Kai genikws sorry pou to exw parei me fora alla leipw kai akouw kai pragmata apo panw kai eidopoiithika kai mpika se net kafe gia aytin tin fasi...
To thread oso afora emena sinexizetai kai tha xaroume na doume kai alles pics apo olous...
![]()
![]()
![]()
![]()
Kai genikws sorry pou to exw parei me fora alla leipw kai akouw kai pragmata apo panw kai eidopoiithika kai mpika se net kafe gia aytin tin fasi...
To thread oso afora emena sinexizetai kai tha xaroume na doume kai alles pics apo olous...
![]()
![]()
![]()
![]()
Paizei rolo?epeidi eipe ayto o s705 to kaname magazi mas?Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
νομίζω είδες που απάντησα!
tespa egw feygw apo kyriaki tha yparxei sizitisi giati polla legontai kai prepei na eksigithoun...
Gia na min milisw kai gia proswpikes epitheseis apo kapoious...
Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
Paizei rolo?epeidi eipe ayto o s705 to kaname magazi mas?
tespa egw feygw apo kyriaki tha yparxei sizitisi giati polla legontai kai prepei na eksigithoun...
Gia na min milisw kai gia proswpikes epitheseis apo kapoious...
Κάθε φόρουμ έχει κάποιους κανόνες είτε μας αρέσει είτε όχι!
Δηλαδή να ανοιξουμε ένα ποστ με γυμνά και τσόντες και να την λέμε σε αυτούς που ορίζουν το site και να τους λέμε όποιος έχει πρόβλημα απλά να μην μπεί και να μην σχολιάσει αν δεν του αρέσει!
Εσύ πως το βλέπεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Σιγα τωρα...δεν τα κατακρινουν ολοι.
Εγω, ας πουμε γελαω.
Γελαω με τους καγκουρες, αλλα και με τους καγκουρες που ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ τις καγκουριες τους..
Γελαω επισης κ με εκεινους που τους επεφημουν κ με εκεινους που τους υπερασπιζονται..
Αν ειχαν την παραμικρη ιδεα τι συμβαινει στα μηχανακια τους οταν καναν σουζες δεν νομιζω να το διασκεδαζαν τοσο...
Αληθεια κυριοι, γιατι δεν το περνατε στα ανεκδοτα..?
Hiro Nkamura
kai anaferomai se ayta...osoi kanane post diladi einai vlakes?
i sinexeia apo kyriaki apo emena kai sorry gia ta polla post...
![]()
![]()
![]()
den nomizw oti einai to idio prosvlitiko...Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Κάθε φόρουμ έχει κάποιους κανόνες είτε μας αρέσει είτε όχι!
Δηλαδή να ανοιξουμε ένα ποστ με γυμνά και τσόντες και να την λέμε σε αυτούς που ορίζουν το site και να τους λέμε όποιος έχει πρόβλημα απλά να μην μπεί και να μην σχολιάσει αν δεν του αρέσει!
Εσύ πως το βλέπεις?
apopsi mou...
Οκ σκεφτειτε οτι ειστε στο φαναρι, πηγμενοι ολη μερα απο την δουλεια και διπλα σας ενα κολοφτιαγμενο SaxoralloPuntoGT- M3 ξεκιναει με παντιλικα...
πειτε μου -ειλικρινα- ποια ειναι η πρωτη αντιδραση σας
εγω παντως λεω
''τι μ@λ@κ@ εισαι θεε μου...''
το ιδιο νομιζω οτι λετε και εσεις...
Βαλτε λοιπον στην θεση του SaxoralloPUntoGT-M3 μια μοτοσικλετα και σκεφτειτε οτι γυρω σας υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να μην γουσταρουν να βλεπουν τις καγκουραδες σας (μας)
ειδικα μαλιστα οταν στην περιπτωση του αυτοκινητα οι χαρακτηρισμοι αφορουν αποκλειστικα τον οδηγο που κανει καγκουρια, ενω στις μηχανες μας παιρνει ολους η μπαλα της γενικοτητας ....ξερετε τωρα....''μονο να τρεχουν , να κανουν σφηνες και σουζες ξερουν''![]()
το θεμα της επικινδυνοτητας και του ρισκου το αφηνω απεξω...ειναι αυτονοητο πιστευω...
γουσταρετε να σκιζετε το μηχανακι, να του πινετε το αιμα, να το χαιρεστε οπως γουσταρετε οκ δεκτον! ολοι αυτο θελουμε...
πηγεντε σε κανα track day, σε καμια εντουραδα και οδηγειστε...
θα διαπιστωσετε οτι ειναι απειρως μεγαλυτερη κ@υλ@ να ανακαλυπτεις τα ορια της μηχανης σου προσπαθωντας να πας σβελτα....εκει οι σουζες, οι πλαγιολισθησεις κτλ-κρλ ειναι μερος της παολαυσης και οχι αυτοσκοπος...ασε που αν το δεις λιγο σοβαρα το θεμα θα διαπιστωσεις οτι τελικα πας πολυ πιο γρηγορα αν οδηγας εγκεφαλικα και αποφευγεις τις καγκουριες....
λοιπον....
ο μοτοσικλετισμος εχει πολλες διαστασεις συμφωνω, αν αρκειστε σε stunts μονο, τι καλυτερο απο το να πατε σε κλειστο χωρο και να το ευχαριστηθειτε με την ψυχη σας...επικροτω και επαυξανω.
Απο μ@λ@κια δεν πέθανε κανείς απο καγκουριές πολλοιΑρχικά δημιουργήθηκε από P70
den nomizw oti einai to idio prosvlitiko...
apopsi mou...![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
και απο οδήγηση κάτω απο την επήρεια αλκοολ κ ναρκωτικών ουσιών επίσηςΑρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Απο μ@λ@κια δεν πέθανε κανείς απο καγκουριές πολλοι![]()
![]()
και απο τη απλή χρήση χωρίς την οδήγηση!![]()
Αλλα δεν εχει να κάνει!![]()
ΥΓ: Δεν απευθύνομαι σε σένα φίλε που έκανα το κουότ αλλα κάπως έτσι ήθελα να ξεκινήσω και το βρήκα έτοιμο!
Γενικά μιλάω!![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
Den tha to pw alli fora...μην το πεις λοιπον... Den epidiknyw tipota...αλλα τι κανεις? 1,5 xrono exw mixaniσου ευχομαι ειλικρινα να τα χιλιασεις! .Oute magkas to paizw μπραβο σου... alla epeidi nomizete oti atoma san emena einai asximoi καθε αλλο...!!ορισμενοι μπορει να μοιαζουνε με τον αλεν ντελον αλλα δε βλεπω τι σχεση εχει αυτο! kai epipolaioi odigoiεχεις δικιο οποιος κανει σουζα διπλα σε αλλο μηχανακι που κανει και αυτο σουζα σε δημοσιο δρομο ειναι συνηδητοποιημενος οδηγος!!!συγγνωμη ρε φιλε τα εχω μπερδεψει λιγο!!! ,den exw gratzounia se ayton ton 1,5 xronoκαι υπεγραψες συμβολαιο ε???να χαρω εγω κατι συνηδητοποιημενους οδηγους!!! .
(mias kai oloi osoi kanoun souza einai kangoures kai trwne tamoutra tous kai skotwnoun ton kosmo) οχι ρε φιλε!!!μηδαμινες πιθανοτητες!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
πέφτεις πολύ έξω με αυτό που γράφεις. Απλά το συγκεκριμένο θρεντ έχει αυτό το θέμα "stunts'. Επειδή ποστάρουν ορισμένοι τα "stunts" τους αυτό δε σημαίνει οτι γενικότερα είναι άτομα που ασχολούνται μονάχα με αυτό το τρόπο με τη μηχανή τους ή μονάχα έτσι αντιλαμβάνονται "το μοτοσυκλετισμό". 'Οπως και φαίνεται κιόλας αρκετά παλικάρια απο δω μέσα έχουν ποστάρει φωτό και με "σταντσ" σε δρόμους αλλά και οι ίδιοι σε πίστες. Αρα δεν είναι αποκλειστικά μονόδρομος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αν αρκειστε σε stunts μονο
[i]
Episis mia erotisi se olous osous diafonoun me tis kagouries edo mesa...
Sta periodika 0300,moto,powerbikes,mototriti kai allo ena soro periodika pou sta eksofila tous alla k mesa,exoun mono souzes k endo dn sas peirazei???Autoi dn einai kagoures???Vevaia tha mou peite autoi exoun pliri eksoplismo!ok!An diladi oloi edo mesa pou exoun postarei foto me souzes k endo forousan pliri eksoplismo dn tha sas peiraze tora k dn tha milagate???
Auta apo mena...Panta irema k filika...![]()
[/B]
ότι και να λέτε πάντως εγώ ένα ξέρω
ότι σταματάω πάντα σε διαβάσεις και μη για να περάσουν πεζοί ( καλώς μηχανόβιος )
και μόλις περάσουν γουστάρω να φεύγω με ένα παντιλικι ( κακώς μηχανόβιος )
ωχ ωχ διχασμένη προσωπικότητα.....υπάρχει κανένας ψυχίατρος?????
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Maki voitha me exoun faei reeee....Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
ότι και να λέτε πάντως εγώ ένα ξέρω
ότι σταματάω πάντα σε διαβάσεις και μη για να περάσουν πεζοί ( καλώς μηχανόβιος )
ωχ ωχ διχασμένη προσωπικότητα.....υπάρχει κανένας ψυχίατρος?????
![]()
![]()
![]()
Σταματάω σε διάβαση και λέω στη γιαγιούλα "περάστε παρακαλώ"Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
σταματάω πάντα σε διαβάσεις και μη για να περάσουν πεζοί ( καλώς μηχανόβιος )
-ευχαριστώ παλικάρι μου κτλ...και μετά συνεχίζω αυτά που έκανα πριν:wacko:
Είμαστε πολλοί διχασμένοι![]()
EGW STAMATAW ME ENDO...ME XEIROKROTAEI I GIAGIA...KATEBAINW APO TI MIXANI...TI BOITHAW NA PERASEI TO DROMO...MOU DINEI FILAKI...KAI GIA PARTI TIS(TIS GIAGIAS KSEKINAW TERMATA...ME PANTES KAI SOUZES...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Σταματάω σε διάβαση και λέω στη γιαγιούλα "περάστε παρακαλώ"
-ευχαριστώ παλικάρι μου κτλ...και μετά συνεχίζω αυτά που έκανα πριν:wacko:
Είμαστε πολλοί διχασμένοι![]()
PROzacRIDER