πολύ ωραίο ταξιδιωτικό γιώργο!!!!!!!!
![]()
![]()
Πολύ ωραίο το ταξιδιωτικό σου στην Σουηδία. Πραγματικά βρε παιδί μου τι να πεις, μόνο μια λέξη. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!!![]()
Ωραίο ταξιδιωτικό και ωραίες στιγμές.
Ελπίζω η οριστική σου μετάβαση εκεί - εφόσον γίνει - να ικανοποιήσει το όνειρο για την ζωή σου.
Πάντα όρθιοι
Όταν ο Άνθρωπος προσπαθεί να συμβιώσει αρμονικά με τη Φύση......
Γιατί όχι και εμείς γαμώτο;![]()
Μπράβο ρε Trooper για τις εικόνες που μας μετέφερες.
![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
Μπράβο Γιώργη, πολύ όμορφα !![]()
![]()
![]()
Δε μου λες κάτι, είχε κρύο εκεί ?![]()
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
1821-38Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar
Όταν ο Άνθρωπος προσπαθεί να συμβιώσει αρμονικά με τη Φύση......
Γιατί όχι και εμείς γαμώτο;![]()
1896-97
1912-13
1920-22
1940-44
1944-50
1967-73
ΠΟΤΕ???![]()
Μετα απο αυτά..τα ειρηνικά (150)χρόνια?
ή πριν την σωρεία των λαθών που κάναμε για να εκσυγχρονιστούμε και γίνουμε Ευρωπαίοι?
Ξεχάσαμε πως το κάνουμε με το τρόπο μας, μιμηθηκαμε τους άλλους, και δεν μάθαμε ποτέ να το κάνουμε σωστά:a31:
Αν κάναμε το 10% αυτών που κάνουν οι Σουηδοί, ο παράδεισος σε σχέση με την Ελλάδα, θα είχε ελαττώματα.
Εγω σου εύχομαι να γίνει, έστω και προσωρινά, και βλέπεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ (και ελπιζω οριστικα αυτη τη φορα) !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
+ Όσοι άνθρωποι πέθαναν για την ιδέα της ελευθερίας(όπως την αντιλαμβάνονταν) στην Ελλάδα, σε όλες αυτές τις περιόδους.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
1821-38
1896-97
1912-13
1920-22
1940-44
1944-50
1967-73
ΠΟΤΕ???![]()
Αυτό οι σύγχρονοι Έλληνες φιλόσοφοι το αποκαλούν "πιθηκισμό"(πιθηκίζουμε γιατί μιμούμαστε και δεν μπορούμε να στηριχτούμε στις πολιτιστικές μας βάσεις και να εξελιχτούμε ξεκινώντας από αυτές).ή πριν την σωρεία των λαθών που κάναμε για να εκσυγχρονιστούμε και γίνουμε Ευρωπαίοι?
Ούτε αυτοί βέβαια πέρασαν λίγα. Η διαφορά είναι ότι λόγω της θέσεως τους, βόρεια τους είναι ο βόρειος πόλος, νότια τους η θάλασσα και η Δανία και με τους γείτονες τους είναι συνεργαζόμενοι, τελικά δεν υπάρχουν αιτίες για πολέμους και για ανάλωση των πόρων τους σε ανούσια πισωγυρίσματα. Είναι καθαρά χρονολογική. γεωγραφική και πολιτικοστρατηγική συγκυρία που μας έχει αφήσει να είμαστε πίσω τους κατά δεκαετίες. Και βέβαια, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσοι και να είναι οι προοδευτικοί άνθρωποι στη χώρα μας.
Βεβαίως και ζηλεύουμε τους βορειοευρωπαίους για τις συνθήκες που έχουν δημιουργήσει για τους πολίτες τους, όμως δεν ξεχνώ ότι είναι από τους πρώτους σε αυτοκτονίες και σε άλλους αρνητικούς τομείς, που δεν θα ήθελα να αναφέρω λόγω του topic.
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι η παρθένα φύση που υπάρχει στις περιοχές που εικονίζονται, συντηρείται γιατί οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και οι βροχοπτώσεις-χιονοπτώσεις(λιώσιμο- κύκλος νερού) πολύ συχνό φαινόμενο. Αλοίμονο σε εμάς που απ' ότι λένε οι περιβαλλοντολόγοι τους επόμενους αιώνες θα γίνουμε σαν τη μέση ανατολή από την ερημοποίηση. Με τι θα εξελιχθούμε σαν χώρα, με το πετρέλαιο του Αιγαίου που και αυτό απ' ότι δείχνουν όλα θα το μοιραστούμε με τους "συμμάχους μας" ;
Πάντα όρθιοι
Ωραίος ρε Γιώργη! Αντε και στην επόμενη ανάβαση... με το μοτόρι αυτή την φορά!![]()
Κι όπως σου ευχήθηκα και στα γενέθλια σου: Αντε και Σουηδός πολίτης!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου είπα κι από κοντά πως σκέφτομαι να ανέβω το καλοκαίρι μέχρι Göteborg... θα δείξει!![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Μπράβο Γιώργο! Με το καλό να ξαναβραθείς σύντομα εκεί![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Γιωργη να σαι καλα ρε φιλε...Με ταξιδεψες και εμενα,με εκανες να θυμηθω εικονες και καταστασεις απο το δικο μου ταξιδι.Ελπιζω την επομενη φορα που θα ανεβω πανω να ειναι χειμωνας.
Αφου το καλοκαιρι περπατωντας στα σοκακια της Gamla Stan σκεφτομουν ποσο ωραια θα ηταν να ηταν τα παντα χιονισμενα!Τον επομενο χρονο λοιπον![]()
Παντα τετοια ταξιδια του σωματος και του μυαλου αδερφε![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Δε θέλω να μετατραπεί αυτό το ταξιδιωτικό σε μία συζήτηση για ένα "τις πταίει;" στη χώρα μας. Φίλε tai είναι πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου, αλλά καλό είναι να διδασκόμαστε - και όχι να αντιγράφουμε όπως σωστά είπε ο ΙΠΠΕΑΣ. Όταν για παράδειγμα είναι πολύ πιθανό να προσγειωθεί στο κράνος σου ένα κουτάκι αναψυκτικού καθώς οδηγάς δεν μπορεί να φταίνε μόνο τα "ειρηνικά" (150) χρόνια. Και φυσικά όλα αυτά τα θέματα νοοτροπίας βρίσκονται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, σε Έλληνες, σε Σουηδούς κτλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
1821-38
1896-97
1912-13
1920-22
1940-44
1944-50
1967-73
ΠΟΤΕ???![]()
ή πριν την σωρεία των λαθών που κάναμε για να εκσυγχρονιστούμε και γίνουμε Ευρωπαίοι?
Ξεχάσαμε πως το κάνουμε με το τρόπο μας, μιμηθηκαμε τους άλλους, και δεν μάθαμε ποτέ να το κάνουμε σωστά:a31:
Αν κάναμε το 10% αυτών που κάνουν οι Σουηδοί, ο παράδεισος σε σχέση με την Ελλάδα, θα είχε ελαττώματα.
Μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα αυτή καλύτερα στις Γενικές νομίζω.
Και βεβαιότατα έχεις δίκιο ότι η πατρίδα μας θα μπορούσε να είναι ο επι γης παράδεισος.
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ (και ελπιζω οριστικα αυτη τη φορα) !!!!![]()
![]()
θε να μας αφήσεις και να πας οριστικά εκεί???
και να ζήσεις χωρίς κόρνες τσιμέντο και μπινιλίκια?![]()
νταξει δεν είναι και άσχημα απ' ότι φαίνεται
για διακοπές...
αλλα για πάντα?
Πάντως μόνο που το σκέφτομαι να είσαι με τη μηχανή εκεί
το καλοκαίρι βέβαια...
Aχ τι μας κάνεις... Aχχχχχχ...