Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 314

Θέμα: Επιτέλους Εxtreme Trackdays στα Μέγαρα!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Well said Doctor...
    Well said indeed by the doc, αλλά εδώ μέσα που είμαστε όλοι υπερπαγκόσμιοι, μπαίνουμε μέσα και σε 2 φορές είμαστε στο 1.10 εύκολα..... Εξ ου κι οι ενστάσεις....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ..... αλλά εδώ μέσα που είμαστε όλοι υπερπαγκόσμιοι, μπαίνουμε μέσα και σε 2 φορές είμαστε στο 1.10 εύκολα..... Εξ ου κι οι ενστάσεις....
    περί απόψεων ........ κολοκυθόπιτα , αγαπητέ sniper...
    Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι!!!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Well said indeed by the doc, αλλά εδώ μέσα που είμαστε όλοι υπερπαγκόσμιοι, μπαίνουμε μέσα και σε 2 φορές είμαστε στο 1.10 εύκολα..... Εξ ου κι οι ενστάσεις....

Πράγματι νομίζω οτι ο doctor τα είπε πολύ καλά, χωρίς να ξέρω βέβαια τι γίνεται στους 'γρηγορους'.

Εγω εχω πάει σε αρκετά TD αλλά το πιο γρήγορο που εχω παει ειναι 1.12 στα Μέγαρα. Στις Σέρρες παω καλύτερα, στα Μέγαρα εχω πάντα ενα φόβο και κρατιέμαι....

Εχω φάει αρκετά προσπερασματα από τον Μπούστα στις Σέρρες και λοιπούς στα Ducati Weekend και μέσα σε στροφή και προσπάθησα κι εγω να ακολουθησω λίγο μπας και δω τίποτα, αλλά τζίφος....
    Εξαφανίζονται πολύ γρήγορα ρε παιδί μου

Το φνταστικό μηχανάκι σίγουρα θα βοηθήσει, γιατί με το Hornet οσο πιέζεις δυσκολευουν πολύ τα πράγματα, μόνο που πρέπει να βελτιωθώ για να μην χαραμίζεται...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ε αφου μας εδωσε τα φωτα του ο γιατρος να συμπληρωσω και εγω στην απόρια για
    τους χρονους και τους ξηρους καρπους οτι παίζει ρόλο και η εμπειρία απο τον δρόμο
    καθως και το μηχανακι.

Καποιος με supersport μηχανακι και αρκετα γρήγορα χλμ στον δρόμο θα προσαρμοστει
    πιο εύκολα στις απαιτήσεις τις πιστας και θα γράψει εύκολα γρηγορα γυρολογια (εφόσων τον
    ενδιαφέρει να κάνει κατι τέτοιο ).

Για την ιστορία και μονο θα προσθέσω οτι και lykos γυρναει πολυ γρήγορα (δεν τον ξερω
    προσωπικα απλα τον έχω πετυχει σε session) και ο gixxerakias γυρισε τοσο με 2 φορες μεγαρα.

Edit: Με τον να λεμε οτι θα ακολουθήσουμε κάποιον πιο γρήγορο δεν εννουμε κάποιον με διαφορά
    10+ sec (πχ Μπούστα ) αλλα καποιον με 2-3sec το πολύ.

Γρήγορο και ασφαλές...είναι μόνο το Πόνυ Εξπρές

www.alpha-doors.gr

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Πράγματι νομίζω οτι ο doctor τα είπε πολύ καλά, χωρίς να ξέρω βέβαια τι γίνεται στους 'γρηγορους'.

Εγω εχω πάει σε αρκετά TD αλλά το πιο γρήγορο που εχω παει ειναι 1.12 στα Μέγαρα. Στις Σέρρες παω καλύτερα, στα Μέγαρα εχω πάντα ενα φόβο και κρατιέμαι....

Εχω φάει αρκετά προσπερασματα από τον Μπούστα στις Σέρρες και λοιπούς στα Ducati Weekend και μέσα σε στροφή και προσπάθησα κι εγω να ακολουθησω λίγο μπας και δω τίποτα, αλλά τζίφος....
    Εξαφανίζονται πολύ γρήγορα ρε παιδί μου

Το φνταστικό μηχανάκι σίγουρα θα βοηθήσει, γιατί με το Hornet οσο πιέζεις δυσκολευουν πολύ τα πράγματα, μόνο που πρέπει να βελτιωθώ για να μην χαραμίζεται...
    Ξέρεις εχω δεί αναβάτες νά μπαίνουν καί νά κάνουν μέ τήν μία σχετικά καλούς χρόνους... αν δέν εχουν τήν υπομονή νά γυρνάνε σέ αυτούς τούς χρόνους χωρίς νά ιδρώνουν (οχι από τήν ζέστη σίγουρα) τό μέλλον είναι... κάπου ανάμεσα στά... χορτάρια τών Μεγάρων ή στό πολύ ωραίο γρασίδι τών Σερρών...:rotflmao: Τό κάθε επίπεδο (στούς χρόνους) θέλει τόν χρόνο του.... εκτός αν είσαι τό κρυφό ταλέντο πού ολοι περιμένουμε νά εμφανιστεί στό Ελλάδα.... γιά νά τόν προωθήσουμε στίς πίστες τού παγκοσμίου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr.Evil
    Ξέρεις εχω δεί αναβάτες νά μπαίνουν καί νά κάνουν μέ τήν μία σχετικά καλούς χρόνους... αν δέν εχουν τήν υπομονή νά γυρνάνε σέ αυτούς τούς χρόνους χωρίς νά ιδρώνουν (οχι από τήν ζέστη σίγουρα) τό μέλλον είναι... κάπου ανάμεσα στά... χορτάρια τών Μεγάρων ή στό πολύ ωραίο γρασίδι τών Σερρών...:rotflmao: Τό κάθε επίπεδο (στούς χρόνους) θέλει τόν χρόνο του.... εκτός αν είσαι τό κρυφό ταλέντο πού ολοι περιμένουμε νά εμφανιστεί στό Ελλάδα.... γιά νά τόν προωθήσουμε στίς πίστες τού παγκοσμίου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για μαι στιγμή μπερδεύτηκα αλλά τελικά μάλλον συμφωνούμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
    ....

Edit: Με τον να λεμε οτι θα ακολουθήσουμε κάποιον πιο γρήγορο δεν εννουμε κάποιον με διαφορά
    10+ sec (πχ Μπούστα ) αλλα καποιον με 2-3sec το πολύ.

Να τα πάλι τα δευτερόλεπτα.... συγγνώμη κιόλας αλλά μόνο σε μένα φαίνονται τεράστια διαφορά τα 2-3" ;

Εdit : Εννοώ μεγάλη διαφορά τα 2-3" σε χρόνους κάτω του 1.15 στα μέγαρα

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Ισως θα πρεπει να δω ψυχολογο γιατι βαθεια μεσα μου αισθανομαι μεσος προχωρημενος... :hypnotize

Δέχομαι επισκέψεις ΔΕ, ΤΡ, ΠΕ, 6-9μμ. Κλείσατε rv με πμ.

---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Να τα πάλι τα δευτερόλεπτα.... συγγνώμη κιόλας αλλά μόνο σε μένα φαίνονται τεράστια διαφορά τα 2-3" ;

Εdit : Εννοώ μεγάλη διαφορά τα 2-3" σε χρόνους κάτω του 1.15 στα μέγαρα

Ναι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ναι.
    ΟΚ.... που είπαμε θα είσαι αυριο;

Ειναι μεγαλη διαφορά σε χρονους κατω απο 1:10

Απο εκει και πάνω ομως που οι χρόνοι βγαίνουν με γκαζι-φρένο μόνο, ειναι πιο εύκολο
    να σε τραβήξει καποιος πιο γρήγορος. (Να φρενάρεις αργότερα-να ανοίξεις νωριτερα).

edit: Οι χρονοι που αναφέρω ειναι σε γένικες γραμμές και οχι με ακρίβεια χιλιοστου!!

Γρήγορο και ασφαλές...είναι μόνο το Πόνυ Εξπρές

www.alpha-doors.gr

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr.Evil
    Και να ημουνα το κρυφό ταλέντο (που δεν είμαι εεε) ειναι λίγο αργά για να ανθήσω

Τούμπα δεν εχω φάει στην πίστα, και ούτε καν κινδύνεψα ποτέ να φαω, κρατάω καβάντζες για να είμαι σίγουρος οτι θα παω σπίτι στα παιδάκια μου με αποτέλεσμα να πηγαινω μέχρι ενα σημείο, όπου το ευχαριστιέμαι και πάω σχετικά γρήγορα αλλά δεν πιέζω άλλο.

Την τελευταία φορά πάντως στις Σέρρες δεν μου εφευγε τόσο πολύ ο Μπούστας.
    Ειχε το Monster S2R1000 και μάλλον τον μάζευα λίγο στην μεγάλη ευθεία.
    Αφού μέσα σε 20 λεπτα δεν εφαγα γύρο καλά ηταν!

Ο χρόνος είναι δύσκολο πράγμα, και δεν εννοώ το χρονόμετρο (μια φορα με μέτρησανε) αλλά το πόσο δύσκολο είναι να κανονίζεις να πας στην πίστα οταν εχεις τόσες υποχρεώσεις.
    Και πάλι οταν πας είναι δύσκολο να αποβάλεις τα οσα σε απασχολούν και να αφιερωθείς απρόσκοπτα στο αντικείμενο χωρίς αναστολές.
    Πιστευω οτι θα αισθάνονται κι άλλοι ετσι, η κάνω λάθος??
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    ....
    Πιστευω οτι θα αισθάνονται κι άλλοι ετσι, η κάνω λάθος??
    Δεν είσαι μόνος σου.....

και πέρα από την όποια πλάκα/πείραγμα/πείτετοόπωςθέλετε, η ενασχόληση με την πίστα για εμάς τουλάχιστον τους ερασιτέχνες που δεν έχουμε βλέψεις για αγώνες, διακρίσεις κλπ είναι καθαρά θέμα διασκέδασης και εξόδου απο την καθημερινότητα και την ρουτίνα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της josbi
    και πέρα από την όποια πλάκα/πείραγμα/πείτετοόπωςθέλετε, η ενασχόληση με την πίστα για εμάς τουλάχιστον τους ερασιτέχνες που δεν έχουμε βλέψεις για αγώνες, διακρίσεις κλπ είναι καθαρά θέμα διασκέδασης και εξόδου απο την καθημερινότητα και την ρουτίνα.

ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!:rotflmao:

Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 23:56
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2007, 09:52
  3. Extreme Trackdays ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/5/2007
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 21:05
  4. Επιτέλους Εxtreme trackday στα Μέγαρα!
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2007, 18:19
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2006, 11:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ