Απο Πανουργια συγγενη ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Εχεις το λογο μου, θα σε δωσω τις νεες συντεταγμενες...![]()
Σε τιποτα βουνα θα με στειλεις παλι !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απο Πανουργια συγγενη ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Εχεις το λογο μου, θα σε δωσω τις νεες συντεταγμενες...![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
[B]sinaxizo ine anikousto ke i megaliteri malakia tou eona na pigenoume se sinantisi mesa sto kentro tis a8inas
opios to skeftike i apla malakas
8eloume 64 fanaria gia na ftasoume
6 fores na anapsi ventilater tin aniksi....
ke xalame ektos apo ta eksoda tou kafe
peripou ala 10 euro se takakia diskous ke ladia..
mipos prepei na allaxeis mixani![]()
pantos os enas apo tous poio neous den exo provlima opou kai na pame(paidakia 8a exei?
)giati to 8ema einai na pigaineis kai na les tis malakies sou epi ton pleiston i an tixei kati sovaro kai na pernai eyxarista i ora sou me to xavale tis pareas
ti deftera 8a pao katef8ian ston alimo
ke ama den iste eki 8a sas kolodaxtiliaso olous leme...
min akouso oti kapios pige delear
komeno ton delear
na pai kapios sinantisis na vali odous ke odigies gia to magazi
ke teliose mexri na vroume to katalilo alazoume edo ke tora
mipos ine kati pou den katalavate?![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αυτό θα πέζει κάθε δευτέρα? Καλή φάση , θα τα πουμε εκεί!!!
CBF 600S - HRC
Μολις περασης τον Μυτικα, κανεις δεξια στις ανεμογεννητριες...Και λιγο πιο κατω...Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Απο Πανουργια συγγενη ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
το Δελεαρ σαν Δελεαρ ειναι μια μαλακια και μιση,αλλα το Δελεαρ σαν "Δελεαρ" ειναι μια ιδεα,ενα ιδανικο,ενα οροσημο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από manamanam
Τι είναι τελικά αυτό το Δέλεαρ?![]()
Γιαυτο και μερικοι δισκολευονται να το αλλαξουν,ειναι δεμενοι με την ιδεα και την φιλοσοφια του "Δελεαρ".
πσσστ που ειναι αυτο το αλιμο παλι ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ti deftera 8a pao katef8ian ston alimo
ke ama den iste eki 8a sas kolodaxtiliaso olous leme...
min akouso oti kapios pige delear
komeno ton delear
na pai kapios sinantisis na vali odous ke odigies gia to magazi
ke teliose mexri na vroume to katalilo alazoume edo ke tora
mipos ine kati pou den katalavate?![]()
εμενα αποκλειεται να με δαχτυλιασεις .... εχεις κοντα δαχτυλα και δε φτανουν μεχρι σαδωθε ...
τελικα τι θα γινει
Αλιμος?
Αμα ειναι και πατε βαλτε ενα σωστο θρεντακι με σαφεις οδηγιες και να το βαλουμε γενικες και βολτες sticky ετσι για δοκιμη και εαν ειναι οκ τοτε ...
Βάλαμε κύριε πρόεδρεΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
τελικα τι θα γινει
Αλιμος?
Αμα ειναι και πατε βαλτε ενα σωστο θρεντακι με σαφεις οδηγιες και να το βαλουμε γενικες και βολτες sticky ετσι για δοκιμη και εαν ειναι οκ τοτε ...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Συγνώμη που επαναφέρο το θέμα μετά από 6 μέρες, αλλά όταν είχα ρωτήσει γιατί το Δελεαρ, η συγκεκριμένη καφετέρεια διαλέχτικε σαν τόπος συνάντησης μου είπαν ότι είναι σε κεντρικό σημείο και είναι προσβάσιμο σε όλους!!!!
Επ' αυτού λοιπόν βασίζομαι και λέω..... το καίνουργιο "Δέλεαρ" τι σχέση έχει με την μέση? Αν θέλω 30χλμ πήγαινε και 30χλμ έλα, δεν πάω Δέλεαρ για δυο βδομάδες και πάω μια ωραία εκδρομή στην Χαλκίδα!!!! Το μόνο που δεν έχει το σημείο είναι ότι δεν είναι κεντρικό! θέλετε να το αλλάξετε? Πολύ καλα! Κι εγώ μαζί σας! Ψάξτε όμως για κάπου κεντρικά! Ναι να έχει κάμερες για τις μηχανές κλπ. Αν είναι να ψάχνουμε το καλύτερο μέρος για τις μηχανές μας να τις βάλουμε σε γκαράζ! Υπάρχουν κι άλλες καφετέρειες συνικοιακές που και την βλέπεις τη μηχανή σου και ανάγκη έχουν από κόσμο! Θα μπορούσα να σας πω για Μεταμόρφωση αλλά δεν είναι κεντρικά και για κάπιους δεν είναι σωστό! Μπορείτε να ψάξετε κάτι για όλους? Αν όχι λέω να κρατήσουμε αυτό που έχουμε!
Σορρυ για το ύφος, έχω να φανω και καιρό και ίσως κάνω πολύ καιρό ακόμα, αλλά νομίζω ότι δεν είναι σωστό να αποκλείουμε ανθρώπους με το μέρος που επιλέγεται! Διαλέξτε κάτι που να μας βολεύει όλους εντός Αθηνών και Πειραιώς!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Συγνώμη που επαναφέρο το θέμα μετά από 6 μέρες, αλλά όταν είχα ρωτήσει γιατί το Δελεαρ, η συγκεκριμένη καφετέρεια διαλέχτικε σαν τόπος συνάντησης μου είπαν ότι είναι σε κεντρικό σημείο και είναι προσβάσιμο σε όλους!!!!
Επ' αυτού λοιπόν βασίζομαι και λέω..... το καίνουργιο "Δέλεαρ" τι σχέση έχει με την μέση? Αν θέλω 30χλμ πήγαινε και 30χλμ έλα, δεν πάω Δέλεαρ για δυο βδομάδες και πάω μια ωραία εκδρομή στην Χαλκίδα!!!! Το μόνο που δεν έχει το σημείο είναι ότι δεν είναι κεντρικό! θέλετε να το αλλάξετε? Πολύ καλα! Κι εγώ μαζί σας! Ψάξτε όμως για κάπου κεντρικά! Ναι να έχει κάμερες για τις μηχανές κλπ. Αν είναι να ψάχνουμε το καλύτερο μέρος για τις μηχανές μας να τις βάλουμε σε γκαράζ! Υπάρχουν κι άλλες καφετέρειες συνικοιακές που και την βλέπεις τη μηχανή σου και ανάγκη έχουν από κόσμο! Θα μπορούσα να σας πω για Μεταμόρφωση αλλά δεν είναι κεντρικά και για κάπιους δεν είναι σωστό! Μπορείτε να ψάξετε κάτι για όλους? Αν όχι λέω να κρατήσουμε αυτό που έχουμε!
Σορρυ για το ύφος, έχω να φανω και καιρό και ίσως κάνω πολύ καιρό ακόμα, αλλά νομίζω ότι δεν είναι σωστό να αποκλείουμε ανθρώπους με το μέρος που επιλέγεται! Διαλέξτε κάτι που να μας βολεύει όλους εντός Αθηνών και Πειραιώς!!!
![]()
Οταν τα λεω εγω, μονο που δεν με ειπαν "εμπαθη" με το "νεο μαγαζι"...![]()
Γιατι κοριτσι μου βλεπεις, οτι αυτοι που ευαγγελιζονται την (οποια) "αλλαγη"...
ΔΕΝ κουνάν τον κώλο τους να βρουν ενα μαγαζι στο κεντρο !!!![]()
Καααπου...
Στα Εξάρχεια...
Στο Μουσείο...
Στην Αλεξάνδρας...
Στο Σύνταγμα...
Οπου στο διαλο θένε, αλλα να "βολευονται" ΟΛΟΙ !!!
Αλλα ξερεις τωρα την νοοτροπια του Ελληνα μωρε... :wacko:
ΕΓΩ να κανω την δουλεια μου κι ΟΛΟΙ οι αλλοι να πανε να γ@μηθουν!![]()
ΔΕΝ θα συμφωνησω ποτέ μ' αυτην την νοοτροπια, edit (απο μενα): ######################################.![]()
Επιμένω στο οτι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ θα ελεγα (οπως και εκανα παλιοτερα), ακομα κι αν το καινουργιο μαγαζι ηταν εξω απ' την πορτα μου!!!
Αλλα παλι θα "καταντησω" ο "γραφικος υποστηρικτης" του Δελεαρ που "θελει να τραβαει τα φωτα πανω του" κι αλλες τετοιες paparies που ακουσα και μάλιστα κι απο ανθρωπους που δεν το περιμενα, γι' αυτο και σταματαω εδω...![]()
ρε σείς αν δεν "δουλέψει" δεν μας κρατάει κανένα συμβόλαιο.
Το αν θα βολέψει (ακόμα και τους μακρινούς) θα φανεί σε δυο τρεις δευτέρες.
Μετά απο 2-3 συναντήσεις (κάνουμε μια τύποις ψηφοφορία ) στο κλασικό θρεντάκι "Αντιδέλεαρ και τι θα κάνουμε το βράδυ της δευτέρας", και το ξανασυζητάμε αν δούμε οτι δεν βολεύει την πλειοψηφία.
Χαλαρώστε!!!
Μια παρέα είμαστε που θέλουμε να βρισκόμαστε σε όσο τον δυνατόν καλύτερες συνθήκες, και να παίζουμε της κουμπάρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()