Το να δεις κάποιον "μικρό" να τα κάνει είναι δεκτόν μέχρι ένα σημείο..... το να το κάνει κάποιος μεγαλύτερος είναι ένα άλλο θέμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από yfantra
Άσχετα με το πόσο δίκιο έχει κανείς... όταν η συμβουλή γίνεται...κύρηγμα... χάνει από την αξία της...!!
Προσωπικά θα με βοηθούσε πολύ να μου πει κάποιος...Νέλλη.. φρόντισε την επόμενη φορά να έχεις αυτό, εκείνο, το άλλο... παρά να μου μιλά σε ύφος... "Που πας ρε Καραμήτρο...??? "
Ο καθένας έχει την ευθύνη για τα λάθη του.. αρκεί να μην τα... μεταβιβάζει με την οποιαδήποτα γκρίνια στην ομάδα.. πράγμα που κανένας μας δεν έκανε στην προκειμένη περίπτωση..!!
Όσο για την... εμπειρία προηγούμενων... ποτέ αυτή δεν οφέλησε κανέναν..!!
Και για να μην γίνει παρεξήγηση... δεν θεωρώ ότι κανένας έχει τη διάθεση να κάνει κύρηγμα.. θέλω να πιστεύω ότι όσα γράφονται... γράφονται από ενδιαφέρον... και σας ευχαριστώ γιαυτό.
Εχουμε ξαναγράψει ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΑ εδώ μέσα ότι η αγορά μηχανής δεν σταματάει απο την στιγμή που παίρνεις την άδεια κυκλοφορείας στα χέρια αλλά και με τον εξοπλισμό. Κι αυτός δεν ειναι μόνο το κράνος και οι μπότες και τα γάντια αλλά κάθε τι που μας κρατά στεγνούς και ζεστούς τον χειμώνα και δροσερους το καλοκαίρι.....
Κύρηγμα; το αντίθετο θα έλεγα....