμε πότε θα ξυπνήσετε!
Εχετε τη βουλή που σας αξίζει, αφού εσείς τη διατηρείτε. Οχι εγώ my friend.
Eξάλλου, δεν απάντησες τίποτα στις αποδείξεις μου. Θέλεις κόμματα που ανήκουν στις λέσχες ,υφαρπάζουν τη χρηματοδότηση απ'τους φόρους των εργαζομένων,και που φιλοξενούνται απ'τα κανάλια των διαπλεκομένων. Από κει θα έπρεπε να αρχίσει ο προβληματισμός σου, και όχι απ'το ιστορικό επικό ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Σκέψου τα. Αν αυτά σου αρέσουν κοιμήσου ήσυχος. Να είσαι με τους πολλούς. Αυτοί ξέρουν!![]()
![]()
Ναι Ειρήνη.. Πόθεν; Ε; ε; (Υπόψιν πως χθες δεν το είχε σε εισαγωγικά!)
Ε ρε και νά' ξερες πού μιλάς!Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Να είσαι με τους πολλούς.![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Ποσο καιρο θα κρατατε ζωντανο το ποστ των εκλογων?Δεν το πατε στις διαμαχες τουλαχιστον?
ΘΑΥΜΑΖΩ........ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 20000 ΜΕΛΩΝ...
Αύτού τού forum........συγνώμη πού σέ κουράσαμε.......
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Ναι Ειρήνη.. Πόθεν; Ε; ε;
ΛΟΙΠΟΝ............ΡΕ ΒΑΝ-ΝΤΑΙΚ..........ΑΔΕΡΦΗ ΣΕ ΕΙΠΑ.......ΟΧΙ ΚΑΜΠΟΥΡΗ...
Πώς κάνεις έτσι..........
Άν θές γλυκό μου άγοράκι νά σέ παίρνει κανείς στά σοβαρά..........όταν
πάς νά κάνεις συζήτηση γιά ποδόσφαιρο πρέπει νά λές τί όμάδα είσαι.........
Μέχρι τότε.............ΘΑΣΑΙ..........ΑΣΤΕΙΟΣ.........!!!!!!!
Άν καί βλέπω μιά άδυναμία στό ..........ΤΡΙΚΥΚΛΟ........
Ξέρεις έδώ στή Θεσσαλονίκη..............
ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ............ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ........!!!!!!!!!!!
CONKARK...............
Kυνήγα...........ΜΑΓΙΣΣΕΣ...........
Είναι μιά ώραία δικαιολογία γιά τά πάντα........
Άπό τό νά βγάζεις...............ΕΞΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ............ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..........
Μέχρι..........
ΤΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...........ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ........!!!!!!!
Έγώ θά προσπαθώ μέσα άπό αύτούς ....ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ............έστω μέ όλα τους τά στραβά
πού έχουν........
γιά...............
ΚΑΛΥΤΕΡΗ..........ΠΟΛΙΤΕΙΑ.......
ΚΑΛΥΤΕΡΗ..........ΥΓΕΙΑ............
ΚΑΛΥΤΕΡΗ..........ΠΑΙΔΕΙΑ.........
Θά μού έπιτρέψεις εεεεε........?????
Κι άν τύχει καί βελτιωθούμε σέ κάτι.................ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ........καί σένα
Έτσι κάνουν κι οί γιαχωβάδες ξέρεις.........όχι στό ένα ,όχι στό άλλο άλλά σέ ότι προσφέρει
ή πολιτεία κάνουν τό κορόιδο καί ποτέ δέ λένε όχι.........!!!!!!!!
ΤΑ............ΜΑΣ..............ΣΑΣ
καί........
ΤΑ..............ΣΑΣ........ΜΑΣ..........!!!!!!!!!!πού έλεγε κάποτε κάποιος.......
![]()
Μα που με είδες να διαμαρτυρήθηκα; Ελεύθερα... Όταν λες κάτι, οτιδήποτε, αν δεν ισχύει, είμαι αρκετά ασφαλής, ώστε να μην αντιδράσω σαν παγιδευμένο θηρίο που νιώθει πως αν δεν αρχίσει να μπινελικώνει τον άλλο, οι υπόλοιποι θα νομίσουν πως ο ισχυρισμός σου είναι πραγματικά αλήθεια (βλ. conkark)! Βρίσε ελεύθερα Ειρήνη! Έχεις το ελεύθερο από μένα, αν δεν έχει πρόβλημα ο administrator, moderator, toreador (πως το λένε; ) Πσστ! Τον προσβάλλω επίτηδες για να τσαντιστεί μαζί μου και να σου επιτρέψει να βρίσεις όσο θες! <--παραδέχεσαι μεγαλείο;Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΛΟΙΠΟΝ............ΡΕ ΒΑΝ-ΝΤΑΙΚ..........ΑΔΕΡΦΗ ΣΕ ΕΙΠΑ.......ΟΧΙ ΚΑΜΠΟΥΡΗ...
Πώς κάνεις έτσι..........
Άν θές γλυκό μου άγοράκι νά σέ παίρνει κανείς στά σοβαρά..........όταν
πάς νά κάνεις συζήτηση γιά ποδόσφαιρο πρέπει νά λές τί όμάδα είσαι.........
Μέχρι τότε.............ΘΑΣΑΙ..........ΑΣΤΕΙΟΣ.........!!!!!!!
Άν καί βλέπω μιά άδυναμία στό ..........ΤΡΙΚΥΚΛΟ........
Ξέρεις έδώ στή Θεσσαλονίκη..............
ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ............ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ........!!!!!!!!!!!
..............................................................
Εδώ στην Αλεξανδρούπολη, το τρίκυκλο είναι must! Και σύμβολο κοινωνικού status! Εκεί στη συμπρωτεύουσα, τι να πεις; Έχετε καβαλήσει το καλάμι. Επίσης εδώ μπορείς να πεις πως "τι είπε πάλι ρε ο τάδε υπουργός;" χωρίς να χρειάζεται να το θέσεις με τον τρόπο που συζητούν σε γκρουπ απεξάρτησης κατά το "με λένε Γιακουμάκη και είμαι καθαρός 5 μέρες!" Εξάλλου γιατί παραπονιέσαι; Χθες δεν παραδέχτηκα πως με τον Παπαθεμελή είμαστε κολητάρια; Εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις πως ψηφίζω; Θες να στο ζωγραφίσω δηλαδή κιόλας;
Εσείς στην ένωση κεντρώων προφανώς είστε οι πολλοί, ε; Αααρε 30φυλλόπουλε. Γιατί δεν είπες πως αν δε γίνονταν νοθεία στις εκλογές, ο Λεβέντης (ω, πόσο περήφανος είμαι που με αποκάλεσε έτσι ο conkark) θα ήταν ο πρωθυπουργός μας;Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
.....................
Να είσαι με τους πολλούς. Αυτοί ξέρουν!![]()
![]()