Τι να κάνω ρε γαμώτο....Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
με έδωσες στεγνά....![]()
Αυτή η άτιμη αίσθηση χώρου βλέπεις......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι να κάνω ρε γαμώτο....Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
με έδωσες στεγνά....![]()
Αυτή η άτιμη αίσθηση χώρου βλέπεις......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...............ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ.............!!!!!!!!!
Γαύροι,πολυαγαπημένοι μου γαύροι..............όταν τό καταλάβετε ότι
πολλές φορές ή σιωπή..........
ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.............
τότε ίσως σώσουμε τήν παρτίδα.........
Τά λίγα μου μαλλιά κοντεύουν νά πέσουν........!!!!!!!!
STOYBI.................
Όταν μού λές γιά τίς βουτιές τού Καπάνταη.................έκεί πού ή ίδια
Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΙΠΕ..................
ΜΠΡΙΑΚΟ................GO HOME............
τί περιμένεις νά σέ πάρω σοβαρά...????
τήν ποδοσφαιρική σου παιδεία φίλε ....ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ............κι άν μέ γνωρίσεις
θά δείς πώς ..........ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..............
Άν δέν άντέχεις τό χαβαλέ..............ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ...
γράψτο νά μή σέ ξαναενοχλήσω..........
ZZR...............
Άπό τό Ριβάλντο αύτό πού έκανε έχθές αύτό περίμενα..........
Μάς έστειλε στούς όμίλους μέ ένα γκόλ μέ τό άριστερό..........ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ
όπως είπες έστία άλλά στή γωνία.........
τό καλύτερο πού θάκανε όποιοσδήποτε Έλληνας θά ήταν νά στείλει τή
μπάλλα στήν κερκίδα .......!!!!!!!!
THANK YOU.............RIVALDO.........!!!!!!!!
Όσο γιά τήν άποψη σου ό καλύτερος κερδίζει άν ήταν έτσι............
ΑΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ............
Αύτή είναι γαύρικη φιλοσοφία........!!!!!!!
Πάντως πρώτη φορά είδα παίκτη νά.................
παίρνει πέναλτυ.............
ΟΡΘΙΟΣ..........!!!!!!!!!!!
Όσο γιά κάτι θεωρίες τού πόσο καλή είναι ή Λάτσιο............άπάντησε ό ΙΒΙΤΣ.........
μή μού πείτε ότι θά κέρδιζε Σαραγόσα καί Μπλάκμπερν.........
Ξέρετε ποιάν άπέκλεισε...???????
Καί πώς..........?????????????
ΝΑΣΤΑΖΕ...........!!!!!!!!!!!!
Εύτυχώς πού παίζανε οί 5 χθές.............ΘΑ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΣΕΡΙ............
Άλλά μήν άγχώνεστε............ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ..........κι ό ένας γιά πάρτη του.....!!!!!!!
16........θέση είπαμε...????
Άντε είμαστε σέ καλό δρόμο ,μή χάσει τά μπάνια του ........Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ..........
![]()
όσον αφορά το παιχνίδι μας ...ειδες κάποια διάθεση του διαιτητή να μας εννοήσει???Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ZZR...............
Άπό τό Ριβάλντο αύτό πού έκανε έχθές αύτό περίμενα..........
Μάς έστειλε στούς όμίλους μέ ένα γκόλ μέ τό άριστερό..........ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ
όπως είπες έστία άλλά στή γωνία.........
τό καλύτερο πού θάκανε όποιοσδήποτε Έλληνας θά ήταν νά στείλει τή
μπάλλα στήν κερκίδα .......!!!!!!!!
THANK YOU.............RIVALDO.........!!!!!!!!
Όσο γιά τήν άποψη σου ό καλύτερος κερδίζει άν ήταν έτσι............
ΑΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ............
Αύτή είναι γαύρικη φιλοσοφία........!!!!!!!
Πάντως πρώτη φορά είδα παίκτη νά.................
παίρνει πέναλτυ.............
ΟΡΘΙΟΣ..........!!!!!!!!!!!
Όσο γιά κάτι θεωρίες τού πόσο καλή είναι ή Λάτσιο............άπάντησε ό ΙΒΙΤΣ.........
μή μού πείτε ότι θά κέρδιζε Σαραγόσα καί Μπλάκμπερν.........
Ξέρετε ποιάν άπέκλεισε...???????
Καί πώς..........?????????????
ΝΑΣΤΑΖΕ...........!!!!!!!!!!!!
Εύτυχώς πού παίζανε οί 5 χθές.............ΘΑ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΣΕΡΙ............
Άλλά μήν άγχώνεστε............ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ..........κι ό ένας γιά πάρτη του.....!!!!!!!
16........θέση είπαμε...????
Άντε είμαστε σέ καλό δρόμο ,μή χάσει τά μπάνια του ........Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ..........
![]()
ή απλά ήταν ένα λάθος???
γιατί εγώ δεν είδα ένα διαιτητή να παίζει Παναθηναικό , εκτός από τη φάση του πέναλντι που στο γρήγορο κ εμένα μου φάνηκε ανατροπή....μέχρι να έρθει το replay....
άλλο να λες για ευρωπαϊκή εύνοια και άλλο για ενα λάθος του διαιτητή.....
θα μπορούσε να μας ειχε δώσει το άλλο του Ενιογέ ...αλλά προφανώς είχε μετανιώσει για το πρώτο και ο ίδιος....
για το γκολ του Ριβάλντο ....σίγουρα ένας έλληνας θα το έστελνε στα κεραμίδια...αλλά ο Μπλάνκο πχ οχι....δεν είναι μέτρο σύγκρισης οι έλληνες παίχτες...τα έχουμε ξαναπεί....![]()
αυτό θέλω να σου πω...
ότι η ΑΕΚ αν βγάλει έξω το Ριβάλντο κ παίξει με ένα καθαρό φορ θα είναι πολύ καλύτερη ομάδα...
εγώ σαν Παναθηναϊκός εύχομαι στο μεταξύ μας παιχνίδι να παίξει βασικός ο Ριβάλντο....
και ειμαι σίγουρος οτι θα σας ισοπεδώσουμε στο κέντρο.....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Μμμμ....με Μαντούκα Ζήκο και Μανού,χλωμό το βλέπω.Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
εγώ σαν Παναθηναϊκός εύχομαι στο μεταξύ μας παιχνίδι να παίξει βασικός ο Ριβάλντο....
Όσο για τον Ριβάλντο,κάπου συμφωνώ.Δεν χαίρομαι να βλέπω αργούς παίχτες στο γήπεδο.Απλά αυτός είναι ικανός για το απροσδόκητο.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Μου φαίνεται ότι κακώς έκανα που άρχισα πάλι να γράφω για τα αθλητικά εδώ.
όταν βλέπω ότι τα συμπεράσματα σας κύριοι βγαίνουν βάση των φυλλάδων-που κατά τα άλλα κράζετε- λυπάμαι που σας το λέω αλλά το γεγονός αυτό δε δίνει και πολύ "βαρύτητα" στη γνώμη σας...
Ρε μάστορα ώρες ώρες μπορείς να γίνεις εκτός απο εριστικός (που πιστεύω ότι το κυνηγάς αυτό),και μεγάλος σπαζοκλαμπάνιας.(sic)Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ............ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ......
Στήν πρώτη σου άπορία........
Πέρσυ πού είμασταν μαζί στήν Α' Έθνική τής Εύρώπης........ΘΥΜΑΣΑΙ.......??????
ΤΙ.........ΚΑΝΑΤΕ.......??????
ΤΙ.........ΚΑΝΑΜΕ......??????
4οι.........στούς τέσσερεις...........μέ ποιόν...????
ΤΗ ΣΑΧΤΑΡ............
Αύτή πού άπέκλεισε........τήν κωλομαδίτσα Σάλτσμπουργκ........στό 87ο λεπτό γιά τούς όμίλους
ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ...........ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ..............
ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ............????????
Τό γερό Σίρερ καί τό κλαρίνο στό Καραισκάκη θυμάμαι........
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ........????????.........ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΙΚΗ........??????
Δέ σχολιάζω γιά ΠΑΟ........γιατί αύτόν.........ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.......!!!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΤΕ ΚΕΡΔΙΣΑΝ.............ΜΕΣΑ ΕΞΩ.........
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ........???????
Κάθε βδομάδα έεε........συνηθισμένο φαινόμενο
Η ΣΟΣΩ.....??????
Εύκολα πράμματα εεε...........κάθε βδομάδα κερδίζουμε μέσα στή Γαλλία........,
Γαλλικές όμάδες ψιλιπράμματα.........έσείς έκεί όλο νίκες είστε........!!!!!!!!
ΑΓΓΙΞΑΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ ΦΙΛΕ...............
ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ..........Δέν μπορώ άλλο.........νά σκούζω....!!!!!!
Ήταν μιά τυπική βραδυά,ώς συνήθως γιά τό Έλληνικό ποδόσφαιρο....:rotflmao:![]()
Κάθε μέρα τέτοια έχουμε......... :rotflmao:
Σιγά τώρα,Ίσπανούς καί Γάλλους έκτός έδρας.........καί μιά Λάρισα νά κερδίζει μιά άηττητη έπί
11 μάτς Άγγλική όμάδα καθαρά μέ 2-0........
ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ........ΠΑΙΔΙΑ,άσε τήν ΑΕΚ αύτή δέ μετράει.........
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ............ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ...........ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ
ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ...........
ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.............
ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ........ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ............
ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ............
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ............
Α........τότε παίζαμε μέ όμαδάρες τού CH.L...........:rotflmao:
Όπως καί φέτος μέ τήν τρομερή καί φοβερή Λάτσιο.........μέ τόν 43αχρονο Μπαλλότα....
ΤΙ..........ΟΜΑΔΑ...!!!!!!!
Τουλάχιστον δύο κλάσεις πάνω άπό Σάλτσμπουργκ......Σοσώ καί Σαραγόσα........Μπλάκμπερν...
Άς κρίνουν..............ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...............
ΠΟΙΟΣ...........ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ.............![]()
Πέσε κάτω ρέ Καπάνταη...........νά πάρουμε κανά πέναλτυ........
![]()
Άλλα αντί άλλων διαβάζεις και ότι γουστάρεις εσύ καταλαβαίνεις!
Έκανα λάθος φίλε,δεν είσαι ανίκητος όπως πίστευα.
ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ είσαι!!!και αν θες βάλε και ένα γκάλοπ απαλεψάς να δεις τι ψάρια θα πιάσεις.
Επειδή τη μια φορά που έπαιξες Α' Εθνικη,κοιμήθηκε ο Θεός και πήρες ένα ανέλπιστα μεγάλο αποτέλεσμα δε σε κάνει ομάδα μπάρμπα....
Το ότι επίσης μου χτυπάς συνέχεια στραβές που έχει κάνει η ομάδα μου στην Ευρώπη,επίσης δε σε κάνει ομάδα.
Μέτρησες ποτέ να δεις τι αντιπάλους έχω νικήσει στην Ευρώπη???ή αυτό δεν εξυπηρετεί την κόμπλα σου???
Και επειδή φαίνεται η ηλικία έχει αρχίσει να φθείρει αρνητικά τη μνήμη σου,τελευταία μου νίκη επί Ισπανών ήταν επί της Ρεάλ Μαδρίτης ...
πόσο θέλω να κάνεις λόγο για τα "δεύτερα" της Ρεάλ να γελάσουν και τα τσιμέτνα!
Πριν τη Ρεάλ εκείνη την Ντεπορτίβο τη θυμάσαι???ναι μωρέ με το Μπάγιεβιτς λέω...
Εκείνη την ασήμαντη Αγγλική ομάδα που γονάτισε στον Πειραιά και απο ατυχία έφυγε μόνο με ένα γκολ στην πλάτη μήπως θυμάσαι πως την έλεγαν??ναι μιλάω για αυτήν που μετέπειτα πήγε τρένο και σήκωσε το Τσου Λου μωρέ...αλλά που να θυμάσαι...δε συμφέρει...
πουθενάδες που βγάλατε και γλώσσα...
Άντε γιατί και η μαλακία και η ανοχή σε αυτήν έχει κάποια όρια!
όταν θα μάθεις να μιλάς και να αντιμετωπίζεις το συνομιλητή σου με λίγο περισσότερο σεβασμό,ίσως να σκεφτώ να αλλάξω το ύφος που σου μιλάω.
Με όποιον και αν μίλησα εδώ για αθλητικά,ασχέτως αν συμφωνούσαμε,είχαμε τουλάχιστον μια κόσμια στάση.
Εσύ αυτό το καταργείς.
ο γερό Σίρερ ε????επειδή η φαιδρότητα μάλλον σε έχει καταπιεί σαν ύπαρξη,ξαναδες το παιχνίδι και δες εκείνον τον ανεκδιήγητο διαιτητή που μας άφησε με 9 παίκτες απο το 30...
Επειδή ταξίδεψα στο Νewcastle για τον επαναληπτικό εκείνου του αγώνα και ας μην είχαμε ελπίδα,μάθε ότι οι μη-κομπλεξικοί (εν αντιθέση με εσένα και το σινάφι σας) φίλοι της Newcastle μου παραδέχονταν μόνοι τους ότι ο διαιτητής ήταν ridiculous όπως λέγανε που διάλυσε έτσι το παιχνίδι.Βλέπεις στην Αγγλία,έχουν ξεφύγει εδώ και χρόνια απο τη λογική του κόμπλεξ (για ποδοσφαιρο μιλάω) και δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν πράγματα.
Επειδή είσαι τόσο τυφλωμένος απο την κόμπλα σου,προφανώς και προσπέρασες τα τόσα μπράβο που είπαμε σε όλες τις ομάδες!!!
Δεν εξηγείται αλλιώς να κάθεσαι και να γράφεις τέτοιες πίπες.(μιλάω για τις αναφορές που κάνεις σε Μπλακμπερν/Σαραγόσα,για το αν συμβαίνουν κάθε μέρα τέτοια καλά αποτελέσματα,κλπ).
Και επειδή έχεις παίξει το χαρτί της ηλικίας πέραν του πολύ εδώ μέσα,να σου προτείνω αν δεν διαβάζεις καλά λόγω πρεσβυωπίας,να επισκεφθείς έναν οφθαλμίατρο.
Νίκη εκτος?νίκη απέναντι σε Γαλλικές ομάδες???
τη μαντάμ Σοσό την έκανα πουτάνα μου εντός εκτός πριν 3 χρόνάκια στο ΟΥΕΦΑ...δεν βγήκα και στους δρόμους σα μαλάκας να πανηγυρίσω...αν δεν ξέρεις,καλύτερα να μασάς...
Με τη Μονακό μήπως θυμάσαι τι έκανα???μήπως μου ακύρωσαν γκολ???μήπως έχασα ένα τσουβάλι ευκαιρίες να πάρω και εκτός τη νίκη και να μη μείνω με την ισοπαλία???
(προς τους άλλους εκτός εσένα λέω,ότι εκείνο το βράδυ περισσότερο βρισίδι έριξα στην ομάδα μου και στον πρόεδρο της που κατέβαινε να παίξει με Γιαννάκη Οκκά μέσα παρά στο διαιτητή)
Μήπως όμως την κέρδισα πάλι στην έδρα μου???
άλλο ένα παραμυθάκι-καραμέλα που έλιωσε...
κάθε γραμμή που προσθέτω σε αυτό το ποσ με κάνει και τσιτώνω περισσότερο με τη μαλακία που βλέπω ότι σε δέρνει και θυμώνω και με τον εαυτό μου που κάθεται και ασχολείται με σένα.
Ας είναι όμως.δεν σκοπεύω να το επαναλάβω.
Ποτέ δεν αρνήθηκα τα χοντρά στραπάτσα που έχω στην πλάτη μου.
Όμως ποτέ δεν κατάλαβα πως τα δικά μου στραπάτσα κάνουνε "εσένα" (και τον κάθε ένα) μάγκα???
Με ξένο κώλο,δεν κλάνει κανένας μπάρμπα.
κι εγώ αυτό λέω,ας κρίνουν αυτοί που διαβάζουν.
Αν βάζεις τη Λάτσιο στο ίδιο επίπεδο με τη Σάλτσμπουργκ,τότε κόφτο το άθλημα.ξεκίνα πίνε τσίπουρα,δεν ξέρω,πάενε για ψάρεμα...ασχολήσου με κάτι άλλο.
Ξεφτίλες....πέστε κάτω ρε!...με σήμα τον Πέτρο Στάθη...
ρε άντε κάνε μας τη χάρη...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
όσον αφορά το παιχνίδι μας ...ειδες κάποια διάθεση του διαιτητή να μας εννοήσει???
ή απλά ήταν ένα λάθος???
γιατί εγώ δεν είδα ένα διαιτητή να παίζει Παναθηναικό , εκτός από τη φάση του πέναλντι που στο γρήγορο κ εμένα μου φάνηκε ανατροπή....μέχρι να έρθει το replay....
άλλο να λες για ευρωπαϊκή εύνοια και άλλο για ενα λάθος του διαιτητή.....
θα μπορούσε να μας ειχε δώσει το άλλο του Ενιογέ ...αλλά προφανώς είχε μετανιώσει για το πρώτο και ο ίδιος....
για το γκολ του Ριβάλντο ....σίγουρα ένας έλληνας θα το έστελνε στα κεραμίδια...αλλά ο Μπλάνκο πχ οχι....δεν είναι μέτρο σύγκρισης οι έλληνες παίχτες...τα έχουμε ξαναπεί....![]()
αυτό θέλω να σου πω...
ότι η ΑΕΚ αν βγάλει έξω το Ριβάλντο κ παίξει με ένα καθαρό φορ θα είναι πολύ καλύτερη ομάδα...
O ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΕΙΝΑΙ....................ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.........
Αύτή είναι ή γνώμη μου........άπό τότε πού έπαιζε στούς γαύρους...
Γιά αύτό πού λές θά δούμε.......
Λύμπε καί Ριβάλντο μαζί............ΟΧΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, μέ μεγάλους άντιπάλους...!!!
Ό ΠΑΟ στήν Εύρώπη άπό τόν καιρό τού Μπάρμπα-Γιώργη άντιμετωπίζεται
ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ............
Αύτό πού δέν κατάφερε ποτέ ή ΑΕΚ λόγω δυναμικής καί οί γαύροι.....λόγω
ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.......!!!!!!
Μέσα σέ αύτά τά πλαίσια............ήταν καί τό χθεσινό πέναλτυ........!!!!!!
Βαγγέλη ............τί θά κάνουμε μέ τόν STOYBI...???
θά μού τόν γνωρίσεις κι αύτόν ,νά βγούμε τίποτε συγγενείς............νά ξενερώσω τελείως.....!!!!!!
Μέ ποιόν θά μαλώνω μετά έγώ...?????
ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ...........ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..........
ΘΑ................ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.........
![]()
θα μας τρελάνεις ρε μεγάλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
εσείς δεν μπορέσατε να νικήσετε ομάδα που στην εμφάνισή της είχε καρδούλες .....![]()
Υ.Γ. το πρώτο τμήμα της απάντησής σου το αγνοώ....γιατί μου λες που τα βρίσκω και μετά τα γράφεις και εσύ ο ίδιος....![]()
αντικειμενικά δηλ αμα έχανες απο την χθεσινή ομάδα δεν θα ήταν ξεφτίλα?
δεν το είπα για να μειώσω την νίκη.αυτο ακριβως έγραψα.
ότι η νίκη ήταν το φυσιολογικό αποτέλεσμα.δεν ήταν?
ομοίως και για την αεκ.
το ίδιο είναι οι νίκες των Πανιώνιο,Λάρισα και μετα Αρη σε έκπληξη και σε τι περίμενες το ίδιο του παναθηναικου,αεκακιού?
αν απαντήσεις ναι πάω πάσο.
τότε φαντάζομαι ότι είμαστε πλέον οι μόνοι φίλαθλοι που απαιτούμαι κ θέλουμε κάτι καλύτερο.
αλλα αν δεις την πρώτη μου απάντηση είναι η άποψη του el_hymador.προφανώς και αυτός περιμένει κα΄τι καλύτερο
α ναι...βάζελος και αυτος vaggeli64.
όταν αποβάλλετε τα κομπλεξ σας και αρχίσετε να διαβάζετε αυτά που γράφονται εδώ μέσα ίσως βγάλουμε μια άκρη.
δεν είπα πουθενα σχετικά με Μολντε (που και καλύτερες είναι απο αρτμεντια).
αλλα μια λοκομοτιβ 5αρα τις έριξα όταν χρειαστηκε
υ.γ τι καταντια ρε...πως ξεπέσατε έτσι...μεγάλη ευρωπαική νίκη πσσσσσ τι λες τώρα
και μιλατε για Λάτσιο...
εδω χθες σας έβαλε γκολ η αρτμεντια και εχασε ενα αποτ ην μικρη περιοχή (δοκάρι)
φανταζεσαι τι θα σας έκανε η Λάτσιο τότε?
το αεκακι ξέρει...δεν πέρσε πολύς καιρός απο το 1-4
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Ρε λες;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Βαγγέλη ............τί θά κάνουμε μέ τόν STOYBI...???
θά μού τόν γνωρίσεις κι αύτόν ,νά βγούμε τίποτε συγγενείς............νά ξενερώσω τελείως.....!!!!!!
Μέ ποιόν θά μαλώνω μετά έγώ...?????
ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ...........ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..........
ΘΑ................ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.........
![]()
Μάλλον θα σού τόν γνωρίσει ο Trooper.![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
ρε γαυρε με τη μεγαλη ομαδα (παραγκας) ξεφτιλα μεγαλυτερη απο το να εισαι γαυρος δεν υπαρχει
αντε γεια ρε![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε γαυρε με τη μεγαλη ομαδα (παραγκας) ξεφτιλα μεγαλυτερη απο το να εισαι γαυρος δεν υπαρχει
αντε γεια ρε![]()
![]()
![]()
άλλος ένας πουθενάς...
ρε συ έγκυρε...εκείνος ο Νούνο Γκόμεζ που είχες πληροφορία "απο μέσα απ'την ΠΑΕ" ότι έρχεται,τι έγινε ρε???
κόλλησε στη γραφειοκρατία ή μήπως η "παιχτούρα" απο τη Β' εθνική Μπλάνκο-και-σελοτεϊπ κρίθηκε καλύτερος???
πέσε κάτω ρε....η θέση σου είναι στα 4
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
μάλλον ξέχασες ότι παίξαμε με τη Λάτσιο στην έδρα της σε ένα κάθε άλλο παρά φιλικό παιχνίδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
υ.γ τι καταντια ρε...πως ξεπέσατε έτσι...μεγάλη ευρωπαική νίκη πσσσσσ τι λες τώρα
και μιλατε για Λάτσιο...
εδω χθες σας έβαλε γκολ η αρτμεντια και εχασε ενα αποτ ην μικρη περιοχή (δοκάρι)
φανταζεσαι τι θα σας έκανε η Λάτσιο τότε?
το αεκακι ξέρει...δεν πέρσε πολύς καιρός απο το 1-4
και για να μας κερδίσει 2-1 έπρεπε να μας αποβάλει παίχτη όταν αυτοί έπρεπε να παίζουν με 8 παίχτες....![]()
ατυχές παράδειγμα ...βρες άλλο...και μην πεις για φιλικό....γιατί ήταν η πρόβα τζενεράλε τους για τον προκριματικό του C.L.....και αν ειδες τον αγώνα θα κατάλαβες ότι ήταν φιλικό μονό στα χαρτιά....
φυσικά και τα αποτελέσματα Αρη, Λάρισας και Πανιωνίου είναι σημαντικότερα....
αλλά και μια νίκη σε ευρωπαικά κύπελλα είναι πάντα σημαντική....και ειδικότερα οταν είναι επιβεβλημένη και παίζεις με το βάρος του φαβορί....ακόμα και εκτός έδρας
εκεί μετράει αν έχεις στόφα ευρωπαϊκής ομάδας ή απλά είσαι μια ακόμη ομάδα που συμμετέχει στα ευρωπαϊκά κύπελλα....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
σίγουρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Ό ΠΑΟ στήν Εύρώπη άπό τόν καιρό τού Μπάρμπα-Γιώργη άντιμετωπίζεται
ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ............
Αύτό πού δέν κατάφερε ποτέ ή ΑΕΚ λόγω δυναμικής καί οί γαύροι.....λόγω
ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.......!!!!!!
Μέσα σέ αύτά τά πλαίσια............ήταν καί τό χθεσινό πέναλτυ........!!!!!!
![]()
αλλά πέραν των διασυνδέσεων (που τώρα πια δεν υπάρχουν)....
οι καλές διαιτησίες ήρθαν γιατί υπήρξαν και καλές εμφανίσεις που ανάγκασαν την Ευρώπη να προσέξει τον Παναθηναικό....
δεν είναι σουργελα στην UEFA να βοηθούν μια ομάδα που γίνεται ρεντίκολο μέσα στο γήπεδο και δεν έχει να επιδείξει τίποτα στην ευρωπαική ιστορία....
![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Μ'αρέσει ο μεστός σου λόγος και η γεμάτη επιχειρήματα ανάλυση που έκανες.....ρε γαυρε με τη μεγαλη ομαδα (παραγκας) ξεφτιλα μεγαλυτερη απο το να εισαι γαυρος δεν υπαρχει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Oi γαυροι ποτε δεν σιωπουν.... Τουλαχιστον μεχρι οι αλλες ομαδες να φερουν παιχτες σαν και αυτον, και μεχρι να βαλουν το χερι βαθεια στην τσεπη σαν και αυτον......Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...............ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ.............!!!!!!!!!
Γαύροι,πολυαγαπημένοι μου γαύροι..............όταν τό καταλάβετε ότι
πολλές φορές ή σιωπή..........
ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.............
τότε ίσως σώσουμε τήν παρτίδα.........
Τά λίγα μου μαλλιά κοντεύουν νά πέσουν........!!!!!!!!
STOYBI.................
Όταν μού λές γιά τίς βουτιές τού Καπάνταη.................έκεί πού ή ίδια
Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΙΠΕ..................
ΜΠΡΙΑΚΟ................GO HOME............
τί περιμένεις νά σέ πάρω σοβαρά...????
τήν ποδοσφαιρική σου παιδεία φίλε ....ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ............κι άν μέ γνωρίσεις
θά δείς πώς ..........ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..............
Άν δέν άντέχεις τό χαβαλέ..............ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ...
γράψτο νά μή σέ ξαναενοχλήσω..........![]()
Για τον Καπανταη δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτερες πολιτικες εφημεριδες εκεινη την ημερα τον εγραφαν "με το λογοπαιχνιο " καπαΝΤΑΗ αληθεια θυμασαι γιατι ???
Το ΜΠΡΙΑΚΟ ( που κοπανας συνεχεια)................GO HOME ............ το φωναζαν και οι παοκτζηδες ( και με επισημη ανακοινωση που μοιρασαν σε ολες τις εφημεριδες ) στο ντερμπυ με αντιπαλο την ΑΕΚ .... Θυμασαι γιατι ??
Την ποδοσφαιρικη παιδεια την δικια σας ( αντιολυμπιακων ) την ειδα στα 10 πετρινα μας χρονια ( θυμασαι?? Αλλες εποχες.. Ωραιες..)
Χαβαλε & πλακα σε προσωπικο επιπεδο μια φορα τολμησα να σου κανω και με πηρε και με σηκωσε...Απο εκει και περα χαβαλε σε επιπεδο ομαδας φυσικα και δεχομαι ( οπως και μονο χαβαλε κανω ) οπως ολοι σχεδον εδω μεσα ......Προπονητικες αναλυσεις τις αφηνω στους υπολοιπους καθως ολοι ξερουν ποιον θα εβγαζαν ,ποιον θα εβαζαν και με ποιο συστημα θα επαιζαν την επομενη μερα του καθε αγωνα ομως, (αφου τον εβλεπαν στην τηλεοραση πρωτα και φυσικα ξερουν και το αποτελεσμα του.... )
ΤΕΛΟΣ.........![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Μου φαίνεται ότι κακώς έκανα που άρχισα πάλι να γράφω για τα αθλητικά εδώ.
όταν βλέπω ότι τα συμπεράσματα σας κύριοι βγαίνουν βάση των φυλλάδων-που κατά τα άλλα κράζετε- λυπάμαι που σας το λέω αλλά το γεγονός αυτό δε δίνει και πολύ "βαρύτητα" στη γνώμη σας...
Ρε μάστορα ώρες ώρες μπορείς να γίνεις εκτός απο εριστικός (που πιστεύω ότι το κυνηγάς αυτό),και μεγάλος σπαζοκλαμπάνιας.(sic)
Άλλα αντί άλλων διαβάζεις και ότι γουστάρεις εσύ καταλαβαίνεις!
Έκανα λάθος φίλε,δεν είσαι ανίκητος όπως πίστευα.
ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ είσαι!!!και αν θες βάλε και ένα γκάλοπ απαλεψάς να δεις τι ψάρια θα πιάσεις.
Επειδή τη μια φορά που έπαιξες Α' Εθνικη,κοιμήθηκε ο Θεός και πήρες ένα ανέλπιστα μεγάλο αποτέλεσμα δε σε κάνει ομάδα μπάρμπα....
Το ότι επίσης μου χτυπάς συνέχεια στραβές που έχει κάνει η ομάδα μου στην Ευρώπη,επίσης δε σε κάνει ομάδα.
Μέτρησες ποτέ να δεις τι αντιπάλους έχω νικήσει στην Ευρώπη???ή αυτό δεν εξυπηρετεί την κόμπλα σου???
Και επειδή φαίνεται η ηλικία έχει αρχίσει να φθείρει αρνητικά τη μνήμη σου,τελευταία μου νίκη επί Ισπανών ήταν επί της Ρεάλ Μαδρίτης ...
πόσο θέλω να κάνεις λόγο για τα "δεύτερα" της Ρεάλ να γελάσουν και τα τσιμέτνα!
Πριν τη Ρεάλ εκείνη την Ντεπορτίβο τη θυμάσαι???ναι μωρέ με το Μπάγιεβιτς λέω...
Εκείνη την ασήμαντη Αγγλική ομάδα που γονάτισε στον Πειραιά και απο ατυχία έφυγε μόνο με ένα γκολ στην πλάτη μήπως θυμάσαι πως την έλεγαν??ναι μιλάω για αυτήν που μετέπειτα πήγε τρένο και σήκωσε το Τσου Λου μωρέ...αλλά που να θυμάσαι...δε συμφέρει...
πουθενάδες που βγάλατε και γλώσσα...
Άντε γιατί και η μαλακία και η ανοχή σε αυτήν έχει κάποια όρια!
όταν θα μάθεις να μιλάς και να αντιμετωπίζεις το συνομιλητή σου με λίγο περισσότερο σεβασμό,ίσως να σκεφτώ να αλλάξω το ύφος που σου μιλάω.
Με όποιον και αν μίλησα εδώ για αθλητικά,ασχέτως αν συμφωνούσαμε,είχαμε τουλάχιστον μια κόσμια στάση.
Εσύ αυτό το καταργείς.
ο γερό Σίρερ ε????επειδή η φαιδρότητα μάλλον σε έχει καταπιεί σαν ύπαρξη,ξαναδες το παιχνίδι και δες εκείνον τον ανεκδιήγητο διαιτητή που μας άφησε με 9 παίκτες απο το 30...
Επειδή ταξίδεψα στο Νewcastle για τον επαναληπτικό εκείνου του αγώνα και ας μην είχαμε ελπίδα,μάθε ότι οι μη-κομπλεξικοί (εν αντιθέση με εσένα και το σινάφι σας) φίλοι της Newcastle μου παραδέχονταν μόνοι τους ότι ο διαιτητής ήταν ridiculous όπως λέγανε που διάλυσε έτσι το παιχνίδι.Βλέπεις στην Αγγλία,έχουν ξεφύγει εδώ και χρόνια απο τη λογική του κόμπλεξ (για ποδοσφαιρο μιλάω) και δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν πράγματα.
Επειδή είσαι τόσο τυφλωμένος απο την κόμπλα σου,προφανώς και προσπέρασες τα τόσα μπράβο που είπαμε σε όλες τις ομάδες!!!
Δεν εξηγείται αλλιώς να κάθεσαι και να γράφεις τέτοιες πίπες.(μιλάω για τις αναφορές που κάνεις σε Μπλακμπερν/Σαραγόσα,για το αν συμβαίνουν κάθε μέρα τέτοια καλά αποτελέσματα,κλπ).
Και επειδή έχεις παίξει το χαρτί της ηλικίας πέραν του πολύ εδώ μέσα,να σου προτείνω αν δεν διαβάζεις καλά λόγω πρεσβυωπίας,να επισκεφθείς έναν οφθαλμίατρο.
Νίκη εκτος?νίκη απέναντι σε Γαλλικές ομάδες???
τη μαντάμ Σοσό την έκανα πουτάνα μου εντός εκτός πριν 3 χρόνάκια στο ΟΥΕΦΑ...δεν βγήκα και στους δρόμους σα μαλάκας να πανηγυρίσω...αν δεν ξέρεις,καλύτερα να μασάς...
Με τη Μονακό μήπως θυμάσαι τι έκανα???μήπως μου ακύρωσαν γκολ???μήπως έχασα ένα τσουβάλι ευκαιρίες να πάρω και εκτός τη νίκη και να μη μείνω με την ισοπαλία???
(προς τους άλλους εκτός εσένα λέω,ότι εκείνο το βράδυ περισσότερο βρισίδι έριξα στην ομάδα μου και στον πρόεδρο της που κατέβαινε να παίξει με Γιαννάκη Οκκά μέσα παρά στο διαιτητή)
Μήπως όμως την κέρδισα πάλι στην έδρα μου???
άλλο ένα παραμυθάκι-καραμέλα που έλιωσε...
κάθε γραμμή που προσθέτω σε αυτό το ποσ με κάνει και τσιτώνω περισσότερο με τη μαλακία που βλέπω ότι σε δέρνει και θυμώνω και με τον εαυτό μου που κάθεται και ασχολείται με σένα.
Ας είναι όμως.δεν σκοπεύω να το επαναλάβω.
Ποτέ δεν αρνήθηκα τα χοντρά στραπάτσα που έχω στην πλάτη μου.
Όμως ποτέ δεν κατάλαβα πως τα δικά μου στραπάτσα κάνουνε "εσένα" (και τον κάθε ένα) μάγκα???
Με ξένο κώλο,δεν κλάνει κανένας μπάρμπα.
κι εγώ αυτό λέω,ας κρίνουν αυτοί που διαβάζουν.
Αν βάζεις τη Λάτσιο στο ίδιο επίπεδο με τη Σάλτσμπουργκ,τότε κόφτο το άθλημα.ξεκίνα πίνε τσίπουρα,δεν ξέρω,πάενε για ψάρεμα...ασχολήσου με κάτι άλλο.
Ξεφτίλες....πέστε κάτω ρε!...με σήμα τον Πέτρο Στάθη...
ρε άντε κάνε μας τη χάρη...
ΤΑΠΕΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.............ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ.........???
Γιά μιά δεκαετία .........ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.........ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΙΑΣΤΕΣ........
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ............
Δέν τά πήγατε καί άσχημα..........κάνατε καί 2-3 νίκες......!!!!!!
Στό ποδόσφαιρο μας όμως...............
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..................ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ............Η ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.............
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ............
ΛΑΚΗΣ...................
ΤΣΙΑΡΤΑΣ......................
ΔΕΛΛΑΣ...........................
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ....................
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ..................
ΚΑΨΗΣ...............................
Αύτοί πέσαν κάτω...........
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.................ΓΑΥΡΕ...................
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΩΘΕΩΝΕΣ...........ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.........!!!!!!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ EURO............
Ο ΘΕΟΣ............ΔΕΛΛΑΣ........
Ο ΜΑΓΟΣ ....... ΤΣΙΑΡΤΑΣ
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ............ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ..........
Ο ΒΡΑΧΟΣ........ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ..............
Όταν έσύ έπαιρνες τούς τίτλους...........ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ..............
Ά........ξέχασα είχανε καί τόν άναπληρωματικό Βενετίδη.........τόν κλεμμένο σέ μιά νύχτα
άπό τόν ΠΑΟΚ........τό τσιφλίκι σας........!!!!!!!!
Μή βρίζεις............μάς διαβάζουν καί παιδιά.......
Άν δέ θές καί δέν άντέχεις νά άκούς άλήθειες,δέ σού ξαναμιλάω........άλλά δέν ύπάρχει λόγος νά
βρίζεις.......ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ......
Πάω γιά τό τσάι μου........!!!!!!!λόγω ήλικίας βλέπεις....
ΥΓ. Θά μάς πείς τελικά ποιός είναι καλύτερος.........ή Λάτσιο....ή Σαραγόσα.....
Καί τέννις νάπαιζα 12 χρόνια........όλο καί κανάν πού πέτυχα....ΚΟΥΤΣΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ...!!
![]()